Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D II - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-22, 20:41   #91
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D II

Ja dziś po kolejnych ćwiczeniach - zrobiłam CardioAxe, ale High&Tight już nie dałam rady
jutro muszę sobie rozłożyć zestaw na dwie raty - rano i wieczorem

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-22, 20:52   #92
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Relaksuje się przy angielskim kawce, lukając na grę jakieś wyścigi na x-box 360 tylko trochę głośno i córa jeszcze mi głowę zawraca heh. Wiem jak to jest hihi też tak miałam że jak ćwiczyć to ćwiczyć a nie bąki zarywać hihi jak wiedziałam że kolejnego dnia nie będę mogła to 2 dni w jednym robiłam. Ja osobiście nie lubię sculpt. Tak ćwiczę zajoba hihi dzisiaj się ochodziłam najpierw córę do przedszkola później ja do swojej szkoły później do bankomatu później córe odebrać jak wróciłam do domciu i usiadłam tak myślałam że nie wstanę lol jutro poćwiczę coś sobie choć mam iść na dłuuuuugi spacer z córą ma być bardzo ładnie więc musimy wykorzystać

Który zestaw ćwiczysz? Ja chyba się zdecyduje teraz na ten co się na pupie skupia lub klasyczny dla podtrzymania efektów o ile to nie to samo bo nie pamiętam lol

Jest ktoś chętny, zaczynam w poniedziałek
Ja robię slim&lift bo widziałam po tym super efekty no i chce, żeby boczki mi spadły . Hehehehe zawsze się mówi "jutro":P No u ciebie to chyba bardzo ciepło jest, tzn jak ja jezienne warunki. Długi spacer też bym chciała ale jak kończę tą cholerną robotę to jest ciemno:/weekendzie przybywaj!:P W tym moim slim & lift za dużo jest tego cardio axe a za mało konkretów ale efekty super
Mantide jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-22, 21:43   #93
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Ja dziś po kolejnych ćwiczeniach - zrobiłam CardioAxe, ale High&Tight już nie dałam rady
jutro muszę sobie rozłożyć zestaw na dwie raty - rano i wieczorem
Heh ciężko czasami jest wytrwałości życzę
Ja zawsze dałam radę na początku z krótkimi przerwami.

Skąd dokładnie jesteś? Ja też pochodzę z podkarpacia

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Mantide Pokaż wiadomość
Ja robię slim&lift bo widziałam po tym super efekty no i chce, żeby boczki mi spadły . Hehehehe zawsze się mówi "jutro":P No u ciebie to chyba bardzo ciepło jest, tzn jak ja jezienne warunki. Długi spacer też bym chciała ale jak kończę tą cholerną robotę to jest ciemno:/weekendzie przybywaj!:P W tym moim slim & lift za dużo jest tego cardio axe a za mało konkretów ale efekty super
efekty super lol yyy proszę o szczegóły że dobry ten program na boczki jest tak jutro ma być cieplutko słonecznie i ma nie być wiaterku prawie w ogóle bo dzisiaj to wiało 27 mil/h masakra wszystko wiatr unosił dookoła śmieciuchy szalały heh
Stary 2012-11-22, 23:39   #94
Silence_
Zakorzenienie

Wczorajszy Sculpt chyba należał do najkrótszych. Nie lubię strasznie tych ćwiczeń i przeskoczyłam do końca programu, gdzie były ćwiczenia głównie na pośladki, a potem zrobiłam połowę bum bum
A dzisiaj High&Tight, które bardzo lubię

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 01:55   #95
aanetaa007
Rozeznanie

GG do aanetaa007 Send a message via Skype™ to aanetaa007

Ja zaczynam tez od poniedzialku Lift& shape. I mam nadzieje ze tym razem wytrwam do konca. Po ostatnim razem zauwzylam ze moje spodnie do pracy sa jakies luzniejsze wiec bym chciala zobaczyc jak bedzie po czterech tygodniach.

Czarnula4321 gratuluje za wytrwalosc :d jestem pewna ze jestes dumna z siebie ze udalo Ci sie ukonczyc caly program.
21 day fix

PiYo

w planach:
Focus T25

Insanity Max: 30

15/06/15
aanetaa007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 08:43   #96
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanetaa007 Pokaż wiadomość
Ja zaczynam tez od poniedzialku Lift& shape. I mam nadzieje ze tym razem wytrwam do konca. Po ostatnim razem zauwzylam ze moje spodnie do pracy sa jakies luzniejsze wiec bym chciala zobaczyc jak bedzie po czterech tygodniach.

