|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
Cytat:
ale widać, metoda przynosi jakies efekty
|
|
#3512 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem w stanie was nadrobić dzisiaj
Witam się z przeraźliwym bólem ;/ Jak wcześniej pisałam nie miałam okresu od w sumie 3 miesięcy ;/ Odstawiłam w końcu tabletki anty, żeby mi trochę organizm wrócił do normy no i dziś jest.... Z przerażającym bólem i strasznie mocny ;/ Nogi mam miękkie, widzę podwójnie i nie mogę się ruszać Ehh no ale ważne że jest postaram się jakoś przeżyć. Dobrze że dostałam wolne w pracy na dzisiaj.
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tulę
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3517 |
|
BAN stały
|
Byłam w Rossmannie i mimo obniżki ponad 80 zł zostawiłam...
![]() Ja ze swojej strony odradzam ciepłe okłady, mimo, że mogą pomóc to jest niebezpieczeństwo krwotoku, na zajęciach pani dr bardzo nas na to uczulała... Trzymaj się Krooliczku! Jadę dzisiaj do Białegostoku, mam mieć neta w hotelu, więc dzisiaj albo jutro się odezwę a jak nie to w niedzielę z relacją przylecę
|
|
|
|
#3518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo, super, czekam na zdjęcia ![]() Cytat:
współczuję Ci... ja na szczęście nie mam tak bolesnych @. Właśnie dzisiaj albo jutro go dostanę to pierwszy dzień jest straszny, to fakt, ale dalej już ok. I przede wszystkim nie mam aż takich bóli, więc nie wiem co Ci doradzić ja wezmę nospę i już jest lepiejCytat:
spójrz na to z tej strony ![]() A po co tam jedziesz? udanego wyjazdu
|
|
#3519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3520 |
|
BAN stały
|
Waniliova ale wtedy bym tyle pewnie nie nabrała tego
Ale co tam! Trzeba się cieszyć ![]() Piankka na te wszystkie kolorówki w szafach ![]() No ale zapomniałam, że kilka rzeczy też wziłam bez obniżki-pędzel eco tools, zestaw wstążek do prezentów, gąbeczki, także chyba wcale tak dużo nie wydałam jak teraz patrzę na rachunek Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-11-23 o 12:32 |
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Wiem że nie powinno się właśnie stosować np gorących kąpieli, ale to jest coś co choć trochę mi uśmierza ból
Jak brałam tabletki anty to nie miałam problemów z bólem. Wystarczył 1-2 apapy i było ok. A dzisiaj to jest jakaś kumulacja chyba ;/ (szkoda że w totka kumulacji trafić nie mogę ) W końcu przez ostatnie 3 miesiące nie miałam okresu i w końcu po odstawieniu hormonów dostałam. Jakby samo nie przyszło musiałabym iść do gina po coś na wywołanie ;/
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
misiadelko raz się żyje!
ja też dzisiaj zaszalałam, kupiłam sobie i TŻ nowe szczoteczki do zębów co 3 miesiące wymieniamy ![]() kroooliczek89 ja właśnie od przeszło 3 lat biorę anty, może dlatego nie mam takich bóli najważniejsze, że go w końcu dostałaś
|
#3523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3524 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3527 |
|
BAN stały
|
Waniliova ja się zastrzelę... specjalnie po szczoteczki do zębów jechałam... zapomniałam
Piankka, śmiać mi się chciało ilu facetów z listami przy tych szafach widziałam, wyglądali jakby mieli znieść jajko Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-11-23 o 12:52 |
|
|
|
#3528 |
|
Zadomowienie
|
Ja też wczoraj poszalałam w Rossmanie
Akurat podkład mi się skończył, dobrze że nie kupiłam we wtorek... I już zostawiłam wczoraj 60 zł, a jeszcze mnie kusi jeden podkład z Maybelline i kilka lakierów do paznokci![]() Także jak mi nie wykupią wszystkiego do jutro dokończę łowy ![]() Krooliczek, strasznie współczuję bólu, wiem co przechodzisz Mnie w liceum 2 razy karetka zabrała takie miałam bóle Teraz jest trochę lepiej, ale czasem da popalić.Ja zawsze faszeruję się tabletkami, zwijam w kłębek i śpię pod kocem. |
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, facet kupujący dla swojej dziewczyny kosmetyki...
|
|
#3530 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=SWpCyYqsVYs ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3532 |
|
Wtajemniczenie
|
Halo
![]() dzisiaj to ja Was szybko "przeleciałam" bo czasu nie mam ![]() Widzę, że rozmawiacie o obowiązkach domowych a ja się muszę Wam pochwalić że mój TŻ jest NAJLEPSZYM kucharzem pod słońcem uwielbia gotować i robi to dobrze ja za gotowaniem nie przepadam, ale za to lubię ciasta piec i podobno też robię to dobrze A poza tym, to dzisiaj się wybieram pierwszy raz w życiu na fitness będzie zabawnie Waniliova, Nati, to co z tym mitingiem przy kawce?
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() :rotf l: umarłam
|
|
