|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Niestety, ale tylko 2 wykłady z rana, potem same ćwiczenia - z 5 przedmiotów, na jednych kolokwium (ta pieprzona elektrotechnika
), na innych wejściówka (ale to akurat matma, to się nie obawiam tego)... Także się nie zwolnię wcześniej. ![]() Cytat:
Ale skąd on się wziął?
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-23 o 11:16 |
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4683 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aaa, ja się kiedyś żaliłam...łap linka do mojego posta ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3933 |
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, 33 tydzien leci
Czekam na tego ciemnego kuriera ktory przegapil wczoraj paczke ze 102cm wanienka Ilkas, ciekawe, czy Bartek wie, ze taki slawny na watku sie zrobil Marsi ja przez te bole sie nawet w nocy budze i przeraza mnie to, bo tyle tabletek biore to chyba w ogole ich nie powinno byc prawda? ![]() Maluchna dobrze jej powiedzialas ale takie teksty moglaby sobie darowac.Moja tesciowa za to caly czas raczy mnie tekstami 'ale masz malutki brzuszek, kierowniczka punktu w Dabrowie jest w tym samym tyg a ma taki wielki, ze niedlugo za lada sie nie zmiesci 'Szaja odpoczywaj!
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieciaki fajne?
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odkad biore ten Asparaginian Extra (3x2 od tygodnia, czasem mi sie zapomni i jest 2x2) to nie mam skurczy w nocy. Wiem, ze on ma mala dawke magnezu, ale widocznie tyle bylo mi potrzebne ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37771788]Dziewczyny, no naprawdę. Nie z powodu wizyty. Zwyczajnie - we wt mąż w pracy do wieczora, w środę teoretycznie wolne ale murował takie coś na podwórku i cały dzień z gowy, wczoraj i dzisiaj w pracy, weekend teoretycznie wolny ale murowania ciąg dalszy - a ja w środę zapiernicz, wczoraj zapiernicz i jak z domu wyszłam po 8 na badania, to na moment na śniadanie wróciłam i potem od 10 latanie do 15 prawie, potem mała absorbująca i dalsza nerwówa przez moją mamę (podpisała lichwiarską umowę z innym dostawcą prądu, długa historia), teraz latam po domu i próbuję gotować, małą się zająć, o 12 wychodzę po wyniki badań i potem 2 autobusami do lekarza, stamtąd też powrót masakryczny... wrócę penie ok. 18 padnięta jak szlag. Do tego w nocy córa marudna była bo katar złapała, noc mało co przespana, brzuch ciągle twardnieje, ledwo łażę - dziewczynki, ja bym tak chciała odpocząć! Ja jestem padnięta zwyczajnie bieganiną, do tego moja mama też mi zafundowała rozrywki dodatkowe nerwowe i opadam z sił.[/QUOTE] Szaja, Ty jestes dla mnie mama idealna - kreatywna, oddana, obrotna, wiec nie wyobrazam sobie, zebys mogla nie dac sobie z tym wszystkim rady ![]() Uff, wrocilam z zajac, po drodze zahaczylam o sklep i bede cudowac cos na obiad. A Wy co dzis macie?
|
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie ja się trochę boję brać tych tabletek bo ktoś gdzieś pisał,że czasem maluszki mają zwiotczenei mięśni ale nie wiem czy to nie kolejna bzdura no ale mi się brzuch stawia od początku ciąży prakycznie trzeba się oszczędzać i tyle
|
|
|
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
to moja teściowa jest na drugim biegunie niż wasze - jeszcze ani raz nie zagadała do mnie nic na temat mojej ciąży, nigdy
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
)
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba że masz mało ludzi na roku i sprawdzają liste ;p fajne, fajne na dodatek w tej klasie co jestem to moja siostrzenica jest ![]() a bylam jeszcze na obserwacji w klasie 1 to dzieciaki dziś poznawały - CYFERY
|
|
|
#4692 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
ja w nocy tez cierpilam z powodu bolu glowy, nic nie pomagalo, nie moglam sobie znalesc pozycji do spania ;/ wymeczylam sie do 1 no i w koncu padlam, aaa zapomnialam dodac ze poza bolem glowy, mialam jeszcze rwanie nóg no i zgage to byla jakas masakra dzisiaj jestem nie do zycia dalej.. I jeszcze rano sie wkurzyłam bo komputer nie chciał mi się włączyć chyba sie psuje jakims cudem teraz sie wlaczyl ale strach go wylanczac ![]() aa i dzis na sniadanko jadlam ta kaszke manne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja też nie a ostatnio przypadkiem usłyszałam jak rozmawiał na skype ze swoją córką i tak mi się zrobiło przykro,że szok same złe rzeczy mówiła o mnie nic się nie odezwałam tylko stanęłam w ciężkim szoku w drzwiach i pokrećiłam glową- zjarała się jak nic Boże, jestem po ślubie ponad 12 lat a ona mnie traktuje jakbym była panienka dla jej syna na jedną noc ale tak jak pisałam, nie odzywam się do niej słowem od miesiąca i wreszcie nie jestem nerwowa i mam na wszystko wyje....ne nareszcie niech mnie cmoknie- teści0wa to nie rodzina
|
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i sie oszczedzam, nic nie robie ....A co do 'nospowych' dzieci to ile ludzi, tyle opinii..... tez sie tego boje, ale wole jednak donosic ciaze....
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4696 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze mnie cos od rana brzuch pobolewa (chyba po tej nocy ciezkiej) zazyje zaraz nospe moze przejdzie
|
#4699 |
|
Konto usunięte
|
Nawijka, stuknij się największym młotkiem
Właśnie zaliczam kolejną załamkę - moja mama miała o 9 rano jechać do elektrowni, bo ja najpóźniej o 12 muszę się zbierać, mąż w pracy, teściowa na 14 do pracy, no ogólnie- srodek dnia, ludzie pracują. A teraz się dowiaduję że ona przed 11 sobie wyjechała tramwajem, więc na 12 w życiu nie wróci, ciocia która z nią mieszka miała atak trzustki i w nocy pogotowie u niej było więc też się małą nie zajmie. Nie wezmę młodej do gina, bo to kawał drogi a ona smarka i kicha od nocy. Ma któraś sznur, nóż, wysoki dach? Cokolwiek, no... |
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Black, dokladnie, swiata nie uzdrowisz, ja sama bym nie podeszla do palacej czy pijacej matki - po prostu bym sie bala, ze dostane z czachy ;] i absolutnie nie jest mi obojetny los takich maluszkow, nie akceptuje w zaden sposob palenia/picia w ciazy
|
#4701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() prawidłowe podejście ![]() Cytat:
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37773141]Nawijka, stuknij się największym młotkiem
Właśnie zaliczam kolejną załamkę - moja mama miała o 9 rano jechać do elektrowni, bo ja najpóźniej o 12 muszę się zbierać, mąż w pracy, teściowa na 14 do pracy, no ogólnie- srodek dnia, ludzie pracują. A teraz się dowiaduję że ona przed 11 sobie wyjechała tramwajem, więc na 12 w życiu nie wróci, ciocia która z nią mieszka miała atak trzustki i w nocy pogotowie u niej było więc też się małą nie zajmie. Nie wezmę młodej do gina, bo to kawał drogi a ona smarka i kicha od nocy. Ma któraś sznur, nóż, wysoki dach? Cokolwiek, no...[/QUOTE] nie denerwuj się maleńka a dr cnota nie może Cię godzinę póxniej przyjąć? |
|
|
|
#4703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Szaja, nie nerwuj.
Cytat:
Faktycznie, dobry koleś. Cytat:
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-23 o 11:35 |
||
|
|
|
#4704 |
|
Zadomowienie
|
Sylwietta a boli Cię spojenie jak próbujesz się ubrać? W sensie jak podnosisz nogę?
Aga a może po prostu Twoja Mała znowu trochę urosła i dlatego tak mocniej czujesz ruchy? I tak się to jakoś zbiegło z tym antybiotykiem ![]() Ja dzisiaj o dziwo spałam. Co prawda wstawałam chyba z 5 razy, ale potem za każdym razem zasypiałam znowu. |
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37773141]
Ma któraś sznur, nóż, wysoki dach? Cokolwiek, no...[/QUOTE] odkamieniacz do czajnika dzisiaj kupiłąm ,ale wątpię żeby się nadał
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poproś koleżankę żeby Cię wpisała ja zaraz musze się wziąć za ogarniecie chatki, nie mam siły..
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze ostatnio boje się że o wiele za wcześnie urodzę
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37773141]Nawijka, stuknij się największym młotkiem
Właśnie zaliczam kolejną załamkę - moja mama miała o 9 rano jechać do elektrowni, bo ja najpóźniej o 12 muszę się zbierać, mąż w pracy, teściowa na 14 do pracy, no ogólnie- srodek dnia, ludzie pracują. A teraz się dowiaduję że ona przed 11 sobie wyjechała tramwajem, więc na 12 w życiu nie wróci, ciocia która z nią mieszka miała atak trzustki i w nocy pogotowie u niej było więc też się małą nie zajmie. Nie wezmę młodej do gina, bo to kawał drogi a ona smarka i kicha od nocy. Ma któraś sznur, nóż, wysoki dach? Cokolwiek, no...[/QUOTE] Stukne, a jakze, ale zdania nie zmienie ![]() A pielegniarka nie moze Ci tych wynikow wlozyc do karty, zebys nie musiala ich osobiscie odbierac? Albo tak, jak marsi pisze - moze uda sie przesunac wizyte? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

), na innych wejściówka (ale to akurat matma, to się nie obawiam tego)... Także się nie zwolnię wcześniej. 

Porcja kolejnych rad czeka !!
Bo chyba coś przegapiłam.
i przeraza mnie to, bo tyle tabletek biore to chyba w ogole ich nie powinno byc prawda?

)