Czarnula4321 gratuluje za wytrwalosc :d jestem pewna ze jestes dumna z siebie ze udalo Ci sie ukonczyc caly program.
To fajnie w takim razie jedziemy z tym koksem razem lol tak tak cm lecą lol muszę poczytać o tych programach na co który jest i zadecydować

Dziękuje co prawda ukończyłam z leciutkim opóźnieniem, ale ważne że się udało lol

Fajnie byłoby wspierać się nawzajem

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Może komuś się przyda taki oto artykuł

Brazil Butt Lift – pośladki jak u modelki

Opublikowano: 2012-08-02
Dolne partie ciała spędzają kobietom sen z powiek. Nie pozwalają bez skrępowania iść na basen, spacerować po plaży czy założyć obcisłą sukienkę. Ratunkiem dla pośladków może być Brazil Butt Lift.

Brazil Butt Lift to trening stworzony przez byłego tancerza baletu, rodowitego Brazylijczyka Leandro Carvalho. Najsłynniejsze modelki świata w tym np. Alessandra Ambrosio korzystają z jego rad w celu utrzymania pięknych kształtów. Trening Carvalho łączy brazylijski taniec, spalające tkankę tłuszczową - cardio i ćwiczenia na rzeźbę mięśni. Podnosi i ujędrnia pośladki, redukuje „oponkę” ,czy tzw. „boczki”, wyszczupla uda i rzeźbi ciało.

Wszystkie ćwiczenia oparte są na koncepcji „TriAngle Traning”, co zapewnia pracę trzem mięśniom pośladka – wielkiemu, średniemu i małemu pod niemal każdym kątem. Pełen trening rozpisany jest na 4 tygodnie, w każdym z nich jest 1-2 dni przerwy w ćwiczeniach.

W zależności od kształtu pupy, w Brazil Butt Lift wyróżnione są 3 programy treningowe:
Slim&Shape
Program przeznaczony dla kobiet o kształtnej pupie, z szerokimi biodrami i pośladkami. Sylwetka takich Pań wydaje się ciężka, przypominająca kształtem gruszkę. Ćwiczenia z programu mają zapewnić głównie wyszczuplenie i podniesienie pośladków.

Lift&Shape
Program przeznaczony dla kobiet o płaskiej, obwisłej pupie, której brak jędrności, objętości i kształtu. Trening zapewnia ujędrnienie i ukształtowanie pośladków.

Slim&Lift
Program dla kobiet z dużą pupą i „oponką” czy „boczkami”. Nastawiony na działanie kompleksowe: spalanie, pozbycie się fałdek, wyszczuplenie, podniesienie, zaokrąglenie i ujędrnienie pośladków.

Istnieje jeszcze czwarty program tzw. Classic Program przeznaczony dla kobiet, które albo nie potrafią określić typu swojej pupy, albo zakończyły któryś z programów 1-3 i chcą podtrzymać jego efekty.

W każdym z programów znajduje się pięć zestawów ćwiczeń:

Bum-Bum – popisowe ćwiczenia Leandro. Kombinacja ćwiczeń cardio z ćwiczeniami rzeźbiącymi dolne partie ciała (czas trwania – 35min)
High&Tight – ćwiczenia skupiające się na strefach problematycznych – biodrach, pośladkach w których wykorzystywane są taśmy i obciążniki na kostki (czas trwania – 35min)
Sculpt – rzeźba mięśni całego ciała (czas trwania – 50 minut)
Cardio AXE – układy taneczne połączone ze spalaniem tkanki tłuszczowej na całym ciele (czas trwania – 30min)
Tummy Tuck – trening zapewniający uzyskanie płaskiego, seksownego brzucha (czas trwania - 15min).

Brazil Butt Lift tak spodobał się w Stanach Zjednoczonych, iż wielu trenerów w swoich układach wprowadza chodź niektóre z ćwiczeń Carvalho. Do Polski moda na tego typu ćwiczenia dopiero dociera, zapewne niebawem oferta klubów fitness poszerzy się o zajęcia oparte na treningu Brazylijczyka.

