|
|
#3091 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- ja też ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Potrafię sama zjeść pizzę o średnicy 50 cm na grubym cieście |
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
W temacie wprowadzania glutenu
http://www.bobovita.pl/home/5-6-mies...aicaniu-diety/
|
#3094 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No widzicie dziewczyny, a ja mam skłonności do tycia niestety. I muszę się bardzo pilnować. Ale ja mam do tego trochę inne podejście. Po prostu ja byłam kiedyś bardzo gruba i teraz już się tym aż tak bardzo nie przejmuję Co prawda ważę za dużo ale staram się trzymać wagę i jeść zdrowo (co nie zawsze wychodzi). Dlatego sama dość dużo piekę (żeby nie jeść tych sztucznych rzeczy ze sklepów), gotuję. Niestety uwielbiam słodycze i chleb
|
|||
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Czytam o rozwoju maluszków i przy 20 tygodniu życia napisali:
Cytat:
ja się z nią bawię 3/4 czasu jej aktywności
|
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
ja bede tyle wazyc jak nie przestane jesc..!
aaaaaaaaaaaaaaa i w poniedzialek na 13 ide na "zabieg" |
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
Po kilkukrotnym ulaniu, posmarowaniu dziąseł Dentinoxem i masażu zjadła kolację, ale spać chyba nie zamierza. W dodatku chyba ją zatkało po marchewce. Dzisiaj nawet nie dałam.
Biedna jest. Anna - myślę, że F. w ciągu dnia za Tobą tęskni i stąd ta potrzeba przytulenia do mamy. |
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do tego wsadzila sobie chyba palca do oka w tym placzu i buncie bo jej oczka lzawi:/ |
|
|
|
|
#3099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z jakiej pozycji się podnosi do siadu? Z tymi kubkami to fajne. Może nawet niekapek nie będzie potrzebny.
|
||
|
|
|
#3100 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No to już wiem wszystko ![]() Jedziemy do Krakowa, nocleg mamy w hotelu na Pl. Matejki - z grupona Będziemy tam od niedzieli do środy. W jednym z tych dni spotykamy się z koleżanką (poznaną kilka lat temu w Egipcie, do niedawna mieszkała w Krakowie, a teraz kilkanaście km od Krakowa) - o ile nie będzie rodzić bo ma tp na 29.11.Więc jeśli tylko będzie czas to bardzo chętnie Cytat:
![]() Cytat:
Może kiedyś uda Wam się odkopać sprzęt z piwnicy i będziecie mieli wenę sprawdzić czy działa i czy głośno chodzi ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiktoria - Marianek niedługo będzie zdrowy. Dałam młodej jabłko. Znów się krzywiła, ale trochę zjadła i nagle stała się strasznie śpiąca. ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
Kolega kiedyś mówił "tanie cherry za dwadzieścia cztery", a takie za 30 to chyba są różne. Ja kupuję przynajmniej trochę droższe. |
||
|
|
|
#3102 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciasto wygląda bardzo bardzo apetycznie ![]() ![]() Cytat:
Obojętnie. Teraz się nie wyciulam Małż mnie przywiezie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W skoki uwierzyłam dzisiaj - mała długo ćwiczyła bez większych rezultatów, a dzisiaj i przewrót na boczek i chwytanie za stopki. Cytat:
Był bardzo dumny z siebie. Cytat:
Kiedyś byłam dużo chudsza niż teraz i strasznie się przejmowałam, że jestem gruba Cytat:
Tylko szkoda, że tak świruje ze spaniem.
|
|||||||
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba nie ta ostatnia? ![]() *** Razem z herbatką Milupy zamówiłam sobie dwie bezmleczne kaszki ryżowe. Opis po niemiecku. |
|
|
|
|
#3104 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja będę w Krakowie w poniedziałek ![]() Też mialam ten projektor. Moj brat go teraz ma ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Ja chyba mam lekkie kuku na punkcie tego królika A jak dziś go przynieśli i otworzyli transporter to tak mnie obwąchiwał |
|||
|
|
|
#3105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zacznę od kleiku ryżowego (mączka ryżowa była w dyni BabyDream), ale właśnie zobaczyłam, że do końca czwartego miesiąca zostały mi dwa tygodnie, więc glutenem też muszę się zainteresować. Cytat:
Mandi - dobrze, że nie dał kanapki z szynką. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-11-24 o 00:19 |
||
|
|
|
#3106 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny sorry za tam smece o tym jedzeniu ale maly na noc zjadl 280ml gestej kaszy
i chyba chial jeszcze ale balam sie dawac wiecej ze mi zwymiotuje albo go brzuszek rozboli.teraz przez sen 90ml mleka uffffff. Nigdy bym nie pomyslala ze on nie bedzie chcial jesc, taki zarlok. Jego karmienie to teraz wyglada tak ze CIAGLE kreci glowa prawo- lewo, cyckiem nie byloby najmiejszych szans na nakarmienie go. Jeszcze raz sorry za smecenie.I wstawac gaduly!!!!!!!
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od 7 ni spie ![]() super ze niuniek zjadł ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- wygrałam Emilke lamaze za 10.50
|
|
#3108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
buziak dla solenizanta
|
|
#3109 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Dziecię nie miało dzisiaj dla mnie litości, o 7 zarządziła pobudkę... a jeszcze w temacie glutenu taką ciekawostkę znalazłam Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
też mi się tak wydaje, dzięki Cytat:
Super, że Oskarek zaczął jeść
|
|
#3110 | |||
|
Zadomowienie
|
hej
wczoraj się Hania znowu upłakała na tych ćwiczeniach ale wiecie co, jestem w szoku! Bo po jednej takiej sesji ona już prosto leży na brzuszku pytałam te fizjoterapeutki czy te ćwiczenia sią takie efektywne czy moje dziecko takie zdolne. A ona mi mówi że to jest głównie efekt tych ćwiczeń i odpowiednio dobranej codziennej pielęgnacji do tych ćwiczeń która robimy z mężem na co dzień! Dla mnie to jest jak jakieś czary-mary bo w życiu bym nie powiedziała że ćwiczenia rraz w tygodniu 45 min + pielęgnacja potrafi dawac takie efekty ![]() Jeszcze przed nami długa droga no ale już się nie martwię ![]() Teraz Hania ma zaklejoną prawą stópkę i kostkę specjalnym plastrem bo wykrzywiała ją do środka. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też tak mam... ale cieszę się że nie mam takiej tendencji bo za bardzo lubię jeść ![]() napisz kochana jak dostaniesz ten sweterek z all czy jesteś z niego zadowolona.. ja jeszcze go nie zamówiłam bo czekam aż mi zus wypłaci macierzyński w tym miesiącu
|
|||
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza samotna noc za mną.... ale jestem nietomna, bo wpół do 5 Dorotka była już wyspana
Mąż wrócił o 8. Dziwne życie mi się szykuje
|
|
|
|
#3112 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Wstałam o 7 i to na budzik, bo na 8 szłam do kosmetyczki na manicure. I dobrze, że nastawiłam budzik bo moje dziecko obudziło się dopiero po 8. Z zabiegu jestem średnio zadowolona - na ogół chodzę do kosmetyczki koło mnie, a dzisiaj byłam koło mojej mamy. Jest przyjemnie, ale tak mniej profesjonalnie. No, ale przynajmniej mam paznokcie pomalowane na czerwono Cytat:
Cytat:
Z karmieniem to nie wiem, dziewczyny coś pisały o kładzeniu dziecka na poduszkę podczas karmienia. super ![]() Jak tylko będziemy na miejscu i będę wiedzieć co robimy to się odezwę ![]() Cytat:
szkoda, że mała tak się upłacze podczas ćwiczeń - na pewno jest to dla Ciebie dość ciężkie, jednak fantastycznie, że robi takie postępy.---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3113 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kobietki
![]() Nocka dobra. Poranek też nie zgorszy Mąż w pracy, dziecko śpi a ja jem śniadanie, piję herbatę i wizażuje ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że będzie tak samo dobre jak wygląda ![]() Kilogramy to tylko liczby Ja sobie tak powtarzam. A życie jest za krótkie. Co wcale nie oznacza, że chcę się spaść jak Grycanki Cytat:
Bardzo dobrze, że młody zjadł SUper cena!! Dziękujemy Cytat:
Po jaką cholerę piszą, że po 4 skoro na drugiej stronie jest napisane, że od 5 lub 6 Marketing...
|
|||
|
|
|
#3114 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję w imieniu Młodego ![]() Ja się kiedyś umówiłam z koleżanką to się spóźniłam 40 minut mimo, że on nie lubi herbatek ![]() Cytat:
Ale żeby się szybko udało znaleźć coś o innych godzinach ![]() Cytat:
Ja też muszę iść. Ale mi się nie chce a w sumie i fryzjer i kosmetyczka by się przydali ![]() Mam kuku jak stąd do Chicago Ale co ja poradzę jak ja kocham zwierzaki ![]() Młody dostał od moich koleżanek dres z Wójcika. Bardzo ładny, spodnie szare, bluza żółto-szaro-granatowa. Wyprałam i okazało się, że granatowy farbuje |
|||
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja licytuje tez druga lamaze Emilke.
I tez poki co jestem ja tylko.(juz nie bede dalej licytowac ale mam nadz z emnie ktos przebije.) za 9.90. Jak ktos chce linka to dam zostało 10 godzin
|
#3116 |
|
Wtajemniczenie
|
helolłł
nie mam nic ciekawego do napisania ale uzależnienie kazało mi wejść i się chociaż przywitać
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć czołem !
U nas noc chyba normalna, tż wstawał (aaaa, to nienormalna, sorki) ![]() W temacie glutenu - jakie są zatem skutki nadmiaru glutenu? Bo mi pediatra powiedziała, że musiałabym naprawdę DUUUUŻOOOO go dawać, żeby coś się podziało. Co do spotkania, Linka, może przyjedziesz jednak w któryś weekend? Zapakujecie się i przyjedziecie na cały weekend do Krakowa? Fajnie będzie ! Mandi, trzymam Cię za słowo. A co z resztą dziewczyn? Wanilka, ja się wybieram do Twojego miasta jakoś początkiem grudnia na kilka dni, może jakieś spotkanko ? |
|
|
|
#3118 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
możesz podać jakiegoś linka do tej kaszki? Wybieram się dzisiaj do rossmana to bym zakupiła
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej ale mialysmy noc...
mloda sie budzila chyba z milion razy.... a o 4.30 sie obudzila wyspana.. jej gadanie mnie obudzilo... szok po prostu.. pierdziala w lozeczku godzine... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

Potrafię sama zjeść pizzę o średnicy 50 cm na grubym cieście

)
ja się z nią bawię 3/4 czasu jej aktywności

Może nawet niekapek nie będzie potrzebny.

Stawiamy tort "czarny las" wyrób własny 

ale wiecie co, jestem w szoku! Bo po jednej takiej sesji ona już prosto leży na brzuszku 
żeby się szybko udało znaleźć coś o innych godzinach