![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Nie chyba nie. jak widzi że patrzę to sam siada obok i patrzy. Jego chyba prędzej wciągają filmy niż mnie ![]() Może mu się podobają te sceny rozkoszy ![]() Veronko rozumiem że dajesz na oko, do smaku. Ale nie całą paczkę ?? - bo to byś chyba pamiętała |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Hej witam się sobotnie
Wróciłam z basen. Namówiłam bracika by z nami pojechał. Nie ma to jak z rana popływać . Zabieram się za marchewkowe, trzymajcie kciuki by się udało. A później z bracikiem zabieram się do sklepu na zakupy. Muszę kupić składniki na sernik i zapełnić lodówkę bo tam tylko światło. Mam ochotę iść gdzieś potańczyć |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
bry.
Iga kaszlała pół nocy, idzie się pochlastać ![]() ![]() małż pojechał na zakupy bo u nas też tylko światło w lodówce ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze dziś trzeba odkurzyć, ale chyba po obiedzie się rozruszam. dopiero uciszyłam ibupromem bół głowy z nocy. zdaje się,że zatoki. godzinę temu mnie jeszcze jechowi (chyba oni,bo kto) tyłek zawracali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
Bry.
ja rano pisalam wiadomosc z tel, ale mi bateria padla i sie wszystko wylaczylo ![]() u nas po antykach juz git, najwazniejsze, ze w nocy nie kaszle. ja sceptycznie podchodze do takich lekow, ale niestety tu byla juz ostatecznosc. mam nadzieje, ze to ostatni jej antyk! Kristi, ja na pewno daje wiecej niz lyzeczke, bo lubie mocniejsze smaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
kupiliśmy inhalator. taki:
http://allegro.pl/markowy-inhalator-...790251755.html teraz napiszcie co kupić, czy to się rozcieńcza itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez recepty raczej nic nie dostaniesz dla dziecka na kaszel, ale nawet sama sol powinna nawilzac i pomoc w walce z kaszlem. a jaki ma kaszel suchy? wiekszosc z inhalatorami chyba robi pulmicort, ale to tylko na recepte od lekarza dostaniesz ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Magda, a moze taka alternatywa na wakacje? https://www.airbnb.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstawiłam ciasto marchewkowe. oczywiście najpierw musiałam iść do biedronki po połowę składników. ciekawe czy wyjdzie w mojej kuchence ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Właśnie robimy inhalację i sprawdziłam,że amp. Ma 5ml.ją ostatnio robiłam Tosi przez sen 3 instalację właśnie z soli,bo tak kaszlala i nie mogłam już nic więcej podać.na szczęście pomogło.
Ją dzis pół dnia sama z T.tz jeździ po mieście.teraz jeszcze po obiedzie pojechał skrecac jakies szafki do meblowego. :[ Ją już więcej dziś nic nie robię.wyciagam maszynę i próbne szczycie będę robić.chce uczyć takie cus,mam już wycięte,więc nie dużo zostało.jak się uda,ti już czeka wełna na szycie ![]() Pisze z tel i jak zwykle głupoty powychodziły i muszę poprawiać. Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2012-11-24 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
ciasto oczywiście nie wyrosło
![]() ![]() no ale w smaku dobre. dlatego nie piekę ! ![]() jak kiedyś zmienię kuchenkę to zobaczymy czy to ona winna czy ja nie ma do tego ręki, jak do całego gotowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
http://www.djoles.pl/mp3/pobierz/177...wdjolespl.html
slyszalyscie o tym hicie? na poczatku sie smialam, ale tak wpada w ucho, normalnie masakra hehe. czytalam ostatnio art. ze nawet kibice na meczach to spiewaja hehe. dobre ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- oki, dziecie zasypia, tz jescze z B nie ma. wyciagam powoli maszyne i jade ze szpilkami :0 normalnie sama siedze i sie smieje, ze taka smieszna diskopolowa piosenka mi tak jakos chumor poprawia i sobie spiewam ![]() Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2012-11-24 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
Iga już po kolacji, w pidżami ogląda Barbie. łóżko już czeka i zaraz zostajemy sami
![]() hitu nie znam ![]() musiałam znów wciąż ibuprom bo ból łba powrócił po 10h dokładnie w tym samym miejscu ![]() kupiłam kolejne firaneczki, będą akurat na święta jak okna przetrę ![]() http://allegro.pl/bardzo-geste-makar...757483342.html i http://allegro.pl/obrus-bieznik-zaka...745502121.html |
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na zmianę z tym: http://www.youtube.com/watch?v=KaOEVHQoHzM dwa hiciory ![]() ![]() ![]()
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
kurcze, T sie obudzila, miala zatkany nos, wiec odkurzac i marimer musialy isc w ruch.
Magda, nie tylko Ty dzis pieklas http://zapomnianapracownia.blogspot....rchewkowe.html ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() jak puszcze tz boze boze bozenke, to chyba mnie z domu za drzwi wystawi :hahah: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jest moc ![]()
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
lekarka moja kaze inhalowac 2ml soli plus kropla olbasu, albo jak mam leki na inhalator to 2ml soli + berodualu 10 kropli z 10 kroplami mucosolvanu
#649 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa pocieszyłaś mnie tym ciastem
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś piekłam snickersa, siedzi w lodówie i dochodzi na jutro. Wyszedł jak malowany ![]() ![]() ![]() Wiecie babencje jaka dziś akcja... jestem z Ola i bratem w centrum handlowym, na lodach i chcieliśmy zjechać na doł i do domu wracać, winda mi się otwiera, a tam jakaś młoda dziunia tłucze w przycisk zamykający drzwi winy ![]() ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2012-11-24 o 20:24 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
hejka
skrzeczę jaj sroka ![]() ![]() siadło mi chyba na krtań ogólnie nic więcej mi nie dolega, gardlo mnie nie boli ![]() jutro zapodaję inhalacje wszystkim Jowiszowa wysęp receptę na mucosolvan do inhalacji, to dodasz do soli, na rozrzedzenie wydzieliny leki, inhalacje, a potem oklepywanie ps. oświadczam, że moja Olutkowa umie już wydmuchiwać nos w chustkę ![]() ![]() ale odkurzacz też w użytku, szczególnie po nocy ![]() nie nadążam z jej przespieszonymi zdolnościami ![]() ![]() hitów disco nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to jestem w szoku jak ona szybko mowi i jak szybko powtarza slowa. no i z tym odpieluchowywaniem. w zasadzie, to nie uzywam pieluszek juz. a Ty widzisz roznice miedzy rodzenstwem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Hej wróciliśmy o 23
dzieciaki w przyśpieszonym tempie położyliśmy. Jaka znów mgła u nas, masakra jakaś, miejscami nic nie widać. U znajomych było super, dzieciaki też się wyszaleli. aa marchewkowe wyszło super, wyrosło, pulchne i pyszne. Miałam wziąść tylko sernik ze sobą, ale że marchewkowe było dobre to też wzięłam. Wszystkim smakowało. Gdybym nie wiedziała co jest w środku, to bym nigdy nie zgadła że to z marchewką. Anka ![]() Też nie znam tych nowości disko, ale fajnie się słucha. Ja mało kiedy słucham radia i różnych nagrań ale boże boże bożenka mnie również rozwaliło ![]() Karol niestety z apetytem nic się nie zmienił. U znajomych nic nie zjadł. Powiedziałam że w domu będzie musiał zjeść kanapkę. Jeszcze progu domu nie przekroczył a już marudził że on nie chce jeść kolacji. Więc mu mówię ok. ma do wyboru, albo je kanapkę, albo rano długo śpi ( wybrał że rano długo śpi )aa on tak nie lubi rano długo spać. Dziś wstał o 7 i za chiny się już nie położy. Jak mi jutro tak wcześnie wstanie to go chyba przywiążę do łóżka No nic idę spać Dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
hello
Veronko ba jest olbrzymia różnica jak młodsze ma starszaka za wzór rozwija się o wiele szybciej ![]() Miki ma poprzeczkę jako 4 latek, wiec Olutkowa próbuje ją osiągnąć ![]() on nie robił połowy rzeczy która ona wykonuje z "palcem w nosie" myślałam, że Olka będzie szybko mówiła i wyraźnie, ale na razie raczej standard, choć powala mnie logika w dopowiedziach, jak liczymy raz dwa trzy, to trzy umie już powtórzyć w odpowiednim momencie, tak samo jak w niektórych piosenkach, jakieś słówko przebąknie wszędzie chodzi z krzesełkiem jak nie może nic dostać ze swojej wysokości, otwiera drzwi po krzesełku, szpera , musimy chować przed nią takie podesty a jak super tańczy mówię Wam, Miki przy niej to kloc drewniany , jej ciałko chodzi na wszystkie strony ![]() ![]() no ale gęsty, długi włos to nie wiem kiedy zagości na jej łepetynce nadal ma styl małej Igusiowej ![]() wszyscy biorą ja za chłopca, nawet jak w różach sie nosi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
a ja swoje ciacho wywalam. jednak zakalec, bleee jasne tylko na spodzie i na wierzchu, a cały środek (aż 2cm) ciemny.
zrobiłam szybko ciasteczka z brzoskwiniami z ciasta francuskiego ![]() na święta trzeba będzie chyba muffinki zrobić bo to jeszcze jako tako wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
Hej
A ja odwiozłam Krystiana na urodziny do Krzysia. Szykuje się tam imprezka na całego, nawet klaun ma być. Mojego marchewkowe zostało jeszcze odrobinę. Ja do niego dodałam rodzynki, orzechy i migdały. Dziś tz mówię co tam w tym cieście jest, a on w szoku " przecież tam nic nie czuć, nie widać, no i jakie dobre jest" |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
Zostałam ciotką! Pola już na świecie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Olgierdziana miała 56 cm i 3080 g i nie wyobrażam sobie więcej ![]()
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
tak dumam czemu tak podkreślacie tę wagę i dopiero byka zauważyłam
![]() Pola waży oczywiście 3600 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.