Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-25, 14:54   #1111
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
jakie salatki jakie???
Jedną taką "tradycyjną" mix sałąt z fetą i vinegrettem...a druga z tortellini, cebulą, pomidorem i majonezem
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 15:54   #1112
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
czekam na Tzta i mamy dzis wieczor filmowy (chcialam sciagnac jakis nowy film ale nie moge sie zalogowac na tej stronce co zawsze sciagamy a Wy z jakich darmowych stron sciagacie?? )
Hmm... na pytanie nie odpowiem, bo nigdy tego nie robiłam. Czy tylko ja głupia kupuję filmy?
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Wczorajszy film baaardzo przypadł mi do gustu Choć smutny i trudny, to bardzo dobry. Także jeśli będziecie miały ochotę na melancholijny wieczór, to polecam
Oglądałam parę lat temu - bardzo mi się podobał
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 16:23   #1113
Ana***
Zakorzenienie

Strippi i jak głosowanie?

Today kciuki... oby poszło sprawnie!

Kotek u mnie kiedyś tż z jakiejś ściągał, ale teraz już nie ma do niej dostępu a Ty z jakiej?

Maleństwo
i jak brzuszek?

Aaby ja też wczoraj oglądałam Kevia bez niego nie ma świąt

---

Wróciłam ze szkoły i oczywiście mam doła, że się ze wszystkim nie wyrabiam i stresa do tego... jak dożyję czwartku to będzie dobrze
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 16:55   #1114
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Jedną taką "tradycyjną" mix sałąt z fetą i vinegrettem...a druga z tortellini, cebulą, pomidorem i majonezem
mniammmm a tortellini obojetnie z czym?
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37805908]Hmm... na pytanie nie odpowiem, bo nigdy tego nie robiłam. Czy tylko ja głupia kupuję filmy? [/QUOTE]
nie nie glupia my tez kupowalismy filmy ale teraz nie mamy ich na czym ogladac dvd nie mamy, na moim laptopie "kieszonka" sie popsula (nie zamyka sie wiec nie da sie filmow ogladac - musialby ktos ja caly czas trzymac ) a Tz nie dosc ze ma nie cale 10 cali to ma wejscie tylko na pendriva
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Kotek u mnie kiedyś tż z jakiejś ściągał, ale teraz już nie ma do niej dostępu a Ty z jakiej?
my kiedys sciagalismy z bt junkie ale teraz nie dziala

szafa w przedpokoju posprzatana, dwie komody z ciuchami Mai tez i nawet moja szafka nocna uporzadkowana.....zostaly mi dwie szuflady z dokumentami i chyba na dzis skonczone bedzie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 17:17   #1115
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Strippi dziękuję, że pytasz. Maja juz tak nie płacze, ale ma problem z zaśnięciem. Ma potrzebe tulenia sie. Więc siedze obok łozka albo leże i ja za rączke trzymam i zasypia. Jak juz zaśnie, to śpi ładnie.
to tyle dobrze, oby było coraz lepiej i nie męczyła się bidulka

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Strippi i jak głosowanie?
dopiero 11.12 głosowanie
ale sama przeglądam te 3672 strony, idę od końca i jeszcze 2000 przede mną i jestem na 7 miejscu już.

Kotku - ja z chomika, polecam!
Stary 2012-11-25, 18:59   #1116
stokrotka24
Zakorzenienie

dobry wieczór
Cytat:

szafa w przedpokoju posprzatana, dwie komody z ciuchami Mai tez i nawet moja szafka nocna uporzadkowana.....zostaly mi dwie szuflady z dokumentami i chyba na dzis skonczone bedzie
to pracowitą niedzielę miałaś, brawo
Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Może się rozciąga

Właśnie buszuję po all za dresem bo wczoraj musiałam wyrzucić moje "nieśmiertelne"spodni e dresowe bo się już tak podarły, takie po domu i teraz nie mam nic wygodnego
ja też mam takie ulubione spodnie w których mi najwygodniej. Może byś nam zdjęcie brzuszka wrzuciła

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Witam się z wieczora =)
po dzisiejszym dniu jestem nawet zadowolona. Opiszę później w k.

teraz zabieram się za coś do jedzenia bo oczywiście nic jeszcze nie jadłam. Eh... A @ nadal brak. Ile to już dni...35. a zawsze było ok 28. Co ten stres może z człowiekiem zrobić.
Dzisiaj mam zamiar zrobic sobie spagetti i gulasz. Wrzucę sobie w słoiki i będzie jedzonko na tydzień =)
super, że jesteś zadowolona, to czekam na relację w k

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie

Dziekuje ze waszystkie pozytywne komenarze na temat moich zakupow

Maz dzisiaj byl w pracy a ja z Domino u przyjaciolek. Jutro wyruszamy po laptopa mam nadzieje ze kupimy

Tesknie za Wami bardzo ciezko teraz bez kompa bardzo ...

today urodzilas?

magda to Maja dalej w nocy spi z Wami w lozku czy juz w lozeczku?
my też tęsknimy, kupuj szybko tego laptopa

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
hej, ja dziś nie do życia :/ Wojtuś w nocy dostał temperatury 39 st i to tak z nikąd bo w dzień czuł i zachowywał się normalnie!
miłej niedzieli dziewczęta
oj współczuję, zdrówka dla Wojtusia życzę

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

Ponieważ imprez/spotkań było w tym miesiącu więcej to wymyśliliśmy, że założyliśmy o to, że wytrzymam miesiąc bez alkholu Także w porzo nie domyślili się ale ile razy musiałam odmawiać chyba z 2h się nagadałam i tłumaczyłam jak mogliśmy się założyć akurat w listopadzie jak oni mają urodziny
No a skąd pewność, że niczego się nie domyślają? Bo jeden z nich zaczął się mnie pytać czy ja jestem już gotowa na dziecko? Czy wyobrażam sobie teraz zmieniać życie pod dziecko. Bo oni to na pewno jeszcze kilka lat będą czekać bo wiesz to jest odpowiedzialność i zajęcie na 24h. I tak długo mi nadawał, że w końcu popadłam w stan depresyjno-melancholijny

A w ogóle to już chyba za stara jestem na takie imprezy. Od godz. 12 to marzyłam tylko o łóżeczku - wszyscy tańczyli, a dla mnie ta muzyka/rąbanka/sieczka no jakoś w nastrój nie wprowadziła...

OJ bidulek Również miłej niedzieli.

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

fajnie to wymyśliliście z tym zakładem, brawo za pomysłowość. A jak tam objawy ciążowe, masz jakieś? Jutro wizyta nie? O której masz? trzymam mocno kciuki

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Halo dziewczyny, witam w tą słoneczną niedzielę! Nie pisałam do was, bo wczoraj mieliśmy organizowane andrzejki w firmie i wrócilam w nocy.

Z newsów:
- oddałam kuferek, odzyskałam kasę
- mam już dyplom, kurs skończony;-)

A wy jak kochane?
Co z Today?
Ile jeszcze chcesz czekać z mówieniem o ciąży Tomalinko?;-)
super, że z kuferkiem wyszło i gratuluje ukończonego kursu

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
T

Dzień dobry niedzielnie!
Ale mnie wszystko boli Zachciało mi się ćwiczeń, to teraz mam... A znając swój organizm, to niestety, ale dziś będzie już tylko gorzej... Ciekawe, jak jutro dotrę do pracy

Wczorajszy film baaardzo przypadł mi do gustu Choć smutny i trudny, to bardzo dobry. Także jeśli będziecie miały ochotę na melancholijny wieczór, to polecam

Na dziś planów brak. Czuję, że niedziela jak zwykle zleci na kanapowaniu A mogłabym zrobić coś konstruktywnego

brawo za ćwiczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

W piątek nie pojechaliśmy na spotkanie z foto. Pokłóciłam się z tż i wyłam cały wieczór ! Są pewne sprawy, które leżą mi na wątrobie i leżeć zawsze będą. Oczywiście już się pogodziliśmy, ale wieczór do miłych nie należał
o jejku, przytulam, ważne, ze się pogodziliście

Cytat:
Hej

Przeleciałam was tylko...od rana latałam po sklepach i kuchni...zawsze tak jest, że jak cię nikt nie odwiedza, to nie...a potem wszyscy na raz

Dziś zajadą do nas szwagier z żoną i chrześniakiem TŻ oraz mój chrześniak z rodzinką

Zrobiłam dwie sałatki i muffinki i więcej nic nie robię...

Brzuszek dzisiaj lepiej

Today czekamy jutro!
super, ze z brzuszkiem lepiej, a tak w ogóle to dzisiaj niedziela, dzień zdjęć twojego brzuszka zobaczymy coś?

Todaj jak u Ciebie? Trzymam kciuki za poród

Butter jak dieta i ćwiczenia?

Strong ja bym chciała, żeby do mnie taki mikołaj przyszedł jak twój Kamilek w czapce, cudo

ja już dzisiaj trochę lepszy humor mam. Jutro do pracy idę po tygodniu urlopu

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 19:28   #1117
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Obojętnie z czym..ja osobiście wolę z grzybami Tam jeszcze do tej sałatki dodaje się sos koperkow-ziołowy..z tych takich "gotowców"

Ana
dziękuję...dziś brzuszek lepiej

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
super, ze z brzuszkiem lepiej, a tak w ogóle to dzisiaj niedziela, dzień zdjęć twojego brzuszka zobaczymy coś?
Hehe...ale ty pamiętliwa jesteś

Mąż zrobił mi na szybko, z bliska brzuszek, więc zaraz zrobię nowe porównanie

Goście już poszli...było bardzo fajnie...dzieciaki szalały Jednak najgorszy był chrześniak TŻ-ta...brakowało mi już nerwów...no, ale...

I nowa nowina doszła...bo moja szwagierka jest...w ciąży!
Próbowali od wakacji chyba i się udało...więc mojej teściowej przybędzie troje wnuków w przyszłym roku! Nasze w marcu, a kolejne w lipcu

Więc niestety moje dzieci nie będą w centrum uwagi...
Stary 2012-11-25, 19:32   #1118
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
ano o 19:22 ----------

Hehe...ale ty pamiętliwa jesteś

Goście już poszli...było bardzo fajnie...dzieciaki szalały Jednak najgorszy był chrześniak TŻ-ta...brakowało mi już nerwów...no, ale...

Próbowali od wakacji chyba i się udało...więc mojej teściowej przybędzie troje wnuków w przyszłym roku! Nasze w marcu, a kolejne w lipcu

to czekam na zdjęcie uwielbiam oglądać brzuszki ciążowe
to teściowa raj będzie miała, tyle wnucząt

Łukaszek
Stary 2012-11-25, 19:53   #1119
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
to czekam na zdjęcie uwielbiam oglądać brzuszki ciążowe
to teściowa raj będzie miała, tyle wnucząt
Dodałam zdjęcie To dzisiejsze jest troszkę przybliżone ( z zoomem), więc znowu nie do końca może wiarygodne...

Ale widzę, że brzuszek zrobił się pełniejszy/ okrąglejszy na górze

Stokrotko.
..no ja nie wiem czy teściowa taka szcześliwa będzie, hihi Jak nie będzie musiała się zajmować chrześniakiem TŻ-ta i nowym najmłodszym...to może będzie ok..
Stary 2012-11-25, 19:56   #1120
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

Ja niby wolne miałam od szkoły, ale tak szybko te wolne dni mijaja... ehh...

Jestem załamana. Uczulenie spod prawego oko przeniosło sie juz na powiekę i cos mi sie wydaje, ze pod lewym okiem juz sie tez zaczyna robic.. Nie mam bladego pojecia od czego to dziadostwo jest! Po nocy mama okropnie opuchniete oczy, do tego swedzi mnie skóra i jest czerwona! Dobrze, ze jutro lekarz o 17. Nie dosc , ze jest to uciazliwe to jeszcze paskudnie wyglada
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 19:58   #1121
Malensstfo
Zakorzenienie

Oj Mysiu Może wapna się napij? Chociaż może to nie uczulenie tylko jakieś "oczowe choróbsko?
Stary 2012-11-25, 19:59   #1122
(t)asia
Zadomowienie

I weekend minął. Nie wiem kiedy. Dzisiaj znowu jestem padnięta. Dzieciaki mnie wymęczyły. Jutro w pracy postaram się was poczytać.
Today
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 20:03   #1123
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Mysiu Może wapna się napij? Chociaż może to nie uczulenie tylko jakieś "oczowe choróbsko?
No własnie piłam i wczoraj i dzisiaj Zadnej zmiany na plus nie widze, wrecz mam wrazenie, ze sie roznosi
Ale makijaz troche nawet dobrze to kryje, zastanawiam sie tylko czy kosmetyki nie pogarszaja..
No nic do jutra musze wytrzymac, jade prosto po pracy, przed wejsciem do gabinetu zmyje makijaz i niech cos radzi.
A jak Twój brzuszek??
Marcel <3

Stary 2012-11-25, 20:08   #1124
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
No własnie piłam i wczoraj i dzisiaj Zadnej zmiany na plus nie widze, wrecz mam wrazenie, ze sie roznosi
Ale makijaz troche nawet dobrze to kryje, zastanawiam sie tylko czy kosmetyki nie pogarszaja..
No nic do jutra musze wytrzymac, jade prosto po pracy, przed wejsciem do gabinetu zmyje makijaz i niech cos radzi.
A jak Twój brzuszek??
To może to nie uczulenie

A brzuszek dziękuje...dziś dobrze
Muszę się tylko nasmarować, bo coś mnie skóra swędzi
Stary 2012-11-25, 20:13   #1125
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
To może to nie uczulenie

Też sie zastanawiałam nad uczuleniem, ale nie zmieniłam kosmetków No chyba , ze zaczeły uculac mnie dotąd uzywane..moze skłądy sie pozmieniały.. nie mam pojecia.

No to super , że brzuszek juz nie boli a skóra swędzi bo sie moze rozciąga
Marcel <3

Stary 2012-11-25, 20:17   #1126
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Dodałam zdjęcie To dzisiejsze jest troszkę przybliżone ( z zoomem), więc znowu nie do końca może wiarygodne...

Ale widzę, że brzuszek zrobił się pełniejszy/ okrąglejszy na górze

Stokrotko.
..no ja nie wiem czy teściowa taka szcześliwa będzie, hihi Jak nie będzie musiała się zajmować chrześniakiem TŻ-ta i nowym najmłodszym...to może będzie ok..
widać, że brzuszek coraz pełniejszy się robi śliczny

Cytat:
Hej.

Jestem załamana. Uczulenie spod prawego oko przeniosło sie juz na powiekę i cos mi sie wydaje, ze pod lewym okiem juz sie tez zaczyna robic.. Nie mam bladego pojecia od czego to dziadostwo jest! Po nocy mama okropnie opuchniete oczy, do tego swedzi mnie skóra i jest czerwona! Dobrze, ze jutro lekarz o 17. Nie dosc , ze jest to uciazliwe to jeszcze paskudnie wyglada
idź może do darmatologa, a nie masz jakiś nowych kosmetyków? bo może jakieś uczulenie masz na kosmetyki. Podejrzewam, że one mogą pogarszać sytucję

Łukaszek
Stary 2012-11-25, 20:29   #1127
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

idź może do darmatologa, a nie masz jakiś nowych kosmetyków? bo może jakieś uczulenie masz na kosmetyki. Podejrzewam, że one mogą pogarszać sytucję
jutro mam deramtologa. kosmetyków nowych nie mam. uzywam od dawna tych sprawdzonych.. wygladam okropnie

Wogóle to dzisaj normalnie nie jadłam a żarł.. jak prosiaka teraz jeszcze popcorn sobie w mikrofalówce zrobiłam az sie boje wejsc na wage
Miłego wieczoru ide poczytac.
Marcel <3

Stary 2012-11-25, 20:35   #1128
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

my kiedys sciagalismy z bt junkie ale teraz nie dziala
zamykają dostępy choć wczoraj na wykładach o tym gadaliśmy i to wszystko nie jest tak do końca jak o tym mówią, piszą, w sensie, że to kradzież

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dopiero 11.12 głosowanie
ale sama przeglądam te 3672 strony, idę od końca i jeszcze 2000 przede mną i jestem na 7 miejscu już.
dalej kciuki

Cytat:

Ana
dziękuję...dziś brzuszek lepiej

to fajnie

czekam na foto!

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
I weekend minął. Nie wiem kiedy. Dzisiaj znowu jestem padnięta. Dzieciaki mnie wymęczyły. Jutro w pracy postaram się was poczytać.
Today
właśnie doczytałam w k.- kciuki!

Cytat:
To może to nie uczulenie

ojjj jak swędzi to smaruj najlepiej 2 razy dziennie
Stary 2012-11-25, 20:40   #1129
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj jak swędzi to smaruj najlepiej 2 razy dziennie
swędzi, bo dzisiaj nie smarowałam..i nie wiem czy wieczorem wczoraj też nie zapomniałam...

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
widać, że brzuszek coraz pełniejszy się robi śliczny
dzięki Ja też widzę, że pełniejszy jest
Stary 2012-11-25, 20:48   #1130
Ana***
Zakorzenienie

Maleństwo, jak dla mnie "napełnił" się u góry, a wklęsł na dole
a w ogóle to śliczny
Stary 2012-11-25, 20:57   #1131
ButterBear
Zakorzenienie

Hej,
Wróciłam z uczelni, poprasowałam..i padam z nóg.

Stokrotko, nie pytaj o dietę po tym weekendzie Wszystko zaprzepaszczone. Od jutra ostro wracam!!

Tasiu, :kicuki:

Strippi, Strong za Wasz konkurs

Malenstfo, brzuszek się faktycznie fajnie zaokrąglił I super z tą szwagierką w ciąży... Twoje dzieciaczki będą miały kuzyniątko w tym samym wieku - świetna sprawa!!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 21:17   #1132
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo, jak dla mnie "napełnił" się u góry, a wklęsł na dole
a w ogóle to śliczny
Dokładnie... wydaje mi się, że na górze się zaokrąglił, a na dole się nie zmienił...

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Malenstfo, brzuszek się faktycznie fajnie zaokrąglił I super z tą szwagierką w ciąży... Twoje dzieciaczki będą miały kuzyniątko w tym samym wieku - świetna sprawa!!
Nom, zobaczymy Święta w przyszłym roku będą wesołe
Stary 2012-11-25, 21:23   #1133
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
hej, ja dziś nie do życia :/ Wojtuś w nocy dostał temperatury 39 st i to tak z nikąd bo w dzień czuł i zachowywał się normalnie!
miłej niedzieli dziewczęta
oj biedny zdrówka dla niego

ha, a ja się chwalę!!! moje dziecko usnęło dziś dwa razy bez smokawiem wiem, ze trochę późno, ale super że się udało!! i to bez płaczu i krzyku - metoda przycinki sprawdziła się rewelacyjnie (stripp, chyba też ją zastosowałaś?, Marysi po prostu było już z nim nie wygodnie i nawet go nie wołała do zasypianiajupi

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 21:37   #1134
kaska87
Zakorzenienie

no i pojechł
Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
Jestem i ja bo nie wiem czy pozniej bede miala czas wejsc, a jutro NASZ WIELKI DZIEN
powodzenia

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Z newsów:
- oddałam kuferek, odzyskałam kasę
- mam już dyplom, kurs skończony;-)
super
Cytat:
super, gratulacje, no to w przyszłe święta będzie Was dużo zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
ha, a ja się chwalę!!! moje dziecko usnęło dziś dwa razy bez smoka

do piątku jestem z Wami na bieżąco

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 21:43   #1135
tomalinka
Wtajemniczenie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37805908]Hmm... na pytanie nie odpowiem, bo nigdy tego nie robiłam. Czy tylko ja głupia kupuję filmy?
[/QUOTE]
Nie martw się ja też należę do tej grupy inteligentnych inaczej tylko ja nie kupuję a wypożyczam

Cytat:
fajnie to wymyśliliście z tym zakładem, brawo za pomysłowość. A jak tam objawy ciążowe, masz jakieś? Jutro wizyta nie? O której masz? trzymam mocno kciuki

ja już dzisiaj trochę lepszy humor mam. Jutro do pracy idę po tygodniu urlopu
Hej no z antybiotykiem to by pewnie nie przeszło
Wizytę mam jutro o 18.30 i już się boję.. mam nadzieję, że w końcu będzie coś widać.

Cieszę się, że humorek lepszy..

Cytat:
Hej.

Bidulka

Today jutro Twój wielki dzień!! Trzymam kciukasy
Stary 2012-11-25, 21:52   #1136
Amani
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!
Melduje sie, nadrobilam, ale nie mam nastroju dzisiaj... Pozegnalam sie z moimi siostrzenicami, bardzo bede tesknic

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 21:59   #1137
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
jutro mam deramtologa. kosmetyków nowych nie mam. uzywam od dawna tych sprawdzonych.. wygladam okropnie

Wogóle to dzisaj normalnie nie jadłam a żarł.. jak prosiaka teraz jeszcze popcorn sobie w mikrofalówce zrobiłam az sie boje wejsc na wage
Miłego wieczoru ide poczytac.
biedula

ale po pierwsze, to proponuje jednak odstawic wszelki makijaz. Mimo iz kosmetyki masz sprawdzone, to moga one dodatkowo draznic skore... albo alergia na cos wyszla dopiero teraz...

po drugie dieta ... nie ma nic gorszego jak obciazac organizm kiedy dzieje sie cos niedobrego. Jak cos jest ze skora, to znaczy, ze trzeba oczyscic ogranizm z toskyn... poprawa moze nastapic w przeciagu nawet 1-2 dni

Malenstwo, gratuluje szwagierce

Mrowinka, my tez kupujemy filmy Ewentualnie kursujemy do wypozyczalni

Today za jutro

i to by bylo na tyle

weekend minal mi bardzo szybko, wczoraj bylismy u znajomych swietowac "trojaczkowe" urodziny, a dzis walczylismy z ogrodem i liscmi.
A teraz juz szykuje sie do rozmowy we wtorek
Stary 2012-11-25, 22:07   #1138
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
to pracowitą niedzielę miałaś, brawo
normalnie nie wiem jak sie nazywam nawet nie wiedzialam ze w naszych szufladach moglo sie zmiescic az tyle papierzysk
Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Melduje sie, nadrobilam, ale nie mam nastroju dzisiaj... Pozegnalam sie z moimi siostrzenicami, bardzo bede tesknic
uuuuujjjj boroczkuuuu

jak mnie bola plecyyyyyy chyba bede miala jutro zakwasy

i z tej okazji napije sie niby-piwka

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 22:08   #1139
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Amani to Ty wracasz po świętach, czy już raczej na stałe lecisz?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 22:09   #1140
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
[

Ależ organizacja

]
no baaaaaa musi byc

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37805908]Hmm... na pytanie nie odpowiem, bo nigdy tego nie robiłam. Czy tylko ja głupia kupuję filmy?

Oglądałam parę lat temu - bardzo mi się podobał [/QUOTE]
ja nie kupujesciagamy:cicho :

Cytat:

no to ładnieJeszcze fajniej jak macie dobry kontak i dzieciaki beda razem ze soba blisko

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

ha, a ja się chwalę!!! moje dziecko usnęło dziś dwa razy bez smokawiem wiem, ze trochę późno, ale super że się udało!! i to bez płaczu i krzyku - metoda przycinki sprawdziła się rewelacyjnie (stripp, chyba też ją zastosowałaś?, Marysi po prostu było już z nim nie wygodnie i nawet go nie wołała do zasypianiajupi

Amani

Byli u Nas znajomi z chłopcem w Seby wiekuW ciagu 2 godz zdarzyli sie pobawic razem, posmiac, powyrzucac wszystkie zabawki, pobic, poplakac a na koniec sobie jeszcze buzi daliPól godz sprzatałam jak pojechaliSeba juz na szczescie spiPadł od razu jak pojechali
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości