|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
Super że Lence spodobała się huśtawka ![]() Ile Lenka ma teraz tygodni?
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam się tylko pochwalić, że Antek dziś skończył 4 tygodnie.
![]() ![]() Wszystkiego najnajnaj dla Majki! ![]()
#4684 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() slicznotka ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Wtajemniczenie
|
Helloł
![]() Wpadam tylko na chwilę. Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Katarzynek ![]() Byłam chwilę w Rossmanie i to czego potrzebuję to wymiecione. A babka tajemniczo powiedziała, ze na razie nie bedzie. Pojade jeszcze moze we wtorek. Lidka świetna sesja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |
Zakorzenienie
|
śliczności
![]() te dzieciątka zawsze takie bezbronne w rękach ojców swoich ![]() ![]() Cytat:
![]() U Nas ok...byłam z Fabiankiem na spacerze,teraz zjadł i leży w kołysce. Fabiś też ma ostatnio tak,że najlepiej na rączkach,polezy sam ale już nie tak długo. Za to w bujaczku nawet sam zaśnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie sto lat !!! ![]() ![]() ja tez byłam i kupiłam tylko tusz, cienie strasznie przebrane kolory. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Zadomowienie
|
Przyłączam się do zyczeń dla wszystkich Kaś
![]() ![]() A teraz pytanie, bo dzwonią do mnie z pytaniem co kupić malej na chrzest? A ja nie wiem, nie odczuwam, żeby nam czegoś brakowało. Przypuszczam, że niebawem przydadzą się jakieś zabawki. Macie może jakieś pomysły co warto mieć dla dziecka? A może Wasze dzieci dostały jakieś fajne pamiątki z okazji chrzcin? Na pewno mamy karuzelkę, wibrujący fotelik a matę kupię niuni na Święta więc takie rzeczy odpadają. |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
Witam się niedzielnie
![]() Wszystkiego dobrego wszystkim maluchom które dziś mają święto ![]() Dziś pierwsza wizyta u babci na niedzielnym obiedzie. Mały całkiem grzeczny, ciekawe czy nie odreaguje w nocy. Wczoraj nie spał prawie cały dzień, z jakąś małą drzemką raptem, za to w nocy jak pięknie - ja chcę tak zawsze! Tylko 3 pobudki ![]() Boli mnie ząb ![]() ![]() Ja dziś chciałam zrobić sesję z tatusiem, ale zanim cyknęłam pierwszą fotę już się pokłóciliśmy, wykończą mnie te spięcia.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, czy któraś z Was ma karuzele z projektorem????????
A jeśli tak to czy te obrazki są ruchome czy stoją w miejscu??? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 | |||
Zakorzenienie
|
wczoraj Zuzia nie spała od 14 do 22 (bo tylko 20-30 minut drzemki nie liczę). I jak w nocy wymęczona padła, na śpiąco przystawiałam ją do piersi o 5.30 bo sama obudziła się uchchana prawie o 9!
![]() Wszystkiego najlepszego Kasieńki! ![]() a u mnie dalej nic ![]() i nasza rocznica i się z tej okazji na bonda wybieramy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4693 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szczeniaczek http://allegro.pl/fisher-price-szcze...795299418.html http://allegro.pl/fisher-price-eduka...796558002.html ewentualnie zamiast szczeniaczka http://allegro.pl/misiaczek-przytula...796535851.html http://allegro.pl/klocki-z-niespodzi...790162571.html http://allegro.pl/muzyczna-piramidka...793841236.html ja bym cos z takich interaktywnych wybrała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
O, u mnie też
![]() ![]() Kupiłam Alicji pierwszą książeczkę. Duże wyraźne obrazki, zwierzątka... kurcze, narazie jak jej trzymamy to patrzy się na nią, wyciąga łapki, dotyka... jeszcze nie wie co to, ale zależy mi na tym żeby zaczęła się oswajać z tym że jest coś takiego jak książki... Chyba faktycznie pora podumać nad tytułem na odchowalnię, bo te 300 postów to śmignie... Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2012-11-25 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dodatkowo cutibaza jest przeznaczona dla skóry wrażliwej o skłonnościach alergicznych. Cytat:
![]() dziewczyny, kupiłyście coś z tych zabawek, które są w biedronce? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Widzialam Majeczkę i Melanię z pięknymi wielkimi oczyskami jestem zachwycona ![]() U nas mniej kolorowo niestety, jutro mam już umowioną wizytę u pediatry, bo niestety dzieciaczki mi się pochorowały a z nimi i ja... wszystko było ok jak Zuzia miałą katar a miała go przeszło juz ponad tydzien a od piatku zaczełą mi kaszleć no i Jasiu juz sie nie uchował. Zuzie inhalowalismy przez weekend wiec mam nadzieje ze idziemy ku dobremu a Jaśkowi cos rzezi (prawdopodnie od kataru) no i trzeba się osłuchac. Najgorsze ze mnioe wzielo bo jutro z dwojka dzieci pochorowana nie wiem jak ja dam rade ![]() co do prezentó ja tez skłaniałbym sie czyms na pozniej FP ma tyle fajnych zabawek interkatywnych ze mozna robic spokojnie zapasy na pozniej ![]() Iwoncia pytalas o karuzele ja mam taka http://allegro.pl/fisher-price-n8849...752285124.html i to co sie wystwietla w tym kole to nieruchome ale obrazki sie zmieniaja. Zuza byla nia zachwycopna i Jasiu rowniez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Wtajemniczenie
|
u nas jak co wieczór atak kolki, na szczęście huśtawka działa cuda. Lena zasnęła w kilka minut
![]() obudzę ją dopiero na kąpiel, mam nadzieję, że prześpi "krytyczne" godziny ![]() byle do 21, później przechodzi jak ręką odjął. w tym tygodniu mamy usg bioderek i echa serca. bardzo boję się, że czeka nas szyna bo ostatnio jednemu z lekarzy nie podobały się bioderka Leny... jak ta moja zwiercona dziecina wytrzyma w tym pioruństwie... a ja chyba się załamię... trzymajcie proszę kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Wtajemniczenie
|
Tamlin - bo to zależy jak szybko chcesz mieć efekt, ja dlatego napisałam, że min. to dwa razy w tygodniu, a ćwiczenia są tak dobrane, że rzeczywiście po jakimś czasie widzać efekt
w sumie to dziekuję, za życzenia ale ja Katarzynowe imieniny obchodzę w lutym
![]() |
#4701 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego najpiękniejszego dla Antosia od Martusi i Zuzi ![]() Cytat:
Chciałabym jeszcze być w ciąży kiedyś ![]()
![]() |
#4702 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niemowlakiem jest od 29-tego dnia życia ![]() A bo mi Iwa na pw przysłała, zaraz Ci podeślę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam powiedzieć dobranoc
![]() ![]() idę porozmawiać z mężem... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Antosia z okazji stania sie niemowlakiem
![]() Mój jeszcze 1,5 tygodnia i też dołaczy do niemowlaków. Właśnie zjadł, wykapaliśmy go - pierwszy raz nie było wrzaskow tylko pochlipywanie a teraz ładnie usypia w łóżeczku. Agaton kciuki zaciśnięte. I brawa za większą objetośc jedzenia. Mój zaczął jeść między 60 a 90 ml. Na razie waży 3640 g, ale w 2 dobie spadł z 3400 do 3130 g wiec całkiem nieźle chyba przybiera. Powiem szczerze, że chciałabym jeszcze raz Go urodzic i jeszcze raz zacząć od początku bo wiem, że te problemy które przeszlismy były z mojej winy. Gdybym od razu karmiła przez kapturek, a nie wpychała Mu płaskiej brodawki to nauczyłby się lepiej ssać i nie miałby problemu z jedzeniem a i ja pewnie zachowałabym laktacje. Mam o to do siebie żal. ![]()
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katiem i inne kasie wszystkiego najleprzego!j |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Agaton, kciuki mocno zaciśnięte!
dzięki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4707 | |||
Zadomowienie
|
Asiulka zdrowia dla was wszystkich
![]() Aga ton kciuki oczywiście zaciśnięte za badania Lenki Kraven ty się nie zamartwiaj tym co było, bo po co ci to? masz syneczka i wychowasz go najlepiej jak będziesz umiała i z ogromną miłością i to jest najważniejsze Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki za poprawę nastroju między wami a teraz już zmykam myju i spać oby mała dziś tak często sie nie budziła bo jutro zdechnę dobranoc mamusie i dzidziusie |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4708 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dołaczam sie do życzeń dla wszystkich Naszych Kaś na wątku ![]() Colds piękna Melcia, oczyska ma nieziemskie , super filmik ![]() kraven nie zadręczaj sie takimi myślami, co by było gdyby ![]() ![]() idę do wyrka, do jutra kobitki ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam wenę twórczą po tym treningu, czy mogę coś zaproponować do odchowalni? ![]() Gaworzą i płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy Spacerek w jesienną pluchę - Mama z wózkiem nie z brzuchem Cycek, smoczek i butelka - z Maluszkami radość wielka U każdej Mamy jest słodki Maluszek i co dzień brudzi dziesiątki pieluszek Każda Mama ma Maluszka, każda tonie więc w pieluszkach ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2012-11-25 o 20:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dziekuję za życzonka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A słyszałaś o takiej maści Pulmex baby? Bo aplikuję właśnie starszemu i szybko było o niebo lepiej. Ale tylko dla Zuzi bo od 6 m.ż. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() Kraven nie masz co się obwiniać. Jaśko bez względu na wszystko kocha Cie najbardziej na świecie... ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Anesh zdjęcie Waszej trójki ![]() Melcia piękna ![]() Maggie a Ty się martwisz, ze tego okresu nie masz? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.