Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część XVIII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-25, 15:14   #3901
marti86
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Hej

MAm wiesci od Landi

Jest juz z malym w domku ale nie ma neta niestety.pisze ze Kubus grzeczny, ze musi go dokarmiac bo raz ma pokarm raz nie.porod dal sie jej we znaki, ma male problemy z chodzeniem ale na szczscie do powaznych uszkodzen nie doszlo.ma 4 szwy i tylkoj eden ja delikatnie ciagnie.Synus jest kochana i ma ponoc fajne polikitakie pyzatepo porodzie zeszlo jej 10kg i ma praie plaski brzuszek

Anielko jak wchodze to z nadzieje za na pierwszej str zobacze Cie w rozpakowanych.mam nadzieje ze Cie wezmie bo musisz byc nieziemsko wkurzona tym czekaniem:/

MAgdaef

Micia klski: za czopa

Tommorow

DeKajka kazda ma chwile slabosci-jutro bedzie lepiej

ja sie zle czuje.od wczoraj mam bol w okolicy trzustki.nie wiem co sie dzieje.noce dalje nie przespane:/ledwo zyje.dlatego nie ma mnmie na forum bo w dzien odsypiam,inaczej bym nie zyla:/a jescze jak sie ma dwojke dzieci to obowiazki podwojne i zero czasu dla siebie praktycznie.ale pocieszam sie ze tylko pierwsze 3 miesiace takie ciezkie i potem z gorki-dam rade
dzis zaliczylismy pierwszy dlugometrazowy spacerekzrzuce pozniej foteczki to zalacze kilka co by Was troszke pozanudzac hihihi

caluje pozdrawam tesknie

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 15:18   #3902
happy_eve
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne dzieci na świat się pchają, inne mamy w nosie mają - Mamusie XI-XII część

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Hej

MAm wiesci od Landi

Jest juz z malym w domku ale nie ma neta niestety.pisze ze Kubus grzeczny, ze musi go dokarmiac bo raz ma pokarm raz nie.porod dal sie jej we znaki, ma male problemy z chodzeniem ale na szczscie do powaznych uszkodzen nie doszlo.ma 4 szwy i tylkoj eden ja delikatnie ciagnie.Synus jest kochana i ma ponoc fajne polikitakie pyzatepo porodzie zeszlo jej 10kg i ma praie plaski brzuszek

ja sie zle czuje.od wczoraj mam bol w okolicy trzustki.nie wiem co sie dzieje.noce dalje nie przespane:/ledwo zyje.dlatego nie ma mnmie na forum bo w dzien odsypiam,inaczej bym nie zyla:/a jescze jak sie ma dwojke dzieci to obowiazki podwojne i zero czasu dla siebie praktycznie.ale pocieszam sie ze tylko pierwsze 3 miesiace takie ciezkie i potem z gorki-dam rade
dzis zaliczylismy pierwszy dlugometrazowy spacerekzrzuce pozniej foteczki to zalacze kilka co by Was troszke pozanudzac hihihi

caluje pozdrawam tesknie
Hej
Super, że u Landi ok
Współczuję nieprzespanych nocy Czekamy na zdjęcia
Stary 2012-11-25, 15:21   #3903
meiadeleite
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość

Trudno jest byc matką .. czuje ze powoli sie wykanczam .. marze zeby gdzies wyjsc .. na jakies zakupy czy do kina . Bo dni mi mijaja bardzo monotonnie .. ciagle to samo . jedzenie , przewijanie , lulanie, uspokajanie i te nieliczne chwile kiedy Adas spi . ledwo co wstane a juz jest wieczor .. I tak kazdy dzien ... Adas jest kochany .. slodki .. i te jego minki i oczka wpatrzone we mnie ale mimo wszystko zaczyna mnie to wszystko przytlaczac ..
DeKajka ja wczoraj odciągnęłam pokarm i na 2 godziny wybyłam do centrum handlowego, w ramach relaksu właśnie. Wytłumaczyłam małemu, że długie wspólne lata przed nami, więc mama musi gdzieś czasem wyjść, żeby nie zwariować
A Ty karmisz przecież butlą, więc jeszcze mniejszy problem! Zostawiasz malucha z tatusiem na 2h i wio!

