Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-23, 15:19   #1441
xal
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Robicie smaka na obiadek ...
Poszłam do kuchni, otworzyłam lodówkę i jak zwykle stwierdziłam, że tam nic ciekawego. Zachciało mi się pizzę, więc robię tosty

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 15:19   #1442
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

I co dostałaś paczkę ??
już wczoraj, zaraz wrzucę fotę szlafroka tylko androbię Was
Stary 2012-11-23, 15:20   #1443
maarchewka
Zakorzenienie

Aaś z tą dopłatą do dodatkowego płodu. Można sobie przyjść w ciąży bliźniaczej na USG i powiedzieć poproszę tylko patrzeć na jedno.. z drugim jakoś to będzie?

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 15:20   #1444
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś
hump już działa
nie wiem jakim cudem, ale się cieszę
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 15:21   #1445
Aaś
Zakorzenienie

maarchewka ja bede chodzic tutaj pewnie. ale to bielany/bemowo. jeszcze mają oddział na powiślu.
http://www.mamoiselle.pl/
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 15:22   #1446
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Innocence_89 Pokaż wiadomość
Mnie też zdecydowanie A tutaj link do forum o tym szpitalu jakbyś chciała poczytać http://www.babyboom.pl/forum/krakow-...6/index23.html
każda z nas ma jakieś inne wytyczne:P ja np. zdecydowałam się na galla z polecenia, to, że mój gin tam pracuje, że mam w miarę blisko i co najważniejsze są tylko 2 czy 3 sale porodowe cisza i spokój, a np. ujastek czy narutowicza to jest fabryka:/ zresztą teraz jak przyjechałam z plamieniem zaopiekowali się mną wzorowo
Stary 2012-11-23, 15:22   #1447
maarchewka
Zakorzenienie

Mam ochotę na coś dobrego, tylko nie mogę sobie zdefiniować co by to mogło być...ehh

Wojtek
Stary 2012-11-23, 15:23   #1448
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Aaś z tą dopłatą do dodatkowego płodu. Można sobie przyjść w ciąży bliźniaczej na USG i powiedzieć poproszę tylko patrzeć na jedno.. z drugim jakoś to będzie?
albo zapisać się i dopiero przy usg: A TO BĘDĄ BLIŹNIAKI?? JA SIĘ ZAPISYWAŁAM TYLKO NA JEDNO!!
Stary 2012-11-23, 15:23   #1449
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
no to tym bardziej musi iść, żeby weryfikować czy to co mówią na szkole jest zgodne z jego doświadczeniem, żeby cię nie nauczyli czegoś niepotrzebnego/niepraktycznego

to do szpitala też się zapisuje? myślałam że po prostu się przychodzi w odpowiednim momencie akcji porodowej z dokumentami, spakowaną torbą i tyle
wiem, że na galla wypełnaisz wcześniej plan porodu, czyli, że np. chesz rodzinny, nie chce nacięcia itp. więc na pewno się zgłasza wcześniej
Stary 2012-11-23, 15:29   #1450
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
maarchewka ja bede chodzic tutaj pewnie. ale to bielany/bemowo. jeszcze mają oddział na powiślu.
http://www.mamoiselle.pl/
Już to patrzyłam, trochę za daleko. Szukam dalej.

Cytat:
albo zapisać się i dopiero przy usg: A TO BĘDĄ BLIŹNIAKI?? JA SIĘ ZAPISYWAŁAM TYLKO NA JEDNO!!
i za więcej nie płacę!!:h ahaha:

Wojtek
Stary 2012-11-23, 15:29   #1451
Katate
Raczkowanie

Aaś a Ty będzies miała cc ze względu na bliźniaki? czy jeszcze gin nic nie mówi.

