|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Cytat:
Sylvi ja tez nie widzê Twojego albumu a bardzo bym chcia³a -> wys³a³am Ci zaproszenie ![]() Zawinê³am w³osy w cztery koczki ¶limaczki ale co¶ czujê ¿e jutro pójdê do pracy w spiêtych w³osach bo zamiast ³adnych fal wyjdzie mi jaka¶ masakra ![]() u mnie w pracy obchodzi siê imieniny (a przynajmniej te osoby co maj± popularne imiê - ja niestety mam) wiêc w przysz³ym tygodniu stówa pójdzie na poczêstunek - a ile kosmetyków do w³osów bym za to mia³a
|
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Sylvi piêkne masz w³osy
![]() kotek te¿ bardzo ³adny jeszcze raz dziêkujê za ¿yczenia
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi masz piêknie w³osy
![]() a kot jest genialny
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
O Ty niezaspokojona.
![]() Z w³osowych funkcjonuje jeszcze TOP fryzurowe i TOP mêskie (nazwa zamienna z 'Tarmosi³abym'), za to spozaw³osowych jest du¿o, du¿o wiêcej, na przyk³ad TOP 'O Boziu, jaki ty³ek!' (mêskie i babskie), TOP cycki, TOP nos i TOP g³os. ![]() Nie wytrzyma³am 2 tygodni od farbowania i zasesowa³am siê na noc.
|
#791 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() + 100 do lansu
|
|
|
|
#793 | ||
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Od dzisiaj moj± ulubion± mask± jest chyba maseczka z kakao i biovaxem (nie licz±c tej ze spirulin± oraz tej z bia³± glink±
)---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
Kocham sukienki, ale jak patrzê w dó³ to widzê w nich takie nieatrakcyjne nogi. ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
Trzeba siê opanowaæ przed ¶wiêtami. |
||
|
|
|
#794 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 670
|
Dziewczyny, nie ma co siê wstydziæ ! obwód mych ³ydek nie jest ma³y, a i tak ostatnio coraz czê¶ciej nak³adam spódnice i to przed kolano
![]() powiecie mi, jak to z tymi od¿ywkami pod olej? na suche w³osy czy na mokre? i subiektywnie - która maska/od¿ywka lepsza? Bingo czy Gloria?
|
#795 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Ale nie ma tego z³ego, co by na dobre nie wysz³o ![]() Mam teraz zdrowe koñcówki i zapuszczam grubsze w³osy. Ale tej d³ugo¶ci to jednak trochê ¿al ;( |
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 262
|
SoBitter zaakceptowa³am
![]() moooniek chyba nie ma, szuka³am i nic
|
#797 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Najpierw psikam w³osy mgie³k±, aby je nieco zwil¿yæ. Mieszam maskê/od¿ywkê z olejem lub najpierw k³adê od¿ywkê na to olej i jest dobrze. Ostatnio nie przepadam za nak³adaniem czegokolwiek na sucho. Lepiej jako¶ dzia³a i lepiej mi siê nak³ada na lekko zwil¿one. Bingacza (przyznam bez bicia) nie u¿ywa³am na tyle d³ugo, aby wyrobiæ sobie na jego temat opiniê (mia³am go raz na g³owie...) a Gloriê bardzo lubiê, ale z dodatkiem pó³produktów. |
|
|
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 115
|
Nie chce nic zapeszaæ ale chyba przesz³am z codziennego mycia na co drugi dzieñ
![]() Wszystkim wszystkiego najlepszego, niech Wam w³osy piêknie rosn±, krêc± siê lub prostuj± w zale¿no¶ci od upodobañ w³a¶cicielki
20.01.2012 - pierwszy krok do zdrowych, piêknych i d³ugich w³osów Typ: 2A 3.12.12 : 44cm CEL: 60 cm Moje w³osy Edytowane przez Lethie Czas edycji: 2012-11-25 o 22:25 |
|
|
|
#799 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
na razie u¿y³am go po raz drugi, za pierwszym razem pamiêtam efekt lekkiego rozprostu i sypkich w³osów, co z jednej strony jest po¿±dane, a z drugiej moje loki trochê zg³upia³y
|
|
#800 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Jako¶ tak nie jestem przyzwyczajona do rzadkiego mycia w³osów, a na jesieñ/zimê powinnam to wprowadziæ
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#802 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#803 | |||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 947
|
Cytat:
wiem nawet kto jest na pierwszym miejscu w Tarmosi³abym nos odpada, g³os odpada ty³ek to ju¿ w ogóle ![]() co¶ kiepsko mo¿e np. jakie¶ TOP najd³uzsze koñczy górne ![]() poplu³am siê ze smiechu ![]() Ty to mi dzisiaj s³odzisz ![]() Mozesz czê¶ciej
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w sumie to g³ównie mnie kusi krem niby-BB z maybelline i mo¿e siê skusze na jaki¶ lakier do paznokci
|
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 262
|
dziêkujê dziewczyny za mi³e s³owa
|
#806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to raczej chwilowa zmiana nastroju ![]() Cytat:
ja te¿ przesz³am na mycie co drugi dzieñ ale u mnie mycie codzienne to by³a fanaberia a nie konieczno¶æ, wiêc mimo ¿e w³osy siê trochê przyzwyczai³y to by³o ³atwiej ![]() Poniewa¿ ja suszê w³osy i uk³adam je na szczotce to my¶lê o kupieniu takiej obrotowej szczotko-suszarki, jeszcze siê waham bo to wydatek ok 200z³ wiem ¿e tu ma³o kto suszy w³osy ale mo¿e ma która¶ taki sprzêt i powie co¶ o wra¿eniach? |
||
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
|
|
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 165
|
Gdzie kupujecie maski Bingo? Specjalnie pojecha³am dzi¶ do tesco i oczywi¶cie nie by³o
Chcia³am sobie zrobiæ jutro maskê mocno nawil¿aj±c±. Planowa³am zmieszaæ bingo z olejem winogronowym i miodem, ale nie mam maski (tylko biovax, od którego muszê odpocz±æ, bo za du¿o protein). Czym to najlepiej zast±piæ? Od¿ywka garniera AiK albo Mr.potters balsam aloesowy siê nadadz± w zamian?
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

mo¿e np. jakie¶ TOP najd³uzsze koñczy górne