Dziewczyny jestem zakochana w laktatorze ręcznym Aventu 15 min i odciągnięte 80 ml pokarmu
Święta jawią mi się w zdecydowanie jaśniejszych kolorach
Stary 2012-11-25, 15:38   #3904
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Ja może nie tyle ciężko fizycznie znoszę to przenoszenie (mam malutki brzuch, więc i tak bardzo mi nie doskwiera, poza nocami kiedy trzeba się przekręcić ), ale psychicznie czasem mam dość. Niby "dopiero" 5 dni po terminie, ale boję się, czy jest wszystko w porządku, szczególnie, że ostatnio wyczytałam, że na ostatnim usg 3 tygodnie temu miałam zmniejszoną ilość płynu owodniowego. A jak teraz jest jeszcze mniej? Jutro na ktg zgłoszę to położnej i lekarzowi. Może by mnie już zostawili w tym szpitalu w końcu i zaczęli wywoływać. Bo i tak nie wierzę, że samo się rozkręci
to ich przycisnij..ja tez mam coraz bardziej dolujące mysli, ze maly za duzy itd..na naturalne rozpoczecie porodu już wogole nie licze, widac jestem z tych długomacicznych czy tam jakichś nie wiem...ja tez mam mały brzuych ale czuje sie ociężala i wogole juz taka zmęczona strasznie, wpadam w dołka coraz czesciej
myslalam ze moj lekarz cos poradzi ale wg neigo wszystko jest w porzadku, mowilam mu o moich obawach o niewydolnosci lozyska to czułam , ze mnie zbywa na zasadzie ze wariatka wymyśla ..
w koncu nie jego dziecko, to w nosie ma

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

martus super ze ewka juz w domku
a tobie wspolczuje kurcze ale poczatki najtrudniejsze

no wkurzona to moze zle słowo..zdołowana jestem bardziej bo coraz mneij listopadowek aja jak taka sierota ...no ale nic pocieszam sie ze w ciagu tygodnia urodze (mam nadzieje) ..tylko zmeczona juz jestem a w niedziele zawsze łapie dolka dzisiaj tez jakos tak

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

i czekam na fotki

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-11-25 o 15:37
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 15:47   #3905
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Jak mnie "cieszą" takie rozmowy na klatce, windzie itd obca mi sąsiadka pyta sie kiedy, mówię ze początek grudnia, ze w sumie każdej chwili, ona żebym sie tak nie nastawiala bo łatwo przenosić..na co ja ze byleby do Wigilii, ona a moja siostra dwa tygodnie przynosiła i urodziła pierwszego dnia świat
Moral taki co mnie to k....obchodzi...czemu juz ktos mi wmawia w 2 minutowej rozmowie ze przenosze dwa tygodnie...aaaa

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 15:53   #3906
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
Halo halo! Jestem juz w domu!!!
Wypuścili mnie litościwie dziś. Szkrabina zrobiła małe straszonko, ale po odpowiedniej dawce magneziku i różowych psychotropów wszystko wróciło do normy
Mówić i pisać kto urodził? Co sie dzieje? Co nowego??
Bona nadrabianie się nie porywam nawet :P

Ciumasy dla wszystkich
Hejo Dobrze że jesteś Wszystkie porody są na bieżąco na pierwszej stronie więc nic nie przegapisz
Piguły załatwiłaś

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

za Magdę żeby Jej nie wymęczyli za bardzo
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 16:01   #3907
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość
DeKajka ja wczoraj odciągnęłam pokarm i na 2 godziny wybyłam do centrum handlowego, w ramach relaksu właśnie. Wytłumaczyłam małemu, że długie wspólne lata przed nami, więc mama musi gdzieś czasem wyjść, żeby nie zwariować
A Ty karmisz przecież butlą, więc jeszcze mniejszy problem! Zostawiasz malucha z tatusiem na 2h i wio!
Tyle ze tatus ciagle w pracy .. codziennie ma do 20 .. a poza tym to ja bym chciala z nim gdzies wyjsc bo samej to zadna przyjemnosc ..

Marti a czemu po 3 miesiacach to juz bedzie z gorki ? tak pytam bo licze ze mnie ta informacja chociaz troche pocieszy ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-25, 16:07   #3908
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
[/COLOR]info od magdyef na fb

Jestem od rana na porodówce - w nocy biegunka, wymioty i skurcze co 8 minut, a teraz...CISZA. :| akcja nie postępuje, a skurcze są nieefektywne, w związku z czym dopiero jutro zadecydują, co z tego będzie. Trzymajcie się Mamuśki
Trzymam kciuki

Cytat:
Wypuścili mnie litościwie dziś. Szkrabina zrobiła małe straszonko, ale po odpowiedniej dawce magneziku i różowych psychotropów wszystko wróciło do normy
Mówić i pisać kto urodził? Co sie dzieje? Co nowego??
Bona nadrabianie się nie porywam nawet :P

Ciumasy dla wszystkich
Super, że wszystko w porządku i wróciłaś do domku

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość

nie łamać mi się dziewczynki Damy radę Mnie też już ta końcówka męczy, ale co mogę poradzić... Cały czas tylko dopatruję się objawów rozpoczynającego się porodu.

Cytat:
Hej

MAm wiesci od Landi

Anielko jak wchodze to z nadzieje za na pierwszej str zobacze Cie w rozpakowanych.mam nadzieje ze Cie wezmie bo musisz byc nieziemsko wkurzona tym czekaniem:/

MAgdaef

Micia klski: za czopa

Tommorow

DeKajka kazda ma chwile slabosci-jutro bedzie lepiej

caluje pozdrawam tesknie
Cieszę się, że u Landi wszystko w porządku

Mam nadzieję, że trzustka przestanie Cię boleć i w końcu się wyśpisz

A jak Twoja cukrzyca?

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość

Dziewczyny jestem zakochana w laktatorze ręcznym Aventu 15 min i odciągnięte 80 ml pokarmu
Święta jawią mi się w zdecydowanie jaśniejszych kolorach
Cieszę się, że to napisałaś, bo mam od znajomej ten laktator. Ona również była z niego była bardzo zadowolona, a wcześniej miała inny, który był do niczego.

Cytat:
t

no wkurzona to moze zle słowo..zdołowana jestem bardziej bo coraz mneij listopadowek aja jak taka sierota ...no ale nic pocieszam sie ze w ciagu tygodnia urodze (mam nadzieje) ..tylko zmeczona juz jestem a w niedziele zawsze łapie dolka dzisiaj tez jakos tak[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Tyle ze tatus ciagle w pracy .. codziennie ma do 20 .. a poza tym to ja bym chciala z nim gdzies wyjsc bo samej to zadna przyjemnosc ..

Marti a czemu po 3 miesiacach to juz bedzie z gorki ? tak pytam bo licze ze mnie ta informacja chociaz troche pocieszy ..
Ja też słyszałam od znajomych, że najgorszy jest okres pomiędzy 2 tygodnie a 3 miesiące - podobno dziecko wtedy jest najbardziej marudne.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 16:10   #3909
Kamalika
Raczkowanie

Cytat:
Trudno jest byc matką .. czuje ze powoli sie wykanczam .. marze zeby gdzies wyjsc .. na jakies zakupy czy do kina . Bo dni mi mijaja bardzo monotonnie .. ciagle to samo . jedzenie , przewijanie , lulanie, uspokajanie i te nieliczne chwile kiedy Adas spi . ledwo co wstane a juz jest wieczor .. I tak kazdy dzien ... Adas jest kochany .. slodki .. i te jego minki i oczka wpatrzone we mnie ale mimo wszystko zaczyna mnie to wszystko przytlaczac ..
W sumie i ten okres teraz nie jest zbyt fortunny dla nas .... o 15 tej już się robi szarówka i człowiek ma wrażenie jakby non stop była noc. Pomyśl sobie że niebawem dzoecko stanie się bardziej kontaktowe i każdy dzień będzie zupełnie inny. A nie macie blisko kogoś z kim moglibyście zostawić Adasia i wyskoczyć do kina ?

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
dziekujemy wszystkim ciociom za mile slowa o naszej żabce
rajstopki sa na 50/56 i faktycznie jakies duze
ale w ogole te ubranka sa sobie nie rowne,bo jedne 56 dobre,a inne za duze
Te wszystkie ubranka to jakiś kosmos jest - my teraz zakładamy od rozm. 50 do 62 ale na codzień najlepiej u nas sprawdza się zestaw body z krótkim rękawem i pajacyk - widzę że małej jest tak najwygodnej.

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Jak mnie "cieszą" takie rozmowy na klatce, windzie itd obca mi sąsiadka pyta sie kiedy, mówię ze początek grudnia, ze w sumie każdej chwili, ona żebym sie tak nie nastawiala bo łatwo przenosić..na co ja ze byleby do Wigilii, ona a moja siostra dwa tygodnie przynosiła i urodziła pierwszego dnia świat
Moral taki co mnie to k....obchodzi...czemu juz ktos mi wmawia w 2 minutowej rozmowie ze przenosze dwa tygodnie...aaaa
No bo przecież wszyscy wokół lepiej wiedzą ..... i pocieszę Cię że jak się maleństwo urodzi to też będzie tysiąc złotych rad i chamskie zaglądanie do wózka na spacerach zupełnie obcych osób .

landi świetnie że już w domku z małym

"Niech no ja dorwę tę mendę co mi ubrania w szafie po nocach zwęża ... "
Kamalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 16:26   #3910
karolamankowa
Zadomowienie

DeKajka,
Happy,
Czarna,

Dziękuje za słowa otuchy- a cieszą tym bardziej że same tez ich ptrzebujecie...
No fakt...ciąża, macierzyństwo...to nie są łatwe sprawy. Może w tych naszych momentach podłamania trzeba pomyśleć o blaskach macierzyństwa...albo o kobietach które latami starają się o dziecko?
Może to jest sposób...

Jagnna witaj kochana- martwilam sie o Ciebie.
Stary 2012-11-25, 16:28   #3911
marti86
Zakorzenienie

Anielko oby sie szybko rozwiazalo!!!

DeKajka bo 3 mesieczniak jest juz "ustawiony" koncza sie kolki i rytm dnia staje sie przewidywalny.kochana zrob tak jak radza dziewczyny.ja cycem karmie a wczoraj wyskoczylam sobie na 1,5h na zakupy.jutro jade z malym do lekarza na kontrolna wizyte i potem planuje wskoczyc do 2 sklepow juz z nim-zAwsze to jakas odskcznia

Sola szczerze-nie wiem....jem wszystko(tzn produkty zabronione w cukrzycy)i spr moze ze3-4 razy i wsio ok. za 4 tyg obciazenie i sie okaze.

co do malego to juz widze ze czeka nas rehabilitacja:/ tendencja do przykurczu lewej str.glowka njchetniej tylko w lewo:/ i martwi mni jedna rzecz-drzenie raczek i nozek przy przebieranu.mam nadziej ze to tylko niefojrzaly uklad nerwowy i nic wiecej.

maly kimnal wiec ide zzucic fotki

Stary 2012-11-25, 16:52   #3912
DeKajka
Zakorzenienie

Nie chce zapeszac ale maly smacznie spi .. walczylismy pare godzin . on ciagle plakal.. i chyba wiem w czym byl problem . pomasowalam brzuszek ..dalam espumisan.. polozylam go na brzuchu i gazy zaczely mu odchodzic .. i chyba poczul ulge ..
Ale nie zapeszam .. nie zapeszam ..

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
W sumie i ten okres teraz nie jest zbyt fortunny dla nas .... o 15 tej już się robi szarówka i człowiek ma wrażenie jakby non stop była noc. Pomyśl sobie że niebawem dzoecko stanie się bardziej kontaktowe i każdy dzień będzie zupełnie inny. A nie macie blisko kogoś z kim moglibyście zostawić Adasia i wyskoczyć do kina ?
Mamy .. brat i bratowa Tzeta ktorzy najchetniej by codziennie z Adasiem siedzieli ..tacy sa w nim zkochani .. tylko ze TŻet ciagle w pracy . ale nastepna niedziele ma wolna to moze wtedy nam sie uda gdzies wyskoczyc .

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja też słyszałam od znajomych, że najgorszy jest okres pomiędzy 2 tygodnie a 3 miesiące - podobno dziecko wtedy jest najbardziej marudne.
to czekam na te magiczne 3 miesiace.. oby ten czas 'marudzenia'' szybko zlecial..

Cytat:
DeKajka bo 3 mesieczniak jest juz "ustawiony" koncza sie kolki i rytm dnia staje sie przewidywalny.kochana zrob tak jak radza dziewczyny.ja cycem karmie a wczoraj wyskoczylam sobie na 1,5h na zakupy.jutro jade z malym do lekarza na kontrolna wizyte i potem planuje wskoczyc do 2 sklepow juz z nim-zAwsze to jakas odskcznia
Tez musze chyba zaczac gdzies z nim wychodzic .. juz mam dosc ciaglego siedzenia w 4 scianach ..

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

A co do drzenia to moj w tzw polsnie caly tak jakby'' skacze '' .. i wydaje dziwne dzwieki ,.. a potem normalnie zapada w ten gleboki sen .. nie mam pojecia czemu tak i czy to normalne ..

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

No i kur.. zapeszylam ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 17:08   #3913
karolamankowa
Zadomowienie

Super ze Landi już w domu

Marti,
Kurcze nie lekceważ tego bólu kochana, nie mam pojęcia co to moze być ale musisz dbać o swoje zdrowie. Koniecznie skonsultuj z lekarzem.

Kamalika,
Z ta pora roku to masz 100% racji. Synka urodziłam na początku maja i byłam bardzo aktywna a pogoda zachęcała do ciągłych spacerkow, ploteczek w parku i nowych znajomosci z innymi mamami..a teraz troche lipa

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

No Karola z ta praca TZ to masz rzeczywiście cieżko...codziennie do 20.00
Musisz sie ruszyć z wózkiem, jaka pogoda u Ciebie ostatnio?
U nas nad morzem całkiem słoneczne dni do południa...oby tak zostało jeszcze troche...no i troche takiego prawdziwego zimowego wyżu ze słońcem i mrozem (do -5)...ale w grudniu to nieczesto sie zdarza..
Stary 2012-11-25, 17:28   #3914
marti86
Zakorzenienie

przedstawiam Mikolaja w wersji Mikolajowej takze

Kaolciajak nie przejdzie we wtorek lece do lekarza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2-02787.jpg (54,3 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2-02780.jpg (78,7 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2-02768.jpg (66,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2-02794.jpg (61,4 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2-02732.jpg (54,3 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2-02756.jpg (136,1 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2-02711.jpg (72,2 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2-02744.jpg (50,9 KB, 48 załadowań)

Stary 2012-11-25, 17:40   #3915
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:

Marti bosskie fotki, Mikołaj do zjedzenia

Powiedz gdzie takie papucie z reniferami kupiłaś!!!!!!!!!!!??????? ??????
Muszę taie mieć!!!!!

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 17:51   #3916
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Hej
Ja właśnie dziś skończyłam 40 tydzień
Mały może wychodzić

Cytat:
info od magdyef na fb

Jestem od rana na porodówce - w nocy biegunka, wymioty i skurcze co 8 minut, a teraz...CISZA. :| akcja nie postępuje, a skurcze są nieefektywne, w związku z czym dopiero jutro zadecydują, co z tego będzie. Trzymajcie się Mamuśki

Cytat:

Cytat:

MAm wiesci od Landi

Cytat:
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 17:52   #3917
marti86
Zakorzenienie

Jasiu w tescocaly stroj z tesco

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

zaraz lukne czy mam fotke na ktorej je widac to Ci wrzuce

Stary 2012-11-25, 17:53   #3918
marti86
Zakorzenienie

o takie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02767.jpg (75,2 KB, 55 załadowań)

Stary 2012-11-25, 17:55   #3919
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Jasiu w tescocaly stroj z tesco

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

zaraz lukne czy mam fotke na ktorej je widac to Ci wrzuce
No nie może być!!!! Szkoda że u mnie takie malusie tesco jest i nie ma takich rzeczy No zaraz sie rozpłaczę

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
o takie
tak, tak pokazuj mi jeszcz Kocham reniferki!!!!!

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
o takie
tak, tak pokazuj mi jeszcze Kocham reniferki!!!!!

P

Szymonek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-25, 17:55   #3920
T'ai
Zakorzenienie

my byliśmy u teściowej, u babci i dzień zleciał
dostałam pierogów z twarogiem jeszcze

a i mnie też wszyscy uświadamiają że chłopców to się zawsze przenosi
wnerwia mnie to
wystarczy że samą mnie to martwi, nie musi mi każdy na głos mówić
Stary 2012-11-25, 17:57   #3921
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
my byliśmy u teściowej, u babci i dzień zleciał
dostałam pierogów z twarogiem jeszcze

a i mnie też wszyscy uświadamiają że chłopców to się zawsze przenosi
wnerwia mnie to
wystarczy że samą mnie to martwi, nie musi mi każdy na głos mówić
ja też mam wizyte u tesciowej dzisiaj zaliczona ale powiedziala ze chyba wczesniej urodze, bo mnie wzdelo

Mnie też takie gadanie wkurza!!!! Będzie chciał to wyjdzie bez wzgledu na to co gadaja

P

Szymonek

Edytowane przez Pani_Jasiowa
Czas edycji: 2012-11-25 o 17:58
Stary 2012-11-25, 18:03   #3922
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:

Cudne fotki Te w stroju Mikołaja słodkie
Stary 2012-11-25, 18:03   #3923
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
ja też mam wizyte u tesciowej dzisiaj zaliczona ale powiedziala ze chyba wczesniej urodze, bo mnie wzdelo

Mnie też takie gadanie wkurza!!!! Będzie chciał to wyjdzie bez wzgledu na to co gadaja
a nie dziś wyjątkowo nic ciekawego od teściowej nie usłyszałam
jedynie dlaczego nie noszę jeansów po jej córce które mi dała bo już na pewno są dobre
po pierwsze szerokie mam je w udach i tyłku , po drugie są sprzed 12 lat i nic a nic mi się nie podobają
po trzecie mam dwie pary ładnych jeansów i tłumaczyłam jej że mi styknie to nie

za to od babci właśnie się nasłuchałam że przenoszę bo to chłopiec
będę teraz mówić Jasiowi żeby im na złość wszystkim wyszedł do 22 (jeśli ma charakter po mamusi to powinien posłuchać )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-25, 18:07   #3924
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
a nie dziś wyjątkowo nic ciekawego od teściowej nie usłyszałam
jedynie dlaczego nie noszę jeansów po jej córce które mi dała bo już na pewno są dobre
po pierwsze szerokie mam je w udach i tyłku , po drugie są sprzed 12 lat i nic a nic mi się nie podobają
po trzecie mam dwie pary ładnych jeansów i tłumaczyłam jej że mi styknie to nie

za to od babci właśnie się nasłuchałam że przenoszę bo to chłopiec
będę teraz mówić Jasiowi żeby im na złość wszystkim wyszedł do 22 (jeśli ma charakter po mamusi to powinien posłuchać )
Teściowe.... A Jaś napewno będzie grzeczny i posłucha sie mamusi

P

Szymonek
Stary 2012-11-25, 18:10   #3925
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Teściowe.... A Jaś napewno będzie grzeczny i posłucha sie mamusi
taaaaaa chcą dla nas jak najlepiej
jeszcze wcześniej mi gacie po córce wciskała ale to już stanowczo odmówiłam
Stary 2012-11-25, 18:13   #3926
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
majtki??????????????????? ????????????????????????? ?????????????

P

Szymonek
Stary 2012-11-25, 18:18   #3927
Dojotka1987
Zakorzenienie

Marti sliczne zdjecie!!!!!
Stary 2012-11-25, 18:19   #3928
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
dlaczego nie chciałaś

Marti piekne zdjecia!!!

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 18:21   #3929
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Dobra dziewczyny, zmykam

P

Szymonek
Stary 2012-11-25, 18:21   #3930
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kia_mia Pokaż wiadomość
dlaczego nie chciałaś
kurde weź bo zacznę żałować teraz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości