|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak Wam sie podoba? :)
Kłódeczka bajerancka
|
#1172 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula: dzięki
Nie jestem na bieżąco, bo od przeszło 4 lat nie mam telewizora Ale "Przeminęło z wiatrem" absolutnie uwielbiam, nie wiem co do niego macie Zastanawiałam się co to za film o niechcianym dziecku - jakiś dramat, czy "dokument" w stylu "Niemego krzyku"?
|
#1174 | |
|
BAN stały
|
Ale ja innego typu opoznienie mialam na myśli
![]() ![]() ![]() Kurcze, ale Ci ekstra!!! Też bym tak chciała. Wprawdzie nie ogladam ostatnio zupełnie nic ale takie życie calkiem bez TV musi być...ekscytujace Cytat:
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zadomowienie
|
klodeczka superowa
|
|
|
|
#1176 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula: załapałam wreszcie o co chodziło. Mam podwyższoną temperaturę i moje neurony najwyraźniej źle to znoszą
![]() Kłódeczka świetna. Ech, gdyby akryl nie był taki drogi a Ty rozchwytywana, zaprosiłabym Cię serdecznie do dekorowania garażu (tj. kłódeczek przy garażu w którym leżą materiały potrzebne do budowy mojego malutkiego domku z bali) a najchętniej również do dekoracji paru innych rzeczy w przyszłym domku. Ale musielibyśmy chyba wziąć z mężem trzeci kredyt na spłacanie Ciebie
|
#1177 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
OOoo booozeeee jak cudownie!! To jeszcze lepsze niż brak TV !! ![]() ![]() ![]() Ja Ci ten domek absolutnie za friko wymaluje!!! Zrobimy coś a la " Zalipie" PS a teraz coś dla widzów o mocnych nerwach.....
Edytowane przez paulakrk Czas edycji: 2007-02-23 o 00:44 Powód: Dodałam fotkę ;) |
|
|
|
|
#1178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świetna sprawa ..domek z bali..ja tez rozważam taką opcję.. masz jakiś konkretny projekt upatrzony ?? |
|
|
|
|
#1179 |
|
Rozeznanie
|
PS a teraz coś dla widzów o mocnych nerwach.....
Niezłe czarnule..podobają mi się! Ten kaloryferek też niczego sobie..:d |
|
|
|
#1180 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam już nie tylko upatrzone ale i zaklepane
![]() Malutki domek z poddaszem użytkowym (czyli jakby piętrem ale ze skośnymi ścianami). Sąsiedzi śmiali się z nas, że budujemy sobie garaż a nie domek, bo taki malutki... Paula: jak mnie będziesz kusić to w końcu zaproszę Cię razem z fretką i będziesz miała! <tu groźna mina> Cudne szpice. Widziałam dwa dni temu piękną gotkę, której bardzo by pasowały (miała fantastyczne ciuchy i włosy, ale króciutkie, zaniedbane pazurki). Powoli zaczynają mi się podobać szpice... Źle ze mną?
Edytowane przez mysiak Czas edycji: 2007-02-23 o 07:34 Powód: literówka |
|
|
|
#1181 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a Samson zabawny jest . A te nowe pazury takie wampirze są jak na razieCytat:
,,Niechaj Bóg ma w swojej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, psotna, okrutna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków'' |
||
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie
- takie demoniczne
|
|
|
|
#1183 |
|
Zadomowienie
|
Grrr takie diabelskie
Podobaja Mi sie ;D
|
#1184 |
|
La Moderatoiure
|
|
|
|
|
#1185 |
|
BAN stały
|
Dla równowagi - coś slodziutkiego, dziewczęcego.
|
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
a sio mi z tym, czarne cudne są, ale czemu takie mnisie? dołóż nieco żaru
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Drakulowe czarne pazury wrrrrrrrr, ale te słodziutkie z keiatuszkiem mniammmm
|
#1188 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wlasnie dokładam ![]() Jak jutro zrobię fotkę to z butów wyskoczysz ![]() Daję głowę ,ze nikt na swiecie jeszcze takich nie miał ![]() A póki co, ja robiąc te pazurki prawie z butów wyskoczyłam .. ze śmiechu. Przyszła dziś pani z polecenia stałej klientki, gadamy, gadamy po czym ona nagle mówi - " Bo ja slyszałam ,ze pani jest najlepsza w Polsce" ![]() A pazurki były naprawde ładniutkie do czasu gdy musiałam się wziać za pilowanie rożkow. Uwazam ,ze zdecydowanie ladniej wygladają typowe łopatki
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Pobiegałam po Twoim wątku(po innych też) nie pierwszy już raz. W końcu i ja swoje trzy grosze dołożę.Mądrzyć się nie będę,bo na przedłużaniu kompletnie się nie znam.Dla mnie pazury są ładne lub beeeee. O Twoich mogę powiedzieć-superowe są ?Pozdrawiam
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Szpice + czarny kolor to jest to!
|
|
|
|
#1191 |
|
Zadomowienie
|
a mi podoba sie ten "słodziutki"
|
|
|
|
#1192 |
|
Rozeznanie
|
A pazurki były naprawde ładniutkie do czasu gdy musiałam się wziać za pilowanie rożkow.
Uwazam ,ze zdecydowanie ladniej wygladają typowe łopatki [/quote]Nie lubię ścinać różków...blee.. Nie mogę się doczekać zmienionych czarnuli.. chyba też sobie strzelę takie ciemne.. ![]()
|
|
|
|
#1193 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Zadomowienie
|
mniaaaaam te słodziutkie
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
A ja czekam na to, zeby z butow wyskoczyc...
I sie nie moge doczekac
|
#1196 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez
|
|
|
|
#1197 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczka wodne już były, to może najprawdziwsze ognisko... Albo kominek... No od biedy sztuczne ognie
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me Zapraszam na bloga ![]() |
|
|
|
|
#1198 |
|
BAN stały
|
Kurcze, dziewczyny rozczaruję Was....
![]() Bo pazurki są baaardzo proste i łatwiusieńkie.. mnie sam pomysł ogromnie się spodobał i efekt - bo na łapce wygladają nieziemsko .No i fakt ,ze pięknie korespondują z moim nowym zajęciem ![]() Na razie fotka 'robocza' - wieczorem postaram sie kogoś na sesję zmolestowac ![]() EDIT - ZDJĘCIE NA KOŃCU WĄTKU
Edytowane przez paulakrk Czas edycji: 2007-02-25 o 00:35 |
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te ostatnie propozycje. Sama czerń na szpicach wygląda już wystarczająco 'ozdobnie'; co to znaczy kształt pazurków, na innych by już to tak dostojnie nie wyglądalo
![]() Apropo kłódeczki, dziurka na nią musi być jakaś duuuuża, że kwiatuchy z 'ucha kłódki' nie odpadają ![]() Paula a taka myśl mi przyszła do głowy, zainspirowana Twoim upadkiem na łyżwach (biedny pazurek). Jaką rację bytu miałyby pazury żelowe/akrylowe itp w kontakcie z różnymi odczynnikami chemicznymi? Rozpuszczalniki zwłaszcza organiczne potrafią wszystko rozpuścić (aceton przy nich to pikuś), etery świetnie matowią i rozpływają lakier na pazurkach itd
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
te czarne były lekko przerażające
Pikny kształt :tak:
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

Uwazam ,ze zdecydowanie ladniej wygladają typowe łopatki