|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Wróciłam dzisiaj wcześniej z roboty, bo ludzi nie było.
I zaliczyłam pierwszy opie*dol. ![]() A jutro wolne. I gdyby nie to, że miliard rzeczy jest do załatwienia, to nie wstawałabym z łóżka.
|
|
#3632 |
|
Moderator
|
witam się i ja dzisiaj.
Kiepsko się czuję, chyba mnie coś bierze... siedzę i od rana ratuję się herbatami (chyba już z 20 wypiłam) imbirem, cytryną i sokiem malinowym. nawet na neta nie mialam siły, za to skończyłam czytać świetną książkę nie mogę się pochorować, w następny weekend mam jechac do Wrocka, zakupy świąteczne poczynić, spotkać się z koleżankami.. nie mogę teraz być chora :/ btw - z moich ostatnich odkryć - kisiel na słodziku nie jest dobry :/ tfu. moje rossmannowe łupy... po pierwszych wrażeniach stwierdzam, że chyba polecę jeszcze po jeden z tych trwałych błyszczyków z maybelline <3 |
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po za co ten opieprz? |
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Za to, że za wolno sprzątałam pokoje.
![]() To jej powiedziałam, że nikt nie jest alfą i omegą żeby wszystko umieć od początku, ja w domu inaczej ścielę łóżka, mam prześcieradła na gumce, muszę się przyzwyczaić. A jak dalej coś gadała, to już nie słuchałam, tylko dalej ścieliłam łóżko. Mam do umycia całą łazienkę. Lustro, umywalkę, kibelek, prysznic z zewnątrz, wewnątrz, wszystkie ściany i podłogi (nie mam mopa, tylko zwykłą ścierą to robię), uzupełnić mydełka, szampony, dać nowe ręczniki, śmieci wynieść, w pokoju wszystkie kurze, zmienić pościel, poodkurzać, dać butelkę wody, kubeczki. I na to mam 20 minut.
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Grunt, że wytrzymał Mój nawet lubi zakupy choć musi mieć na nie dzieńJa pierdziele jakie to wielkie To ja Ci zazdroszczę! Nasze galerie to przy tych małe delikatesy Pojedziesz to nadrobisz reszte pięter
|
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wtedy to tam będzie masakracja xD tyle ludu, że uhuhu
|
|
|
|
|
#3641 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Łupy świetne! Ja dziś byłam w rossie i nic, kompletnie nic mnie nie zaciekawiło... Chyba mam chwilowy przesyt... Cytat:
Edytowane przez lele Czas edycji: 2012-11-25 o 21:01 |
||||
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, jednak sprawdziły sie przecieki co do finału Master chefa
|
|
|
|
#3643 |
|
Raczkowanie
|
kasiaj, widze, ze masz tam Colorame Maybelline (tutaj chyba je nazwali Color Show, o ile sie nie myle). Czy to jest limitowana edycja, czy stale kolory? Tutaj weszla limitowana edycja i jest tam lakier, ktory ma kolor dokladnie taki, jak MAC Club. I nie moge tego nigdzie dorwac. Nie rzucil Ci sie taki w oczy?
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malwina o co dokładnie chodzi o tylko mi coś mignęło na kwejku? |
|
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie też specjalnie przełączyłam na sam wynik, żeby to sprawdzić
|
#3646 | |
|
Moderator
|
Cytat:
tak mnie drapie w gardle :/ nie lubię... jestem ciekawa czy w moim Rossie jeszcze coś znajdę jutro...
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerna tak, na kwejku było też o tym. Że wyciekły materiały, jak Basia się wypowiada i cieszy ze swojej wygranej...
|
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam chyba ten niebieski lakier z loreala
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Uśmiałam się strasznie z tego przecieku
to tylko tvn tak może Oglądam przedostatni Zmierzch w tv, właśnie się kończy, w międzyczasie zamawiałam część prezentów dla rodzinki (bo święta już zaraz przecież) i podczas oglądania książek natknęłam się na Greya vol. 2, jakieś erotyczne romansidło, również trylogia, Dotyk Crossa - podobno lepiej napisane od Greya, ale i tak po ostatnich doświadczeniach z taką literaturą trochę boję się nawet podchodzić do tej książki |
|
|
|
#3650 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
http://www.scrangie.com/2012/09/mayb...ed-edtion.html ale u nas tego niet... choć te lakiery w sumie nowością chyba są (nie śledzę tej kolorówki na bieżąco)... Cytat:
) Ale fajne są ogólnie, nie spodziewałam się aż tak fajnej jakości... tylko ten koralowy ma delikatny shimmer i nie kryje zbyt dobrze... fiolet jest piękny za to
|
||
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Raczkowanie
|
kasiaj, wlasnie o ta limitke mi chodzilo. Szukalam w rejonie, szukalam i nic. A na ibeju za cene Essie to jednak nie chce kupowac. Chodzilo mi o ten kolor Downtown Brown. Piekny jest. Tutaj z limitowankami jest tak, ze diabli wiedza gdzie sie pojawia, a gdzie nie :/
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
no widziałam
masakra , moja mama to oglądała heh i patrze ukradkiem i te same wyniki...lol..lele musiałabym sprawdzić te szminki, ale na razie skłaniam się ku Kate Moss jutro chyba zapoluję ![]() Wstawiłam makijaż oka w ciemnych fioletowych odcieniach
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
Właśnie od tż wróciłam Byliśmy w mieście i kupiłam sobie dwa lakiery SGGM (zielony i czarny) róż bell w musie za 6zł i naklejki z Essence ze starej limitowanki crystalliced a jeszcze d środy zamierzam się wybrać do rossmanna niech mi ktoś kartę zabierze i schowa![]() Zaraz Was nadrobię
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Weź może jakieś leki na noc?
Ja dostałam od nich zaproszenie do udziału w castingu i po tym zaczęłam się zastanawiać. Jednak stwierdziłam, że to nie dla mnie. Gdy później czytałam jak to wyglądało, bardzo cieszyłam się, że nie zmarnowałam czasu na to. |
|
|
|
#3656 | |
|
Moderator
|
Cytat:
u nas w ogóle się nie pojawiła... niestety. mi się ta zieleń pierwsza podoba a ja rozkminiam czy potrzebuję paletę cieni z Bare minerals... |
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano.:P Mam też nadzieję, że dzięki pracy uda mi się kilka kg zgubić.
|
|
|
#3658 |
|
Konto usunięte
|
Spakowałam właśnie mamie do pracy trochę kosmetyków na sprzedaż, oby coś poszło, bo coraz bardziej odwlekają wypłatę stypendium, a ja muszę jakieś prezenty zacząć kupować.
W ogóle TŻ od miesiąca mnie męczy, co chcę na gwiazdkę, a ja zupełnie nie mam w tym roku pomysłu
|
|
|
|
#3659 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem jak wytrzymam bez wolnych weekendów na obecną chwilę nie wyobrazam sobie weekendowego maratonu szkolnego, no ale trzeba będzie się przyzwyczajać Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
na szczęście nie miałam w planach nic kupować, to zła nie byłam Cytat:
miałam na to samo tyle samo czasu :/ niby się dało, ale na pewno nie było to sprzątanie na błysk, czyli tak, jak posprzątałabym u siebie w domu. Generalne sprzątania były raz na jakiś czas i wtedy schodziło nam dłużej. Nie zazdroszczę Ci, to naprawdę męcząca praca...Cytat:
wolę zapachy cięższe- wanilia, czekolada, ale zauważyłam, że one mnie trochę usypiają, wypróbuję pomarańczowy, a nuż coś pomoże![]() ja dzisiaj kupiłam mikołajkowy prezent mojemu przyjacielowi ) i bliżej przyjrzałam się zimowej pielęgnacji męskiej efekty na blogu, jak ktoś zainteresowany ;p Dziwię się, że jeszcze kilka lat temu mężczyźni jak ognia unikali używania kremów do twarzy! mmam nadzieję, że moim podarunkiem przekonam M. do zadbania w zimę o swoją skórę;p Edytowane przez xaggg Czas edycji: 2012-11-26 o 00:11 |
|||||
|
|
|
#3660 |
|
Konto usunięte
|
Mój TŻ nadal ogranicza się do żelu pod prysznic, szamponu, dezodorantu, pasty do zębów, jakiejś wody toaletowej i czegoś po goleniu
Ale mnie to w sumie odpowiada Albo raczej nie przeszkadza.Przez kilka ostatnich dni wsmarowywałam w nogi resztkę kremu do twarzy, który mnie zapychał, a szkoda było wyrzucić. Teraz mam całe nogi w swędzących krostkach
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

Lush & China Glaze lover!

tak Alexa jest w Berlinie, on tam mieszka z rodzicami. To jest taakie wielkie , spójrz sama
funkcjonuję całymi dniami jak swój własny cień
o, a może jakieś witaminy polecacie?