Rossmann - część XV - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-23, 10:48   #3871
tapetka22
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - część XV

Cytat:
Napisane przez Ocia27 Pokaż wiadomość
tapetka22 u mnie w Rossie są za ok 10zł i leża przy hennach do brwi i rzęs.
widzialam

ale kupilam w hebebo identyczne tam byly ale taniej
Stary 2012-11-23, 10:55   #3872
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Serdeczne dzięki! Chyba się skuszę na to cudo 2 w 1 ze względu na moje skłonności do niedoskonałości

A może orientujesz się w jakiej cenie był ten puder 2 w 1?
Kurcze nie pamiętam wg KWC standardowo ok 35zł więc ten pewnie gdzieś za 20

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 10:59   #3873
saandy
Wtajemniczenie

Dziewczyny widzę, że się znacie na tym, może coś mi podpowiecie. Chciałam kupić podkład w promocji ale nie wiem który będzie podobny kolorem do revlona 150 buff ? W sklepie wszystkie wydawały mi się ciemne, ale tam jest straszne światło.. Chodzi mi raczej o te droższe podkłady, mocniej kryjące. Będę bardzo wdzięczna za jakąś poradę
saandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:04   #3874
goldika
Zakorzenienie

i ja zrobiłam wczoraj rossmanowskie zakupy. W sklepie pustki były, może ze dwie Panie stały przy szafach.
Kupiłam:
- MF podkład 3w1 (świetnie wygląda na buzi ale niestety najjaśniejszy kolor jest mi troszkę za ciemny )
- szminkę Wibo Eliksir 05
- tusz Maybelline One by One (wolę jednak Collosala)
- cień holograficzny Lovely CUDO! dokupię jeszcze jakiś kolor (kredki gratis nie dostałam)

Myślę czy skusić się jeszcze na szminkę Kate 16 tak polecaną i jeszcze jedną Wibo Eliksir

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Dziewczyny widzę, że się znacie na tym, może coś mi podpowiecie. Chciałam kupić podkład w promocji ale nie wiem który będzie podobny kolorem do revlona 150 buff ? W sklepie wszystkie wydawały mi się ciemne, ale tam jest straszne światło.. Chodzi mi raczej o te droższe podkłady, mocniej kryjące. Będę bardzo wdzięczna za jakąś poradę
nie wiem który jest zbliżony ale MF Facefinity 47nude jest ciemniejszy. Też z Revlona używam 150
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:09   #3875
margotka222
Raczkowanie

Ile kosztuje ten nowy matujący podkład Miss Sporty z obniżką?
Stary 2012-11-23, 11:21   #3876
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dziewczyny w Rossmannach niektórych są szafy Revlona?
Stary 2012-11-23, 11:22   #3877
Selfish Girl
Life is a drink ...

Nie ma szaf Revlona - u mnie gdzies tam w osobnym miejscu przy podkładach z AA była półka tylko z podkładami Colorstay i na tym ta 'szafa' Revlona się kończyła :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:24   #3878
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
- cień holograficzny Lovely CUDO! dokupię jeszcze jakiś kolor (kredki gratis nie dostałam)
z tego, co dziewczyny pisały, trzeba wziąć ją samemu z szafy.

swoją drogą zainteresowałyście mnie tymi cieniami holo, rozejrzę się za nimi.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:24   #3879
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Nie ma szaf Revlona - u mnie gdzies tam w osobnym miejscu przy podkładach z AA była półka tylko z podkładami Colorstay i na tym ta 'szafa' Revlona się kończyła :P
A już myślałam, że go kupię po promocji
Stary 2012-11-23, 11:25   #3880
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Witajcie
Dziewczyny, a nie wiecie może za ile jest tusz Million Lashes??

Ja trochę sie rozczarowałam, jak zobaczyłam na stronie juz ceny po odjęciu tych 40% Akurat zrobiłam listę na parę takich droższych kosmetyków- podkład który chciałam jest z 60 na 45 zł (a 40% to przecież ok 36 ) i tusze z 50 na 37,49 (a 40% to przecież ok.30)
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:26   #3881
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
powiedzcie mi, czy u Was w szafach Rimmela, przy pomadkach też jest zawsze taki burdel ? ;/
Niestety tak, u mnie w ogóle nie ma testerów do połowy szminek i nie dotyczy to tylko szafy Rimmel.
Stary 2012-11-23, 11:27   #3882
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Witajcie
Dziewczyny, a nie wiecie może za ile jest tusz Million Lashes??