#3534 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o nas... Poznaliśmy się dość nietypowo, bo nad morzem na wyjeździe z wolontariatu. Mój TŻ jest z Jury Krakowsko-Częstochowskiej, a ja spod Warszawy, także poznanie się nad morzem było zabawne, jak cała nasza historia zapoznania . Pisaliśmy ze sobą i rozmawialiśmy ponad miesiąc, a parą zostaliśmy kiedy byłam u cioci, on przyjechał i tak jakoś wyszło . Jesteśmy ze sobą od ponad 5 lat, a zaręczeni jesteśmy od 05.07.2012 r. Zaręczyny były piękne. Wszystko odbyło się w górach, przy drewnianym kościółku gdzie ślub brali moi rodzice. Miał być to zwykły wyjazd z wyjściem w góry, noclegiem w schronisku, a następnie zejście, do pociągu i do rodziców TŻ, bo mieliśmy ślub i wesele znajomej TŻ w jego rodzinnym mieście. Od rana mieliśmy przeróżne perypetie - począwszy od sprzedania nam miejscówek w przedziale konduktorskim, przez zbitą szybę w samochodzie wujka (współzamieszanego w całe zaręczyny), po zamknięty kościółek. Na nieszczęście TŻ usłyszałam pytanie mojego Wujka, czy jeszcze kontaktuje i tu zaczęłam podejrzewać, że coś mi śmierdzi ten wyjazd . Zwłaszcza, że był tak kochany jak nigdy - zrobił mi śniadanie uroczyste, jak nigdy, zadbał abym nie dźwigała i był tak kochany, że wchodziłam mu na głowę! Zaczęłam głupio podpytywać i brać go pod włos, ale nie dał się.Jadąc do celu, z którego mieliśmy wyruszyć mój Wujek odbił w boczną uliczkę, a że znam te rejony, gdyż spędzałam tam każde wakacje u dziadków, to moje podejrzenia wzrosły, jednak z drugiej strony wiedziałam, że są roboty drogowe, więc tak też to tłumaczyłam. Po zajechaniu pod kościółek Wujek uparł się aby nam go pokazać, podszedł do drzwi i okazało się, że jest zamknięty. Poszedł z TŻ na starą, zamkniętą już plebanię, widząc, iż jest to syzyfowa praca zaproponowałam abym obejść go dookoła. Tak też postąpiliśmy. Gdy znaleźliśmy się na jego tyłach, gdzie drzewa były pokryte dużą ilością zielonych liści mój TŻ złapał się za kieszenie u spodenek i powiedział, że zostawił telefon w samochodzie i musi iść po niego. I w to kłamstwo uwierzyłam z racji szyby, która wyleciała nam przy postoju. W związku z nieobecnością TŻ'a rozpoczęłam dyskusję z Wujkiem, to znaczy próbowałam go wciągnąć do rozmowy, niestety jego odpowiedzi brzmiały "tak", "nie", "nie wiem". Gdy obróciłam się zza kościółka wyłonił się mój TŻ z wielkim bukietem czerwonych róż, w garniturze... Wtedy wiedziałam już wszystko. Mój Wujek dyskretnie wycofał się zostawiając nas samych. Mój Luby podszedł, przytulił mnie i wyszeptał najpiękniejsze słowa o tym, jak mnie kocha, że jestem dla niego wszystkim, po czym uklęknął i spytał czy zostanę jego żoną. Zgodziłam się. Wyjazd był jedną wielką bajką, powróciła spontaniczność z pierwszego okresu naszego związku. Zakochaliśmy się na nowo w sobie i byliśmy cali tylko dla siebie. Nie liczyło się nic więcej. Jeżeli chodzi o nasze przygotowania - salę mamy i udało się na nasz wymarzony termin, tj. 16.08.2014 r. A dzięki znajomością mój proboszcz także wpisał nasz na ten dzień w swoim notatniku. Teraz powoli szukamy pozostałych punktów, czyli zespół, kamerzysta i fotograf
|
||
|
|
|
#3535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Musimy ustalić miejsce i godzinę naszego mitingu Nati co proponujesz ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Kishlaczkowa super zaręczyny
|
|
#3536 |
|
Przyczajenie
|
Kishlaczkowa ale romantyczne! Zazdroszczę Ci
![]()
|
#3537 |
|
Zadomowienie
|
Kishlaczkowa, piękne zaręczyny
ahhh ciekawe cóż mój rycerz wymyśli
|
|
|
|
#3538 |
|
Zadomowienie
|
Kishlaczkowa: super historia
Jej, u mnie w styczniu to będzie rok od zaręczyn, a pamiętam wszystko dokładnie jakby to było wczoraj
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko przeczytałam ten post o facecie z listą zakupów i wyborze kosmetyków jakoś mi się od razu ten kabaret nasunął na myśl
|
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak samo czuję jakby to było wczoraj
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

) proszeniem nie potrafi to może jak zaczne wyrzucać to się nauczy 
ale widać, metoda przynosi jakies efekty

Witam się z przeraźliwym bólem ;/

współczuję Ci... ja na szczęście nie mam tak bolesnych @. Właśnie dzisiaj albo jutro go dostanę to pierwszy dzień jest straszny, to fakt, ale dalej już ok. I przede wszystkim nie mam aż takich bóli, więc nie wiem co Ci doradzić
udanego wyjazdu 
najważniejsze, że go w końcu dostałaś
Akurat podkład mi się skończył, dobrze że nie kupiłam we wtorek... I już zostawiłam wczoraj 60 zł, a jeszcze mnie kusi jeden podkład z Maybelline i kilka lakierów do paznokci