|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Jeju, nie strasz nas kochana. Pisałaś, że miałaś bliskie spotkania z muszlą, ale, że aż tak to nie wspomniałaś. Kuruj się kochana i wracaj do nas ale już zdrowa. 3 mm, ale kruszynka
![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | ||
Zakorzenienie
|
wrociłam, eh masakra dziś
![]() jutro wam napisze coś wiecej. ale koniec z tymi imprezami, a przynajmniej z tymi na ktore nie mam ochoty. za to niechcacy dzis znalazłam swietny wozek i chyba go kupimy ![]() ![]() Cytat:
a co do tygodni to tak zrozumiałam, tylko napisałam źle ![]() mam zawał. Kocurku nie można mnie denerwować ![]() Cytat:
Moge Cie pocieszyć ze moja siostra w ciązy też się odwodniła i była pod kroplówką, oczywiście wszystko było ok ![]() trzymaj się kochana i pisz jak bedziesz mogła ![]() Mokka z każdej ze stron masz troche racji ![]() ![]() Kwitka kochana gdzie jesteś? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Kocurek przeraziłam się!!!! Ogromnie mi ulżyło,że dzidzia jest i ma się dobrze, a Ty mimo tego złego nie musiałaś czekać aż do 30 listopada,żeby się o tym przekonać ![]() Buziale ogromne dla Ciebie i maleństwa! Wracaj szybko do zdrówka i do domku ![]()
#4534 |
Zakorzenienie
|
Też sie martwie o Kwitke.Odezwij sie
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, biedna ![]() ![]() Cytat:
![]() my byliśmy na małych zakupach i jestem zadowolona. Kupiłam żakiet w croppie za 35 zł i biały t-shirt za 25 zł ![]() ![]() ![]() Jutro powinna być @ jeśli ten cykl miałby mieć tyle dni co poprzedni. Czekam ![]() Sophia a za Ciebie trzymam mocno kciuki żeby wszystko było w porządku ![]()
![]() |
#4536 |
Zadomowienie
|
Goscie poszli.
Dziewczynki dziekuje bardzo, jak zwykle jestescie niezastapione. Smutno mi sie zrobilo po tej I kresce, ale chyba sie tego spodziewalam..... ELUNKA Kochana, mam jednak nadzieje, ze @ nie przyjdzie, ale za to pojawia sie II. w pndz sie zapisze do gina to po wiycie bedzie wiadomo co i jak. Oszukam ich chyba troche i powiem ze gin kazal byc np w srode, bo sama zaczynam sie senerwowac. Co myslicie? LUNKA pokazesz wozek nieeee? Mnie zawsze najbardziej emocjonuje jak ktos kupuje wozek. Nie wiem czemu, jakies zboczenie ![]() Malz zakatarzony, ale dzis jak robila e-e to na papierze zostal piekny glut (przepraszam za bezposredniosc) wiec "zpobiegawczo" go przyatakuje. MARU ja chyba mam to o czym pisalas, ze jajeczko robi kilka podejsc do pekniecia i nic z tego... ![]()
Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi. 08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń Edytowane przez Sophia_1 Czas edycji: 2012-11-25 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
Sophia myślę że jak trochę nagniesz prawdę to nic się nie stanie
![]() Pewnie mi się cykl przestawił bo zaczęłam żreć castagnusa od 8 dc ![]() ![]()
#4538 |
Raczkowanie
|
hejka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kocurku szpital to nic przyjemnego ale jak mus to mus ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zadomowienie
|
Pierwsza
![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Witam się cieplutko. Wczoraj z wieczora czułam się okropnie. Najpierw bolał brzuch, tak jakby jajnik po lewej stronie, ale tak bardzo, bardzo mocno, az się przestraszyłam a potem jak się już położyłam do łóżka, to zaczęło boleć jakbym miała dostać okres. Taki mdlący ból. Całe szczęście nie było ani krwawień, nic, więc spokojnie próbowałam zasnąć. Ale co z tego jak śniły mi się koszmary - przestaje czytać książki o maltretowanych żonach islamskich!!!! ![]() U mnie dziś będzie spaghetti. ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |||||
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Cytat:
![]() Mina kota rewelacyjna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja sie witam po weendzie ![]() ![]() ![]() W piątek robimy andrzejki u nas, na 10 osób macie znacie jakieś ciekawe przekąski na ciepło lub zimno? Miłego dnia! ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
![]() A jaką teraz czytasz książkę? Ja niedawno czytałam "Arabką żonę" i bardzo mi się podobała. Więc jeśli jej nie czytałać i będziesz miała ochotę jeszcze na taką tematykę to polecam. Wpadnę po pracy na spaghetti ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie KWITKO, odezwij się do nas!!! Tęsknimy za Tobą. Też w ogłoszeniach znalazłam fajny wózek 3 w 1, kolor fajny za 450 zł. boje się trochę tak szybko kupować, wiem, że to przesąd ale w sumie do porodu jeszcze 3 miesiące. A z drugiej strony taka okazja może się już nie trafić. Echh... Łóżeczko też wypatrzyłam, z materacem i z kompletem pościeli plus kołderka i poduszka za 150 zł. http://www.tcz.pl/index.php?p=2,4,0,...itle=wozek-3w1 http://www.tcz.pl/index.php?p=2,4,0,...zeczko-dodatki ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
Także teraz lekkie i przyjemne komedie lub romanse. Obiadek na 14-15 to dawaj. Zjemy razem.
||
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To widzimy się na obiadku u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też łapią takie typowo okresowe bóle i nie wiem czy to normalne w tych tygodniach? Dzisiaj zapytam tej gin nowej jak będe na tym usg..Bo ta moja to tragedia, nadaje się tylko do sprawdzenia chyba czy dziecko się rusza i ma się dobrze..:/ No ale cóż.na NFZ chodzę to czego mogę oczekiwać... Wózek ładny i jak 3w1 to jak za darmo.....kup i niech stoi w piwnicy czy gdzieś jak nie chcesz narazie w domu ![]() To samo łóżeczko...Ja też będę polować na takie okazje bo przy 3 dziecku nie będę szalała z nówkami. Buzka!
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja już po śniadanku i jakoś się ogarnąć nie mogę. A i zniknęła też gdzięś Lady, co z nią?
#4545 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zadomowienie
|
czesc
![]() wrocilam ![]() nie nadrobilam jeszcze..ale obiecuje nadrobic widzialam tylko, ze kocurek wyladowala w szpitalu i mam nadzieje ze wszystko szybko wroci do normy. moj wyjazd integracyjny udany./.. odpoczac nie odpoczelam ale rozluzowalam ![]() ![]() w sobote mialam jakies jednorazowe plamienie.... nie mam pojecia co to bylo. w owulke nigdy nie plamilam, nigdy. tempki w weekend nie mierzylam bo nie bylo sensu wczoraj szyjka miekka i rozpulchniona i otwarta... dzis dopiero zmierzylam tempke to juz jest wyzsza...wczoraj sluz juz bialy... moze to w sobote to owulka byla.... to ciekawe czy jesli tak to zolnierzyki z czwqartku wieczorem dotrzymaly... mysl;icie ze tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do owulki, to jesli w sobotę była to jak najbardziej jest szansa ![]()
![]() |
#4550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, mi się wszystko popieprzyło chyba ...
Dziś boli mnie brzuch lekko @. A jeśli owu była to już była, bo śluz jajowy się skończył wczoraj. Tempka robi co chce. Może to przez zioła .. Ciekawe kiedy dostanę @... Jedną zaletę picia ziół jednak zauważyłam, tzn nie wiem czy to od nich, ale być może ... Praktycznie nie mam pypci żadnych na buzi, a normalnie to zawsze jakieś coś mnie szpeci. Pewnie te pypcie od hormonów były.
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2012-11-26 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A na przekąski polecam z ciasta francuskiego porobić jakieś przekąski z różnymi nadzieniami np. szpinak, mięsko, pieczarki i na słodko też można. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby wcale ![]() Witam się! Ależ piękne słońce dziś u nas świeci. Aż od razu inaczej człowiek się czuje. Weekend spędziliśmy bardzo spokojnie, odpoczęliśmy sobie za wszystkie czasy. W sobotę wypiliśmy winko i obejrzeliśmy film. @ dobiega końca, więc jutro chyba poprzytulamy się nieco ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Witam a u mnie @
![]() ![]()
#4555 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Kocurku trzymam za Ciebie kciuki mocno mocno
![]() Szejda i Derda ... właśnie sie dowiedziałam ze moja szwagierka po roku starań trafiła do naszego dr B i oto poczał sie po wielu próbach i dołach potomek ![]() ![]() Dziś moj 20dc..znikeły wzdęcia,bóle brzucha jak na @ i w końcu czuję sie dobrze..co dziwne już tylko 10 dni do @ a ja nie mam psm'u (???) , za to ból cycków jak już wcześniej pisałam doskwiera..ale co dziwne nie ciągle ( raz mniej bolą, raz wiecej , zawsze bolały tylko boki i góra a teraz boli doł i środek - jakbym miała na niach siniaki) , sluz zaniknął , a zawsze był w II fazie. Cudowny sen miałam..śniło mi się dziś ze robiłam test i wyszły II kreski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.