Ja trochę sie rozczarowałam, jak zobaczyłam na stronie juz ceny po odjęciu tych 40% Akurat zrobiłam listę na parę takich droższych kosmetyków- podkład który chciałam jest z 60 na 45 zł (a 40% to przecież ok 36 ) i tusze z 50 na 37,49 (a 40% to przecież ok.30)
Ile można wałkować temat, że te ceny są gazetkowe a na czas tej promocji nie obowiązuje gazetka tylko właśnie -40% ?
Stary 2012-11-23, 11:33   #3883
Lulu Mortese
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margotka222 Pokaż wiadomość
Chodzi ci o ten "So Matte Perfect Stay"? Ja go kupiłam za bodajże 9.60
Lulu Mortese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:33   #3884
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Ile można wałkować temat, że te ceny są gazetkowe a na czas tej promocji nie obowiązuje gazetka tylko właśnie -40% ?
Tak, ja wiem o tym, ale ja sprawdziłam na rossnet na stronie z promocjami: http://www.rossnet.pl/promocja/kosmetyka.htm
I siostra potwierdziła ze u niej w rossmannie tyle kosztują

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2012-11-23 o 11:34
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:34   #3885
margotka222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lulu Mortese Pokaż wiadomość
Chodzi ci o ten "So Matte Perfect Stay"? Ja go kupiłam za bodajże 9.60
Tak chyba ten, w nowym opakowaniu
Stary 2012-11-23, 11:34   #3886
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
A już myślałam, że go kupię po promocji
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale kilka miesięcy temu chyba Revlon był na dość ostrej przecenie za chyba 39,90 i było jakby na 'CND' i np u mnie w Rossie już nie pojawiły się już podkłady ColorStay z nową formułą.

Jak u kogoś są jakiekolwiek ColorStay'e to niech da znać czy to tylko w wybranych było czy całkowicie zrezygnowali z tych podkładów
Stary 2012-11-23, 11:35   #3887
emememsik

To prawda, na stronie na przykład HM kosztuje 45 zł po odjęciu 40%. A cena regularna 59,99 zł. Ale nie wiem jak wchodzi na kasie.
Stary 2012-11-23, 11:37   #3888
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margotka222 Pokaż wiadomość
dokladnie 9,59

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
z tego, co dziewczyny pisały, trzeba wziąć ją samemu z szafy.

swoją drogą zainteresowałyście mnie tymi cieniami holo, rozejrzę się za nimi.
u mnie w ogole ich nie bylo...

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale kilka miesięcy temu chyba Revlon był na dość ostrej przecenie za chyba 39,90 i było jakby na 'CND' i np u mnie w Rossie już nie pojawiły się już podkłady ColorStay z nową formułą.

Jak u kogoś są jakiekolwiek ColorStay'e to niech da znać czy to tylko w wybranych było czy całkowicie zrezygnowali z tych podkładów
revlon byl w tej cenie ale w hebe...
w ross nigdy nie widzialam revlona
Stary 2012-11-23, 11:38   #3889
emememsik

Ja też nigdy nie widziałam Revlona, a szkoda. Mam ochotę wypróbować kilka ich produktów i takie -40% to byłoby coś.
Stary 2012-11-23, 11:42   #3890
Ala_73
Wtajemniczenie

Witam pięknie i chylę czoła przed profesjonalizmem kosmetyczno-zakupowym bywalczyń i bywalców

[QUOTE=tapetka22;37771595]wlasnie wrocilam...
i jestem troche zla niestety bo sie okazalo ze kredki wibo nie wchodza wcale po groszu tylko normalnie -40%..
babka powiedziala ze to niemozliwe ze bylo inaczej wczoraj a ja sie kłocilam, że było bo dziewczyny na wizazu tak kupowaly
no i nic..ja swoje , ona swoje wiec zrezygnowalam z zakupu lakieru bo bralam go glownie dla kredki...

Hmm, jeszcze nie za dobrze sieę tu orientuję, ale z poprzednich postów wywnioskowałam, że kredka jest gratisowa przy zakupie cieni, nie lakieru, może dlatego nie weszła za 1 grosz?
Ala_73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:43   #3891
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
revlon byl w tej cenie ale w hebe...
w ross nigdy nie widzialam revlona
No właśnie a ja widziałam bo wtedy był taki boom na ColorStay, że w Rossmanie też był przez jakiś okres. A był w Rossmanie bo sama pamiętam jak z koleżanką wybierałyśmy jej najciemniejszy odcień jaki był mozliwy :P. Teraz jak wiadomo na rynek wyszła nowa formuła tego CS więc pamietam swojego czasu, że był na CND i za 39,90 (w Hebe też mogło być przecież to nie wyklucza jednego i drugiego)
U mnie byly przy podkładach z AA i Mirraculum i Soraya i była cała półka tych podkładów. Tak jak pisałam wcześniej - Revlon mógł być tylko w wybranych Rossmanach ... a nie, że w każdym.

emememsik - w Rossmanie były tylko podkłady ColorStay więc dużo byś sobie nie potestowała
Stary 2012-11-23, 11:43   #3892
dacn
Zakorzenienie

Czy ross znów majstruje przy asortymencie?
Od miesiąca w moich sklepach brak kremu do mycia twarzy i kremu z lanoliną. Będą, nie będą, zmienią, czy co?
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:46   #3893
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Tak, ja wiem o tym, ale ja sprawdziłam na rossnet na stronie z promocjami: http://www.rossnet.pl/promocja/kosmetyka.htm
I siostra potwierdziła ze u niej w rossmannie tyle kosztują
Tak, bo ceny nie są zmieniane na te -40%. Wiszą ceny regularne lub gazetkowe, a info o promocji -40% to są tylko kartki zaczepione na szafie.
Ale juz pisałam, że na czytniku wchodzą ceny -40%, na kasie również. Sama sprawdzałam. Nie ma więc co patrzeć na cenę co wisi.
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:47   #3894
MalaMalaMi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Promocja jest na wszystko z szaf. O promocji można poczytać nawet na stronie Rossa. Na każdej szafie są plakietki z promocją.
Nie wiem czy rabat wchodzi na czytniku, ale na kartonikach są ceny regularne, wystarczy odjąc 40%.
Do cieni lovely kredka jest dodawana mimo rabatu.
Dziękuję bardzo
Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Tak, rabat wchodzi na czytniku
Ja sobie muszę wszystko naocznie sprawdzić, więc nabrałam w koszyk a potem skanowałam w czytniku, jako niedowiarek. Poza tym, lubię widzieć cenę a nie tam liczyć w głowie
Dzięki, bo właśnie ja mam tak samo. Wolę wiedzieć co ile kosztuje zanim pójdę do kasy

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
ja tak samo najgorsze, że ochroniarz stał koło czytnika i się dziwnie patrzył co ja kombinuje no nie chciałam trafić na jedyny produkt którego promocja nie odejmuje
Kilka razy zdarzyło mi się, że promocja nie obejmuje akurat tego produktu, więc zawszę wolę sprawdzić.
Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
mnie też to wkurza z tym otwieraniem kosmetyków, tym bardziej że testery stoją obok ! Wczoraj dziewczyna obok mnie zaczela otwierac i sprawdzac chyba z trzy tusze... wymownie na nią spojrzałam i sobie poszła.
Z drugiej strony, gdyby do wszystkiego były testery, a kosmetyki byłyby zapakowane w kartoniki (jak za granicą) nie byłoby problemu ... )

powiedzcie mi, czy u Was w szafach Rimmela, przy pomadkach też jest zawsze taki burdel ? ;/
Też tego nie lubię, tym bardziej, że większość ma właśnie testery. Ostatnio kupowałam tusz Bell w Biedronce i tam były tak fajnie zapakowane w blister i tusz zakręcony i obok szczoteczka. Wtedy mam pewność, że nikt tego nie otwierał, a nie, że nowy tusz po miesiącu wysycha na wiór.

Który puder lepszy?
1. Rimmel, Stay Matte2. Bourjois, Healthy Balance Unifying Powder

MalaMalaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:47   #3895
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
No właśnie a ja widziałam bo wtedy był taki boom na ColorStay, że w Rossmanie też był przez jakiś okres. A był w Rossmanie bo sama pamiętam jak z koleżanką wybierałyśmy jej najciemniejszy odcień jaki był mozliwy :P. Teraz jak wiadomo na rynek wyszła nowa formuła tego CS więc pamietam swojego czasu, że był na CND i za 39,90 (w Hebe też mogło być przecież to nie wyklucza jednego i drugiego)
U mnie byly przy podkładach z AA i Mirraculum i Soraya i była cała półka tych podkładów. Tak jak pisałam wcześniej - Revlon mógł być tylko w wybranych Rossmanach ... a nie, że w każdym.

emememsik - w Rossmanie były tylko podkłady ColorStay więc dużo byś sobie nie potestowała
Prawda. Ale to nie była szafa, tylko Colorstay stał tam gdzie podkłady Lirene, Sorayi, AA. Szafa Revlon jest chyba w Rossmannie w łódzkiej Manufakturze. W żadnym z wrocławskich nie ma.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 11:48   #3896
kamcia2306
Raczkowanie

Dziewczyny a w którym rossmanie w wawie w centrum dostane kosmetyki bourjois ?
Stary 2012-11-23, 11:50   #3897
emememsik

Cytat:
Ja sobie tak tylko marzę, co by było gdyby...

U mnie wszystkie karteczki z promocjami zostały zdjęte, ale rzeczywiście mogliby to poprawić też na stronie.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Prawda. Ale to nie była szafa, tylko Colorstay stał tam gdzie podkłady Lirene, Sorayi, AA. Szafa Revlon jest chyba w Rossmannie w łódzkiej Manufakturze. W żadnym z wrocławskich nie ma.
W tym Rossmannie w ogóle jest dużo niedostępnych nigdzie indziej produktów. Pierwszy raz żałuję, że nie mieszkam w Łodzi.
Stary 2012-11-23, 11:53   #3898
tapetka22
Zakorzenienie

[QUOTE=Ala_73;37773444]Witam pięknie i chylę czoła przed profesjonalizmem kosmetyczno-zakupowym bywalczyń i bywalców

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
wlasnie wrocilam...
i jestem troche zla niestety bo sie okazalo ze kredki wibo nie wchodza wcale po groszu tylko normalnie -40%..
babka powiedziala ze to niemozliwe ze bylo inaczej wczoraj a ja sie kłocilam, że było bo dziewczyny na wizazu tak kupowaly
no i nic..ja swoje , ona swoje wiec zrezygnowalam z zakupu lakieru bo bralam go glownie dla kredki...

Hmm, jeszcze nie za dobrze sieę tu orientuję, ale z poprzednich postów wywnioskowałam, że kredka jest gratisowa przy zakupie cieni, nie lakieru, może dlatego nie weszła za 1 grosz?
ale ona wlasnie nie byla gratisowa tylkko wchodzila normalnie z rabatem -40%

Cytat:

a to zwracam honor
ja kocham colorstaya- mam stara wersje jeszcze..
w hebe były juz te nowe, ale mam sprawdzonego sprzedawce na all wiec wole tam kupowac
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
w śląskich tez nie ma i nie bylo

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

ja bym tak chciala zeby za tydzien byla promocja -40% na produkty do pielegnacjji twarzy(toniki, żele, kremy)..
następnie -40% do pielegnacji ciała(balsamy, żele)
a potem na zapachy...

ale by byLo
Stary 2012-11-23, 11:54   #3899
Selfish Girl
Life is a drink ...

Nie chce Ci nic mówić ale do Łodzi aż tak daleko nie jest

hmmm ale informacja na e-maila przyszła do każdego kto ma konto na rossnecie i chyba tam nie było loga Revlon więc nawet całkiem możliwe, ze Revlon w Łodzi nie był na -40 %

Jak ktoś tutaj mieszka w Łodzi to niech leci sprawdzić

Cytat:
ja bym tak chciala zeby za tydzien byla promocja -40% na produkty do pielegnacjji twarzy(toniki, żele, kremy)..
następnie -40% do pielegnacji ciała(balsamy, żele)
a potem na zapachy...
Jakby by było -40 % na zapachy to biore od razu wszystkie warianty Beyonce

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2012-11-23 o 12:00
Stary 2012-11-23, 11:57   #3900
bleki00
Rozeznanie

tonia85 Million lashes ten złoty 58,99

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości