|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że z szuflad powykładają coś ... chociaż jedna powiedziała mi że dziś była dostawa a druga, że będzie dopiero po skończeniu promocji
Idealistka z własnymi marzeniami Świeżynka ![]() Edytowane przez kasia9513 Czas edycji: 2012-11-24 o 18:46 |
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
O a mój brat ma mi kupić kredkę MF i mu pani powiedziała, że dzisiaj w nocy mają dostawę i żeby przyjść w poniedziałek, bo podobno ma być.
|
|
|
|
#4205 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Ale że na pewno
Ja w Rossie usłyszałam ostatnio, że kolorówka będzie uzupełniana i żeby sprawdzać na bieżąco (o eyeliner mi chodziło)
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
ciemniejszy odrobinę niż 150 buff z revlona
ale moim zdaniem ładnie się wtapia
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam dziś do Rossa po korektor Bourjois HM i zgadnijcie co? Wszystkie osiem było zmacanych, brudnych, zaschniętych
|
|
|
|
#4209 |
|
Raczkowanie
|
Tak narzekamy ogólnie na te wredne baby macające wszystko, ale dzisiaj dla odmiany byłam świadkiem dobrego zachowania. Przy szafie L'oreala stała kobieta i wybierała szminki. Używając testerów sprawdziła chyba 20 odcieni, kiedy wzięła do ręki akurat taki kolor bez testera, to nawet nie otworzyła opakowania tylko porównywała z daleka z innymi
![]() są na tym świecie jeszcze porządni ludzie Ktoś chyba pytała o cenę pudru brązującego z Lovely- wychodzi za niego jakieś 9zł z groszami (są zafoliowane ).
|
|
#4210 |
|
Zadomowienie
|
czy moglabys podac numerki tych lakierow? Prosze
i co to za odzywka czy cos takie przezroczysto pomaranczowe?
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz napisać jaki numerek tego lakieru Miss Sporty?
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Chociaż coś
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Myślicie że w poniedziałek bedzie szansa znaleźć w Warszawie Max Factor 3 w 1 odcień 55? okolice centrum, pragi, bielan, białołeki. Dziś byłam w nowym Rossmannie na peryferiach i wszystkich innych odcieni po 5 sztuk, a tego ni ma
I czy gdzieś jest żółty tusz Lovely? Jestem z niego naprawdę zadowolona, a jego oczywiście nie ma, więc obkupiłam się dziś bardzo.
Edytowane przez agusia642 Czas edycji: 2012-11-24 o 19:04 |
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama nacięła się parę razy na tuszach do rzęs (w tym raz w Douglasie, zaschnięty na wiór (!), od razu poleciał do kosza bo nie miała paragonu) i teraz gdy chce jakiś kupić, bez krępacji otwiera wszystkie po kolei w rzędzie, żeby znaleźć "ten jedyny". Ja też gdy jestem na coś zdecydowana otwieram, nie będę używać kosmetyków po kimś, drogeria to nie lumpeks
|
|
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4216 |
|
Raczkowanie
|
Wie ktoś czy płyn do kąpieli Luksji Czekolada- Pomarańcza też jest w promocji i kosztuje 6 z groszami?
|
|
|
|
#4217 |
|
Raczkowanie
|
siostra dzisiaj kupowała tusz colossal, nie sprawdziła w sklepie. W samochodzie okazało się, że był wyschnięty
|
|
|
|
#4218 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
A to lipa, a tak chciałam sobie zapas zrobić. Macie może jakąś inną dobrą kredkę na linię wodną? Tylko nie MF, bo wiem, że dobra, ale jak nie ma, to może inną kupię.
|
|
|
|
#4220 |
|
Zadomowienie
|
a ja kupiłam:
pomadka rimel pink blush 006 pomadka loreal lovely rose 03 tusz wibo zielony tusz loreal telescopic podklad maxfactor 3w1 kolor 80 i nie wiem jak to mozliwe ale on dla mnie nie jest za ciemnyy!! |
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dwa razy się natknęłam na wysuszony tusz ... i od tego momentu kupuję tusze na allegro od sprzedawców z mojego miasta, gdzie mogę sobie podjechać i zawsze kupuję najświeższe produkty
z korektorek burżuja miałam to samo, a kupowałam go poza promocją... zeszłam chyba 4 rossmanny zamin znalazłam nieużywany, bez skorupy... Dziewczyny, co innego otworzyć szminkę, sprawdzić czy nieużywana i wrzucić do koszyka, a co innego mazać po ręce...
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy Wibo bądź Lovely ma w swojej ofercie matowe cienie? Chodzi mi dokładnie o jakiś cielisty/beżowy.
|
|
|
|
#4223 |
|
Zadomowienie
|
Ja na chwilę odejdę od tematu kolorówki
![]() Czy w Rossmannie dostanę buteleczki na przelanie np. odżywki? Chodzi mi o psikacze i nie tylko. Bawię się w kombinowanie i przydałyby mi się takie pojemniki. Pamiętam, że chyba kiedyś widziałam w Rossie wcierkę Jantar, ale nie mam pewności, dostanę ją? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4226 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Załączam zdjęcie (staję na głowie, ale nie potrafię zrobić w sztucznym świetle lepszego zdjęcia Jak dla mnie to różnica jest kolosalna. Revlon (Buff) to ładny, jasny beż, bez grama różu czy pomarańczu, a Max Factor (Nude) to z pewnością nie tak jasny odcień (w dodatku wpada w pomarańcz!). MF według mnie wcale nie wtapia się dobrze na jasnej karnacji. Jestem zdumiona, że ktoś kto używa Revlona "buff" jest w stanie używać też MF "nude" .Na mojej twarzy MF to pomarańczowa maska .
|
|
|
|
|
#4228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- To pewnie zależy od R. W jednych pewnie towar się pokończył już pierwszego dnia promocji, a w innych będzie pełno do końca |
|
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaluje ze kupilam tego MF. Fakt, ze fajnie sie go nosi na twarzy ale kolor jest mi troche za ciemny. A kolorystycznie jestem miedzy Buff a Sand Beige z Revlona.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

hehe wiec nie jest zle 
Ja w Rossie usłyszałam ostatnio, że kolorówka będzie uzupełniana i żeby sprawdzać na bieżąco (o eyeliner mi chodziło)
ale moim zdaniem ładnie się wtapia 

Moja mama nacięła się parę razy na tuszach do rzęs (w tym raz w Douglasie, zaschnięty na wiór (!), od razu poleciał do kosza bo nie miała paragonu) i teraz gdy chce jakiś kupić, bez krępacji otwiera wszystkie po kolei w rzędzie, żeby znaleźć "ten jedyny". Ja też gdy jestem na coś zdecydowana otwieram, nie będę używać kosmetyków po kimś, drogeria to nie lumpeks 
zaluje ze kupilam tego MF. Fakt, ze fajnie sie go nosi na twarzy ale kolor jest mi troche za ciemny. A kolorystycznie jestem miedzy Buff a Sand Beige z Revlona.