Scent Bar XLV - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-25, 20:58   #3871
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLV

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Nie, takie popierdalaki przydenne, żeby na jeżowca nie wleźć Wszędzie nie ma. Małż się uparł, że są w jednej skrzyneczce, którą sprawdzałam już ze 3x, więc czekam z wredną miną, aż mi je z niej wyjmie

To bardziej mój zadziorny charakter niż nadzieja
bo u nas jezuski mówi się na palestyńskie cichobiegi czyli sandałły

te gumowe wodne są świetne - ja używałam na kamieniste plaże i dno jak jeszcze gdziekolwiek wyjeżdżałam

tym bardziej gratuluję charakteru i trzymam że nie odpuszczasz
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 21:07   #3872
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
A najlepiej wcale
o!
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
a tym zapraszamy dziecka do nas - na starówkę
(z tego co się orientuję, to niektóre nawet jeszcze nie były)
zamówiłam zwiedzanie trasy podziemnej
muszę jeszcze skontaktować się z kolegą z rycerstwa, to może udostępni na chwilę zbrojownię
i rezerwuję właśnie salę w małej uroczej kawiarni
będzie tort, naleśniki francuskie albo pancakesy przekładane
wersja edukacyjno-skromno-elegancka zamiast rozrywkowej

jeszcze 12 dni do mojego dluuugiego weekendu
tym razem rezerwuję dzień na National Gallery
i chyba wybierzemy się do Brighton
a reszta to niespodzianki niespodzianki
fajna impreza się szykuje

i fajny wyjazd
Cytat:
Szlag!
Może to naiwne, ale się jednak pakuję na wyjazd. Już dziś, bo jutro i pojutrze posiedzę do w pracy do nocy i nie będzie czasu. No i oczywiście nie mogę znaleźć butów do chodzenia po morzu
znajdziesz
i za wyjazd

Wróciłam z Bonda, fajny film. W kinie śmierdziało menelem, na szczęście dopiero od połowy seansu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 21:30   #3873
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
o to mi się coś pokiełbasiło
bo ja krechę przy rodowym stawiałam
i przyjeli ci gdzie taki wniosek?
mnie kiedys powiedziano ze nie da sie nie wypełnic rodowego, ze jesli sie nie zmieniało to sie wpisuje swoje nazwisko jako nazwisko i jako rodowe,czyli to samo w obu rubrykach....
ide obluczyc czy TZ ma w dowodzie rodowe
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 21:31   #3874
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
i przyjeli ci gdzie taki wniosek?
mnie kiedys powiedziano ze nie da sie nie wypełnic rodowego, ze jesli sie nie zmieniało to sie wpisuje swoje nazwisko jako nazwisko i jako rodowe,czyli to samo w obu rubrykach....
jakoż i mię

mój ma
Stary 2012-11-25, 21:32   #3875
Polly_
grozi wypollizowaniem

ha!
ma rubryke nazw rodowe i jest ona wypełniona obecnym nazwiskiem
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 21:39   #3876
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
boooooosz jak mi serce pęka bo on tam sam teraz buda kojec - nie może być w domu

ale może macie rację, oby się przyzwyczaił

dzięki
Cytat:
no niby wiem - ale zimą to nie takie samo oswajanie jak latem - no nic zobaczymy - ja miękka strasznie jestem

Też jestem miękka.Gdy dowiedziałam się od wczasowicza z Chodzieży,że są pieski do adopcji po zlikwidowanej pseudohodowli, kilka dni i nocy biłam się z myślami,czy wziąć do siebie jednego.Bałam się,że nie podzwignę takiego tematu. Nie potrafiłabym piesia oddać,bo są problemy...wóz albo przewóz
No i po trzech tygodniach tj. 22 lipca przybyła do mnie miłość mojego życia
5-cio letni shih-tsu okazał się biednym,chorym,zaniedbany m,uległym i kochanym psiakiem.Ogon,uszy ogolone bo leczyli go przed oddaniem na grzybicę,cały był w strupach. Gdy go nakarmiłam,stałam się dla niego od razu przywódcą stada. Jest z nami cztery miesiące i już nie możemy bez siebie żyć Chodzi ze mną nawet do WC
Uczyłam go przechodzić przez próg,potem wchodzić na schody,potem ze schodów,pierwsze krótkie spacery,nauka zabawy (do tej pory nie umie,jedynie biega za chrupkami i rozrywa z namiętnością gazety ).
5 lat siedział w chlewni albo w kojcu na dworzu metr na dwa z innymi psami. Raz dziennie ktoś przychodził sprzątać i nakarmić. Na początku rzucał się na jedzenie,boi się deszczu,zawsze omija chlapy,mięśnie miał w zaniku a zęby były czarne (czytaj czarne!) od kamienia. Czegoś takiego nie widziałam
Facet przekazał Fado kobiecie,co miała do nas przyjechać na wczasy,tak jak stał,czyli nie wykąpanego z oblepionymi oczami,bez karmy.
Po czterech miesiącach Fadziu ( musiałam go też nauczyć reagowania na imię,bo nikt go wcześniej nie używał) nadal jest nieufny.Tylko mnie słucha i patrzy jak w obraz
Uwielbia spacery. Co dzień robimy kilka kilometrów i wtedy jest na prawdę szczęśliwym i zrelaksowanym psem.Uwielbia pieszczoty,wtedy chrumka,robi foczkę,obroty i czołganka do swojej kochanej paniusi.
To tyle...bo mogłabym tak ciurkiem
Do tej pory nie kumałam o co chodzi przeciwnikom masowej hodowli psów. Teraz wiem i popieram.Co raz się słyszy o zamykaniu pseudohodowli i o strasznych warunkach bytowych psów.Pieski w schronisku mają czasem lepiej,tylko tam psy tęsknią za swym "panem" a takie jak mój Fado,tęsknią za współmieszkańcami...Fado uwielbia psy i koty
Nie wim,czy jest teraz szczęśliwy...Mam nadzieję,że już tak.

Rachello,czas leczy rany i psiak w końcu zapomni.Każdy przyzwyczaja się do dobrego.
Trzymam kciuki!
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 21:47   #3877
Murszafka
To ja :)

Cytat:
bo u nas jezuski mówi się na palestyńskie cichobiegi czyli sandałły

te gumowe wodne są świetne - ja używałam na kamieniste plaże i dno jak jeszcze gdziekolwiek wyjeżdżałam

tym bardziej gratuluję charakteru i trzymam że nie odpuszczasz
Jezuski są, jadą ze mną do dorżnięcia takie, któe już po Budapeszcie miały wylądować w śmieciach... Ale po upraniu okazało się, że na Egipt będą jak znalazł

Na wyjazd mam nadzieję jeszcze, kumpela z pracy robi wszystko, żeby się udało, siedzi ze mną po godzinach, przychodzi wcześniej... Druga dziewczyna, szefowa sekcji zaprzyjaźnionej, przyszła do nas w piątek i powiedziała, że zabierają nam wszelkie zadania niestandardowe do czasu powrotu pełnego składu Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
znajdziesz
i za wyjazd

Wróciłam z Bonda, fajny film. W kinie śmierdziało menelem, na szczęście dopiero od połowy seansu
No nie ma Musiałam wywieźć do Rodziców chyba... Trudno, znalazłam jakieś bonprixowe plastikowe pseudobalerinki, co to się do noszenia nie nadawały nigdy, bo strasznie się w nich stopa pociła i do biegania po dnie muszą wystarczyć. Z resztą i tak pewnie w basenie będę pływać głównie, bo przy brzegu wszędzie rafa...

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Edyta -weź mu kota do towarzystwa!! My kocie po pół roku wzięliśmy drugą kotę, żeby się nie nudziła, jak w pracy jesteśmy. Drugiego psa chyba nie polecam, żeby się nie zestresował, że na drugi plan schodzi. A kot -to taka zabaweczka będzie dla niego

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 22:06   #3878
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość

Rachello,czas leczy rany i psiak w końcu zapomni.Każdy przyzwyczaja się do dobrego.
Trzymam kciuki!
historia w deskę obupólne szczęście - czegoż można chcieć więcej

ale przyznam że Ci zazdroszczę bo to mały piesek można go mieć cały czas przy sobie i mieć więkaszą kontrolę, i nie ma tej rozłąki, jest bliskość - notabene sąsiadka nasza zaadoptowała identycznego i ma na imię Fido

jestem uzbrojona w fachowe porady wizażanek - które potwierdziły to co chuop mówił no ale pełna obaw i serce mi dalej pęka spać nie mogę jak wiem jak on się boi nowego miejsca. No prostu jestem mięczakiem.

a i miałam kiedyś odpisać Ewusi i innym - to zbiorowo - jest mnóstwo kochanych ludzi, ale często nie mają fizycznej możliwości na przygarnięcie takiej istoty, to tylko fuks że mieliśmy akurat taką możność. Wielu, w tym kiedyś my - no nie ma jej i już.

dalej jestem w pozytywnym szoku lokalnej społeczności albowiem z tyloma pozytywnymi reakcjami na niego pod tym sklepem się nie spotkałąm - pisałam ze kobiety oddały temu psiakowi swój obiad na wynos???????
piszę to bo w moim miasteczku w którym mieszkałam przed przeprowadzką na rodzinną wieś - wszelkie psy są przeganiane - kamieniami, w miescie
Spodziewałam sie takiego buractwa po wsi - wiadomo kij i te sprawy - a tu taki szokis.

oki kończę już mój mono temat bo sapmuję tak tak spamuję

Cytat:
Jezuski są, jadą ze mną do dorżnięcia takie, któe już po Budapeszcie miały wylądować w śmieciach... Ale po upraniu okazało się, że na Egipt będą jak znalazł

Na wyjazd mam nadzieję jeszcze, kumpela z pracy robi wszystko, żeby się udało, siedzi ze mną po godzinach, przychodzi wcześniej... Druga dziewczyna, szefowa sekcji zaprzyjaźnionej, przyszła do nas w piątek i powiedziała, że zabierają nam wszelkie zadania niestandardowe do czasu powrotu pełnego składu Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie

No nie ma Musiałam wywieźć do Rodziców chyba... Trudno, znalazłam jakieś bonprixowe plastikowe pseudobalerinki, co to się do noszenia nie nadawały nigdy, bo strasznie się w nich stopa pociła i do biegania po dnie muszą wystarczyć. Z resztą i tak pewnie w basenie będę pływać głównie, bo przy brzegu wszędzie rafa...
wiesz masz szczęscie, że trafiłaś na dobrych ludzi - zwąłszcza w korpo - to jednak nieczęstość

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Edyta -weź mu kota do towarzystwa!! My kocie po pół roku wzięliśmy drugą kotę, żeby się nie nudziła, jak w pracy jesteśmy. Drugiego psa chyba nie polecam, żeby się nie zestresował, że na drugi plan schodzi. A kot -to taka zabaweczka będzie dla niego
hihi dokładnie

pod warunkiem ze to nie koth król wszystkich zwierząt - bo nasz miał za zabaweczki wszystkie psy - robił z nimi co chciał, jeździł na nich, drażnił, męczył, poniewierał jak podwładnych i miał z tego wielki ubaw i robił to z pasją

król jest tylko jeden

chyba ze młody koth

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2012-11-25 o 22:03
Stary 2012-11-25, 22:12   #3879
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Jak V. ostatnio był w Polsce, to kupił swej matce czekoladki. No i dziś do mnie pisze z pytaniem, co to znaczy "2 klasa", bo jest właśnie u rodziców i się śmieją, że im przywiózł czekoladki 2 klasy, czyli niby jakiś wytwór czekoladopodobny, bo na opakowaniu jest napisane wielkimi literami "czekoladki 2 klasa". I się zastanawiają, dlaczego je tak nazwali, bo smakują ok. Aż zgłupiałam, bo pamiętam, że raczej żadnego szitu nie kupował, raczej jakieś wedle za plus minus 30 zł, więc o co chodzi. No i właśnie przysłał mi zdjęcie tych czekoladek, a na opakowaniu napis... "czekoladki z klasą"
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 22:19   #3880
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Edyta -weź mu kota do towarzystwa!! My kocie po pół roku wzięliśmy drugą kotę, żeby się nie nudziła, jak w pracy jesteśmy. Drugiego psa chyba nie polecam, żeby się nie zestresował, że na drugi plan schodzi. A kot -to taka zabaweczka będzie dla niego
Murszafo, ja bardzo za kotami,ale niestety mam uczulenie

Cytat:
historia w deskę obupólne szczęście - czegoż można chcieć więcej

ale przyznam że Ci zazdroszczę bo to mały piesek można go mieć cały czas przy sobie i mieć więkaszą kontrolę, i nie ma tej rozłąki, jest bliskość - notabene sąsiadka nasza zaadoptowała identycznego i ma na imię Fido

jestem uzbrojona w fachowe porady wizażanek - które potwierdziły to co chuop mówił no ale pełna obaw i serce mi dalej pęka spać nie mogę jak wiem jak on się boi nowego miejsca. No prostu jestem mięczakiem.

a i miałam kiedyś odpisać Ewusi i innym - to zbiorowo - jest mnóstwo kochanych ludzi, ale często nie mają fizycznej możliwości na przygarnięcie takiej istoty, to tylko fuks że mieliśmy akurat taką możność. Wielu, w tym kiedyś my - no nie ma jej i już.

dalej jestem w pozytywnym szoku lokalnej społeczności albowiem z tyloma pozytywnymi reakcjami na niego pod tym sklepem się nie spotkałąm

pod warunkiem ze to nie koth król wszystkich zwierząt - bo nasz miał za zabaweczki wszystkie psy - robił z nimi co chciał, jeździł na nich, drażnił, męczył, poniewierał jak podwładnych i miał z tego wielki ubaw i robił to z pasją

król jest tylko jeden

chyba ze młody koth

Fakt,chyba masz gorzej...Jeszcze przy tak miętkim sercu

Społeczności gratuluję,bo to teraz towar deficytowy

dot. kotha

Zapraszam chętnych do mojego klubu w profilu.Jest tam moja
miłość
Stary 2012-11-25, 22:23   #3881
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbia spacery. Co dzień robimy kilka kilometrów i wtedy jest na prawdę szczęśliwym i zrelaksowanym psem.Uwielbia pieszczoty,wtedy chrumka,robi foczkę,obroty i czołganka do swojej kochanej paniusi.
piękna historia na pewno już jest szczęśliwy

moja chrzestna miała podobną historię, uratowała yorka z pseudo hodowli. Niestety mała przeżyła tak wiele że nie potrafi zaufać ludziom, jedynie mojej cioci zaufała, innym nie pozwala się dotknąć nawet, a już kilka lat minęło

Mam nadzieję że Twój psiak się z czasem oswoi
Cytat:

pewnie wystarczą
ja biorę zawsze buty do wody ze sobą i nie używam bo nie lubię wchodzić do morza
Cytat:

nom, ja np bym bardzo chciała, no ale nie mam warunków na psa, nie chciałabym zgotować losu na 8 piętrze w bloku i samotności przez większość dnia.
Nad kothem się jedynie zastanawiam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 22:25   #3882
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Jak V. ostatnio był w Polsce, to kupił swej matce czekoladki. No i dziś do mnie pisze z pytaniem, co to znaczy "2 klasa", bo jest właśnie u rodziców i się śmieją, że im przywiózł czekoladki 2 klasy, czyli niby jakiś wytwór czekoladopodobny, bo na opakowaniu jest napisane wielkimi literami "czekoladki 2 klasa". I się zastanawiają, dlaczego je tak nazwali, bo smakują ok. Aż zgłupiałam, bo pamiętam, że raczej żadnego szitu nie kupował, raczej jakieś wedle za plus minus 30 zł, więc o co chodzi. No i właśnie przysłał mi zdjęcie tych czekoladek, a na opakowaniu napis... "czekoladki z klasą"
hah no międzynarodowe niuanse

do dziś pamiętam jak dawno temu, przed erą marketów ( tak pamiętam czasy jak ich nie było) 7up w sklepie z ladą był kupowany jako - jeden zup proszę

Cytat:
Zapraszam chętnych do mojego klubu w profilu.Jest tam moja
miłość
pędzę

nie ma dostępu

Czas edycji: 2012-11-25 o 22:41
Stary 2012-11-25, 22:27   #3883
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
do dziś pamiętam jak dawno temu, przed erą marketów ( tak pamiętam czasy jak ich nie było) 7up w sklepie z ladą był kupowany jako - jeden zup proszę
ej, jak byłam mała, to też zawsze myślałam, że 7up to zup
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 22:32   #3884
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

nom, ja np bym bardzo chciała, no ale nie mam warunków na psa, nie chciałabym zgotować losu na 8 piętrze w bloku i samotności przez większość dnia.
Nad kothem się jedynie zastanawiam
i słusznie - ad sinupret psa - młodzi pracujący poza domem no nie ma o czym mówić

ale na kotha namawiam - jednak to jest kradziej intymości - kotki kochają swoich panów - teżetów
kothy kochają być kochane obojętnie przez kogo - ale ten co karmi ma największe chody bo dla samca dobre jadło to sprawa życia i śmierci

no słowem hierarchia w domu się zmienia - ale z kothem lepiej niż bez - wiem to po latach bania się kothów wręcz

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
ej, jak byłam mała, to też zawsze myślałam, że 7up to zup
no właśnie - o to chodzi - nie znaliśmy języka - literka czy cyferka - who cared?
Stary 2012-11-25, 22:52   #3885
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

pędzę

nie ma dostępu
No nie wiem,u mnie działaTylko nie patrz na moją facjate,bo ja "sote"jestem O 9-tej w niedzielę to ja tylko zęby myję i frrrru na spacer
Cytat:
piękna historia na pewno już jest szczęśliwy

moja chrzestna miała podobną historię, uratowała yorka z pseudo hodowli. Niestety mała przeżyła tak wiele że nie potrafi zaufać ludziom, jedynie mojej cioci zaufała, innym nie pozwala się dotknąć nawet, a już kilka lat minęło

Mam nadzieję...

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2012-11-25 o 23:05
Stary 2012-11-25, 23:07   #3886
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Murszafo, ja bardzo za kotami,ale niestety mam uczulenie
Ja też Od 5 lat non-stop na prochach. A od tygodnia na inhalatorach dla astmatyków Ale również w trakcie podjęcia procedury odczulania, czekam na szczepionkę

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 23:12   #3887
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

ogłoszenia wiszą - nikt w schronisku nie zgłaszał że szuka - nic, nul cisza - no nic zobaczymy, póki co chuop z bratem go wybiegali - on kocha ludzi i chce tylko z ludźmi nie chce sam
normalne przyzwyczai się

Cytat:

w ogóle to aż sie wzruszyłam, cudowni jesteście, tyle dobrych ludzi w jednym domu

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Podaj jej na surowo

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Pewnie zaraz mnie większość skrytykuje, ale chyba kupię se pod choinkę Uggsy

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Nie, mogę przebrać H., z tym, że on myśli o przebraniu za Paris Hilton i chyba wolę to niż kunia

Cytat:
A takie. Nietopsz "sera nie mogie", kruche "to dla mnie za twarde", z kremem "za słodke", to dostanie glinę herbacianą Też będzie jakieś za, jestem pewna... Kiedyś zrobiła nalot, zadzwoniła, że już jest w Wwie i wysiada z autobusu, no więc ja w te pędy po kabaczek i jakieś leczo produkować (bo ona nie je mięsa, "bo w Indiach nie jedzą") i co usłyszałam?? "Kabaczek jadłam w zeszłym tygodniu, nie będę tego jadła". I ja głupia rzuciłam się wtedy do produkcji naleśników z grzybami, ale były "zbyt pikantne" i nie mogła ich jeść. Teraz dostanie cokolwiek, jak nie będzie pasowało, niech sobie zejdzie do sklepu po bułkę i kanapki wpiernicza. O.
o matko bosko

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Dorzucam do albumu mhrocznego TZta i siebie z didem.
didka z flaszką wymiata

Edyto piękny pies i piękna historia, będzie Wam razem dobrze

bry wieczór

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 23:19   #3888
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też Od 5 lat non-stop na prochach. A od tygodnia na inhalatorach dla astmatyków Ale również w trakcie podjęcia procedury odczulania, czekam na szczepionkę
Ale ja byłam całe lata na prochach Teraz biorę inne(na nadciśnienie )
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

didka z flaszką wymiata

Edyto piękny pies i piękna historia, będzie Wam razem dobrze

bry wieczór

A didki z flaszą nie widzę
Stary 2012-11-25, 23:23   #3889
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem,u mnie działaTylko nie patrz na moją facjate,bo ja "sote"jestem O 9-tej w niedzielę to ja tylko zęby myję i frrrru na spacer
dziefszyno - ja na takie sprawy nie zwracam uwagi - sama tak robię

czaaad
( nie wiem czemu ale byłam pewna żeśmy "zaprzyjaźnione" )
tak czy owak - dzięksy
i w ogóle świetne te zdjęcia w terenie - w śladach po oponach taki miso a taki off road

tfardziel
no i zatęskniłąm za morzem kocham nasze morze nie-latem (a i latem mam sentyment )

Czas edycji: 2012-11-25 o 23:26
Stary 2012-11-25, 23:36   #3890
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

znaczy Redzia usunęła, bo się odpowiednich instytucji przestraszyła

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

zapomniałam się pochwalić na mój widok w pidżamce z lidla P. jęczy

nie jest to jednak jęk rozkoszy/zachwytu

28.05.2010
Stary 2012-11-25, 23:37   #3891
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Edyto, fantastyczna historia. Psisko napewno jest szczęśliwe
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 23:38   #3892
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Macham znad zmęczenia
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 23:45   #3893
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
dziefszyno - ja na takie sprawy nie zwracam uwagi - sama tak robię

czaaad
( nie wiem czemu ale byłam pewna żeśmy "zaprzyjaźnione" )
tak czy owak - dzięksy
i w ogóle świetne te zdjęcia w terenie - w śladach po oponach taki miso a taki off road

tfardziel
no i zatęskniłąm za morzem kocham nasze morze nie-latem (a i latem mam sentyment )
Wydawało mi się,że nie widzisz zdjątek boś niezaprzyjazniona ale już sama nie wiem.Tak czy siak jesteś teraz w 100% mojom przyjaciółkom

Morze i plażę też wolę jak nie ma ludzi.Czuję się wtedy wolna!
A ślady po oponach są od ciężarówek i koparek.Robią nam remont plaży za 93ml. zł Żeby była i nie zanikła
Stary 2012-11-25, 23:52   #3894
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wydawało mi się,że nie widzisz zdjątek boś niezaprzyjazniona:D ale już sama nie wiem.Tak czy siak jesteś teraz w 100% mojom przyjaciółkom

Morze i plażę też wolę jak nie ma ludzi.Czuję się wtedy wolna!
A ślady po oponach są od ciężarówek i koparek.Robią nam remont plaży za 93ml. zł Żeby była i nie zanikła
1. tak właśnie było

2. oczywiście przeczytałam że za 93 mililitry

ale czad - co to będzie za taką kasę? bahamas? nie no rozumiem że to ma związek z erozją czy innymi zjawiskami pozerania plaży
Stary 2012-11-26, 00:00   #3895
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
znaczy Redzia usunęła, bo się odpowiednich instytucji przestraszyła

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Szkoda

Nie wiem,czy masz taką samą jak ja. Bo ja używam takiej lidlowej z długimi rękawami i nogawkami majtającymi się pod piętami ,męskiej(meżowej). Uwielbiam ją Całe lato w niej spałam,bo upałów nie byłoa jak było mi gorąco to chociaż gołym dupskiem nie świeciłam
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobry

Edyto, fantastyczna historia. Psisko napewno jest szczęśliwe
Teraz właśnie chrapie jak mój stary

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Cytat:
1. tak właśnie było

ale czad - co to będzie za taką kasę? bahamas? nie no rozumiem że to ma związek z erozją czy innymi zjawiskami pozerania plaży
brak "n" robi wielką różnicę dla perfumomaniaczek

Takchodzi o erozję. W związku z tym mamy dostęp(przez drut kolczasty) tylko w niedzielę
Stary 2012-11-26, 00:04   #3896
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

zboczenie takie

Cytat:

Nie wiem,czy masz taką samą jak ja. Bo ja używam takiej lidlowej z długimi rękawami i nogawkami majtającymi się pod piętami ,męskiej(meżowej). Uwielbiam ją Całe lato w niej spałam,bo upałów nie byłoa jak było mi gorąco to chociaż gołym dupskiem nie świeciłam

u mnie jest damska tak stało na opakowaniu a modelka na fotce wyglądała gut, więc kupiłam
a w domu porażka czyt.: luźna bawełniana góra i zdecydowaneie przykrótkie flanelowe spodnie we kratkę sporo za szerokie
cut, miut, oszeszki i sex

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2012-11-26 o 00:10
Stary 2012-11-26, 00:13   #3897
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie jest damska tak stało na opakowaniu a modelka na fotce wyglądała gut, więc kupiłam
a w domu porażka czyt.: luźna bawełniana góra i zdecydowaneie przykrótkie flanelowe spodnie we kratkę sporo za szerokie
cut, miut, oszeszki
rok temu byłam zachwycona podobną lidlową - też stało ze damska

dziś nie wiem dzie ja miałam oczy wtedy

oddałam dzieciom w potrzebie

lecem do łoża w szortach i podkoszulce z braku pidżamki
od rana mam dużo załatwiania - ale spać sie nie kce nic a nic

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
Stary 2012-11-26, 00:26   #3898
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

To coś dla mnie W moim wieku cenię przede wszystkim wygodęNa wyjścia (bo mam swoją alkowę pokój dalej)mam parę koszulek sexi
Cytat:

lecem do łoża w szortach i podkoszulce z braku pidżamki
od rana mam dużo załatwiania - ale spać sie nie kce nic a nic

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Też idę spać ,bo rano Fado wzyyywa

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2012-11-26 o 00:27
Stary 2012-11-26, 00:46   #3899
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
No tą jogurt i jabłko na cały dzień
Zwariowałaś?!

Albo jogurt, albo jabłko, nie chcę się upaść
Cytat:
statystycznie:
"statystycznie rzecz biorac zdanie "ależ on jest wielki!"- słyszy najczęściej pajak"

"statystycznie 95 % ludzi w trakcie mycia naczyń pomyśli - " K***a, jeszcze patelnia..."

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Mial ktos serum wybielajace Bielendy?
Dobrze, żeś nie wkleiła innego preparatu (tego, który ostatnio karierę na pudlu robi), tj. kremu wybielającego srom i odbyt
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
paszczą
No wiedziałem, po prostu wiedziałem, że taką właśnie radę dostanę!
Cytat:
No i oczywiście nie mogę znaleźć butów do chodzenia po morzu
Betty ukradła mi dowcip...
Cytat:
jezuski?

Cytat:
W kinie śmierdziało menelem, na szczęście dopiero od połowy seansu

Cytat:
Też jestem miękka...
Oby jak najwięcej takich pozytywnych historii

A Terysław jak?
Cytat:

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
dla wszystkich w dalszym ciągu zdołowanych jesienią, życiem i czym nie, znalazłam filmik jutjubowy z ćwiczeniem twarzy na zwalczanie doła i stresu
No jeśli to faktycznie działa, to jaka różnica, czy poważnie wygląda, czy raczej niekoniecznie?
Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Ja lubię dostawać duperele np świeczki zapachowe
A kominki z zestawem olejków też?
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
jak Boga kocham , jeżeli ktoś mi sztuczne kfiaty położy , to natentychmiast wstanę i płytą tak przez łeb zdzielę , że się więcej nie podniesie i popamięta nienawidzę tego pstrokatego badziewia wolę nie mieć nic niż toto na głowie
Chociaż z drugiej strony jak wesolutko wyglądają szeregi nagrobków obficie upstoszne nieistniejącymi a natóże kfiatami we fszystkih kolorah tenczy i jeszcze kilku innyh mnie się wtedy robi bardzo wesolutko , jak nie na cmentarzu

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
...
Ja również mam, nazwisko i nazwisko rodowe
Cytat:
...

Cytat:
Dla mnie ruski samochód ciężarowy to był Kama3
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37813705]Macham znad zmęczenia [/QUOTE]

Cytat:
rok temu byłam zachwycona podobną lidlową - też stało ze damska

dziś nie wiem dzie ja miałam oczy wtedy

oddałam dzieciom w potrzebie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 00:52   #3900
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
No i właśnie przysłał mi zdjęcie tych czekoladek, a na opakowaniu napis... "czekoladki z klasą"
Tak czulam

Cytat:
Wyslalam zaproszenie do znajomych

Cytat:

Cytat:
Spoko, ja spie w pizamie dziadka bo nie chcial (prezent gwiazdkowy ale nie ode mnie). W krate, dlugie spodnie z rozcieciem na interes

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Dobrze, żeś nie wkleiła innego preparatu (tego, który ostatnio karierę na pudlu robi), tj. kremu wybielającego srom i odbyt

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości