|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Rossnet się obudził i łaskawie e-mail przysłał z informacją o promocji.
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
No i wlazłam jeszcze raz
![]() Kupiłam lakier magnetyczny i do tego magnes, jak się tego używa? ![]() Cienie metaliczne z lovely Pomadko błyszczyk z lovely, fajnie pachnie arbuzem ![]() Serum z wapniem i wit. c z lovely ![]() Czyli wszystko z lovely
|
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
Edytowane przez Vegetka Czas edycji: 2012-11-22 o 23:03 |
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3815 | ||
|
maskott
|
Cytat:
![]() )Cytat:
)"pod" mariottem i jeszcze na pięknej
|
||
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3817 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale wiadomo.. światło w drogerii się znacznie różni niżeli światło `dzienne` ![]() Cytat:
![]() Odcień Affinitone mam 14 (na okres typowo zimowy) a w pozostałe pory roku używam nr 17 Rose Beige Dzisiaj zakupiłam odcień 21 nude, który jest niemalże identyczny jak 17
www.nkfn.pinger.pl ----------------------------------------------- Fashion, love... My life. Kwintesencja kobiecości w jednym miejscu ![]() ----------------------------------------------- / Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z dalszej gry. |
||
|
|
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
Zakupiłam podkład Bourjois Flower, 1 pomadkę Rimmel, 2 x eliksir, top coat z lovely. Jutro idę 'przez Was' po ten nowy podkład Max Factora
![]() ![]() Dziewczyny w którym Rossmanie w Warszawie jest Revlon? Nie kojarzę żadnego, a skoro zniżka na to też obowiązuje, to coś bym wzięła
Edytowane przez Kaisandra Czas edycji: 2012-11-22 o 23:11 |
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co użyłam g dzisiaj bom ciekawa była
i żałuję, ze wydałam te 13 złotych Wodniste badziewie, które krycie ma zerowe,wyrównania kolorytu nic żeby się chociaż twarz nie błyszczała to bym jeszcze przebolała a tak to głupia byłam, że kupiłam
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2012-11-22 o 23:19 |
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
to ten : http://planet-quera.blogspot.com/201...uper-fast.html ale na kwc jakoś go nie mogę zlokalizować..
|
|
#3822 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No, i okazało się, że kredka się należy![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3823 |
|
Wtajemniczenie
|
na KWC go nie widzę, ale na czyimś blogu znalazłam
:http://planet-quera.blogspot.com/201...uper-fast.html
|
#3824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Raczkowanie
|
jakiej firmy te lakiery magnetyczne i w jakiej cenie??
|
|
|
|
#3826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() Ja swój lakier magnesuję takim płaskim magnesem lodówkowym
|
#3829 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za odpowiedź
mam już kolejną listę na jutro.... |
|
|
|
#3830 |
|
Zadomowienie
|
nieaktualne
Edytowane przez nothing_matter Czas edycji: 2012-11-23 o 09:58 |
|
|
|
#3831 |
|
Zadomowienie
|
Kupione:
lakier Wibo express growth 2,99 zł, koralowy, piękny! lakier Lovely, must have 3,29 zł lakier Miss sporty 3,89 zł korektor Miss sporty 6,59 zł podkład Astor Mattitude 26,99 zł pomadka Wibo Eliksir 04 5,19 zł I przez Was mam ochotę na odcień 05 i 07 znajdę gdzieś zdjęcia?
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://mallene.blogspot.com/2012/11/...ka-do-ust.html |
|
|
|
|
#3833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Odradzam zakup (gdyby któraś planowała) pudru 2w1 z Manhattana, zapach duszący, konsystencja kredy, suchy, pyli, widać na twarzy, podkreśla włoski na policzkach brrr. Mi się to nie podoba
|
|
|
|
|
#3834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś czuję, że więcej rzeczy też wpadnie do koszyka. Chciałam wziąć jeszcze bibułki matujące wibo ale niestety już ich nie było
|
|
|
#3836 |
|
Zadomowienie
|
Hej, czy ma ktoś może kod na herbatę biofix z dzisiaj, a właściwie z wczoraj? W zamian mogę oddać kod na Davidoffa.
I zapytam, choć wiem, że pewnie jestem setną osobą pytającą. Ta promocja -40% obowiązuje na wszystko tzn. na cienie, lakiery, na korektory też? Jest jakiś regulamin tej promocji? Rabat wchodzi na czytniku, czy jest nabijany przy kasie? W ogóle skąd o niej wiecie, bo ja jakaś zacofana i nic nie wiem ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- Jeszcze zapytam, mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie. Czy do cieni Lovley i lakierów Wibo jest dodawana kredka mimo przeceny -4o% znaczy i to, i to, czy albo cena z gazetki i kredka, albo -40% i bez kredki.
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Promocja -40% na kolorówkę spadła mi jak z nieba bo akurat miałam kupować podkład więc wybrałam Bourjois 123 Perfect w dobrej cenie 29,99zł
W Rossmannie macanie wciąż żywe.Wszystkie podkłady Bourjois mają zaplombowane nakrętki.I jak wczoraj zauważyłam wszystkie te plomby miały przerwane ![]() Ciekawe po co?Testerów nie brakuje a i podkłady nie były testowane, jedynie miały zerwane plomby.Po co ludzie to robią?
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy rabat wchodzi na czytniku, ale na kartonikach są ceny regularne, wystarczy odjąc 40%. Do cieni lovely kredka jest dodawana mimo rabatu.
|
|
#3839 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ja sobie muszę wszystko naocznie sprawdzić, więc nabrałam w koszyk a potem skanowałam w czytniku, jako niedowiarek. Poza tym, lubię widzieć cenę a nie tam liczyć w głowie
|
|
|
|
|
#3840 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj byłam po pracy i powiem tak - tłumów nie było, kilka pań kręciło się przy szafach ale był spokój
kupiłam co chciałam, ale nabrałam chęć na tą osławioną pomadkę z wibo w nr 5 ale nie było ![]() ale ogólnie w szafach wszystko jest więc chyba jednak dokładają ![]() kupiłam tusz z wibo i lovely, puder matujący z Rimella i korektor Miss Sporty ten z witaminami (fajny pod oczy) później w drodze do koleżenki jeszcze raz wdepnęłam do rossa i skusiłam się na podkład L'oreal true match (jak gratis dostałam chusteczki do demakijażu z L'oreal) w sumie zapłaciłam ok. 65 zł na pewno to zrobię ![]() jeszcze kilka dni promocja będzie trwała - więc nic straconego ![]() dokładnie, nie ma co zaprzeczać ![]() nie sposób temu zaprzeczyć, a promocja dopiero się zaczyna a na forum tylko się podkręcamy na kolejne zakupy
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

brudzi trochę ubrania i z tym mnie wkurza, musiałam zimą zrezygnować z białego szalika bo była masakra

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye