|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Glinka zielona, kwas migda³owy, micele, karta do aparatu, listopad
nieaktualne
SZUKAM: Od¿ywka henna WAX Du¿e p³yny do p³ukania ust Listerine peeling enzymatyczny Kwas migda³owy Hydrolaty P³yn micelarny Glinka zielona P³yn do soczewek Woski, ¶wiece zapachowe, od¶wie¿acze powietrza Yankee Candle Karta pamiêci do aparatu SD 8GB lub wiêcej ODDAM DU¯O Karimaty x2 lub mata samopmpuj±ca W zamian góra ciuchów i kosmetyków, sporo nowych rzeczy na prezenty.
Wymieniam: sukienki ASOS XS S, buty 35-36, kosmetyki Szukam: Solgar na w³osy, Placenta, p³yn do soczewek Edytowane przez tamtam Czas edycji: 2013-05-07 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Glinka zielona, kwas migda³owy, micele, karta do aparatu, listopad
Zerknij do mnie - mam glinkê, co prawda nie zielon±, ale mo¿e akurat Ci podejdzie
![]()
„¬le czy dobrze, oka¿e siê pó¼niej. Ale trzeba dzia³aæ, ¶mia³o chwytaæ ¿ycie za grzywê. Wierz mi, malutka, ¿a³uje siê wy³±cznie bezczynno¶ci, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choæ niekiedy przynosz± smutek i ¿al, nie ¿a³uje siê.” ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
,
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
aktualne!!
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
niestety, jedynie ¶wiece zapachowe..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
przepraszam,ale moja córeczka zrobi³a kreskê kredka na albumie
![]() wiêc nie ma sensu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.