|
|
#3811 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLV
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3812 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja stawiam na wersję z pomarańczowym włosiem, będzie latwo znaleźć tanią perukę przed Sylwestrem Nie, mogę przebrać H., z tym, że on myśli o przebraniu za Paris Hilton i chyba wolę to niż kunia Na razie nic, ale będę donosić na bieżąco Spróbuję to zatuszować makijażem Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3813 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3814 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Moje dziecko od kilku dni katuje mnie tym Wcześniej było to i to
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-11-25 o 14:35 |
|
|
|
|
#3815 |
|
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam krem z malinami
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że będą foty ![]() ![]() |
|
|
|
|
#3818 |
|
|
Moje mogą być, H. jak się zgodzi to też
![]() Szatą, klikłam pierwszy prezent
|
|
|
#3819 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3820 |
|
To ja :)
|
A takie. Nietopsz "sera nie mogie", kruche "to dla mnie za twarde", z kremem "za słodke", to dostanie glinę herbacianą
Też będzie jakieś za, jestem pewna... Kiedyś zrobiła nalot, zadzwoniła, że już jest w Wwie i wysiada z autobusu, no więc ja w te pędy po kabaczek i jakieś leczo produkować (bo ona nie je mięsa, "bo w Indiach nie jedzą") i co usłyszałam?? "Kabaczek jadłam w zeszłym tygodniu, nie będę tego jadła". I ja głupia rzuciłam się wtedy do produkcji naleśników z grzybami, ale były "zbyt pikantne" i nie mogła ich jeść. Teraz dostanie cokolwiek, jak nie będzie pasowało, niech sobie zejdzie do sklepu po bułkę i kanapki wpiernicza. O.
|
#3821 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3822 |
|
Nindżopesz
|
No i po imprezie, nie upilam sie (nie zdazylam) ale troche tanczylam (czy raczej wywijalam lbem) zeby bronic honoru metalistow bo przejelismy na chwile didzejke. I dedlismy impreze. Poza tym lecialo disco, dance i pochodne, nawet Czarne oczy
![]() Byly m.in. dwie piosenki wklejone przez Winter Za to chata wypasna tych znajomych, tak czuje, ze moze w guscie Rejcz: sciany biale a niektore bordowo-wisniowe, ciemnobrazowe nowoczesne drzwi i sliskie panele, w lazience te same kolory plus czarny "marmur" z polyskujacymi iskierkami, na srodku salonu nowoczesny kominek, wszedzie jakies wneki i bajery, listwy ledowe, mebli poki co za bardzo nie maja ale jesli juz cos jest to oszczedne w ksztalcie, podswietlane schody, lampy (zyrdole Moglabym tak mieszkac... ![]() Dorzucam do albumu mhrocznego TZta i siebie z didem. |
|
|
|
#3823 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3824 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A w ogole znajomi przyznali sie, ze sa na Dukanie, jedno schudlo 10 kg, drugie 7 wiec oczywiscie stwierdzilam, ze ide na diete
|
|
|
|
|
#3825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem skąd dotychczas tyle cierpliwości było u Cię, trza było od początku ją chlebem z serem karmić, albo suchym ![]() Cytat:
![]() umieram na imprezach na których lecą same disco-hity ![]() Cytat:
![]() Zbieram się do kina idziemy na Bonda, ciekawe jak wysiedzę tyle czasu w jednaj pozycji
|
|||
|
|
|
#3826 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
wtedy będzie gut
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3827 |
|
|
Red, Dukan to zło. Rozwalisz sobie organizm. A poza tym przytyjesz, bo tam się dużo je, tylko w kółko to samo
|
#3828 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3829 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3830 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3831 |
|
|
To macie coś na dietę
Pięknie noże i nie wyglądają, ale smakują nieźle
|
#3832 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja w tygodniu upiekę to
|
|
|
#3833 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i teraz mam ochotę Cię zabić za narobienie mi smaka na moje ulubione z wszystkich 3 owoce - jutro kupuję mrożonki - a już zapomniałam o malinach Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ad foto już wiem kogo mi Twój TŻ przypomina - na tym zdjęciu mojego eks eksa amsakreska po prostu już go z miejsca nie lubię no i mina iście Ledgerowa diety Twej nie komentuję nawet - za to młoda świetnie ubrana
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-25 o 17:36 |
||||
|
|
|
#3834 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- i dodam wciul malin - jadłam coś takiego w centrum handlowym - bosssssskie Spo mnie tymi malinami tak podjarała że się zaśliniłam - w kauflandzie świetnej jakości mrożone |
|
|
|
|
#3836 | |||||
|
Panaroja
|
Znad ogólnego rozbicia i fogle jakoś wujowo
![]() ciekawe jak się bedzie wtedy nazywać Cytat:
mnie wszystko w takich ilościach wychodzi ![]() Cytat:
! jak Boga kocham , jeżeli ktoś mi sztuczne kfiaty położy , to natentychmiast wstanę i płytą tak przez łeb zdzielę , że się więcej nie podniesie i popamięta nienawidzę tego pstrokatego badziewia ![]() ![]() wolę nie mieć nic niż toto na głowie ![]() Chociaż z drugiej strony jak wesolutko wyglądają szeregi nagrobków obficie upstoszne nieistniejącymi a natóże kfiatami we fszystkih kolorah tenczy i jeszcze kilku innyh mnie się wtedy robi bardzo wesolutko , jak nie na cmentarzu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie lubisz ciepciererepciep ?![]() Cytat:
![]() Cytat:
czekaj czekaj , niech no tylko odpowiednie służby się dowiedzą ...idę poszukać czegoś suodkiego
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3837 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3838 | ||||
|
BAN stały
|
Ale Ty nie masz do zrzucenia 30 kg
![]() Dobra, 10 też styknie ![]() Cytat:
Zabierałem się za nie dwa miesiące, aż się fhąsuskie zepsuło w lodówce i zaczęło capić zmywaczem do paznokci ![]() Cytat:
W piątek kupiłem granat/a w Biedrze, jak to się je tak fogle? ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3839 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do prezentu, moja Mam ma wszystko dosłownie a jak już Jej czegoś potrzeba to np wykładzina do pokoju albo panele do przedpokoju, no na taki prezent mnie na razie nie stać. Podsłuchuję przez cały rok co Jej potrzeba i staram się to kupować, dywaniki ma ale są tak śliskie ze zabić się idzie. Jak Tat żył to też miałam problem z prezentem ![]() Ja lubię dostawać duperele np świeczki zapachowe ![]() Chcesz ![]() Tak jak i mnie Cytat:
ale czekam na dalsze propozycje![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja luuuuuuuuuuubię
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

ale jak goście mają dystans do świata i siebie to łaj not ? 

Też będzie jakieś za, jestem pewna... Kiedyś zrobiła nalot, zadzwoniła, że już jest w Wwie i wysiada z autobusu, no więc ja w te pędy po kabaczek i jakieś leczo produkować (bo ona nie je mięsa, "bo w Indiach nie jedzą") i co usłyszałam?? "Kabaczek jadłam w zeszłym tygodniu, nie będę tego jadła". I ja głupia rzuciłam się wtedy do produkcji naleśników z grzybami, ale były "zbyt pikantne" i nie mogła ich jeść. Teraz dostanie cokolwiek, jak nie będzie pasowało, niech sobie zejdzie do sklepu po bułkę i kanapki wpiernicza. O.

! jak Boga kocham , jeżeli ktoś mi sztuczne kfiaty położy , to natentychmiast wstanę i płytą tak przez łeb zdzielę , że się więcej nie podniesie i popamięta 

W piątek kupiłem granat/a w Biedrze, jak to się je tak fogle?