|
|
#3721 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
![]() Cytat:
Co do przebieranek to szykuje mi się przebierany Sylwester i zastanawiam się, czy wybrać wersję poprawną politycznie czy niepoprawną, a wręcz niesmaczną?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3722 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
na diaboła? markizem de zad, en, turmalinem; czemś z podwłokiem gnilnem i/lub smolistym
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3723 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Diaboł koniecznie CdG Tar
![]() Ale to naprawdę nietego. Temat imprezy to celebryci, a ja wymyśliłam, że będę... nadwrażliwi nie czytają! Katarzyną W.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-11-23 o 23:17 |
|
|
|
#3725 |
|
Piers do przodu
|
Tru - koniecznie niepoprawnie polityczną
|
#3726 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ja się kiedys przebrałem z kumpelą za porozumienie ponad podziałami tzn. ja byłem heidi, a ona dzieckiem z wrzesni, ale nikt nie skumał konceptu
|
|
|
|
|
#3727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.znakiem tego profanacja ![]() powiedz co masz jeszcze na stanie - tzn tfu an to przebieranie i pachnienie Cytat:
ale jak goście mają dystans do świata i siebie to łaj not ? a jak ona teraz wygląda bo nie nadanszam ![]() wyguglałam- jej mężowi wróżę karierę too, taki modny, wrażliwy-amant, psie spojrzenie - może zagra w filmie? albo zareklamuje perfumy ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-23 o 23:35 |
||
|
|
|
#3728 |
|
Nindżopesz
|
A propos filmow to wszak powinnam podsumowac swoj zmarno... znaczy spedzony na ogladaniu czas i cos polecic
No to polecam:- Popioly czasu - Zegnaj, moja konkubino - Seppuku - to z 1962 - Zawiescie czerwone latarnie - Zyc!/Huozhe - koncowka wymiata - Slepa gora/Mang shan - ku przestrodze by nie brac pracy na chinskiej wsi - Milosc i honor - dla zwolennikow obyczajowych filmow samurajskich - Uwodzicielski ksiezyc - Miecz zaglady - naliczylam okolo 120 trupow - Pusty dom - Yotsuya kaidan - z 1965, dla wielbicieli japonskich horrorow jako ich protoplasta, wzglednie wersja z 1959 (Tokaido Yotsuya kaidan) ale mniej mnie ruszyla - Ju Dou - dla zwolennikow melodramatow i Gong Li - Zlodziej koni - niszowe jak wuj dla wielbicieli tybetanskich klimatow- Kundun - j/w ale mniej niszowe - Ame agaru - klimatyczne acz nudnawe Reszta byla taka sobie. |
|
|
|
#3730 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam BC, Dune, Smoka, EN, Scent Intense, Nu, Mauboussin, Cocon, Gucci PH, probki Messe, Avignon, B'dE, Eau du Fier, Habanity ale nie zdzierze, Bonfire ale wyparuje, Nature Millenaire, Dolce Vita, Hypnotic Poison i Poison. I jeszcze Desperado Smell Bent, ktore na mnie pachnie mocno niszowa piwnica i cos tam rozanego. |
|||||
|
|
|
#3731 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak seksowny to może Poison lub HP ? tudzież Nu ale jak kcesz na kadzidle to Gucci? choć na mię słodkawy i raczej aksamitny spokojny |
|
|
|
|
#3733 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad padnięcia na wszystko
![]() ![]() Udało mi się zaliczyć 2 imprezy Jutro do południa poprawiny jednej z nich , a po południu kino ![]() Aaaa - rano pisałam, że śnili mi się znajomi... a dziś wieczorem dostałam smsa. Jak zobaczyłam nadawcę to było lekkie "ups", bo to był sms od tej koleżanki co mi się dziś śniła (zaproszenie na przyszły piątek na andrzejkową wódeczkę prawdopodobnie z noclegiem )A nie gadałyśmy z miesiąc? Przywołałam ją snem czy co Dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
och ubierz coś spontanicznie co dopasujesz do nastroju przed wyjściem - powinno pójść łatwo bo jak mawiajo kobieta to wszak diabeł w przebraniu
![]() nie znam fier ale sama nazwa jakby wiele tłuamczy i pasuje ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
tylko ze w dwóch miejscach jednocześnie - myslałam ze to przykre obowiązki co to za biby takie z poprawinami ? jeśłi można of kors rąbka tajemnicy uchylić
|
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nie ukrywam ze to zasługa ulubionych mord
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-24 o 00:30 |
|
|
|
|
#3738 | |||||
|
BAN stały
|
Pierwszy?
![]() Pierwszy! ![]() Cytat:
Cytat:
Eeee, średniawy Przez pierwsze parę minut zastanawiałem się, czy to prawdziwi aktorzy, czy jakaś dziwna, animowana bajka Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Trzeba było trzy imprezy zaliczyć
|
|||||
|
|
|
#3739 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, jako dobra matka sprzedałam dziecku chorobę i nie pójdzie dzięki temu na urodziny kolegi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraziłam chuopa
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gópi dżołk - współczuję młodemu - chuopom jakoś tak mniej - nie no współczuję też choróbsko to paskuda |
|
|
|
|
#3742 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
następna ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() konieczność bycia na dwóch imprezach to raczej nie powód do paniki ![]() haloł
|
||||
|
|
|
#3743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Chyba wszystko dobre co wiśniowe
![]() to się teraz spowiadaj co jadłeś![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to nieprzyzwoite mieć tyle znajomych![]() Poka co upolowałaś, może coś odgapię ![]() Cytat:
to nie mógłbyć Tar![]() ![]() Przeczytałam odbytu ![]() Cytat:
![]() Pierwsza byłam JA tylko nic nie napisałam ![]()
|
|
#3744 | |
|
Panaroja
|
znad buló gowy
![]() ahaaaa ![]() należysz do szlachetnych wyjątków potwierdzających regułę 1.wąchałam , nie capi ![]() 2. Cytat:
idę se , łyknę sobie ketonal i wezmę się za obiad , dziś chintki kutak mejd baj mua ![]() kothy zaczęły żreć suche małżon coraz rzadziej wspomina o saszetkach
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3745 | ||
|
Konto usunięte
|
Tylko umyłem ![]() Cytat:
Ze świętej trójcy namber łan Cytat:
|
||
|
|
|
#3746 | |
|
Nindżopesz
|
Macham spod maseczki spirulinowej
Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37791353]Ze świętej trójcy namber łan Po nocnych testach chyba tak bedzie. |
|
|
|
|
#3747 | |
|
BAN stały
|
Przykro mi, nie liczy się
![]() Masz podróbkę najpewniej Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37791353]Tylko umyłem [/QUOTE]A! |
|
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogarnęłam mieszkanie i nie wiem cobytu obiad znów będzie w porze kolacyjnej prawie bo TŻ przepadł na zakupach
|
|
|
|
|
#3749 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja już po obiedzie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3750 |
|
BAN stały
|
Głodny jestem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

ale jak goście mają dystans do świata i siebie to łaj not ? 

No to polecam:
dla wielbicieli tybetanskich klimatow

)A nie gadałyśmy z miesiąc?
nie znam fier ale sama nazwa jakby wiele tłuamczy i pasuje 

to nieprzyzwoite mieć tyle znajomych
to nie mógłbyć Tar