Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-24, 17:45   #1081
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Aaby,Ana
Cytat:
Jaki mikołajowy słodziak!
Cytat:
Mikołajek
no bo porównując z Kamila nazwiskiem to rzeczywiście Mikołajowy

Kotek,
Cytat:
no jakzesz tak!!!! Ty bez zaproszenia wbijaj
pomyślę o tym po nowym roku

Aaby,
Cytat:
Strong, niestety z kompa już nie mogłam, bo zagłosowałam na strippi, ale wpadłam na pomysł, że przecież łącząc się na komórce przez t-mobile nie mam IP. Więc zagłosowałam i od siebie, i od męża +6 głosów dla Ciebie
aniołku

Kotek,
Cytat:
Strongus jak uda mi sie wlaczyc kompa Tzta to zaglosuje na Ciebie

Kochane wszystkie
Cytat:
dziewczyny dziękujemy za głosy dla mnie i strong
przyłączam się

Tomarrow, dzieje się coś?

Aaby,
Cytat:
jeśli dostanę zielone światło, to...
sugerując się tą emotką to macie bardzo "rozpalone pożycie"

Blonde,
Cytat:
pewnie, ze probowalamAle on chce to juz, w tej chwili i furia jest wieksza...niestety bunt 2 latka do tego nie jest łatwy
ale masz ostatnio pod górkę z Sebusiem!

Żabcia,
Cytat:
tylko ze kominkanie mamy )
wydrukuj na duży formacie kominek, zawieś w odpowiednim miejscu i mozesz wieszać skarpety

super że zakupy udane

Stripi,
Cytat:
kochana zmartwię Cię, nie wiem czy ja wygram... musiałabym zdobyć 300 głosów jeszcze ...
jestem na 6 miejscu na pewno
z dziewczyną z bebiklubu przejrzałyśmy 800 stron, a gdzie jeszcze 2000??
Jest osoba lepsza od sławka!! ma ponad 4200 głosów :/

W ogóle są osoby co kilka dni temu miały 100 głosów a dziś mają 2500 :/
bo mają zmienne IP np neostradę i wyłączają neta i włączają i tak nabijają sobie pkt.
Także nie mamy szans kochana
trudno fajna zabawa chociaż była nie ma co płakać dla jednego mleka i bonu do smyka w którym za 50zł to najwyżej skarpety kupisz

Natala, masakra z tym zakażeniem ale... ważne że pod kontrolą

Bao, nie wiedziałam że przestałaś karmić. Kamil na bebiko ale mi się nie opłaca ta promacja bo do najbliższego hebe mam dość daleko więc chyba szkoda jeździć, teraz będę w rosmanie mleko kupować bo mam 5% zniżki więc mnie wyjdzie taniej niż w biedronce.

Blonde,
Cytat:
I Tz mnie troche wkurzył, bo zaprosil na dzis wieczór brata z zona, a umawialismy sie na nst. weekendI teraz na szybko musze cos zrobic...jakas salatke, miesonie lubie tak

ja też nie! ale mi TŻ tylko raz tak zrobił, i widział mój wzrok jak ich u widziałam w drzwiach... wiecej się nie odważył :d

Tomalinka,
Cytat:
A w ogóle myslałyście już o porządkach przedświątecznych? Co roku jakoś staramy się zrobić generalne porządki - przy okazji zrobić trochę miejsca w szafach itp. A jakoś w tym roku nie potrafimy się zmobilizować.. Okna też brudne Nie wiem kiedy będę miała na to siły i chęci...
porządki przedświąteczne to ja pewno zacznę.... po świętach

kiedy zamierzasz rodzinie powiedzieć o dzidziusiu?
a na imprezie.... może antybiotyk?

Butter,
Cytat:
Ja dzis rano tylko jedno pranie zrobilam, potem skoczylam do lumpka,kupilam 2 swietne bluzki i wrecz genialna sukienke...a teraz jestem na uczelni...do 21...
z chęcią bym wydała trochę kasy w lumpach ale... nie chce mi się szukać.

Cytat:
A co zrobila moja siostra..oj mnostwo. Paelle z owocami morza,tortille ze szpinakiem, empanadillas z chorizo i czerw fasola, chlebek nacierany czosnkiem i pomidorem, cykorie smazona w sardelach,salatke z watrobka i pomarancza, roladki z zapiekanego baklazana, talerz wedlin, szynka z melonem, tapenade,zielone oliwki w pomaranczach, slodkie papryki faszerowane serkiem cytrynowym,faszerowane pieczarki...wiecej nie pamietam.
Mowilam juz kiedys,ze cala nasza rodzina jest pieprz.nieta kulinarnie
same nigelle
Stary 2012-11-24, 17:58   #1082
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Dziewczyny, na all pojawił się ten Bikowy organizer na łóżeczko, jakby któraś była zainteresowana to wklejam, ja właśnie kupiłam

link

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Malenstfo, ale to bledne kolo - ze nikt sie nie odzywa, bo reszta nie pisze nic

Tomalinko, no wiesz,ktos musi dobrze zaplanowac,zeby ktos inny mogl dobrze posprztac i na tym bazuj.

A co zrobila moja siostra..oj mnostwo. Paelle z owocami morza,tortille ze szpinakiem, empanadillas z chorizo i czerw fasola, chlebek nacierany czosnkiem i pomidorem, cykorie smazona w sardelach,salatke z watrobka i pomarancza, roladki z zapiekanego baklazana, talerz wedlin, szynka z melonem, tapenade,zielone oliwki w pomaranczach, slodkie papryki faszerowane serkiem cytrynowym,faszerowane pieczarki...wiecej nie pamietam.
o matulu...ale wypas..

[QUOTE=Malensstfo;37794527]Lepiej, dzięki Ale nadal gdzieś tam coś ćmi... [COLOR="Silver"]
/QUOTE]

Może się rozciąga

Właśnie buszuję po all za dresem bo wczoraj musiałam wyrzucić moje "nieśmiertelne"spodni e dresowe bo się już tak podarły, takie po domu i teraz nie mam nic wygodnego

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 17:58   #1083
(t)asia
Zadomowienie

Witam się z wieczora =)
po dzisiejszym dniu jestem nawet zadowolona. Opiszę później w k.

teraz zabieram się za coś do jedzenia bo oczywiście nic jeszcze nie jadłam. Eh... A @ nadal brak. Ile to już dni...35. a zawsze było ok 28. Co ten stres może z człowiekiem zrobić.
Dzisiaj mam zamiar zrobic sobie spagetti i gulasz. Wrzucę sobie w słoiki i będzie jedzonko na tydzień =)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 18:02   #1084
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Ja widzę brzuuuuch ale tak serio to testu nie robiłam Wystarczył mi Wielki Test Aaby odnośnie biustu
ja tez testu z olowkiem nie robilam, bo z gory jestem pewna jaki bedzie wynik a ten drugi, hm...

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Hej

Jak Wam mija weekend?
My wczoraj mieliśmy odwiedziny znajomych i nawet fajny wieczór był...chociaż dziś do południa mieliśmy się spotkać z moimi znajomymi ze studiów (wczoraj taka akcja na spontanie wyszła) i d...pa, nie pojechaliśmy

Teraz byliśmy na zakupach i robimy romantiko kolację przy świeczce

Tomalinko, co do sprzątania na święta to ja lżejsze prace, a resztę mąż

Malenstfo, jak brzuch?
słit

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 18:10   #1085
onyks
Zakorzenienie

Amani, korzystamy póki możemy bo niedługo nam się skończy
A testu z ołówkiem też raczej bym nie przeszła

t(asia), to dobrze Daj znać potem czy pozytywne widoki na przyszłość są

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 20:15   #1086
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

lecę nadrabiać

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 20:30   #1087
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
No mnie też Byłam tylko na szybkich zakupach na targu i teraz lenię się na kanapię. Chyba nawet jeszcze się położę, bo jakaś niewyspana dalej chodzę

A w ogóle to mamy zwariowany weekend, bo będziemy świetować 4 urodziny w 2 dni Dobrze, że trójka znajomych robi razem urodziny Tylko najgorzej z tym piciem, bo oczywiście oni mi nie odpuszczą. Juz powiedzieli, że jak się nie napiję za ich zdrowie to oni się obrażą
Także nie wiem jak z tego wybrnąć, żeby się jeszcze nie wygadać o ciąży, bo najpierw chciałabym powiedzieć rodzinie,a potem dopiero znajomym..... Troszkę się tego boję.

A w ogóle myslałyście już o porządkach przedświątecznych? Co roku jakoś staramy się zrobić generalne porządki - przy okazji zrobić trochę miejsca w szafach itp. A jakoś w tym roku nie potrafimy się zmobilizować.. Okna też brudne Nie wiem kiedy będę miała na to siły i chęci...
Kochana, tylko Ty jesteś w ciąży, więc kanapowanie wskazane! A ja? Leń!

Hmmm... No tak, z alko może być problem. Może antybiotyk? Albo że po prostu się nie czujesz? Tylko na pewno by się pojawiło "Jesteś w ciąży?" - a Ty musiałabyś zachować poker face...Trzymam kciuki, żeby się nie wydało Ja też chciałabym przed znajomymi utrzymać ciążę w tajemnicy co najmniej do II trymestru

Oj ja jeszcze w ogóle nie myślałam! Chciałam poodsuwać szafki w kuchni i pomyć wszystko dokładnie, bo już jakieś syfiaste prześwity wychodzą , ale na początku roku i tak planujemy remont, będziemy wszystko odsuwać, więc uznałam, że szkoda naszej pracy
Do okien w ogóle nie mam weny

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Aaa i Abby zakonczylam porzadki papierkowe
To kiedy wpadasz do mnie na kawkę?

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
ej, ej, laski... co to za test psioszkowy na poczatku watku mnie ominal jak wy je widzicie? tzn stojac prosto i patrzac w dol je widzicie? ja widze tylko cycki i troche stop NIE MOGE JESC CIASTA?
Kochana, ja przez przerwę między cyckami widzę wielki brzuch i kawałek stóp - więc nie jesteś sama

Cytat:
Ja widzę brzuuuuch ale tak serio to testu nie robiłam Wystarczył mi Wielki Test Aaby odnośnie biustu
Ja nie zdałam żadnego

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Aaby, sugerując się tą emotką to macie bardzo "rozpalone pożycie"
Oj taaak... Jestem tak bierna, że aż grzeję łóżko pod sobą

Dobry wieczór sobotnio!
Mieszkanko sprzątnięte. Potem uznałam, że czas w końcu coś ze sobą zrobić, więc zrobiłam Ewę Prawie tam rzy.ga.łam ze zmęczenia! Ale zrobiłam prawie wszystko (prócz tego nieszczęsnego podnoszenia nóg w leżeniu na brzuchu ), także przewiduję jutro umieranie
Dostałam też okres, zatem miniony cykl był najkrótszym od czasu odstawienia hormonów - 26 dni. Plamienia, które miałam już od kilku dni, wcale nie nastroiły mnie pozytywnie w kontekście planowanych starań Trzeba będzie parę hormonów prześwietlić...

Właśnie pożarłam przepyszną sałatkę - sałata, rukola, pomidor, jajko na twardo, słonecznik, grzanki, sos Oczywiście nawet się to nie umywa do pyszności Butterowej siostry, ale i tak było pycha!

Teraz chyba czas na film. Idący "W stronę morza" Javier mocno kusi, więc pewnie padnie na to...

A poza tym smutno, bo mąż uświadomił mi właśnie, że kończy się sobota Czemu te weekendy tak szybko lecą?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 21:03   #1088
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Chyba, że ktoś mi streści

Today urodziła??

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Strippi dziękuję, że pytasz. Maja juz tak nie płacze, ale ma problem z zaśnięciem. Ma potrzebe tulenia sie. Więc siedze obok łozka albo leże i ja za rączke trzymam i zasypia. Jak juz zaśnie, to śpi ładnie.

Strong super maly wygląda w tej czapie

Zabcia dlaczego u nas nie ma takich przecen.

Natalko jak mała, mam nadzieje, że krosteczki jej znikaja

Butter super, że impreza udana

Stary 2012-11-24, 21:27   #1089
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Francki czyli frankfuterki oczywiście
ha zgadlam
Cytat:
Kotek, pomyślę o tym po nowym roku
no to juz obmyslam menu

czekam na Tzta i mamy dzis wieczor filmowy (chcialam sciagnac jakis nowy film ale nie moge sie zalogowac na tej stronce co zawsze sciagamy a Wy z jakich darmowych stron sciagacie?? )

a tymczasem ogladam Kevina

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 21:33   #1090
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kotek isohunt.com

Stary 2012-11-24, 22:12   #1091
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Natalko jak mała, mam nadzieje, że krosteczki jej znikaja
schodzą na szczęście bez problemu pozwala sobie smarować aftinem więc super ślicznie schodzi

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 22:24   #1092
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
schodzą na szczęście bez problemu pozwala sobie smarować aftinem więc super ślicznie schodzi
No to super

U nas tez nie ma już nic na twarzy

Kurcze musze małej ten kombinezon zamówić. Ale jakos nie wiem jaki rozmiar. Ma taki na wiosnę lekki na 80 i wczoraj jej zakładałam to wydaje mi sie, że jest ok. Muszę go pomierzyć. Bo chciałam na 74 kupić, ale sama nie wiem już.

Stary 2012-11-25, 02:12   #1093
zaaaabcia
Zakorzenienie

Witajcie

Dziekuje ze waszystkie pozytywne komenarze na temat moich zakupow

Maz dzisiaj byl w pracy a ja z Domino u przyjaciolek. Jutro wyruszamy po laptopa mam nadzieje ze kupimy

Tesknie za Wami bardzo ciezko teraz bez kompa bardzo ...

today urodzilas?

magda to Maja dalej w nocy spi z Wami w lozku czy juz w lozeczku?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 08:37   #1094
gochaa_p
Zakorzenienie

hej, ja dziś nie do życia :/ Wojtuś w nocy dostał temperatury 39 st i to tak z nikąd bo w dzień czuł i zachowywał się normalnie!
miłej niedzieli dziewczęta
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 09:54   #1095
tomalinka
Wtajemniczenie

Butter mogłam nie pytać tylko mi smaka zrobiłaś nie myśleliście o otwarciu knajpy??

Cytat:
Tomalinka, porządki przedświąteczne to ja pewno zacznę.... po świętach

kiedy zamierzasz rodzinie powiedzieć o dzidziusiu?
a na imprezie.... może antybiotyk?
Ponieważ imprez/spotkań było w tym miesiącu więcej to wymyśliliśmy, że założyliśmy o to, że wytrzymam miesiąc bez alkholu Także w porzo nie domyślili się ale ile razy musiałam odmawiać chyba z 2h się nagadałam i tłumaczyłam jak mogliśmy się założyć akurat w listopadzie jak oni mają urodziny
No a skąd pewność, że niczego się nie domyślają? Bo jeden z nich zaczął się mnie pytać czy ja jestem już gotowa na dziecko? Czy wyobrażam sobie teraz zmieniać życie pod dziecko. Bo oni to na pewno jeszcze kilka lat będą czekać bo wiesz to jest odpowiedzialność i zajęcie na 24h. I tak długo mi nadawał, że w końcu popadłam w stan depresyjno-melancholijny

A w ogóle to już chyba za stara jestem na takie imprezy. Od godz. 12 to marzyłam tylko o łóżeczku - wszyscy tańczyli, a dla mnie ta muzyka/rąbanka/sieczka no jakoś w nastrój nie wprowadziła...
Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
hej, ja dziś nie do życia :/ Wojtuś w nocy dostał temperatury 39 st i to tak z nikąd bo w dzień czuł i zachowywał się normalnie!
OJ bidulek Również miłej niedzieli.

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Strong rodzinie powiemy na początku grudnia jak wróci teściowa do pl. Także wtedy też pewnie dowiedzą się najbliżsi znajomi. No chyba, że na wizycie coś wyjdzie nie tak to pewnie wtedy się jeszcze wstrzymamy.
Stary 2012-11-25, 11:16   #1096
Tommorow
Raczkowanie

Jestem i ja bo nie wiem czy pozniej bede miala czas wejsc, a jutro NASZ WIELKI DZIEN

Od wczoraj wieczora mam normalnie skurcze, ale jakos co 10-15 min wiec nie ma sensu jechac ale za to bala juz jak cholera wiec moze szybko mi ten porod pojdzie

A musze zobaczyc kogo nie mam w znajomych i pozapraszac bo ja zdjecie May bede tylko do mojego albumu wklejac (a nie na forum) wiec ide lukac

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 11:33   #1097
malamaluczka87
Zadomowienie

Halo dziewczyny, witam w tą słoneczną niedzielę! Nie pisałam do was, bo wczoraj mieliśmy organizowane andrzejki w firmie i wrócilam w nocy.

Z newsów:
- oddałam kuferek, odzyskałam kasę
- mam już dyplom, kurs skończony;-)

A wy jak kochane?
Co z Today?
Ile jeszcze chcesz czekać z mówieniem o ciąży Tomalinko?;-)

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 11:38   #1098
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
To już Kevin leciał?

Cytat:
Zdrówka!

Cytat:
Ponieważ imprez/spotkań było w tym miesiącu więcej to wymyśliliśmy, że założyliśmy o to, że wytrzymam miesiąc bez alkholu Także w porzo nie domyślili się ale ile razy musiałam odmawiać chyba z 2h się nagadałam i tłumaczyłam jak mogliśmy się założyć akurat w listopadzie jak oni mają urodziny
No a skąd pewność, że niczego się nie domyślają? Bo jeden z nich zaczął się mnie pytać czy ja jestem już gotowa na dziecko? Czy wyobrażam sobie teraz zmieniać życie pod dziecko. Bo oni to na pewno jeszcze kilka lat będą czekać bo wiesz to jest odpowiedzialność i zajęcie na 24h. I tak długo mi nadawał, że w końcu popadłam w stan depresyjno-melancholijny
Hehe, dobrze to wykombinowaliście

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
Jestem i ja bo nie wiem czy pozniej bede miala czas wejsc, a jutro NASZ WIELKI DZIEN

Od wczoraj wieczora mam normalnie skurcze, ale jakos co 10-15 min wiec nie ma sensu jechac ale za to bala juz jak cholera wiec moze szybko mi ten porod pojdzie
Kochana, lekkiego porodu! I niech Maya będzie taka, jak sobie wyśniliście!
Lekkich pierwszych dni i wpadnij do nas, jak już się dotrzecie

Dzień dobry niedzielnie!
Ale mnie wszystko boli Zachciało mi się ćwiczeń, to teraz mam... A znając swój organizm, to niestety, ale dziś będzie już tylko gorzej... Ciekawe, jak jutro dotrę do pracy

Wczorajszy film baaardzo przypadł mi do gustu Choć smutny i trudny, to bardzo dobry. Także jeśli będziecie miały ochotę na melancholijny wieczór, to polecam

Na dziś planów brak. Czuję, że niedziela jak zwykle zleci na kanapowaniu A mogłabym zrobić coś konstruktywnego

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-25, 11:41   #1099
Tommorow
Raczkowanie

malamuczka ja jeszcze w dwupaku, ale tylko do jutra.

abby dzikueje kochana zpewnoscia wpadne jak wrocilmy ze szpitala i troszke sie ogarniemy ze wszytskim

Filip

Maya

Gubimy Ciążowe Kilogramy
66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 53 54 51 52 50
Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 11:41   #1100
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Z newsów:

A wy jak kochane?
Co z Today?
Ile jeszcze chcesz czekać z mówieniem o ciąży Tomalinko?;-)
Super, że udało Ci się oddać kuferek i odzyskać kasę
No i gratuluję ukończenia kursu! To teraz musimy to opić!

Today jutro jedzie na wywołanie - o ile Maya nie postanowi dziś sama wyjść, bo skurcze już trwają od wieczora
Natomiast tomalinka chce powiedzieć rodzinie jak teściowa przyjedzie do Polski, czyli na początku grudnia. I wtedy powie też znajomym

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-25, 11:57   #1101
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu tu taka cisza, jak ja mam nudnawy wyklad? He? ? ?
oj nieładnie

Cytat:
No nie zaszalałam ze sprzątaniem Nie udalo nam się wszystkiego posprzątać i jutro pewnie będziemy coś kończyć
Męzulek teraz robi obiadek a ja przynajmniej mam czas do Was zaglądnąć

to ładnie

Cytat:

to tylko sie cieszyc

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Witam się z wieczora =)
po dzisiejszym dniu jestem nawet zadowolona. Opiszę później w k.
Ciesze sie, myslaalm o Tobie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
[

To kiedy wpadasz do mnie na kawkę?

Dobry wieczór sobotnio!
Mieszkanko sprzątnięte. Potem uznałam, że czas w końcu coś ze sobą zrobić, więc zrobiłam Ewę Prawie tam rzy.ga.łam ze zmęczenia! Ale zrobiłam prawie wszystko (prócz tego nieszczęsnego podnoszenia nóg w leżeniu na brzuchu ), także przewiduję jutro umieranie
Dostałam też okres, zatem miniony cykl był najkrótszym od czasu odstawienia hormonów - 26 dni. Plamienia, które miałam już od kilku dni, wcale nie nastroiły mnie pozytywnie w kontekście planowanych starań Trzeba będzie parę hormonów prześwietlić...

Właśnie pożarłam przepyszną sałatkę - sałata, rukola, pomidor, jajko na twardo, słonecznik, grzanki, sos Oczywiście nawet się to nie umywa do pyszności Butterowej siostry, ale i tak było pycha!

Teraz chyba czas na film. Idący "W stronę morza" Javier mocno kusi, więc pewnie padnie na to...

A poza tym smutno, bo mąż uświadomił mi właśnie, że kończy się sobota Czemu te weekendy tak szybko lecą?

[/FONT]

Na kawke to wpasc moge, ale tylko na kawke
za porzadki i cwiczenia
Stary 2012-11-25, 11:57   #1102
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

tez zerkalismy

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
super

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Maz dzisiaj byl w pracy a ja z Domino u przyjaciolek. Jutro wyruszamy po laptopa mam nadzieje ze kupimy

Tesknie za Wami bardzo ciezko teraz bez kompa bardzo ...

[
powodzenia

Ja juz mam nowy dysk i laptop pieknie smiga

Cytat:

A musze zobaczyc kogo nie mam w znajomych i pozapraszac bo ja zdjecie May bede tylko do mojego albumu wklejac (a nie na forum) wiec ide lukac
Trzymam kciuki i zycze szybkiej akcji

Cytat:
[FONT="Arial Narrow"]To już Kevin leciał?
leciał leciał
A tydz temu ogladalam w pracy w ang tv

Strong nie zacytowalo miTez bylam zla na Tz, bo ja po nocce, a gdybym wiedziala wczesniej to przygotowalabym czesc w piatekOn mowil,z e nic nie mam robic, no ale ja tak nie lubie, zawsze jakies ciacho i cos do przekaszenia musi bycZrobilam salatke, nozki z kurczaka upieklam, zagryzki i jajka faszerowane(uzylam farszu pieczark. z pierogow które mialam lepic) no i ciachoOni przywiezli krokiety kupne i takie ciasto franc z bekonem.Bylo fajnie, posiedzieli nawet do 24, ale dzis mnie gardło boli

A dzis odwiedzaja Nas znajomi z chlopcem w wieku SebyOj bedzie szalenstwo

Czesc
Stary 2012-11-25, 12:02   #1103
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
A w ogóle to mamy zwariowany weekend, bo będziemy świetować 4 urodziny w 2 dni Dobrze, że trójka znajomych robi razem urodziny Tylko najgorzej z tym piciem, bo oczywiście oni mi nie odpuszczą. Juz powiedzieli, że jak się nie napiję za ich zdrowie to oni się obrażą
Także nie wiem jak z tego wybrnąć, żeby się jeszcze nie wygadać o ciąży, bo najpierw chciałabym powiedzieć rodzinie,a potem dopiero znajomym..... Troszkę się tego boję.

Dobrze to wymyśliliście Ja bym pewnie coś z antybiotykami wymyśliła

Co do sprzątania, to u mnie one muszą być obowiązkowo Na szczęście remontowaliśmy nie tak dawno salon, kuchnię i przedpokój, także do ogarnięcia zostają mi 3 pokoje i łazienka, a reszta tak tradycyjnie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Ja juz porobilam porzadki w szafach, oddałam czesci ubran, jeszcze mi szafki w kuchni zostaly do ogarniecia

Aaa i Abby zakonczylam porzadki papierkowe

Własnie piecze mi sie biszkopt
Ide zmieniac posciele
Ależ organizacja

Cytat:
witam kochane

co do porzadkow to ja zabieram sie za cale mieszkanko dzis, chce zeby bylo wsyztsko czysciutkie przed tym jak przywieziemy Maye.

Naraazie jestem na etapie kawy i chwili relaksu ehhehe

Kochana, ale kawka musi być Bez niej porządki nie wychodzą

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
ej, ej, laski... co to za test psioszkowy na poczatku watku mnie ominal jak wy je widzicie? tzn stojac prosto i patrzac w dol je widzicie? ja widze tylko cycki i troche stop NIE MOGE JESC CIASTA?
Nie martw się, ja też nie mogę jeść

Cytat:
Malenstffo troche skurczy mialam po wczzorajszym masazu szyjki, i czop mi odchodzi ale rewelacji nie mam i nie sadze ze Maya pojawi sie szybciej niz w poneidzialek boze tu juz tylko 2 dni

Boże to już Jestem podekscytowana, tak jakbym to ja miała swoją córkę powitać na świecie

Cytat:

Butter, z chęcią bym wydała trochę kasy w lumpach ale... nie chce mi się szukać.
Zapraszam do mnie Ja uwielbiam wyszukiwać w lumpku, a na osiedlu mam jeden genialny Dwupiętrowy, z konkursami, gdzie można wycieczki wygrać, full wypas

Kamilek słodki
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 12:02   #1104
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Właśnie buszuję po all za dresem bo wczoraj musiałam wyrzucić moje "nieśmiertelne"spodni e dresowe bo się już tak podarły, takie po domu i teraz nie mam nic wygodnego
Mój też umarł śmiercią tragiczną Wrócił tż z pracy i ja jako stęskniona kobieta, biegnę do Niego, rzucam się, wskakuję, on mnie łapie za tyłek, a tam dresy poszły na szwie Myślałam, że się posikam! Śmialiśmy się z tego pół godziny

Cytat:

Oj ja jeszcze w ogóle nie myślałam! Chciałam poodsuwać szafki w kuchni i pomyć wszystko dokładnie, bo już jakieś syfiaste prześwity wychodzą , ale na początku roku i tak planujemy remont, będziemy wszystko odsuwać, więc uznałam, że szkoda naszej pracy
Do okien w ogóle nie mam weny

Z tym sprzątaniem to masz rację

Co do Ewki to wielkie brawa Mi za to należą się baty

Cytat:
Ojj Bidulek Oby to była trzydniówka

Cytat:

A w ogóle to już chyba za stara jestem na takie imprezy. Od godz. 12 to marzyłam tylko o łóżeczku - wszyscy tańczyli, a dla mnie ta muzyka/rąbanka/sieczka no jakoś w nastrój nie wprowadziła...
Też mam czasami takie wrażenie
Szykujesz coś na 8 rocznicę?

Dzień dobry,

W piątek nie pojechaliśmy na spotkanie z foto. Pokłóciłam się z tż i wyłam cały wieczór ! Są pewne sprawy, które leżą mi na wątrobie i leżeć zawsze będą. Oczywiście już się pogodziliśmy, ale wieczór do miłych nie należał
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 13:20   #1105
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:

no wlasnie, czemu, ja w sobote pracowalam to juz wogole mega szybko leci,

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Z newsów:

wczoraj bylismy na zakupach zabawkowych ale niestety udalo sie kupic tylko auto dla chrzesniaka tz i jedne puzzle wzielismy, to bedzie dodatek do czegos dla mojego chrzesniaka, reszte chyba jednak wybierzemy na allegro.
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 13:31   #1106
malamaluczka87
Zadomowienie

Cytat:
Super, że udało Ci się oddać kuferek i odzyskać kasę
No i gratuluję ukończenia kursu! To teraz musimy to opić!

Today jutro jedzie na wywołanie - o ile Maya nie postanowi dziś sama wyjść, bo skurcze już trwają od wieczora
Natomiast tomalinka chce powiedzieć rodzinie jak teściowa przyjedzie do Polski, czyli na początku grudnia. I wtedy powie też znajomym
Ja chętnie, ja chętnie;D;D to kiedy pijemy? tylko wiecie, jestem na Clo, więc powinnam w miarę możliwości abstynencko;D

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Mój też umarł śmiercią tragiczną Wrócił tż z pracy i ja jako stęskniona kobieta, biegnę do Niego, rzucam się, wskakuję, on mnie łapie za tyłek, a tam dresy poszły na szwie Myślałam, że się posikam! Śmialiśmy się z tego pół godziny

Z tym sprzątaniem to masz rację

Co do Ewki to wielkie brawa Mi za to należą się baty

Ojj Bidulek Oby to była trzydniówka

Też mam czasami takie wrażenie
Szykujesz coś na 8 rocznicę?

Dzień dobry,

W piątek nie pojechaliśmy na spotkanie z foto. Pokłóciłam się z tż i wyłam cały wieczór ! Są pewne sprawy, które leżą mi na wątrobie i leżeć zawsze będą. Oczywiście już się pogodziliśmy, ale wieczór do miłych nie należał
padłam...

Dziękuję za sprawozdanie!!!!
Today, trzymam za ciebie!!!! Ale jak skurcze już są to jest dobrze!!!
Tomalinko, mądrze;-)
Twoim znajomym się skończy jak będziecie mieli maleństwo;-) i też będą musieli trochę dojrzeć.

Idę się kochane poodrabiać z domem. Bo przez ten mój pieroński pęcherz nic nie porobione. Wszędzie bałagan....niepoprane...n iepoprasowane...ALe już mnie dzisiaj pęcherz po tylu dniach puszcza to dobrze to widzę;-)Odrobię się to nadrobię zaległości tutaj. Tęskniłam za wami!

I wiecie co, jak nie mogę wejść do was to czuję normalnie wyrzuty jeśli to trwa dłużej niż dzień.

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 13:51   #1107
Malensstfo
Zakorzenienie

Hej

Przeleciałam was tylko...od rana latałam po sklepach i kuchni...zawsze tak jest, że jak cię nikt nie odwiedza, to nie...a potem wszyscy na raz

Dziś zajadą do nas szwagier z żoną i chrześniakiem TŻ oraz mój chrześniak z rodzinką

Zrobiłam dwie sałatki i muffinki i więcej nic nie robię...

Brzuszek dzisiaj lepiej

Today czekamy jutro!

Edytowane przez Malensstfo
Czas edycji: 2012-11-25 o 14:53
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 14:07   #1108
metkaa
Zakorzenienie

Malensstfo dobrze ze z brzuszkiem juz lepiej,
udanego spotkania
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 14:25   #1109
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
No to super

U nas tez nie ma już nic na twarzy

Kurcze musze małej ten kombinezon zamówić. Ale jakos nie wiem jaki rozmiar. Ma taki na wiosnę lekki na 80 i wczoraj jej zakładałam to wydaje mi sie, że jest ok. Muszę go pomierzyć. Bo chciałam na 74 kupić, ale sama nie wiem już.
Cytat:
To już Kevin leciał?
nooo juz!!!! i obawiam sie ze w swieta nie poleci a zawsze jak lecial to ogladalam jedzac salatke owocowa juz nigdy salatka nie bedzie smakowac jak wtedy
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

hahahahah o matko!!!! padlam

ojjjj no ale dobrze ze sie pogodziliscie
Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Zrobiłam dwie sałarki i muffinki i więcej nic nie robię...
jakie salatki jakie???

ja dzis na spontanie zrobilam muffinki z jablkiem i cynamonem bo wczoraj upieklam babke jogurtowa ale juz jej nie ma

i wpadlam w dziwny szal sprzatania.........ale taki dziwny posprzatalam POL szafy w przedpokoju poszlam do spizarni i uporzadkowalam JEDNA polke. Przeszlam do kuchni i posprzatalam JEDNA szafke a Tz tak lazi za mna i dziwnie sie przyglada hahahahah

chyba pora posprzatac druga polowke szafy w przedpokoju

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 14:28   #1110
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

szukam odp. na pytanie Ilu dniowy cykl mieści się w normie? jaka długośc cyklu powinna mnie zaniepokoic/skłonic do leczenia?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości