Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-25, 18:54   #4531
IsiaG
Zadomowienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kocurek lezy w szpitalu pod kroplowka.Dzidzia ma 3 mm i serducho.bije
Jeju, nie strasz nas kochana. Pisałaś, że miałaś bliskie spotkania z muszlą, ale, że aż tak to nie wspomniałaś. Kuruj się kochana i wracaj do nas ale już zdrowa. 3 mm, ale kruszynka

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 19:05   #4532
Luna0
Zakorzenienie

wrociłam, eh masakra dziś
jutro wam napisze coś wiecej. ale koniec z tymi imprezami, a przynajmniej z tymi na ktore nie mam ochoty.
za to niechcacy dzis znalazłam swietny wozek i chyba go kupimy a na necie wyglądał tak badziewnie i bez sensu.. no ale co na zywo to na zywo

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
A tam gadasz Codziennie piszę,ale jak wchodzę i cisza to co mam pisać? Ja nie miałam nic złego na myśli,a raczej to,że te całe emocje które były jeszcze np we wrześniu jakoś tak noo opadły
Trzeba rozruszać dziewczynki bo jak widzicie III część się kończy
No i dzięki za gratulacje Ale ja zaczęłam dziś 13tc a nie kończe
No a poranek faktycznie diabli wzięli:/
No wiem, rozumiem Cie. Ja też codziennie pisze ale tak raz dziennie, moze dwa..
a co do tygodni to tak zrozumiałam, tylko napisałam źle w sensie ze 12tc skonczony, czyli wow!

Cytat:
mam zawał. Kocurku nie można mnie denerwować

Cytat:
Odwodnilam sie bo czyscilo mnie 3 dzien z dwoch stron.. tylko na trlefonie podczytuje.Buziaki
fasolka daje w kość mamusi, oj daje! ale Kocurku nic się nie przejmuj dzidzia cała i zdrowa, a lepiej być pod kroplówką niż masz sie odwodnić, chociaż wiem ze szpital to nic fajnego...
Moge Cie pocieszyć ze moja siostra w ciązy też się odwodniła i była pod kroplówką, oczywiście wszystko było ok
trzymaj się kochana i pisz jak bedziesz mogła

Mokka z każdej ze stron masz troche racji dlatego uważam że mogą przychodzić bo i ja to czasami lubie, ale tylko wtedy kiedy ja mam ochotę a nie oni

Kwitka kochana gdzie jesteś?

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 19:06   #4533
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:

Kocurek przeraziłam się!!!!
Ogromnie mi ulżyło,że dzidzia jest i ma się dobrze, a Ty mimo tego złego nie musiałaś czekać aż do 30 listopada,żeby się o tym przekonać)
Buziale ogromne dla Ciebie i maleństwa! Wracaj szybko do zdrówka i do domku

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 19:09   #4534
iza243
Zakorzenienie

Też sie martwie o Kwitke.Odezwij sie

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 19:36   #4535
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez malalai Pokaż wiadomość
Tak , zrobię tak..trzeba w końcu stawić się u giną..
Chciałabym dołączyć się do was, raźniej mi będzie kiedy będę mogła z wami pisać na forum
dziś jest mój 21 dc.. i czuje,ze znowu nic...
Witaj

Cytat:
Oj, biedna ale dobrze że z dzidziolem ok. 3 mm szczęscia

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
za to niechcacy dzis znalazłam swietny wozek i chyba go kupimy a na necie wyglądał tak badziewnie i bez sensu.. no ale co na zywo to na zywo
No to czekam aż się pochwalisz

my byliśmy na małych zakupach i jestem zadowolona. Kupiłam żakiet w croppie za 35 zł i biały t-shirt za 25 zł i oczywiście mężowi 2 pary spodni, taka jestem fajna

Jutro powinna być @ jeśli ten cykl miałby mieć tyle dni co poprzedni. Czekam rano tak mnie bolał brzuch że mi łzy poleciały.

Sophia a za Ciebie trzymam mocno kciuki żeby wszystko było w porządku

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 20:17   #4536
Sophia_1
Zadomowienie

Goscie poszli.
Dziewczynki dziekuje bardzo, jak zwykle jestescie niezastapione. Smutno mi sie zrobilo po tej I kresce, ale chyba sie tego spodziewalam.....
ELUNKA Kochana, mam jednak nadzieje, ze @ nie przyjdzie, ale za to pojawia sie II.
w pndz sie zapisze do gina to po wiycie bedzie wiadomo co i jak. Oszukam ich chyba troche i powiem ze gin kazal byc np w srode, bo sama zaczynam sie senerwowac. Co myslicie?
LUNKA pokazesz wozek nieeee? Mnie zawsze najbardziej emocjonuje jak ktos kupuje wozek. Nie wiem czemu, jakies zboczenie
Malz zakatarzony, ale dzis jak robila e-e to na papierze zostal piekny glut (przepraszam za bezposredniosc) wiec "zpobiegawczo" go przyatakuje.
MARU ja chyba mam to o czym pisalas, ze jajeczko robi kilka podejsc do pekniecia i nic z tego... zaczyna mnie to wkurzac.

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń

Edytowane przez Sophia_1
Czas edycji: 2012-11-25 o 20:31
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 20:46   #4537
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Sophia myślę że jak trochę nagniesz prawdę to nic się nie stanie

Pewnie mi się cykl przestawił bo zaczęłam żreć castagnusa od 8 dc a ja głupia nie wiedziałam że się zaczyna od 1dc a Was nie zapytałam

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 22:12   #4538
asiula3335
Raczkowanie

hejka ja wlasnie wrocilam z imprezy chrzcinowej bylo bardzo fajnie dzidzius jest prze fajny jestem taka zmeczona
kocurku szpital to nic przyjemnego ale jak mus to mus zdrowei twoje i dzidziusia jest najwazniejsze;*
asiula3335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 06:59   #4539
IsiaG
Zadomowienie

Pierwsza

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Witam się cieplutko.
Wczoraj z wieczora czułam się okropnie.
Najpierw bolał brzuch, tak jakby jajnik po lewej stronie, ale tak bardzo, bardzo mocno, az się przestraszyłam a potem jak się już położyłam do łóżka, to zaczęło boleć jakbym miała dostać okres. Taki mdlący ból.
Całe szczęście nie było ani krwawień, nic, więc spokojnie próbowałam zasnąć. Ale co z tego jak śniły mi się koszmary - przestaje czytać książki o maltretowanych żonach islamskich!!!! Obudziłam sie o 5 i wszystko przeszło. Śniadanko skromne zjadłam, 2 herbatki wypite i chyba zaraz pojadę na zakupy.

U mnie dziś będzie spaghetti. Chce ktoś???

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Maleńka i bezbronna

córeczka

Stary 2012-11-26, 07:07   #4540
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Wróciłam!
Zaraz Was zacznę nadrabiać więc na razie tylko się witam
Witaj

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Melduję się po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia Dzis w sumie bardziej takie organizacyjne te zajęcia były i połozna nam przedstawiła co będziemy omawiać na kolejnych 10 spotkaniachTrzeba było powypełniać trochę papierków i pod koniec jeszcze uczyliśmy się oddychać przeponą Ale co najlepsze - na 19.15 było chyba z 10 par (akurat się rozchodzili gdy przyszliśmy), a na naszą godzinę (20.30) miało być nas razem 4 pary - ale okazało się że oprócz nas dotarła tylko jeszcze jedna para Więc w sumie takie prawie indywidualne to spotkanie było, tym bardziej że ta druga parka to taka mloda chyba (lekko po 20stce) i siedzieli cicho i nic nie mówili A my z Tżtem sobie poużywaliśmy, bo połozna nam bardzo przypadła do gustu Więc w sumie ogólnie wykład kierowała do nas (bo ta parka juz na początku nawet na podstawowe pytania nie odpowiadała - typu: w jakim szpitalu pani planuje rodzic), więc troszke ich po prostu olała Nie wiem... jacyś tacy wystraszeni siedzieli W każdym razie jak tylko wyszliśmy, to Tż pierwszy zaczął mowić, że połozna fajna i zajęcia zapowiadaja się ok Więc ja go pytam: czyli planujesz ze mna na wszystkie jeźdźić? A on na to: myślałaś, że nie będę chciał? A ja na to: no właśnie nie wiedziałam... A on na to: tak patrzyłem na te tematy, które będą poruszane na poszczególnych spotkaniach, to raczej nie ma takich które mógłbym odpuścić... a poza tym, przeciez w jednej drużynie jestesmy, nie?... Normalnie mnie rozczulił tym ostatnim
Tak więc reasumując - póki co jesteśmy bardzo zadowoleni i mam nadzieję, że to się nie zmieni
Super, że szkoła wam się podoba, moj bratowa jak chodziła do szkoły to też była bardzo zadowolona i najbardziej z położnej, która poźniej nią sie opiekowała po porodzie i bardzo jej pomogła

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość

Kot wykąpany i obrażony. Wygląda teraz o tak:
Mina kota rewelacyjna Dobrze, że ja swoich nie muszę kąpać, bo też byłyby fochy

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
czy któraś z Was słyszała coś o FemiFertil? Przypadkiem trafiłam na stronę, gdzie można to kupić http://sklep.jestemplodna.pl/femifertil-p1.html
Ja brałam przez 3 cykle ale mi nie dało efektu

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Witam się w ten niedzielny poranek

Ja już po śniadanku,które mężuś zaserwował Teraz pije herbatkę, a tu cisza widzę jak makiem zasiał...
Kurcze nie wiem czy tylko ja mam takie odczucia czy Wy dziewczyny też, ale chyba kurka nie jest już to forum co w I i II części
Jakaś cisza od jakiegoś czasu, emocje z testowaniami gdzieś sobie też poszły...

Albo to tylko ja tak odczuwam

No i dzisiaj rozpoczynamy 13tc
Gratuluje 13 miesiąca Też zauważyłam, że na trzeciej części jest mniej emocji. Satarmy się jak możemy ale widzisz, że nic z tego nie wychodzi

Cytat:
Cytat:
Odwodnilam sie bo czyscilo mnie 3 dzien z dwoch stron.. tylko na trlefonie podczytuje.Buziaki
Ale się wystraszyłam. Dobrze, że to tylko odwodnienie. Wracaj szybko do zdrowia

A ja sie witam po weendzie Jak zwykle, jeszcze przydał mi się jeden dzień wolnego Bylismy w kinie na "Atlas chmur" bardzo nam się podobał ale nie zrozumiałam wszystkiego, jeszcze raz będziemy musieli obejrzeć Film polecam, z przesłaniem na końcu.
W piątek robimy andrzejki u nas, na 10 osób macie znacie jakieś ciekawe przekąski na ciepło lub zimno?

Miłego dnia!

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Pierwsza

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Witam się cieplutko.
Najpierw bolał brzuch, tak jakby jajnik po lewej stronie, ale tak bardzo, bardzo mocno, az się przestraszyłam a potem jak się już położyłam do łóżka, to zaczęło boleć jakbym miała dostać okres. Taki mdlący ból.
Całe szczęście nie było ani krwawień, nic, więc spokojnie próbowałam zasnąć. Ale co z tego jak śniły mi się koszmary - przestaje czytać książki o maltretowanych żonach islamskich!!!! Obudziłam sie o 5 i wszystko przeszło. Śniadanko skromne zjadłam, 2 herbatki wypite i chyba zaraz pojadę na zakupy.

Hej

A jaką teraz czytasz książkę? Ja niedawno czytałam "Arabką żonę" i bardzo mi się podobała. Więc jeśli jej nie czytałać i będziesz miała ochotę jeszcze na taką tematykę to polecam.
Wpadnę po pracy na spaghetti
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 07:29   #4541
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
wrociłam, eh masakra dziś
jutro wam napisze coś wiecej. ale koniec z tymi imprezami, a przynajmniej z tymi na ktore nie mam ochoty.

Kwitka kochana gdzie jesteś?

Właśnie KWITKO, odezwij się do nas!!! Tęsknimy za Tobą.

Też w ogłoszeniach znalazłam fajny wózek 3 w 1, kolor fajny za 450 zł. boje się trochę tak szybko kupować, wiem, że to przesąd ale w sumie do porodu jeszcze 3 miesiące. A z drugiej strony taka okazja może się już nie trafić. Echh...
Łóżeczko też wypatrzyłam, z materacem i z kompletem pościeli plus kołderka i poduszka za 150 zł.

http://www.tcz.pl/index.php?p=2,4,0,...itle=wozek-3w1

http://www.tcz.pl/index.php?p=2,4,0,...zeczko-dodatki

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Witaj

Super, że szkoła wam się podoba, moj bratowa jak chodziła do szkoły to też była bardzo zadowolona i najbardziej z położnej, która poźniej nią sie opiekowała po porodzie i bardzo jej pomogła

Mina kota rewelacyjna Dobrze, że ja swoich nie muszę kąpać, bo też byłyby fochy

Ja brałam przez 3 cykle ale mi nie dało efektu

Gratuluje 13 miesiąca Też zauważyłam, że na trzeciej części jest mniej emocji. Satarmy się jak możemy ale widzisz, że nic z tego nie wychodzi

Ale się wystraszyłam. Dobrze, że to tylko odwodnienie. Wracaj szybko do zdrowia

A ja sie witam po weendzie Jak zwykle, jeszcze przydał mi się jeden dzień wolnego Bylismy w kinie na "Atlas chmur" bardzo nam się podobał ale nie zrozumiałam wszystkiego, jeszcze raz będziemy musieli obejrzeć Film polecam, z przesłaniem na końcu.
W piątek robimy andrzejki u nas, na 10 osób macie znacie jakieś ciekawe przekąski na ciepło lub zimno?

Miłego dnia!

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Hej

A jaką teraz czytasz książkę? Ja niedawno czytałam "Arabką żonę" i bardzo mi się podobała. Więc jeśli jej nie czytałać i będziesz miała ochotę jeszcze na taką tematykę to polecam.
Wpadnę po pracy na spaghetti
Teraz czytałam " Oszpecona" Rania Al-Baz. Biografia. Nie czytałam Arabskiej żony, ale postanowiłam przerzucić się na coś lżejszego. Mam już wypożyczoną Szwaje - Stateczna i postrzelona. Coś, co nie będzie mnie później nocami prześladować. Tym bardziej, że mi się śniło, że to ja oberwałam, w wannie. Głową o kran!!! Brrr. Cała woda była czerwona. Oszczędzę Wam szczegółów, dość, że było koszmarnie.

Także teraz lekkie i przyjemne komedie lub romanse.

Obiadek na 14-15 to dawaj. Zjemy razem.

Maleńka i bezbronna

córeczka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-26, 07:44   #4542
Szejda
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Teraz czytałam " Oszpecona" Rania Al-Baz. Biografia. Nie czytałam Arabskiej żony, ale postanowiłam przerzucić się na coś lżejszego. Mam już wypożyczoną Szwaje - Stateczna i postrzelona. Coś, co nie będzie mnie później nocami prześladować. Tym bardziej, że mi się śniło, że to ja oberwałam, w wannie. Głową o kran!!! Brrr. Cała woda była czerwona. Oszczędzę Wam szczegółów, dość, że było koszmarnie.

Także teraz lekkie i przyjemne komedie lub romanse.

Obiadek na 14-15 to dawaj. Zjemy razem.
Masz racje, jak masz mieć poźniej koszmary to lepiej poczytać coś lżejszego. Ja teraz czytam Annę Kareninę, chciałam zdążyć przed filmem (w piątek była premiera) ale jeszcze jestem daleko w polu. Skończę książke a film obejrze sobie już w domku
To widzimy się na obiadku u Ciebie
Stary 2012-11-26, 07:48   #4543
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsza

Witam się cieplutko.

Mam nadzieję,że już dobrze się czujesz?
Mnie też łapią takie typowo okresowe bóle i nie wiem czy to normalne w tych tygodniach? Dzisiaj zapytam tej gin nowej jak będe na tym usg..Bo ta moja to tragedia, nadaje się tylko do sprawdzenia chyba czy dziecko się rusza i ma się dobrze..:/ No ale cóż.na NFZ chodzę to czego mogę oczekiwać...
Wózek ładny i jak 3w1 to jak za darmo.....kup i niech stoi w piwnicy czy gdzieś jak nie chcesz narazie w domu
To samo łóżeczko...Ja też będę polować na takie okazje bo przy 3 dziecku nie będę szalała z nówkami.
Buzka!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 08:13   #4544
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Dzień dobry!
Ja już po śniadanku i jakoś się ogarnąć nie mogę.
A i zniknęła też gdzięś Lady, co z nią?
Stary 2012-11-26, 08:16   #4545
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry!

No właśnie, też się ostanio zastanawiałam co się dzieje z Lady?
Kwitka, daj znaki życia!
Stary 2012-11-26, 08:24   #4546
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry Zimno u mnie dzisiaj. Wieje wiatrzysko, które wczoraj zerwało nam linie energetyczne i część dnia spędziliśmy bez prądu. Było nawet romantycznie przy świecach, ale nic nie mogliśmy niestety z tym zrobić, bo Pani doktor po ostatnim plamieniu zaleciła wstrzemięźliwość
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 08:26   #4547
asiula3335
Raczkowanie

hej ja wstalam,zjadlam placki po chrzcinach a teraz pije kawke zaraz pasuje cos ogarnąć i wieczorem mam zaliczenie z ang takze trzeba sie cos pouczyc
asiula3335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 08:29   #4548
magbes
Zadomowienie

czesc
wrocilam
nie nadrobilam jeszcze..ale obiecuje nadrobic
widzialam tylko, ze kocurek wyladowala w szpitalu i mam nadzieje ze wszystko szybko wroci do normy.
moj wyjazd integracyjny udany./.. odpoczac nie odpoczelam ale rozluzowalam pospacerowalismy, poplywalismy, potanczylismy,,,, (kolobrzeg pozdrowilam )
w sobote mialam jakies jednorazowe plamienie.... nie mam pojecia co to bylo. w owulke nigdy nie plamilam, nigdy. tempki w weekend nie mierzylam bo nie bylo sensu
wczoraj szyjka miekka i rozpulchniona i otwarta... dzis dopiero zmierzylam tempke to juz jest wyzsza...wczoraj sluz juz bialy... moze to w sobote to owulka byla.... to ciekawe czy jesli tak to zolnierzyki z czwqartku wieczorem dotrzymaly... mysl;icie ze tak?
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 08:47   #4549
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
wczoraj szyjka miekka i rozpulchniona i otwarta... dzis dopiero zmierzylam tempke to juz jest wyzsza...wczoraj sluz juz bialy... moze to w sobote to owulka byla.... to ciekawe czy jesli tak to zolnierzyki z czwqartku wieczorem dotrzymaly... mysl;icie ze tak?
fajnie, że impreza udana
A co do owulki, to jesli w sobotę była to jak najbardziej jest szansa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-26, 09:08   #4550
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem załamana.Zważyłam się dzisiaj i waże 66 kg przy wzroście 180Czuje sie naprawde zle,zwłaszcza że tłuszcz odkłada mi się głownie na brzuchu i mam szpyreOd początku roku przytyłam aż 4 kilo.Musze się wziąść za jakaś diete,ale jak tu znalezc motywacje jak tż mi mówi"Po co się odchudzasz jak za chwile w ciąży będziesz?".Taaa jasne za chwile,jak już 5 cykl leci.Jak nie schudne to zanim zajde w ciąże to bede sie toczyć..Jeszcze znajomi dziś na pizze namawiają...
ja mam 63 przy 168 cm... więc nie masz wcale dużej wagi
Cytat:
Cytat:
aleś mi babo napędziła stracha wracaj szybko do zdrowia.
Stary 2012-11-26, 09:13   #4551
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Kurczę, mi się wszystko popieprzyło chyba ...
Dziś boli mnie brzuch lekko @. A jeśli owu była to już była, bo śluz jajowy się skończył wczoraj.
Tempka robi co chce.
Może to przez zioła ..
Ciekawe kiedy dostanę @...

Jedną zaletę picia ziół jednak zauważyłam, tzn nie wiem czy to od nich, ale być może ...
Praktycznie nie mam pypci żadnych na buzi, a normalnie to zawsze jakieś coś mnie szpeci. Pewnie te pypcie od hormonów były.

Edytowane przez MarudexuS
Czas edycji: 2012-11-26 o 09:32
MarudexuS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 09:35   #4552
dedra
Zadomowienie

Cytat:

Witam się cieplutko.

Isiu może o tych bólach warto poinformować gina? A książek takich lepiej faktycznie nie czytaj skoro masz mieć potem koszmary. Miłego dnia

Cytat:
Właśnie bardzo mnie ciekawi ten Atlas chmur. Koniecznie muszę obejrzeć.
A na przekąski polecam z ciasta francuskiego porobić jakieś przekąski z różnymi nadzieniami np. szpinak, mięsko, pieczarki i na słodko też można.

Cytat:
Też w ogłoszeniach znalazłam fajny wózek 3 w 1, kolor fajny za 450 zł. boje się trochę tak szybko kupować, wiem, że to przesąd ale w sumie do porodu jeszcze 3 miesiące. A z drugiej strony taka okazja może się już nie trafić. Echh...
Łóżeczko też wypatrzyłam, z materacem i z kompletem pościeli plus kołderka i poduszka za 150 zł.

http://www.tcz.pl/index.php?p=2,4,0,...itle=wozek-3w1

http://www.tcz.pl/index.php?p=2,4,0,...zeczko-dodatki

Wózeczek fajny, kupuj jak jest okazja.

Cytat:
Dzień dobry!
Właśnie też o niej ostatnioo myślałam. Lady odezwij się

Cytat:
Ciekawe kiedy dostanę @...
Oby wcale

Witam się!
Ależ piękne słońce dziś u nas świeci. Aż od razu inaczej człowiek się czuje. Weekend spędziliśmy bardzo spokojnie, odpoczęliśmy sobie za wszystkie czasy. W sobotę wypiliśmy winko i obejrzeliśmy film.
@ dobiega końca, więc jutro chyba poprzytulamy się nieco
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 09:41   #4553
Szejda
Rozeznanie

Cytat:

Właśnie bardzo mnie ciekawi ten Atlas chmur. Koniecznie muszę obejrzeć.
A na przekąski polecam z ciasta francuskiego porobić jakieś przekąski z różnymi nadzieniami np. szpinak, mięsko, pieczarki i na słodko też można.

Mam w planach różki z ciasta francuskiego ze szpiankiem i fetą oraz kiełbaski w cieście francuskim, ciasteczka z wróżbą, dip z awokado i salsę pomodorową do nachos, małe kanapeczki ale to za mało na tyle osób. Muszę jeszcze poszukać inspiracji
Stary 2012-11-26, 09:42   #4554
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Witam a u mnie @ chociaż pewnie dopiero się rozkręci bo widzę ją tylko jako brunatna krew na papierze No nic tak miało być ana @ nie czuje się w ogóle zero bólu brzucha nic także ogólnie spoko. Tempka jak spadła trzy dni temu tak teraz utrzymuje się na jednym poziomie od trzech dni. Od dzisiaj pewnie będę liczyć nowy cykl a w tym cyklu dupek wchodzi od 16 chyba dnia muszę jeszcze poczytać dokładnie bo mi wszystko lekarz rozpisał. No a po za tym to spokój i cisza...
Stary 2012-11-26, 09:48   #4555
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Mam w planach różki z ciasta francuskiego ze szpiankiem i fetą oraz kiełbaski w cieście francuskim, ciasteczka z wróżbą, dip z awokado i salsę pomodorową do nachos, małe kanapeczki ale to za mało na tyle osób. Muszę jeszcze poszukać inspiracji
Może jakaś sałatka? Koreczki?

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Witam a u mnie @ chociaż pewnie dopiero się rozkręci bo widzę ją tylko jako brunatna krew na papierze No nic tak miało być ana @ nie czuje się w ogóle zero bólu brzucha nic także ogólnie spoko. Tempka jak spadła trzy dni temu tak teraz utrzymuje się na jednym poziomie od trzech dni. Od dzisiaj pewnie będę liczyć nowy cykl a w tym cyklu dupek wchodzi od 16 chyba dnia muszę jeszcze poczytać dokładnie bo mi wszystko lekarz rozpisał. No a po za tym to spokój i cisza...
Dobrze, że @, przynajmniej wiadomo, że przyszła w terminie po odstawieniu tego leku. W tym cyklu też masz go brać?
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 09:58   #4556
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Może jakaś sałatka? Koreczki?
Właśnie koreczki, zapomniałam o nich Dzięki!
Stary 2012-11-26, 10:07   #4557
Linka1984
Zakorzenienie

Kocurku trzymam za Ciebie kciuki mocno mocno

Szejda i Derda ... właśnie sie dowiedziałam ze moja szwagierka po roku starań trafiła do naszego dr B i oto poczał sie po wielu próbach i dołach potomek Mówi ze tylko i wylącznie dzięki dr B ...dla nas to dobry znak

Dziś moj 20dc..znikeły wzdęcia,bóle brzucha jak na @ i w końcu czuję sie dobrze..co dziwne już tylko 10 dni do @ a ja nie mam psm'u (???) , za to ból cycków jak już wcześniej pisałam doskwiera..ale co dziwne nie ciągle ( raz mniej bolą, raz wiecej , zawsze bolały tylko boki i góra a teraz boli doł i środek - jakbym miała na niach siniaki) , sluz zaniknął , a zawsze był w II fazie.
Cudowny sen miałam..śniło mi się dziś ze robiłam test i wyszły II kreski
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 10:10   #4558
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Kocurku trzymam za Ciebie kciuki mocno mocno

Szejda i Derda ... właśnie sie dowiedziałam ze moja szwagierka po roku starań trafiła do naszego dr B i oto poczał sie po wielu próbach i dołach potomek Mówi ze tylko i wylącznie dzięki dr B ...dla nas to dobry znak

Dziś moj 20dc..znikeły wzdęcia,bóle brzucha jak na @ i w końcu czuję sie dobrze..co dziwne już tylko 10 dni do @ a ja nie mam psm'u (???) , za to ból cycków jak już wcześniej pisałam doskwiera..ale co dziwne nie ciągle ( raz mniej bolą, raz wiecej , zawsze bolały tylko boki i góra a teraz boli doł i środek - jakbym miała na niach siniaki) , sluz zaniknął , a zawsze był w II fazie.
Cudowny sen miałam..śniło mi się dziś ze robiłam test i wyszły II kreski
Ja własnie taka spokoja jestem, co do naszego lekarza Wierze, że się mna zajmie i będę wiedziała co jest nie tak.
Stary 2012-11-26, 10:12   #4559
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ja własnie taka spokoja jestem, co do naszego lekarza Wierze, że się mna zajmie i będę wiedziała co jest nie tak.
Moja szwagierka mowi ze natkneła sie na niego i jakby anioła spotkała..rok mecarni a tu nagle cyk i juz była w ciązy
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 10:16   #4560
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Moja szwagierka mowi ze natkneła sie na niego i jakby anioła spotkała..rok mecarni a tu nagle cyk i juz była w ciązy
To w przyszłym roku, będziemy razem chodziły z brzuszkami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości