|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Hej Dziewczyny! Wrocilam
ide nadrabiac
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Cytat:
wobec tego czekamy na Mayę
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
my w oryginalnym tez mielismy ale Maja sie go skutecznie pozbyla jak byla mala
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37781988]A mi z piosenką grupy Pod Budą: Ciotka Matylda cała w papilotach... [/QUOTE] hahahaha Maja powinna za pare minut wybierac sie do spania..........tyle ze nie wyglada na spiaca powiedzialabym ze wrecz przeciwnie ![]()
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2012-11-23 o 20:13 |
|
|
|
#1024 |
|
Zadomowienie
|
Dziewuszki moje najdroższe!!!
Przeleciałam Was bardzo pobieżnie i pamiętam tylko Tommorow za poniedziałek!!!! Ależ fajnie że kolejna dziewuszka do nas dołączy!Ja dzisiaj od rana biegałam i załatwiałam różne rzeczy. Teraz idę się zrobić na bóstwo. Rano widzę się z mężem Zapomniałam napisać. Wczoraj ok 16 zamówiłam tv z drugiego końca Polski. Dzisiaj o 14 był już u mnie w domu. Nie wiem jak ten sprzedawca to zrobił, bo paczka miała do przebycia ponad 700km, ale aż mi szczena opadła. Lubimy takie wiadomości, prawda? =) Buziaki dla Was wszystkich i milego weekendu. Jak będę miała czas to wpadnę, ale jak nie to do zobaczenia w poniedziałek
Edytowane przez (t)asia Czas edycji: 2012-11-23 o 20:26 |
|
|
|
#1025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj przed 12sta wyjechalysmy z mama z domu czekalysmy pod drzwiami 10 min ( zmarzlam jak nie wiem ) ale sie oplacalo ![]() Kupilam przyjeciaolkom te dresy ( fioletowy i taki jasny czerwien )sobie kupilam czarne i niebieskie. 4 bluzki i 4 sweterki Mezowi kapcie pod choinke Dostalam za darmo zegarek ( pierwsz 100 osob mialo taki prezent ) i mam bon na 85$ Mysle ze kupie sobie za to jakis plaszczyk fajny ![]() Dzisiaj rano bylam jeszcze z Domino w innym sklepie po prezent dla tej znajome co mi wyslala zabki. Kupilam jej ramke na swieta sobie dwie , stojaki na kartki swiateczne i skarpetki na kominek ( tylko ze kominkanie mamy )
|
|
|
#1026 |
|
Zadomowienie
|
I spieszę jeszcze poinformować, bo nie wiem czy wiecie że w jednej z popularnych drogerii ( podanie nazwy nie będzie reklamą?) jest teraz promocja (do 28 bodajże) 40% mniej na wszystkie kolorowe kosmetyki do makijażu. Wszystkich firm. Kupiłam dzisiaj parę rzeczy i aż kazałam pani jeszcze raz sprawdzić czy wszystko policzyła bo zdecydowanie za mało wyszło. A ta z uśmiechem poinformowała mnie o promocji. Aż miło. A że święta idą... =)
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem na 6 miejscu na pewno z dziewczyną z bebiklubu przejrzałyśmy 800 stron, a gdzie jeszcze 2000?? Jest osoba lepsza od sławka!! ma ponad 4200 głosów :/ W ogóle są osoby co kilka dni temu miały 100 głosów a dziś mają 2500 :/ bo mają zmienne IP np neostradę i wyłączają neta i włączają i tak nabijają sobie pkt. Także nie mamy szans kochana
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żabciu brawa za zakupy!
|
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my dziś znów u pediatry oglądałam malej te piątki i zobaczyłam w buzi mnóstwo czerwonych kropeczek/krosteczek na szczęście szybki telefon do pediatry i nas przyjęła - jakieś zakażenie w buzi zaczęło się wdawać bo teraz jak ząbkuje to ciągle ma paluchy w buzi na a w żłobku to wiadomo jak z higieną |
|
|
|
|
#1030 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ze wszystkich nie zacytuje, ale jak pare stron chce zacytowac to te pierwsze sie kasuja...
Cytat:
ale swietnie, dwie dziolszki ![]() jestem w szoku, ze Ci biszkopt nie wyszedl (moja mama by zapytala czy masz @, bo podobno wtedy sie nie udaje Cytat:
nasz maly ja ma, ja na poczatku nie wiedzialam nawet, ze ona jakas wyjatkowa... on tez jej tak nie traktuje ot, zwykla zabawka, nic szczegolnego.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Today, super że już za chwilke będziesz mieć swoją kruszynkę
Amani, gratuluje kolejnego kg podziwiam CIę za samozaparcie, ja jestem na diecie jakieś 2 h każdego dnia, trochę mało
|
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Tasia same dobre wieści
powodzenia jutro!Natalia ojjj niech malutkiej szybko schodzi ![]() Strippi ja tez wrzuciłam głosiki... w sumie to chyba co dzień glosuje
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajowe zakupyyyyyy ![]() o ile dobrze mysle to taka na R...jak Ross.man ![]() noooo dobrze dobrze.....gorzej jakby byl nieladny to wtedy moglby nawet straszyc ![]() Maja spi, ja wykapana z goraca czekolada jestem dzis do Waszej dyspozycji..........ale pewnie Was nie bedzie |
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za każdy głos
już za godzinę koniec konkursu i powiem tylko - uffffffffff Cytat:
|
|
|
#1036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może i dobrze, bo pewnie kupiłabym mnóstwo niepotrzebnych rzeczy Cytat:
![]() Obejrzałam "Nad życie". Spłakałam się jak cho.le.ra. Straszna historia, jednak bardzo dobrze opowiedziana Teraz się ponudzę. Muszę sobie znaleźć zajęcie, co by do pierwszej nie zasnąć - śledzę jedną aukcję, która kończy się w nocy ![]()
|
|
#1037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
![]() gocha ja tez szukam bombek ale ceny tych ladnych mnie powalaja, Tommorow super,
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ją to piecze, biedulkaToday - super, że wreszcie coś drgnie no i czekamy na Majcię Tasia - Strong - to taka promocja niepromocja chodzi o to, że kupując za 40 zł dostajesz bon na kolejne zakupy za 10 zł. Więc gdybym kupiła 2 mleka podwójne (ok50 zł za oba) to na następny zakup jednego na przykład mam 10 zł mniej i później znowu, kupuję dwa podwójne, dostaję 10 zł i potem jedno i znowu zniżka...trzeba jednak mieć wyrobioną karte Pytałaś ile dokarmiam...nie dokarmiam, karmię normalnie już tylko Nanem Bebiko jej nie pasowało, a na Nanie synek sie uchował to i widzę, że malej też służy. Niestety ale mimo moich szczerych chęci i starań moje mleko powodowało tylko ból brzuszka, ciągle płąkała, mimo, ze nic nie jadłamMuszę małej poszukać jakichś bodziaków na 68 cm bo mi z 62 już wyrasta pomału a mam same z krótkim ![]() Tak wogóle to dzień dobry w kolejny mglisty poranek zakupy wczoraj zrobiłam, teściowa na dzisiaj zrobiłą gołąbki wiec sobie tylko sos dorobię (tż po nie pojedzie), obiad mam z głowy taki mam plan dnia w międzyczasie pranie i prasowanie, odkurzanie i kurzu ścieranie
|
|
#1040 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
mąż dalej śpi, ale go nie budzę, bo na szkoleniu śpią po 4-5h ![]() Cytat:
późnie robiłam tsh, ft3 i ft4 prywatnie (bo prywatnie szlam do endo) i zapłaciłam: tsh 20zł, ft3 25zł, ft4 25zł [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37781988]A mi z piosenką grupy Pod Budą: Ciotka Matylda cała w papilotach... Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz po sniadanku, mieszkanie ogarniete sie wietrzy, pranie nastawione a Maja.............nadal spi
|
|
|
|
|
#1042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za tv![]() Cytat:
![]() Ja sarpetk wieszałam tez na scianie ![]() Cytat:
Dzien dobry ![]() Oficjalnie chwale sie,ze zaczelam urlop ![]() ![]() I Tz mnie troche wkurzył, bo zaprosil na dzis wieczór brata z zona, a umawialismy sie na nst. weekend I teraz na szybko musze cos zrobic...jakas salatke, mieso nie lubie tak![]() A mialam dzis pierogi lepic
|
|
#1043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja owszem, po śniadanku, ale rozsiadłam się na kanapie i o sprzątaniu nawet jeszcze nie myślałam ![]() Bry! Nocka aukcja niestety niewygrana. Także poszliśmy spać po 1. Dziś w planach sprzątanie mieszkania, jakieś pranie... i pewnie lenistwo ![]() Miłej soboty!
|
|
#1044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za kare zagon Tzta do pomocy ![]() Cytat:
a Maja nadal spiiiii
|
||
|
|
|
#1045 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Today no to czekamy na Majkę
Tasia bardzo się cieszę - w końcu jakaś pozytywna wiadomość Onyks dziękuję Ci za odpowiedź, trochę mi to rozjaśniłaś. W takim razie spytam się na następnej wizycie o te usg genetyczne. A co do tego testu pappa to właśnie pamiętam, że moja koleżanka po jednym badaniu, pewnie właśnie tym, dowiedziała się, że jest bardzo wysokie prawdopodobienstwo, że dziecko urodzi się z zespołem downa. Pamietam jak się martwiła i w ogóle - a ostatecznie urodziła zdrowego synka. Malennstfo aaaaa widzisz mówiłam, że będą dwie dziewczynki ![]() Żabciu to niezłe zakupy zrobiłaś. ![]() Cytat:
Cytat:
Byłam tylko na szybkich zakupach na targu i teraz lenię się na kanapię. Chyba nawet jeszcze się położę, bo jakaś niewyspana dalej chodzęA w ogóle to mamy zwariowany weekend, bo będziemy świetować 4 urodziny w 2 dni Dobrze, że trójka znajomych robi razem urodziny Tylko najgorzej z tym piciem, bo oczywiście oni mi nie odpuszczą. Juz powiedzieli, że jak się nie napiję za ich zdrowie to oni się obrażą![]() Także nie wiem jak z tego wybrnąć, żeby się jeszcze nie wygadać o ciąży, bo najpierw chciałabym powiedzieć rodzinie,a potem dopiero znajomym..... Troszkę się tego boję. A w ogóle myslałyście już o porządkach przedświątecznych? Co roku jakoś staramy się zrobić generalne porządki - przy okazji zrobić trochę miejsca w szafach itp. A jakoś w tym roku nie potrafimy się zmobilizować.. Okna też brudne ![]() Nie wiem kiedy będę miała na to siły i chęci...
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
ja znowu zawiecha na tamtym wątku ale nie było neta 2 tyg.widzę że na topie kupowanie prezentów świątecznych i zbiorowe telepatyczne wywoływanie porodu u Tommorow (życzę by wszystko było ok), aaaaa no i rurki z Biedry wreszcie wam się przejadły no i dobrze bo idzie zima i zbieramy kilogramy a nowy tytuł superowy![]() u mnie hmm...sama nie wiem? 23dc (liczę że będzie 28 dniowy), mój wykres temperatury to właściwie prosta kreska nie wiem o co kaman dopiero od kilku dni wyższa ale skoku nie było tylko codziennie wyższa o 0,1, nie wiem co o tym myślec chyba dziś zakupię testy owu, za to 14 dnia był wyraźny ból i te inne objawy...
|
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
ja w kuchni posiedze on posprzata, ale jestem troche zła, bo mialam inne plany na dzis...
Cytat:
Ja juz porobilam porzadki w szafach, oddałam czesci ubran, jeszcze mi szafki w kuchni zostaly do ogarniecia ![]() Aaa i Abby zakonczylam porzadki papierkowe Własnie piecze mi sie biszkopt ![]() Ide zmieniac posciele
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
A faktycznie nie można nazwy napisać? Przecież to sklep..a nie żadna reklama? ![]() Tomalinko...to nic pewnego ![]() Dzień dobry ![]() Mnie od wczoraj jakoś brzuszek pobolewa...ale jakoś tak inaczej niż zazwyczaj
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczescie wielkich porzadków nie potrzeba bo domek nowy ale okna, franki, płytki, podłogi itp trzeba umyć :/
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

ide nadrabiac 

za poniedziałek!!!! Ależ fajnie że kolejna dziewuszka do nas dołączy!
Już po pierwszym zdaniu oczy mi się zeszkliły, po chwili mąż pędził po chusteczki, co bym kanapy nie zalała 

na szczęście szybki telefon do pediatry i nas przyjęła - jakieś zakażenie w buzi zaczęło się wdawać bo teraz jak ząbkuje to ciągle ma paluchy w buzi na a w żłobku to wiadomo jak z higieną

pewnie ją to piecze, biedulka
zakupy wczoraj zrobiłam, teściowa na dzisiaj zrobiłą gołąbki wiec sobie tylko sos dorobię (tż po nie pojedzie), obiad mam z głowy