|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
płaczczyk a dodatki ..help
witam zastanawiam się nad zakupem tego płaszczyka
![]() TYLKO MAM PROBLEM Z DODATKAMI czy takie buciki będa pasowac a co z reszta ... torebką ,paskiem jaki kolor np. czarny czy czerwony a może biały czy skupić się tylko na 2 kolorach piszcie swoje wizje , spodnie rurki a moze jakas spódniczka ?czy taki fason bedzie pasował do drobnej osoby 164?
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: płaczczyk a dodatki ..help
Do tego płaszczyka zdecydowanie polecam spódnicę i buty na wyższych obcasach. Odradzam spodnie rurki i czerwone dodatki. Połączyłabym to raczej z odcieniem kremowym - ecru, modnym ostatnio np w kolorach butów, a rajstopy wybrałabym w odcieniu ciemnej śliwki. Pytasz o pasek
- płaszczyk ma własny, hihi. A tak serio - zależy jaki strój będziesz miała pod płaszczem. Jeżeli np - jasna bluzka (long) i do tego np super krótka spódnica w kolorze podobnym do płaszczyka, można by dać tu czerwony pasek.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje slicznie za wskazówki
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Torebka w kolorze butków. Buty takie jak na załaczonym zdjęciu. do tego jakaś jasna apaszka, a jeśli chodzi o pasek to zależy już od reszty ubrania. Spódniczka lekko rozkloszowana jasnobeżowa do kolana, może lekko za. I nie wiem czemu, ale do tego wszystkiego widzę jeszcze piękne muchy.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanie- z jakiego sklepu/sieci jest ten płaszczyk? jest poprostu prześliczny, od dawna szukam ciuszka właśnie o tym stylu i kroju... pochwal się prosze gdzie można taki kupić
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ten plaszczyk widze takze w zestawienie z rurkami-ciemnogranatowymi najlepiej...do tego czarne nierzucajace sie w oczy buciki i duza czerwona torba<oczywsicie w ladnie dobranym odcieniu czerwieni>. Albo takze z rurkami,ale w polaczeniu z bezowymi/toffi butkami i torba w takim samym odcieniu...a do tego fajne muchy,tak jak wspomniala ghana
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Muchy wręcz niezbędne!!!
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
a ja widze z rurkami własnie
,ciemnogranatowe byłyby świetne...co do torebki to tak jak mówi ghana jaki kolor torebki, taki kolor butów, ja bym ubrała czarne lub czerwone, ale bardziej chyba czarne![]() P.S. A płaszczyk jest śliczny , pochwal się gdzie kupiłaś i za ile i czy były inne kolory?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja widzę ten plaszczyk i z rurkami i ze spódniczką. A torebka w kolorze butów ? Niekoniecznie.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Tak! granatowe rurki, duża czerwona torba, muchy oczywiście i ładne buciki
no i git!!!
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

- płaszczyk ma własny, hihi. A tak serio - zależy jaki strój będziesz miała pod płaszczem. Jeżeli np - jasna bluzka (long) i do tego np super krótka spódnica w kolorze podobnym do płaszczyka, można by dać tu czerwony pasek.

56...54...53...52...51...50