Chyba zazwyczaj jednak cc robią
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 15:29   #1452
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś
i dodać że nie jest się przygotowanym na takie wydatki
Stary 2012-11-23, 15:32   #1453
Mysia mysz
Zakorzenienie

Nadrobić Was

Gratuluję wizyt klask i:
Maluszki piękne i zdrowe nam rosną

Ciuszki cudowne, aż chyba dzisiaj skoczę do lumkpa wieczorem, niedosyt mam

Ja odpukać bardzo dobrze znoszę ciążę oprócz wzdęć, czasem mnie mdli wieczorem i sporo więcej jem ale to tyle

Ja wczoraj w rossmanie kupiłam na zapas mój ukochany tusz max factor 2000 calories i wymarzony róż z bourjois co normalnie kosztuje 50 zł i zawsze mi było szkoda kasy oraz lakier z maybelline malinowy
Stary 2012-11-23, 15:33   #1454
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Mam ochotę na coś dobrego, tylko nie mogę sobie zdefiniować co by to mogło być...ehh
Przemyśl jedzenie od śledzika, przez kiwi po czekoladę

Stary 2012-11-23, 15:33   #1455
Katate
Raczkowanie

A ja od wtorku będę chodzić na aquarobic dla ciężarnych
spodziewam się, że szału to tam nie będzie, ale zawsze to trochę ruchu
Stary 2012-11-23, 15:35   #1456
Mysia mysz
Zakorzenienie

O tutaj jets plan ze szkoły rodzenia na galla więc nie na wsyztskich musi być facet

Tematy spotkań przedporodowych
informator dla ciężarnych na rok 2012

1 cykl obejmuje 8 spotkań w ciągu 1 miesiąca
od godz. 13.30 do ok. 15.15 w Sali Konferencyjnej
I spotkanie odbędzie się w pierwszy poniedziałek lub pierwszy
czwartek roboczy miesiąca tj.:
Pierwszy poniedziałek miesiąca:
-zmiany w organizmie kobiety ciężarnej (dr Paweł Romanek)
Pierwszy czwartek miesiąca:
-zasady żywienia ciężarnej i matki karmiącej (poł. E. Romańska)
-czynniki psycho-fizyczne usprawniające przebieg porodu. -
-sposoby radzenia sobie z bólem skurczy (poł. C. Parzelska)
Drugi poniedziałek miesiąca
-poród jako zjawisko fizjologiczne,
-mechanizm porodowy; zmiany w org. kobiety,
-adaptacja płodu (dr Paweł Romanek)
Drugi czwartek miesiąca:
znaczenie karmienia naturalnego noworodka (poł. M. Kaczmarczyk)
Trzeci poniedziałek miesiąca:
-poród rodzinny, naturalny
-poród w znieczuleniu (dr Paweł Romanek)
Trzeci czwartek miesiąca:- połóg (poł. A. Wawrzynek)
Czwarty poniedziałek miesiąca:
-wprowadzenie do ćwiczeń relaksacyjno-oddech. Ćwiczenia relaksujące, oddechowe i wzmacniające obszar miednicy - do uzgodnienia z panią mgr rehabilitacji. Termin ustalany indywidualnie z osobą prowadzącą, w tej części obowiązuje zgoda lekarza prowadzącego na udział w ćwiczeniach, na zajęcia należy zabrać strój do ćwiczeń.
-pielęgnacja noworodka w warunkach domowych, pokaz kąpieli noworodka (poł. J. Poznańska-Skrzypiec)
-powikłania laktacji (poł. J. Poznańska-Skrzypiec)
czwarty czwartek miesiąca:
- obserwacja noworodka, jego pielęgnacja
-najczęstsze problemy okresu noworodkowego (lek W. Wrzosek)
Stary 2012-11-23, 15:36   #1457
Katate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Przemyśl jedzenie od śledzika, przez kiwi po czekoladę
mnie właśnie namówiłaś
Stary 2012-11-23, 15:39   #1458
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
A ja od wtorku będę chodzić na aquarobic dla ciężarnych
spodziewam się, że szału to tam nie będzie, ale zawsze to trochę ruchu
ja jak tylko skońcże 12tydzień ruszam na jogę i pilates dla ciężarówek
Stary 2012-11-23, 15:39   #1459
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:

i za więcej nie płacę!!:h ahaha:
a w ogóle to skąd się wzięło to drugie dziecko?? ktoś mi je podłożył na pewno!!

o jeny. ja naprawde będę okropną matką.
mąż ostatnio stwierdził że my jesteśmy nienormalni ale nasze dzieci to już chyba wszystkie rekordy pobiją

Cytat:
Aaś a Ty będzies miała cc ze względu na bliźniaki? czy jeszcze gin nic nie mówi.

