|
|
#3511 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
O zamieszki jestem spokojna, tam nie ma miasta, Strefa Gazy jest daleko, Egipt jest po stronie Palestyny, ale nie ma kofliktu z Izraelem, a Izrael jest zbyt cywilizowany, żeby zaatakować Egipt...3maj się ... ![]() Prawem takim, że ta koleżanka, co zawsze to robi (kiedy któraś z nas idzie na urlop), poszła na zwolnienie, a mojej bezpośredniej szefowej nie ma... Po prawdzie koleżanka ma wrócić w przeddzień mojego wylotu, ale szef uznał, że co będzie, jeśli nie. No ale mu uświadomiłam (a wcześniej pracowałam w personalnym, więc nie negował ), że będzie musiał mi oddać kasę za 2 osoby, to stwierdził, że jeszcze to przemyśli i że za drogie wycieczki kupuję ![]() Gorzej, że potem miałam jeszcze 2 dni wziąć, z szefową było to dogadane, ale jeszcze nie było czasu na podpisy jakoś. No i on mi teraz tych 2 dni żałuje, Więc lipa, jak brzoza, bo potrzebuję tych 2 dni na załatwienie kilku poważnych spraw...... Ale wiecie, co jest najgorsze? Że nietopsz i tak przyjedzie i jeśli on mi cofnie urlop, to będę musiała z nią 10 dni spędzić na 40 metrach!!!
|
|
#3512 | |||
|
Zakorzenienie
|
to czekamy
![]() Cytat:
zwolnienie????? Cytat:
ale jak użyją bomby, tfu, znaczy rakiety dalekiego zasięgu ![]() żart oczywiściesama bym poleciała na plażę Cytat:
sama nie wiem co gorsze to może leć i ciesz się bombami
|
|
|
#3513 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wczoraj gosciu usiłował ode mnie na ulicy wysępic 74 złote
![]() w dodatku miał na sobie trekingową markową kurteczkeu i markowy plecaczek ![]() pierwszy raz sie potkalam z taką bezczelnością, i jeczcze zaproponował ze mozemy podejsc do bankomatu jak nie mam tyle
|
|
#3514 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Własnymi ręcyma
![]() No, za to sama mam powierzchnie wieksze Zazdroszczę tym, co nie mają apetytu jak im źle w życiu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3515 | ||
|
Zakorzenienie
|
byłam, zanabyłam
![]() fakt ![]() ja się "na szczęście" szybko zaczęłam psuć to nawet już nie pamiętam zbytnio jak było przed psuciem ![]() to tak jak ja ![]() ja ze sprzątania to najbardziej lubię poleżeć Cytat:
![]() weź pier*olnij szefa patelnią i powiedz mu ze oprócz tego ze za wycieczkę to jeszcze za straty psychiczne i moralne po kontakcie z nietopszem będzie Ci musiał zapłacić, nie wypłaci się na bank ![]() Dziś cały dzień spędziłam na spotkaniu w sprawie nowego projektu którego mam koordynować od stycznia co to będzie, co to będzie ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() ale jak to? w jakiej sytuacji?
|
||
|
|
|
#3516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Osz uwielbiam ![]() To jak to układasz? ![]() To jest proroczy sen Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3517 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad ruskich
No pewnie, że se sam sandwicha ze starego chleba zrobię, to już czosnkowa bagietka nie dla mnie, no... ![]() ![]() Plaga jakaś, klontfa czy tam jeszcze inne cholerstwo ![]() Cytat:
Cały czas próbuję Cytat:
![]() Dobra, trzeba tylko sobie zapas piwa zrobić i niezdrowego żarcia ![]() I fajek ofkors! Cytat:
Cytat:
ale że jak i po co Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. oby 3. no to strajk w kuchni zawsze może stać sie kartą przetargową - tak wrazie W ![]() każdy potrafi ugotować żarło jeśli chce ludzie tego nei robią bo im sie nie chce - bez wyjątku - ja np nie chcę i nie lubię - no ale jakoś się dzielimy bo zjeść i owszem uwielbiamy ale to juz oftop ![]() koth nietopsza robi to suodko Cytat:
życie kopie kuuuurcze ryli? myslałam że cieżko to było kiedys - nie jest aby lżej ? lista problemów jakby krótsza, czyż nie Cytat:
|
|||
|
|
|
#3519 |
|
Nindżopesz
|
Hej, jestem Red, pamieta mnie ktos?
Macham znad Bardzo Grubych Oud, Glebokiego Postanowienia Schuscia i Obejrzanych Wszystkich Filmow. Co robic, jak dalej zyc?
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Ano
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3522 |
|
Nindżopesz
|
No wszystkiego to nie ale wszystko co chcialam obejrzec i chwilowo nie mam kolejnych pomyslow. A malo nie bylo bo gdzies tak po trzy dziennie
|
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A obejrzałaś TO ? ![]() Ja dziś mam zaplanowany seans Lawless Senariusz i muzyka Nick Cave, przed kamerą Garry Oldman i Tom Hardy
|
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
ja takoż,
zajadam kilkuletnia już deprechę - jestem jak kula śniegowa - i wciąż nie mam sił do zmian - no nie mam sił - choć paradoksalnie przy takiej masie powinnam mieć ![]() dokładnie friki so wszędzie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-22 o 19:25 |
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
A jak
![]() Już przez to i przez fakt, że to żółta gangsterka, zapowiada się interesująco. A "Ujrzałem diabła" widziałaś? Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-11-22 o 19:26 |
|
|
|
#3528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Też byłam i zanabyłam
i nie zdążyłam zanabyć A u Was są? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i z czego się cieszysz, że samolot Ci na łeb spadnie? ![]() A do Krk wybieram się już jakieś 2 lata Ostatni raz byłam 3 lata temu? No ale może w 2013 mi się wreszcie uda , jak będzie jeszcze świat ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Co żeś zrobił Ruskim? ![]() Niee, jedynie zbliżające się zakończenie świata ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3530 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. Nie widzialam, kryminaly poki co omijalam szerokim lukiem. Ostatnio poleglam tego samego dnia na Spragnionych Milosci, 2046 i Chungking Express, zeby nie Tony Leung to wylaczylabym wszystkie trzy po 15 minutach ![]() |
|
|
|
|
#3531 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Najchętniej spakowałbym się i wrócił z powrotem do ciotki, jaki tam święty spokój był ![]() Siema gruby rudzielcu! Żaaart! ![]() ![]() Mnie również Cytat:
![]() Cytat:
--- Się Wam nie chwaliłem. W poniedziałek zarejestrowałem się... jako bezrobotny! |
|||
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozbyłaś się Didki? No chyba, że kładłaś ją o 19 spać i do 2 oglądałaś
|
|
|
|
#3533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nawet nabyłam na zapas ![]() kupić Ci? kajam się ![]() no obyy
|
||
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A "Ujrzałem diabła" to raczej thriller, ale nie wiem czy polecać... |
|
|
|
|
#3535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tam szybko zleci, zanim się obejrzysz to ... już się nigdy więcej nie obejrzysz ![]() Cytat:
||
|
|
|
#3536 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3537 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Ty darmozjadzie, Ty! Cytat:
![]() Cytat:
A ten drugi jesli thriller tez chetnie. Prawdziwych kryminalow nie trawie ale to w zasadzie rzadki gatunek.
|
|||
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje oczekiwania wynikały z tego, że film był ponoć zakazany i wycofany z dystrybucji w Korei. Może miałam wersję po ocenzurowaniu, nie wiem..Jeśli nie będziesz miała nic lepszego na podorędziu, to se łobejrzyj Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-11-22 o 20:07 |
|
|
|
|
#3539 |
|
BAN stały
|
Ja oglądałam Oldboya, ale z niemiecką synchronizacją i w sumie... nie wiem, co o tym myśleć
|
|
|
|
#3540 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja niestety nie polece Ci zadnego fajnego thrillera ani niczego w tym stylu bo skupialam sie na dramatach... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

tzn. polecisz jak bomby przestaną spadać

i galopuje