Początki jak w przypadku każdego treningu bywają trudne. Mogą pojawić się zakwasy i uczucie przetrenowania. Dodatkowe stosowanie podczas treningu diety i preparatów ujędrniających, może spowodować, że dzięki półgodzinnemu treningowi po kilku tygodniach ciało będzie nie do poznania.

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Hmm Lift&Shape lol uniesienie i rzeźbienie to chyba coś dla mnie bo wyszczuplania już wystarczy heh

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2012-11-23 o 08:09
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 11:02   #97
Mantide
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

efekty super lol yyy proszę o szczegóły że dobry ten program na boczki jest tak jutro ma być cieplutko słonecznie i ma nie być wiaterku prawie w ogóle bo dzisiaj to wiało 27 mil/h masakra wszystko wiatr unosił dookoła śmieciuchy szalały heh
Gdzieś tam kiedyś pisałam, że robiłam 2 tygodnie insanity i włączyłam w to BBL ale wytrzymałam 2 tygodnie a później padłam. I muszę przyznać, że po 2 tygodniach BBL mój tyłek tak się podniósł, że nie byłam w stanie go kontrolować i jak przeciskałam się przez coś to zrzucałam tyłkiem różne przedmioty (szok!). Jeżeli chodzi o boczki to wtedy mi szybko spadły ale nie wiem na ile było to przez BBL. Teraz mogłyby sobie pójść w cholerę Kupiłam sobie jeszcze mazidło na cellulit i staram się zmieniać dietę ciekawe co to da Moi rodzice pojechali do Anglii wczoraj no i wiadomo, że lepsza pogoda niż w Polsce, u nas nawet słońce nie świeci
Stary 2012-11-23, 11:12   #98
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzieś tam kiedyś pisałam, że robiłam 2 tygodnie insanity i włączyłam w to BBL ale wytrzymałam 2 tygodnie a później padłam. I muszę przyznać, że po 2 tygodniach BBL mój tyłek tak się podniósł, że nie byłam w stanie go kontrolować i jak przeciskałam się przez coś to zrzucałam tyłkiem różne przedmioty (szok!). Jeżeli chodzi o boczki to wtedy mi szybko spadły ale nie wiem na ile było to przez BBL. Teraz mogłyby sobie pójść w cholerę Kupiłam sobie jeszcze mazidło na cellulit i staram się zmieniać dietę ciekawe co to da Moi rodzice pojechali do Anglii wczoraj no i wiadomo, że lepsza pogoda niż w Polsce, u nas nawet słońce nie świeci
Twoi rodzice mieszkają w Anglii, czy do kogoś w odwiedziny pojechali?

Mi spadły boczki nawet dość fajnie już to wygląda lol dziewczyny a jak Wasze biusty po BBL? Mój bez zmian
Stary 2012-11-23, 11:47   #99
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Twoi rodzice mieszkają w Anglii, czy do kogoś w odwiedziny pojechali?

Mi spadły boczki nawet dość fajnie już to wygląda lol dziewczyny a jak Wasze biusty po BBL? Mój bez zmian
Nie mieszkają, pojechali pozałatwiać sprawy. Moja ciotka mieszka w Anglii
Boczki moje też spadną!:P
Mój biust miał 90cm a teraz 86 cm:/ a tyle czasu go hodowałam:/ ale jest jędrny i okrągły
To co ci zostało do zrzucenia?
Stary 2012-11-23, 11:57   #100
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mieszkają, pojechali pozałatwiać sprawy. Moja ciotka mieszka w Anglii
Boczki moje też spadną!:P
Mój biust miał 90cm a teraz 86 cm:/ a tyle czasu go hodowałam:/ ale jest jędrny i okrągły
To co ci zostało do zrzucenia?
A to tylko po BBL Ci spadł? Ja mam w biuście 91 z malutkim ogonkiem i BBL jakoś go nie ruszył hihi i dobrze. Używasz sportowych biustonoszy? Ja mam shock absorbery 2 sztuki i są naprawdę świetne

Co ja chciałabym, dużo chciałabym hihi a ta serio najbardziej to pupsko piprawić jeszcze jakieś twardze żeby było bardziej umięśnione później brzuch i kolejno boczki i pewnie uda na końcu hihi akurat ta partia już jest w stanie bardzo dobrym że tak powiem eee napisze w sumie to nic by się nie stało gdyby się umięśniły hihi
Odnośnie tego mojego brzucha niby nie spadł w cm ale zarysował się skóra jest napięta bardziej i taki trochę umięśniony się zrobił więc miże to mięśnie zostały lol jest o wiele mniejszy niż przed BBL więc pewnie tak
Stary 2012-11-23, 12:32   #101
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:

przerwy też robię bo moja kondycja leży i kwiczy, z resztą dopiero zapoznaję się z ćwiczeniami, więc nie wszystko mi dobrze wychodzi i nie potrafię dobrze skoordynować pracy rąk i nóg

ja jestem z małej wioski jakoś w połowie drogi pomiędzy Jasłem i Strzyżowem A Ty gdzie mniej więcej mieszkasz??

A w Wlk. Brytanii gdzie mieszkasz?? Bo ja w lutym lecę do Północnej Irlandii

Stary 2012-11-23, 12:43   #102
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
A to tylko po BBL Ci spadł? Ja mam w biuście 91 z malutkim ogonkiem i BBL jakoś go nie ruszył hihi i dobrze. Używasz sportowych biustonoszy? Ja mam shock absorbery 2 sztuki i są naprawdę świetne

Co ja chciałabym, dużo chciałabym hihi a ta serio najbardziej to pupsko piprawić jeszcze jakieś twardze żeby było bardziej umięśnione później brzuch i kolejno boczki i pewnie uda na końcu hihi akurat ta partia już jest w stanie bardzo dobrym że tak powiem eee napisze w sumie to nic by się nie stało gdyby się umięśniły hihi
Odnośnie tego mojego brzucha niby nie spadł w cm ale zarysował się skóra jest napięta bardziej i taki trochę umięśniony się zrobił więc miże to mięśnie zostały lol jest o wiele mniejszy niż przed BBL więc pewnie tak
Podejrzewam, że nie po BBL mi spadł tylko po insanity ;(To masz super, ja zapuszczam biust:P hehe. Nie mam sportowego biustonosza, bo nie mam kiedy go kupić, jak wyjdę z pracy i mam dojechać do sklepu to już jest zamknięty, a w weekend odsypiam i się uczę:/ ale może w ten pojadę, szczerze mówiąc nie znam się na tym:P ale skoro polecasz
Co do ud to dużo dają te ćwiczenia gdzie kładziesz się na boku i podnosisz nogi i tą na górze poruszasz w górę i w dół (ja to potrafię się wysłowić i opisać wszystko profesjonalnie:P nie ma co! hehehe)
To, że brzuch nie spadł w cm to nie znaczy, że się nie wyrzeźbił . Zresztą dla mnie ładniejsze brzuszki to te lekko odstające a nie te całkowicie płaskie. Kobieta musi mieć piękny odstający kuper, piękny odstający lekko brzuszek i biust ;( cholera!:P. BBL nie "wysusza" a nadaje kształt
Stary 2012-11-23, 12:53   #103
Jigoku
Zakorzenienie

Ja ostatnio przestałam się katowac dietą i po prosto więcej ćwiczę Prawda jest taka, że nie jem jakoś szczególnie niezdrowo, jem owoce, nie jem pieczywa, ziemniaków, makaronu, pije dużo wody, ale bardzo lubię mączne potrawy i nie lubię większości warzyw, a często mam ochotę na słodycze. Ratuje mnie dosyć szybka przemiana materii, ale nie chcę się katować i wciskać w siebie warzyw, odmawiać sobie pójścia na pizzę, no niezdrowo i waga idzie do góry.

Ostatnio po stepie nie mam już w ogóle zakwasów i chcę chodzić 4 razy w tygodniu na fitness + siłownia + elementy BLL. I jeść jak lubię

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 13:48   #104
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Ja ostatnio przestałam się katowac dietą i po prosto więcej ćwiczę Prawda jest taka, że nie jem jakoś szczególnie niezdrowo, jem owoce, nie jem pieczywa, ziemniaków, makaronu, pije dużo wody, ale bardzo lubię mączne potrawy i nie lubię większości warzyw, a często mam ochotę na słodycze. Ratuje mnie dosyć szybka przemiana materii, ale nie chcę się katować i wciskać w siebie warzyw, odmawiać sobie pójścia na pizzę, no niezdrowo i waga idzie do góry.

Ostatnio po stepie nie mam już w ogóle zakwasów i chcę chodzić 4 razy w tygodniu na fitness + siłownia + elementy BLL. I jeść jak lubię
Doskonale cie rozumiem, ja siedzę w pracy po 10 godzin i nie mam czasu na zjedzenie choćby śniadania, więc jak wracam do domu to jem, niestety jest to koło 21, koło 23-24 ćwiczę a później padam na ryj bo rano do pracy:/Też uwielbiam potrawy mączne, tylko, że ja nie jem mięsa. Wow strasznie dużo ćwiczysz kobieto! kiedy ty znajdujesz na to czas?
Stary 2012-11-23, 13:54   #105
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Podejrzewam, że nie po BBL mi spadł tylko po insanity ;(To masz super, ja zapuszczam biust:P hehe. Nie mam sportowego biustonosza, bo nie mam kiedy go kupić, jak wyjdę z pracy i mam dojechać do sklepu to już jest zamknięty, a w weekend odsypiam i się uczę:/ ale może w ten pojadę, szczerze mówiąc nie znam się na tym:P ale skoro polecasz
Co do ud to dużo dają te ćwiczenia gdzie kładziesz się na boku i podnosisz nogi i tą na górze poruszasz w górę i w dół (ja to potrafię się wysłowić i opisać wszystko profesjonalnie:P nie ma co! hehehe)
To, że brzuch nie spadł w cm to nie znaczy, że się nie wyrzeźbił . Zresztą dla mnie ładniejsze brzuszki to te lekko odstające a nie te całkowicie płaskie. Kobieta musi mieć piękny odstający kuper, piękny odstający lekko brzuszek i biust ;( cholera!:P. BBL nie "wysusza" a nadaje kształt

Tak tak polecam u mnie się sprawdził ten model są naprawdę fajne i mają dużo pozytywnych komentarzy. Nie wiem jak teraz cenowo bo kiedyś były dość drogie... tam są też jakieś poziomy..... Spoko wiem o które ćwiczenia chodzi, nadal będę ćwiczyć z ciężarkami na nogach to też dużo daje lol odstający to on jest ale tylko kapkę jeszcze mnie trochę drażni gdy siedzę ale nie jest źle porównując do tego co było przed ćwiczeniami...

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
przerwy też robię bo moja kondycja leży i kwiczy, z resztą dopiero zapoznaję się z ćwiczeniami, więc nie wszystko mi dobrze wychodzi i nie potrafię dobrze skoordynować pracy rąk i nóg

ja jestem z małej wioski jakoś w połowie drogi pomiędzy Jasłem i Strzyżowem A Ty gdzie mniej więcej mieszkasz??

A w Wlk. Brytanii gdzie mieszkasz?? Bo ja w lutym lecę do Północnej Irlandii
Ja już opanowałam ćwiczenia więc i przerw w trakcie serii nie robie jedynie pomiędzy 2 programami.

Pochodzę z Przeworska później mieszkałam w Rzeszowie a teraz Anglia heh. A skąd dokładnie? Jeśli oczywiście mogę wiedzieć mam dużo znajomych z Twoich okolic
Stary 2012-11-23, 13:55   #106
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Doskonale cie rozumiem, ja siedzę w pracy po 10 godzin i nie mam czasu na zjedzenie choćby śniadania, więc jak wracam do domu to jem, niestety jest to koło 21, koło 23-24 ćwiczę a później padam na ryj bo rano do pracy:/Też uwielbiam potrawy mączne, tylko, że ja nie jem mięsa. Wow strasznie dużo ćwiczysz kobieto! kiedy ty znajdujesz na to czas?
Ja mięsa też jem mało, bo nie przepadam za nim za bardzo
Jeszcze tyle nie ćwiczę, dzisiaj dopiero wykupiłam sobie 3-miesięczny karnet na wszystko, więc mam nadzieję, że będzie motywacja, żeby chodzić
Czasu mam niestety mało, dlatego nie wiem czy nie zrezygnuję z siłowni, bo chyba już jej nigdzie nie wcisnę. A fitness od czwartku do niedzieli, bo pon-śr jestem zupełnie zawalona pracą, dlatego chcę wtedy chociaż BBL przed spaniem zrobić.

książki
Stary 2012-11-23, 13:57   #107
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nigdy się dietą nie katowałam ograniczam słodycze, chipsy... staram się jeść zdrowo owoce, warzywa... i takie tam nic specjalnego ogólnie ja z braku czasu zostaję tylko przy BBL dziwię się samej sobie że się zdecydowałam bo miałam ćwiczyć coś mniej czasochłonnego, ale cóż od poniedziałku jedziemy dalej BBL
Stary 2012-11-23, 14:04   #108
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nigdy się dietą nie katowałam ograniczam słodycze, chipsy... staram się jeść zdrowo owoce, warzywa... i takie tam nic specjalnego ogólnie ja z braku czasu zostaję tylko przy BBL dziwię się samej sobie że się zdecydowałam bo miałam ćwiczyć coś mniej czasochłonnego, ale cóż od poniedziałku jedziemy dalej BBL
Ja właśnie nie lubię ograniczać chipsów i słodyczy, w tym problem

książki
Stary 2012-11-23, 14:27   #109
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Tak tak polecam u mnie się sprawdził ten model są naprawdę fajne i mają dużo pozytywnych komentarzy. Nie wiem jak teraz cenowo bo kiedyś były dość drogie... tam są też jakieś poziomy..... Spoko wiem o które ćwiczenia chodzi, nadal będę ćwiczyć z ciężarkami na nogach to też dużo daje lol odstający to on jest ale tylko kapkę jeszcze mnie trochę drażni gdy siedzę ale nie jest źle porównując do tego co było przed ćwiczeniami...

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Ja już opanowałam ćwiczenia więc i przerw w trakcie serii nie robie jedynie pomiędzy 2 programami.

Pochodzę z Przeworska później mieszkałam w Rzeszowie a teraz Anglia heh. A skąd dokładnie? Jeśli oczywiście mogę wiedzieć mam dużo znajomych z Twoich okolic
Miałam ćwiczyć z ciężarkami na nogi ale heh...za ciężko mi:/ poza tym, że mam wrażenie, że moje nogi są potężne i masywne a jak patrzę na zdjęcia to wydają się całkiem niezłe nie wiem dlaczego tak jest:/Ja ogólnie nie mam dużego brzucha ale jak siedzę no to fałdki są i nie wiem czy kiedykolwiek je zlikwiduje, swoją drogą są tylko 2 fałdki a było ich chyba z milion:P
Stary 2012-11-23, 14:30   #110
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie nie lubię ograniczać chipsów i słodyczy, w tym problem
Ja też nie lubię ograniczać, ale się bardzo staram. Ze słodyczami na szczęście mam tak że zjem troszkę i mnie przymuli hihi
Stary 2012-11-23, 14:31   #111
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Ja mięsa też jem mało, bo nie przepadam za nim za bardzo
Jeszcze tyle nie ćwiczę, dzisiaj dopiero wykupiłam sobie 3-miesięczny karnet na wszystko, więc mam nadzieję, że będzie motywacja, żeby chodzić
Czasu mam niestety mało, dlatego nie wiem czy nie zrezygnuję z siłowni, bo chyba już jej nigdzie nie wcisnę. A fitness od czwartku do niedzieli, bo pon-śr jestem zupełnie zawalona pracą, dlatego chcę wtedy chociaż BBL przed spaniem zrobić.
Ja to jestem nienormalna, że mi czasu brakuje:/, jak studiowałam przez 3 lata to od poniedziałku do piątku pracowałam po 8 godzin a w KAŻDY weekend miałam studia od 9 do 21, łącznie przerobiłam 70 przedmiotów i dawałam radę a teraz? nie potrafię się zmobilizować, żeby ćwiczyć odrazu jak przyjdę z pracy bo trzeba zwierzaki nakarmić, coś jeszcze porobić, pouczyć się:/Więc podziwiam cię, że się zdecydowałaś na karnet
Stary 2012-11-23, 14:34   #112
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to jestem nienormalna, że mi czasu brakuje:/, jak studiowałam przez 3 lata to od poniedziałku do piątku pracowałam po 8 godzin a w KAŻDY weekend miałam studia od 9 do 21, łącznie przerobiłam 70 przedmiotów i dawałam radę a teraz? nie potrafię się zmobilizować, żeby ćwiczyć odrazu jak przyjdę z pracy bo trzeba zwierzaki nakarmić, coś jeszcze porobić, pouczyć się:/Więc podziwiam cię, że się zdecydowałaś na karnet
Przez ten step w każdy czwartek polubiłam fitness, więc mam nadzieję, że im dalej tym bardziej będzie to relaks, a nie przymus

Cytat:
Ja też nie lubię ograniczać, ale się bardzo staram. Ze słodyczami na szczęście mam tak że zjem troszkę i mnie przymuli hihi
Ja właśnie potrafię zjeść całą paczkę bez mrugnięcia okiem Ale stwierdziłam, że to jest moja przyjemność i nie będę z tego rezygnować, wolę spalić to ćwiczeniami niż ciągle sobie czegoś odmawiać i traktować to jak przymus

książki
Stary 2012-11-23, 14:35   #113
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam ćwiczyć z ciężarkami na nogi ale heh...za ciężko mi:/ poza tym, że mam wrażenie, że moje nogi są potężne i masywne a jak patrzę na zdjęcia to wydają się całkiem niezłe nie wiem dlaczego tak jest:/Ja ogólnie nie mam dużego brzucha ale jak siedzę no to fałdki są i nie wiem czy kiedykolwiek je zlikwiduje, swoją drogą są tylko 2 fałdki a było ich chyba z milion:P
Też miałam fałdki, ale na szczęście nie mam ani kapki po nich , mój brzuchol nie jest duży gdy siedzę tak jak pisałam jeszcze mnie denerwuje, skóry mam jeszcze troszkę ale minimalnie już z tym że nie myślcie sobie że ona jest obwisła tak jak niektôre dziewczyny mają. Ona jest przyległa, już się fajnie napięła i uelastyczniła ale jeszcze troszkę popracuje nad nim i powinno być dobrze
Stary 2012-11-23, 14:36   #114
Jigoku
Zakorzenienie

Jeszcze moja mama kupiła piłkę do body ballu (na której więcej siedzi niż ćwiczy ), więc czasami moge sobie dla urozmaicenia poćwiczyć na niej jak jestem w domu

książki
Stary 2012-11-23, 14:40   #115
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Przez ten step w każdy czwartek polubiłam fitness, więc mam nadzieję, że im dalej tym bardziej będzie to relaks, a nie przymus

Ja właśnie potrafię zjeść całą paczkę bez mrugnięcia okiem Ale stwierdziłam, że to jest moja przyjemność i nie będę z tego rezygnować, wolę spalić to ćwiczeniami niż ciągle sobie czegoś odmawiać i traktować to jak przymus
Yyy to ja też tak mam właśnie zeżarłam:d całą wielką garść paluszków, czego np przed spaniem nie zrobiłabym znając mnie to zjadłabym jakueś jabłucho lub napiłabym się wody mineralnej

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Jeszcze moja mama kupiła piłkę do body ballu (na której więcej siedzi niż ćwiczy ), więc czasami moge sobie dla urozmaicenia poćwiczyć na niej jak jestem w domu
Podobno te piłki fajnie ciałko modelują bynajmniej tak twierdzi moja znajoma, ale po niej to tego nie widać kompletnie choć twierdzi że ćwiczy ostro na niej.
Stary 2012-11-23, 15:08   #116
Mantide
Raczkowanie

Cytat:

Relaxuje się jak nasmaruje całe ciało jakimiś balsamami, na włosy nałożę odżywkę i mogę tak leżeć nadrabiając ogromne zaległości w ulubionych serialach:P Ćwiczenia mnie nie relaxują tylko męczą i denerwują, no ale jak chce się mieć piękną pupę i wysmuklone ciało to trzeba coś w tym kierunku robić Uwielbiam chipsy ale wolę sobie zjeść tuńczyka z chudym twarogiem, cebulą i szczypiorkiem zapycha mnie tak, że nic więcej bym nie wtrąbiła, polecam

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Też miałam fałdki, ale na szczęście nie mam ani kapki po nich , mój brzuchol nie jest duży gdy siedzę tak jak pisałam jeszcze mnie denerwuje, skóry mam jeszcze troszkę ale minimalnie już z tym że nie myślcie sobie że ona jest obwisła tak jak niektôre dziewczyny mają. Ona jest przyległa, już się fajnie napięła i uelastyczniła ale jeszcze troszkę popracuje nad nim i powinno być dobrze
Czyli jak siedzisz to masz praktycznie płaski brzuch? Jak ty to zrobiłaś?
Ja nie mam jakiegoś wielkiego ale fajnie by było nie mieć najmniejszej fałdki.
Stary 2012-11-23, 15:31   #117
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Relaxuje się jak nasmaruje całe ciało jakimiś balsamami, na włosy nałożę odżywkę i mogę tak leżeć nadrabiając ogromne zaległości w ulubionych serialach:P Ćwiczenia mnie nie relaxują tylko męczą i denerwują, no ale jak chce się mieć piękną pupę i wysmuklone ciało to trzeba coś w tym kierunku robić Uwielbiam chipsy ale wolę sobie zjeść tuńczyka z chudym twarogiem, cebulą i szczypiorkiem zapycha mnie tak, że nic więcej bym nie wtrąbiła, polecam

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Hmm ćwiczenia mnie jako tako nie denerwują bardziej jak ćwiczę BBL to jak mi przeskakują sceny te które były kręcone w pomieszczniu na te na plaży. Nie raz zauwałyłam że te panny na plaży robią inaczej troszkę niż Ci z pomieszczenia heh. Albo te dziwne miny ich wrrr bo przymilanie do prowadzącego jakoś znoszę.

Lubie takiego tuńczyka, ale za nic nie zastąpie nim chipsów.

Hmm nie dokońca jest tak jak piszesz z tym moim brzucholem jak stoję to jest ok a jak usiadam tak głęboko w sensie prosto to jest i to nie malutki wrr tylko taki dosyć dosyć - bynsjmniej dla mnie co mnie niesamowicie czasami denerwuje hihi chodzi mi właściwie o tą skórę na nim heh lol choć wiem że w cale tak źle to nie wygląda heh

Edytowane przez czarnula4321
Czas edycji: 2012-11-23 o 15:37
czarnula4321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 22:17   #118
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Yyy to ja też tak mam właśnie zeżarłam:d całą wielką garść paluszków, czego np przed spaniem nie zrobiłabym znając mnie to zjadłabym jakueś jabłucho lub napiłabym się wody mineralnej
Podobno te piłki fajnie ciałko modelują bynajmniej tak twierdzi moja znajoma, ale po niej to tego nie widać kompletnie choć twierdzi że ćwiczy ostro na niej.
Ja nie przepadam za ta piłką, bo zawsze ciężko mi z jedzeniem trafić, jak zjem za mało lub za dużo to będzie mi niedobrze

Cytat:

Mnie też męczą, ale to dlatego, że nie mam kondycji, może jak zacznę mieć to będą przyjemniejsze

Chipsów nic nie zastąpi, do tego nie znoszę ryb

książki
Stary 2012-11-24, 17:09   #119
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie przepadam za ta piłką, bo zawsze ciężko mi z jedzeniem trafić, jak zjem za mało lub za dużo to będzie mi niedobrze

Mnie też męczą, ale to dlatego, że nie mam kondycji, może jak zacznę mieć to będą przyjemniejsze

Chipsów nic nie zastąpi, do tego nie znoszę ryb
Akurat nie zastanawiałam się nad opcją pełnego brzucha mniej lub bardziej przy takich ćwiczeniach.

Mam do Ciebie pytanie troszkę nie na temat, mam nadzieje że mi się nie oberwie lol. Widziałam Twoje wpisy na wątkach kręconych, mianowicie chodzi mi o termoloki i coś co utrwali je. Termoloki kupie chyba babyliss 3035U mają dobre opinie, chodzi mi o coś do utrwalenia przed ich nałożeniem nie wiem może jakąś piankę choć osobiście mie lubie pianek zdecydowanie coś mocnego i jak najbardziej naturalnego heh
Stary 2012-11-24, 19:16   #120
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:

ja też w Rzeszowie mieszkałam przez ostatnie 3 lata, jeszcze tam studiuję ostatni rok, ale teraz jestem na Erasmusie

okolice Frysztaka (nie chcę pisać dokładnie miejscowości, bo jednak to forum publiczne
a gdzie w Anglii mieszkasz??

co do jedzenia - to ja lubię słodycze i chipsy, ale na szczęście w ciagu ostatniego roku trochę mi z tym przeszło i nie jem ich już tak dużo, wolę jakiś owoc

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości