|
|
#4051 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cześć !
Nie pitol, Laska ! Widziałam efekty Twojej pracy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czy my aby w jakąś chorobę psychiczna nie popadamy ? To ten : http://www.grashka.pl/product-pol-17...g-Mascara.html Przeczytałam opinię na paru blogach. Zachwytu raczej nie ma . Ale jak ze wszystkim - sprawa indywidualna. On tylko wysyłkowo. Nigdy o tej firmie nie słyszałam. I cienie mają. Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam właśnie,że ta Grashka dobra jest
Tak mnie Aga skusiła tym DDD,że mam pełną listę zakupów,ale pewnie i tak nic nie kupię,bo wszystko wydam wcześniej Muszę zainwestować w jakieś bajery do włosów,bo straciłam dziś ponad 5 cm u fryzjera
|
|
#4053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kiedy się dzisiaj rano obudziłam musiałam się chwilę zastanowić czy jest piątek i muszę iść do pracy czy może sobota i mogę spać dalej
Cytat:
Ale i tak jest sporo, lepiej, żeby nie przybywało bo zbankrutuję ![]() Cytat:
Dopiero popadamy? Ja myślę, że już jest coś z nami nie tak Kupiłam dziś w Rossmannie różowy tusz Wibo i pomadkę Rimmel Asia ![]() Mam chrapkę na MF Masterpiece, bo 2000 Calorie nie było. Podobno różowy Miss Sporty też jest fajny. Kupiłam też 2 bluzki w lumpku - zieloną i fioletową. O ile zielona jest fajna i pasuje, tak fioletowa niekoniecznie. Niby przymierzyłam, ale co to za przymierzanie na bluzkę, bo nie ma normalnej przymierzalni. Wydawała się dobra, ale jednak kiepsko się układa. I spódnicę długą czarną kupiłam. Moja ukochana sztruksowa spódnica już kompletnie się rozsypała i nie mam w czym chodzić, bo nie mogę nigdzie znaleźć nic podobnego ![]() Myślałam, żeby może poszukać takiego sztruksu gdzieś w sklepie i może koleżanka by mi uszyła taką samą... |
||
|
|
|
|
#4054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Co się martwisz ?! Przejdziemy obie na wikt i opierunek do Agi, bo nasze bankructwo to Jej niezaprzeczalna wina Cytat:
I co to mąż robi z człowieka ... Cytat:
Masz jak najbardziej rację. Tylko tak się zastanawiam : kto wczoraj biegał jak oszalały po Rossmannie i lumpeksie ? Kto nęci istoty słabe, podatne na sugestię listą sklepów biorących udział w DDD ? Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczęta.Można dołączyć?
![]() Nazywam się Agata.Już od dawna przyczajałam się do Waszego forum. Włosomaniaczką stałam się po urodzeniu synka,czyli jakieś 2 lata temu (chociaż zapuszczam od 4lat i marnie rosną.) Aktualnie jadę na Waxie,jedwabiu, soku z aloesu, olejku rycynowym i innych drogeryjnych odżywkach.miałam już tego multum.moje włosy mają ok.60cm (za łopatkę) a nieudolnie próbuję zapuścić do talii.staram się nie farbować, jednak od wiosny będę już musiała bo końcówki zrobiły mi się nieco rude :/ mimo że jestem brunetką. taakżeee teego... mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona
|
|
|
|
|
#4056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Akurat spaliśmy osobno, bo mój mąż kicha i prycha, poci się jak nie powiem co - jakaś grypa go dopadła i nie chciał mnie zarazić Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ten sok z aloesu to kupczany czy masz hodowlę aloesu?
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiałam się nad tym, ale niestety nie
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam kiedyś aloes,ale mówiąc szczezre sama nie wiem co się z nim stało
|
|
#4060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
same tak od siebie-bezczelne
|
|
|
#4062 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Właśnie skończyłam Kallosa, więc przy kolejnym myciu sięgnę po bananówkę ![]() Cytat:
![]() Ale fajnie, że coś z niego jednak udało się wycisnąć ![]() Może zatem i z tym Essence I Love tak będzie? Szukaj w Naturze. Czarna fiolka, różowe napisy. Hehehe, dopiero zauważyłaś? ![]() To się nazywa kosmetoholizm z zaawansowanym zespołem zakupoholiczym Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Poka zakupy ![]() A bluzkę może mama Ci poprawi? Cytat:
![]() Zapraszamy do naszego super-ekskluzywnego grona. Tylko pisz z nami codziennie , niekoniecznie tylko o włosach ![]() Cytat:
![]() Pomyślcie o tym, że będziemy mogły się wymieniać tymi wszystkim dobrociami zakupionymi podczas DDD i testować... Normalnie jak w raju ![]() Pewnie zużyłaś do włosów, sasasasa :diabel:
|
|
|
|
#4063 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No pewnie. Cześć Agata. Nie będę skarżyć, bo to nieładnie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poszukam. Taką samą sytuację miałam kiedyś z tuszem od Max Factora. Musiał pewien czas odleżeć. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Estelle-postaram się bywać codziennie
Heroldin-miło mi ![]() widzę gadacie o tuszach.ja ostatnimi czasy miałam non stop SUPERSHOCK z avonu i byłam bardzo zadowolona, bo fajnie pogrubiał, wydłużał i co najważniejsze nie sklejał mi rzęs. Jednak już się zepsuł od jakiegoś czasu. Zamówiłam teraz na allegro Wonder Lasha z Oriflame, miał całkiem dobre opinie.mam nadzieję, że do wtorku przyjdzie to się przekonam.
|
|
#4065 | ||
|
|
Eeee tam, jeszcze tak źle to nie jest
Gorzej jeśli zespół zakupoholiczy wiązałby się z ujemnym saldem konta . Póki co chyba wszystkie mamy konta na plusie ![]() Cytat:
Ja też postaram się nie szaleć. Ale te maski kwasowo-błotne z Bingo mnie kuszą. Muszę poczytać opinie, może się wyleczę Znalazłam też kilka sklepów z tymi rosyjskimi kosmetykami, ale tu nie mam aż takiego ciśnienia, bo w każdej chwili mogę sobie podjechać do wioski obok i kupić ![]() No i mydła Aleppo i Savon Noir co to takie cudowne na pryszczaki ![]() To jak Aga? Bierzesz połowę? ![]() Cytat:
![]() Nigdy nie miałam tuszy z Avonu i Ori. Jakoś nie ciągnie mnie do tych marek Chociaż podobno Avon ma genialną czarną kredkę żelową i fajnie byłoby spróbować
|
|
|
|
#4066 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Agata
Nawet się nie przywitałam ![]() Cytat:
![]() Hahaha Cytat:
![]() No patrz, robiłam dzisiaj fotki na bazarek na dogo i nie pomyślałam, żeby zakupy też obfocić. Niestety nie, bo nie ma już maszyny i nie pracuje, więc w pracy już nic mi nie zrobi tak jak kiedyś Może będę zakładać na aerobik. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To ja tu chcę na przesyłce "zaoszczędzić' a Ty mnie naciągasz Tak w ogóle to muszę w końcu usiąść i sprawdzić, w którym sklepie jest najtaniej ![]() Zaczęłam czytać książkę Zawód:wiedźma Olgi Gromyko i stwierdzam, że bardzo mi się podoba. Do tego stopnia, że myślę nad zakupem - w księgarniach, które biorą udział w DDD są promocje, więc wyjdzie taniej niż w normalnym sklepie ![]() Ja to chyba powinnam się leczyć
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-11-26 o 00:42 |
|||||||
|
|
|
|
#4067 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
W środę czekam na relację o tym "cudo" tuszu. Ja, spojrzawszy na swoje wyciągi bankowe, polemizowałabym z tym "wszyscy". ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#4068 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo do twarzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie lubię czytać dwa razy tych samych ksiązek
|
|
|
#4069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie, ale dziewczyny na wątku go chwalą, więc za taką cenę szkoda nie wypróbować ![]() A ja lubię, mam takie ulubione, do których czasami wracam A poza tym chodzi też o sam fakt posiadania ich na własność, w domowej biblioteczce
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-11-26 o 07:49 |
||
|
|
|
|
#4070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Ori to zawsze byłam sceptycznie nastawiona. Z głupot z przyjaciółką zaczęłyśmy szukać tuszów wydłużających (w rozsądnej cenieCytat:
![]() finlora witam miło mi ![]() Heroldin obiecuję, że na pewno napiszę recenzję
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tyle książek w domu i nie mamy gdzie ich poukładać=na razie nie inwestuję we własne książki. Poza tym jakoś szybciej biorę się za książki z biblioteki niż własne
|
|
|
#4072 | |||
|
|
Cytat:
.Po aplikacji kudeł miękki się był zrobił bardzo. Ale po spłukaniu wraca do pierwotnej twardości. Połysk piękny. Sypkie i śliskie w dotyku, ale nie wygładzone ogólnie - tj trochę spuszone. Czyli nie obciąża. Specjalnie nie dałam jedwabiu ani sprayu. Dobrze się rozczesywały. Wypadanie raczej w normie. Szału ni ma ![]() Do tego mam wrażenie, że mi włosy dalej capią Kallosem mlecznym Ja Cię nie kuszę, tylko dbam o Twój portfel ![]() Jakbyśmy kupiły na spółę, to proponowałabym koszty wysyłki między nami też na pół podzielić, bo tak by było sprawiedliwie, żeby nie było iż do jednej idzie za darmo, a druga musi 100% za wysyłkę płacić. A realnej oszczędności na takim mydełku jest dużo więcej. Bo np kostka 40% kosztuje około 30 zł minimum [więc 15 zł na osobę], a wysyłka między nami/2 = 3,50 . Realna oszczędność: 11,50 I szybciej się skończy, więc szybciej będzie można testować coś innego = efekt synergii O, czytałam Wiedźmy i potwierdzam, że fajne. Mam w chałupie wszystkie części Szkoda, że wcześniej nie powiedziałaś, że lubisz, to może udałoby się załatwić... niestety teraz możliwości nie mam A te glinkowe maski, to są takie w jasnoturkusowych opakowaniach z ival de Loop podajże, z muszlą na "okładce", 1,69 czy coś kosztują ![]() Cytat:
Ostatnio Miki pisała o jakiejś odżywce z olejkiem arganowym, tylko nazwy nie pamiętam. Podobno rewelacyjna. Ale nie widziałam jej póki co w tych sklepach.O tym Q10 czytałam gdzieś i nawet miałam sobie kupić, ale za dużo mam tego badziewia, nawet nie mam czasu zuzyć zapasów ![]() Cytat:
Zepsuła mi się myszka, tj lewy klawisz i muszę robić na dwie ręce. Prawą ruszam kursorem, lewą klikam na padzie od lapka. Ale długo tak nie pociągnę i chyba jutro kupię nową mysz. Leze po drina
|
|
|
|
#4073 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Sasasasa
![]() Kupiłam go dziś, chyba niemacany ![]() I jeszcze pomadkę Maybelline dokupiłam ![]() Skoro mówisz, że szału nie ma to nie wiem czy kupię Chociaż z drugiej strony zawsze lepiej przetestować na sobie.Cytat:
Cytat:
![]() No nic, są jakieś promocje w tych księgarniach internetowych, więc przynajmniej parę złotych zaoszczędzę. Cytat:
Kupiłam dziś mleczko do demakijażu Garniera do skóry suchej i wrażliwej (potrzebowałam czegoś do demakijażu oczu, bo mi się micel Bourjois kończy, a akurat nie ma żadnej promocji) i stwierdzam, że szczypie w oczy. Cytat:
![]() Jakiego? Jak dobry to się podziel ![]() Ja wczoraj grzańca z pomarańczami piłam ![]() Zaciągam jutro TŻ'a do kina na ostatnią część Zmierzchu
|
||||
|
|
|
|
#4074 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Matko kochana, żebyś Ty wiedziała ile razy ja Kubusia Puchatka czytałam ?! Mój egzemplarz tak się rozpada, że cały taśmą klejącą poklejony. Na drugim miejscu do powtórek - cały Antoine de Saint-Exupéry, "połowa" Hemingwaya ... wiele, wiele innych. Cytat:
A już chciałam CBA nasyłać. Dawaj, dawaj, bo ja tuszu nadal nie mam. Nie mogę się zdecydować. Tak przypuszczałam. Moje mieszane odczucia odnośnie zakupu, przechylają się na stronę "nie". Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Trzeba było zapytać, to byś zaoszczędziła na kupnie badziewia. Jeśli będziesz chciała kupić coś dobrego do demakijażu oczu, to kupuj : Yves Rocher - PurBlevet - http://www.yves-rocher.com.pl/dwufaz...czu_pur_bleuet Innych kosmetyków z tej firmy nie polecam. Cholera, miałam wczoraj po 19-tej dzwonić do adwokata, żeby się na dzisiaj umówić. Zapomniałam ... Nic tylko do apteki biec i coś z lecytyną na pamięć kupić ![]() Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#4075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chcę iść za tydzień na środy z orange Podobno fajna Cytat:
A jak jeszcze zobaczyłam na koncercie jak piją to Myślałam,że wskoczę na scene i im to wypije )
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Należy zachciankom folgować ! Jak nie teraz, to kiedy ! Znowu dałam się otumanić... Kobita z Natury wepchnęła mi do ręki tusz Maybelline - Le Colossal Volum' Express (żółty). Nie wiem co to. Dziś spróbuję. Jadę dzisiaj do miasta po maklerach pochodzić. Chcę się zorientować co dzieje się na rynku nieruchomości. Będę próbowała dom sprzedać. Nie daję rady. Miłego dnia |
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
Z fioletowym napisem ten tusz? Dla mnie był on świetny i czekam na promocje świąteczne,żeby go znowu kupić
Teraz mam "podróbkę" z Golden Rose,ale strasznie szybko spływa:|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, z czarnym. Coś mnie objaśniała dziewoja o tych różnych kolorach napisów, ale już nie pamiętam . A fiolet to nie od wydłużania ? Ja chciałam pogrubienie.
|
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa czyli masz "nowszą wersję" smoky eyes. Mój fioletowy miał wydłużać i spełniał się w tym
|
|
#4080 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Po Kallosie zresztą tak samo miałam. Jednak silikony mi pisane Lubię ![]() A może i Ty masz ochotę na wspólne zakupki ??? [specjalnie Hehehe, widzę, obcykana jesteś Swoją drogą ma oko, choć rzeczy zupełnie nie w moim stylu No i szafa pojemna takie ilości kupowanych ciuchów nie zmieściłyby się u mnie ![]() A o włosy dba od dawna, z fryzjerskiego ją pamiętam ładne ma Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, że trochę droga ![]() Cytat:
Cytat:
. Teraz to samo - mogłabym się pokusić z okazji wyprzedaży w Rossmannie, ale mam już 3 nowe, nieotwierane, dwa w użyciu i czaję się na ten Grashka. ZONK.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

Ten sok z aloesu to kupczany czy masz hodowlę aloesu?

To ja tu chcę na przesyłce "zaoszczędzić' a Ty mnie naciągasz 

Myślałam,że wskoczę na scene i im to wypije