|
|
#3841 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XLV
heloł
![]() dla wszystkich w dalszym ciągu zdołowanych jesienią, życiem i czym nie, znalazłam filmik jutjubowy z ćwiczeniem twarzy na zwalczanie doła i stresu, o którym już kiedyś pisałam, polecam, działa, tylko trzeba zacząć, ale nie jest trudne a 5 minut dziennie każdy zdoła wygospodarować
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3842 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ano ![]() Lepiej nie. Chyba, że Spo ma ochotę zostawiać kupę kasy u weterynarza, te psy mają genetyczne skłonności do wszelkich choróbJa dla swojej zaplanowałam woski i podgrzewacze, w spisku z siostrą, która kupuje kominek
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
co do kinderparty, to przez chwilę rozważałam kręgielnię. mają nawet w ofercie organizację takich imprez ale ten pomysł wykorzystam innym razem a tym zapraszamy dziecka do nas - na starówkę (z tego co się orientuję, to niektóre nawet jeszcze nie były) zamówiłam zwiedzanie trasy podziemnej muszę jeszcze skontaktować się z kolegą z rycerstwa, to może udostępni na chwilę zbrojownię i rezerwuję właśnie salę w małej uroczej kawiarni będzie tort, naleśniki francuskie albo pancakesy przekładane wersja edukacyjno-skromno-elegancka zamiast rozrywkowej ![]() ja natomiast dostałam zaproszenie na przebierany bal charytatywny i widzę, że chuop ma chyba ochotę ![]() w tym roku temat - folklor świata może bym coś dla się znalazła ![]() jeszcze 12 dni do mojego dluuugiego weekendu tym razem rezerwuję dzień na National Gallery i chyba wybierzemy się do Brighton ![]() a reszta to niespodzianki niespodzianki
|
#3844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No nie wiem jak - po prostu otworzyłam zamrażalnik i dalej to już samo jakoś tak poszło ![]() ![]() Cytat:
Jak się kogoś o coś nie czepią to im źle jest , tylko, że to po prostu jest taka próba leczenia własnych kompleksów, niepowodzeń, problemów Odwracanie uwagi od siebie To są biedni, nieszczęśliwi ludzie, żal.Jaki zapach najbardziej? ale Tż woli szczury... No i do mieszkania czy się nada? Jeszcze parę rzeczy się muszę dowiedzieć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3845 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3846 | |
|
|
Cytat:
![]() Do mieszkania nadaje się ledwo i na upartego A czemu szukają domu dla tego szczeniaka?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- To są 4 do wydania ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Ech no Dobrze, że tych piesów nie widziałam jeszcze ..
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamień się na Katatonię ![]() chociaż 12 wracam, to może bym jeszcze zdążyła ![]() na szczęście nie ma szans żebyśmy trafiły na tego samego osobnika
|
|
#3849 |
|
|
Na pierwszy miesiąc-dwa licz przynajmniej dwie stówy na weterynarza, a później to już zależy na co okaże się chory. Znam tylko jednego, którego widuję tylko na szczepieniach, a to popularna rasa
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. do mieszkania nie polecam - ale to zdanie laika - wszyscy znajomi narzekają najpierw na zniszczenia potem na fakt ze później te 30 kg szczeniaki ubłacają sie w KAŻDEJ absolutnie każdej kałuży i breji bo to lubią no i ponoć wymagają szkolenia bo są dość rozbrykane i mało posłuszne z natury - taka niepokorna natura dziecka
|
||
|
|
|
#3852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak w tym kupię Jej świecę YCCytat:
![]() A Kinderbal bedzie wypasiony Cytat:
![]() 2. Ja nie mogę mieć zwierzaka ![]()
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. to tylko momenty pomiędzy ciężkimi tematami ale gdyby nie one, nie przetrwałabym ![]() 2. rabradory takie sue? a zawsze mi się marzył wielki żółty pies ![]() statystycznie: "statystycznie rzecz biorac zdanie "ależ on jest wielki!"- słyszy najczęściej pajak" "statystycznie 95 % ludzi w trakcie mycia naczyń pomyśli - " K***a, jeszcze patelnia..."
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-11-25 o 19:51 |
|
|
|
|
#3854 | |||
|
Nindżopesz
|
Mial ktos serum wybielajace Bielendy?
http://allegro.pl/bielenda-serum-wyb...799602996.html Dziekujemy ![]() Cytat:
Cytat:
2. Dobrze, ze nie eksa Twojego eksa ![]() Detale. Dzisiaj zaczelam, jutro sie obmierze i obwaze. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
1. byłam w przedszkolu, mam foty
![]() 2. yyy... ja to nie ![]() ale po trochu tak jest - lokalnie ![]() jak to jest: kiedy podczas zawierania małżeństwa, to mężczyzna przyjmuje nazwisko żony, to jego pierwsze nazwisko jest panieńskie czy kawalerskie? bo rodowe - to jeszcze inne buty chyba ![]() a jeśli zmienia na nazwisko swojej matki (mój przyjaciel tak zrobił za namową matki, wcześniej miał po ojcu, a jego żona przyjęła swojej nowej teściowej)
|
#3857 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3858 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
no skłądniowo żem to tak niefortunnie ułożoła
na szczęście ni mom ino stare papierzane jeszcze z czasów nastolectwa - bo to stare dzieje
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-25 o 20:12 |
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak fogle, to czemu podali jej nazwisko a jego nie? ![]() ktoś jej pomaga zostać celebrytką, zanim zacznie karierę modelki
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-11-25 o 20:19 |
|
|
|
|
#3864 |
|
To ja :)
|
Szlag!
Może to naiwne, ale się jednak pakuję na wyjazd. Już dziś, bo jutro i pojutrze posiedzę do w pracy do nocy i nie będzie czasu. No i oczywiście nie mogę znaleźć butów do chodzenia po morzu
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie stare kawały o przedstawicielach tej profesji mi się przypomniały
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
jezuski?
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
otóż to
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-25 o 20:55 |
|
|
|
|
#3868 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
rodowe to panienskie własnie-przeciez kazda kobita ma w dowodzie napisane nazwisko rodowe a nie panienskie, wiec dla chuopa po zmianie to sprzed zmiany to tez rodowe doczytalam ze rodowe to po prostu to z aktu urodzenia czyli panienskie /kawalerskie, ale oficjalnie to sie własnie rodowe zwie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-11-25 o 20:40 |
|
|
|
|
#3869 | |
|
To ja :)
|
Nie, takie popierdalaki przydenne, żeby na jeżowca nie wleźć
Wszędzie nie ma. Małż się uparł, że są w jednej skrzyneczce, którą sprawdzałam już ze 3x, więc czekam z wredną miną, aż mi je z niej wyjmie ![]() Cytat:
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ja krechę przy rodowym stawiałam
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

Też będzie jakieś za, jestem pewna... Kiedyś zrobiła nalot, zadzwoniła, że już jest w Wwie i wysiada z autobusu, no więc ja w te pędy po kabaczek i jakieś leczo produkować (bo ona nie je mięsa, "bo w Indiach nie jedzą") i co usłyszałam?? "Kabaczek jadłam w zeszłym tygodniu, nie będę tego jadła". I ja głupia rzuciłam się wtedy do produkcji naleśników z grzybami, ale były "zbyt pikantne" i nie mogła ich jeść. Teraz dostanie cokolwiek, jak nie będzie pasowało, niech sobie zejdzie do sklepu po bułkę i kanapki wpiernicza. O.

ale czekam na dalsze propozycje

jutro kupuję mrożonki - a już zapomniałam o malinach
No nie wiem jak - po prostu otworzyłam zamrażalnik i dalej to już samo jakoś tak poszło
Jeszcze parę rzeczy się muszę dowiedzieć