Chyba zazwyczaj jednak cc robią
cc to jeszcze nie wiadomo. gin powiedziała że bywa sn i bywa cc i żeby się nie nastawiać. przyjmą mnie na oddział to się zobaczy i tak tam trochę pobędę
Stary 2012-11-23, 15:41   #1460
xal
Zakorzenienie

Cytat:
mnie właśnie namówiłaś
Na coś konkretnego czy mieszankę wszystkiego?

Stary 2012-11-23, 15:43   #1461
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
a centrum?
moja koleżanka chodzi tutaj. co prawda już z dzieckiem ale w ciązy też można
http://www.therapeutic.pl/grafik.html
Stary 2012-11-23, 15:45   #1462
salviae
Zadomowienie

Cześć dziewczyny pewnie mnie nie pamiętacie bo dawno się nie odzywałam ale nie chciałam Wam psuć nastroju, z maluchem wszystko ok tyle, że po mdłościach przyszedł nowy objaw mega wk**w na wszystko aż miałam z tego motyle w brzuchu i teraz współczuje mężowi.

Ja dzisiaj zaczęłam 18 tydzień, a na USG tydzień temu wychodził 19 i dzieciak ważył 300 g, czyli jet dość grubaśny, słyszałam że tak się dzieje po witaminach czasem, mam nadzieje że nie przekroczy 6 kilo

A co jeszcze u mnie i maluszka - mam anemie , dzisiaj już wybrałam wózek bo sponsor naciskał ( o taki http://allegro.pl/tako-3w1-baby-heav...787601450.html) badanie prenatalne mam 18 grudnia i dopiero wtedy dowiem się jak pleć bo mój lekarz stwierdził ze za bardzo nastawiłam się na dziewczynę i mi nie powie fajnie że niektóre z Was już wiedzą, no i brzuszek mam już spory musiałam kupić specjalnie kurtkę zimowa bo do moich 3 się nie mieszczę, a przytyłam 3,5 kilo
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś

Edytowane przez salviae
Czas edycji: 2012-11-23 o 15:58
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 15:48   #1463
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Mnie tez odpowiada bardzo

Witaj ponownie Pisz ile mozesz Napewno wszystko bedzie tym razem dobrze!!!

za II trymestr, za tydzien dolacze do Ciebie

No to masz pracowity weekend Buziak

No baaa pewnie ,ze sie ciesze bo Ty sie cieszysz hahaha..No bo ja w domu siedze wiec dla mnie piatek codziennie;D

Jaaa wez to porozkladaj i cyknij fotki

Nie wiem co to, nospa nie zaszkodzi, ale do gina bym zadzwonila;/

Witam sie!!!
Znowu alt nie dziala, on sobie chodzi jak mu sie podoba wiec poki co pisze znowu bez polskich znakow;/

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:

Axella
Jenny
Karolina

Ja jestem zla i smutna i wsciekla i nie wiem co jeszcze, siedze i wyje... Kurna skladalam wniosek o rodzinne i pielegnacyjne na mlodszego syna- w sumie 400zl miesiecznie.. Nowy rok zasilkowy i zlozylam troche za pozno wiec powinnam dostac w grudniu z wyrownaniem za listopad, ale bylam u kierowniczki opsu z prosba o wyjatkowe rozpatrzenie mojego wniosku jeszcze na ten miesiac..Zgodziła sie i nawet zapisala moje imie i nazwisko, a wiec dziewczyny z dzialu rodzinnego wystawily mi decyzje...
No i co? i gucio dzisiaj dzwonie i sie okazuje ze kierowniczka mojej decyzji nie podpisala!!!!!!!!!!!
No i tym samym nie mam kasy na badania prenatalne na poniedzialek
Przykro mi Kochana Znalazłaś jakieś wyjście z tej patowej sytuacji ?
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
To zostanę z Wami Postaram się być na bieżąco mimo, że pędzicie jak szalone

Z racji, że jesteście już bardziej "zaawansowane" niż ja mam do Was Dziewczyny pytanie- miałyście jakieś sposoby na mdłości? Mnie trzyma tak, że szkoda gadać- od momentu kiedy otworzę oczy do momentu aż zasnę. A jak jeszcze przebudzę się w nocy to siedzę na łóżku i myślę czy będzie czy nie Myślałam, że może będą mdłości poranne albo wieczorne ale nie- u mnie 24h/dobę
Mnie męczyły do 5 do 10, a później jak ręką odjął.
Zaczęło być lepiej gdy zrezygnowałam z herbaty i czekolady i jadłam dużo jogurtów.

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
siemka

dopiero wróciliśmy.. po drodza zaliczylam bekse bo widzialam kotke identyczna jak moja..a to najrzadsza rzadkosc

z ginem pogadalam jak zawsze, zbadal mnie jakims czyms, normalnie, na samolocie i stwierdzil ze macica ladnie rosnie i ze wszystko ok.
ale bez usg..

szkoda ale jakoś spokojniej po tej wizycie,i jaki ędzie szok jak za miesiąc zobaczę bejbi po taaaakim czasie

muszę zrobic ten test obciazenia glukoza 50g
slyszlam,ze to masakra-umre!!!

aaa,no i z☠☠☠ka byla za wagę
przez miesiac plus 3kilo
no i pytal czy duzo pije, no to moie ze ostatnio BARDZO DUŻO i dumna czekam na pochale
no i z☠☠☠ka,ze lata nie ma,ze sie nie poce, ze wod sie zbiera w organizmie i ze moze wplynac na cisnienie, i ze on zna panie co potrafia z 3herbaty pod rzad wypic (a ja z karpiem na buzi siedze bo i z 5na raz pije:P )
no wiec ogarniczam sie do 1,5-2l picia i chyba pora zaczac sie ruszac.
zapomnialam spytac o basen

jak reszta wizyt :P
Gratulacje za wizytę
a to w sumie ile przytyłaś już?

A ja od 10 byłam na nogach, odwiedziłam chrzesniaka, którego nie było Babcię. Zrobiłam zakupy w kaufie, aptece, rossmanie, naprzymierzałam się spodni ciążowych w hm i odebrałam samochód i zostałam z pustym portfelem!
I żeby tego było mało, wracam autem do domu i dalej to samo co było ;( Zryczałam się jak debil, bo kuźwa 360 zł piechotą nie chodzi i przez 2 tyg mógł to zrobić luksusowo i teraz będę musiała znów oddać by to kuźwa zrobił!

Dziewczyny w H&M przecenili trochę ubrań ciążowych. Fajne czarne spodnie z panelem 40 zł, jeansy po 60 zł. Śpioszki po 10 zł. Niestety nic nie kupiłam, bo moja dupa i talia są niewymiarowe i nic mi nie pasowało.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 15:49   #1464
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
a w ogóle to skąd się wzięło to drugie dziecko?? ktoś mi je podłożył na pewno!!
Pani doktor to nie moje!!

Cytat:
a centrum?
moja koleżanka chodzi tutaj. co prawda już z dzieckiem ale w ciązy też można
http://www.therapeutic.pl/grafik.html
to by bylo dobre! zapisuje sobie.

Wojtek
Stary 2012-11-23, 15:53   #1465
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Dziewczyny w H&M przecenili trochę ubrań ciążowych. Fajne czarne spodnie z panelem 40 zł, jeansy po 60 zł. Śpioszki po 10 zł. Niestety nic nie kupiłam, bo moja dupa i talia są niewymiarowe i nic mi nie pasowało.
Super ! Zaciągnę jutro męża po drodze do sklepu tylko sprawdzę gdzie mamy h&m.

Stary 2012-11-23, 15:56   #1466
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
O tutaj jets plan ze szkoły rodzenia na galla więc nie na wsyztskich musi być facet

Tematy spotkań przedporodowych
informator dla ciężarnych na rok 2012

1 cykl obejmuje 8 spotkań w ciągu 1 miesiąca
od godz. 13.30 do ok. 15.15 w Sali Konferencyjnej
I spotkanie odbędzie się w pierwszy poniedziałek lub pierwszy
czwartek roboczy miesiąca tj.:
Pierwszy poniedziałek miesiąca:
-zmiany w organizmie kobiety ciężarnej (dr Paweł Romanek)
Pierwszy czwartek miesiąca:
-zasady żywienia ciężarnej i matki karmiącej (poł. E. Romańska)
-czynniki psycho-fizyczne usprawniające przebieg porodu. -
-sposoby radzenia sobie z bólem skurczy (poł. C. Parzelska)
Drugi poniedziałek miesiąca
-poród jako zjawisko fizjologiczne,
-mechanizm porodowy; zmiany w org. kobiety,
-adaptacja płodu (dr Paweł Romanek)
Drugi czwartek miesiąca:
znaczenie karmienia naturalnego noworodka (poł. M. Kaczmarczyk)
Trzeci poniedziałek miesiąca:
-poród rodzinny, naturalny
-poród w znieczuleniu (dr Paweł Romanek)
Trzeci czwartek miesiąca:- połóg (poł. A. Wawrzynek)
Czwarty poniedziałek miesiąca:
-wprowadzenie do ćwiczeń relaksacyjno-oddech. Ćwiczenia relaksujące, oddechowe i wzmacniające obszar miednicy - do uzgodnienia z panią mgr rehabilitacji. Termin ustalany indywidualnie z osobą prowadzącą, w tej części obowiązuje zgoda lekarza prowadzącego na udział w ćwiczeniach, na zajęcia należy zabrać strój do ćwiczeń.
-pielęgnacja noworodka w warunkach domowych, pokaz kąpieli noworodka (poł. J. Poznańska-Skrzypiec)
-powikłania laktacji (poł. J. Poznańska-Skrzypiec)
czwarty czwartek miesiąca:
- obserwacja noworodka, jego pielęgnacja
-najczęstsze problemy okresu noworodkowego (lek W. Wrzosek)
sporo ciekawych tematów, ale godziny

salviae super że z maluszkiem wszystko OK

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Pani doktor to nie moje!!
Stary 2012-11-23, 15:57   #1467
salviae
Zadomowienie

Cytat:
Ooo, ja liczyłam, że zrobią to w połowie grudnia, muszę się wybrać po spodnie bo teraz non stop w legginsach i czuje się jakbym miała gołą dupe
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-23, 16:01   #1468
Katate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Na coś konkretnego czy mieszankę wszystkiego?
Oczywiście, że mieszanka

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
O dzięki za info, wybiorę się napewno
Stary 2012-11-23, 16:03   #1469
maarchewka
Zakorzenienie

Kurde mam tyle roboty w pracy a nic mi się nie chce robić. Codziennie czekam na lepszy dzien gdzie będę miała wenę do tych raportów i prezentacji i każdego dnia weny brak. A teraz już od 3 godzin siedzę, czytam tylko forum, odświeżam klub, szukam sobie zajęć ciążowych i czekam az wybije 16.30 i będę mogła iść do domu...

Wojtek
Stary 2012-11-23, 16:07   #1470
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
sporo ciekawych tematów, ale godziny
no dokładnie, niestety godziny nie dla tatusiów pracujących

Pokazuje szafrok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3624.jpg (114,6 KB, 16 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości