Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-25, 20:05   #2401
Madzia_M77
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Ja mam spodnie khaki z zary, dział women. Są krótkie, na niskie osoby w sam raz.

Oglądałam zmierzch ostatnią część sagi- jest już na kinomaniaku świetna wersja. Polecam, nie trzeba iść do kina ,film fajny, zwłaszcza pod koniec.
Dzięki pamiętasz, czy były w innych kolorach?
Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Ja narzuciłam sobie intensywny program oszczędzania aż do 27.12 kiedy to zaszaleję na zarowych wyprzedażach Nie skorzystałam ze zniżki w Rossmanie i do Mohito, jestem z siebie dumna Pokusy atakują mnie ze wszystkich stron, ale postaram się ze wszystkich sił im nie ulec
Ja też próbuję. Bezowocnie i jeszcze rozkminiam mgłę pudrową, którą polecałaś

Cytat:
Wolę oglądać online niż ściągać, bo czasem pobieram przy tym sporo wirusów. Film szybko się ładuje i nie zajmuje miejsca na kompie. Oczywiście są filmy, które ściągam, bo je uwielbiam i często oglądam.

Tak w ogóle macie jakieś ulubione filmy, które możecie oglądać non stop?

Ja mam takie:
- Diabeł ubiera się u Prady
- Upiór w operze
- Lolita
- Czarny łabędź
- Dobry rok
- Oświadczyny po irlandzku
- Gry weselne
Kinomaniak jest ok, szybko aktualizują bazę, jest sporo nowości. I nawet nie zdzierają za premium

Ja uwielbiam "Jeźdźca bez głowy" i w kółko mogę oglądać "Desperate Housewifes"

Edytowane przez Madzia_M77
Czas edycji: 2012-11-25 o 20:09
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 21:05   #2402
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
Wcześniej miałam Maybelline Affinitone i Rimmel jest w porównaniu do tamtego dużo lepszy. Ja zawsze omiatam twarz matującym pudrem w kompakcie,dzisiaj nałożyłam Stay Matte Rimmel i po 6h twarz wygląda bardzo ładnie. Z tych bardziej kryjących plecam Estee Lauder Double Wear z tym,że trochę podkreśla skórki i niestety daje efekt maski

Paulina Migotka dziękuję Ci za polecenie strony kinomaniaka Dzięki Tobie obejrzałam Skyfall A teraz pora na Zmierzch
Nie ma za co. Korzytsam także ze strony zalukaj - tam też są seriale i filmy online za darmo.
Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Dzięki pamiętasz, czy były w innych kolorach?

Ja też próbuję. Bezowocnie i jeszcze rozkminiam mgłę pudrową, którą polecałaś

Kinomaniak jest ok, szybko aktualizują bazę, jest sporo nowości. I nawet nie zdzierają za premium

Ja uwielbiam "Jeźdźca bez głowy" i w kółko mogę oglądać "Desperate Housewifes"
Chyba były tylko w tym jednym kolorze. W zarze ostatnio sporo jest krótszych spodni, najwięcej na dziale women.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 21:34   #2403
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Ja też I jeszcze:
Mamma Mia!
Seks w wielkim mieście, obie części
Wredne dziewczyny

Może nie "ulubione" ale mogę oglądać w kółko i zawsze mi poprawiają humor. Mój ukochany film to Król Lew i ile razy bym nie oglądała, zawsze się popłaczę
To miłość mojego życia

Oj tak w Z ostatnio bardzo dużo krótkich spodni
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 21:38   #2404
iwona200
Zakorzenienie

Dziewczyny czy mogłybyście mi wytłumaczyć jak działa ten KINOMANIAK?

Weszłam z ciekawości i jestem w szoku jak nowe filmy już tam są. Tylko nie mogę znaleźć nigdzie cennika i w ogóle zasad kupowania. Zazwyczaj kupowałam na zalukaj.pl konto na miesiąc, a na KINOMANIAKU na razie doszłam do tego, że aby pooglądać film trzeba wysłać sms tylko nie było podanej kwoty choć może to dlatego, że się nie zarejestrowałam. Czy są tam miesięczne/kilkumiesięczne konta?
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 21:50   #2405
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Super Od razu nabrały życia i lekkości Próbowałaś kiedyś może zapuścić grzywkę?
tak, przez długi czas nie miałam grzywki, nawet teraz miałam plan zapuszczenia jej, ale nie mogłam wytrzymać już z za długą i mam dość wysokie czoło
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 22:42   #2406
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma za co. Korzytsam także ze strony zalukaj - tam też są seriale i filmy online za darmo.

Chyba były tylko w tym jednym kolorze. W zarze ostatnio sporo jest krótszych spodni, najwięcej na dziale women.
Dziękipolecę tam w najbliższym czasie, zawsze omijałam spodnie z Zary, bo musiałabym je skracać 20cm i wychodziło by na to że tam gdzie człowiek normalnie ma kolano ja mam połowę łydki

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy mogłybyście mi wytłumaczyć jak działa ten KINOMANIAK?

Weszłam z ciekawości i jestem w szoku jak nowe filmy już tam są. Tylko nie mogę znaleźć nigdzie cennika i w ogóle zasad kupowania. Zazwyczaj kupowałam na zalukaj.pl konto na miesiąc, a na KINOMANIAKU na razie doszłam do tego, że aby pooglądać film trzeba wysłać sms tylko nie było podanej kwoty choć może to dlatego, że się nie zarejestrowałam. Czy są tam miesięczne/kilkumiesięczne konta?
Żeby oglądać filmy musisz się zalogować bo inaczej wysyła cię na jakieś dziwne portaletego akurat nie kumam. Ale po założeniu konta na ekranie masz dwie zakładki - "oglądaj z limitem" i "oglądaj bez limitu". Często jest tak że ciężko jest się wbić na film bez limitu (chociaż rano jak masz czas to bez problemu) i wtedy odsyła cię do zakładki "zostań premium". Po kliknięciu masz opcję płacenia przez SMS, przelew i chyba nawet Paypal.
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 23:34   #2407
weronika7
Wtajemniczenie

Cytat:
Wolę oglądać online niż ściągać, bo czasem pobieram przy tym sporo wirusów. Film szybko się ładuje i nie zajmuje miejsca na kompie. Oczywiście są filmy, które ściągam, bo je uwielbiam i często oglądam.

Ja mam takie:
- Diabeł ubiera się u Prady
- Upiór w operze
- Lolita
- Czarny łabędź
- Dobry rok
- Oświadczyny po irlandzku
- Gry weselne
też bardzo lubię te filmy a oprócz tego:
-Jak zostać królem
-Pamiętnik
-American Beauty
-Wyznania gejszy
-Podaj dalej
-About a boy
-Vicky Cristina Barcelona
-Listy do Julii
Stary 2012-11-26, 08:59   #2408
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Chyba jednak na pocieszenie wybiorę się do Rossmanna może wybiorę jakieś cienie, bo prawie wszystkie mi się przeterminowały chociaż miałam zamówić paletki Sleeka, bo tutaj też o nich pisałyście...
Ooo tak, ja też zamierzam kupić Sleeka. Póki co wykańczam poczwórne cienie z avonu, ale myslę coraz bardziej intensywnie nad sleekiem.

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37792286]moje wariacje u fryzjera, jestem bardzo zadowolona i jest mi "lżej" chociaż nie odważyłam się na zmianę koloru, nawet niewielką [/QUOTE]

Super, super, super!!!!
Świetna zmiana!
Zdrowe, zadbane włosy - czego chcieć więcej?
Zastanawiam się nad taką grzywką jak ty masz. Kiedyś miałam podobną i dobrze się czułam i ostatnio mnie naszła ochota, kto wie może na dniach

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
Ja dzis podjelam druga probe i jest lepiej niz dotychczas (co oczywiscie nie znaczy,ze dobrze )- chyba taka zelowa wersja eyelinera mi najbardziej odpowiada a tobie jak idzie?
Jeszcze nie próbowałam. Nie miałam kiedy. W sobotę jechałam na zajęcia i nie chciało mi się rano bawić a w niedzielę szliśmy na recital Marcina Dańca to pomyślałam, że może spróbuję ale za późno zaczęłam się szykować i nie starczyło mi czasu a nie chciałam ryzykować Możźe dziś wieczorem się pobawię

Cytat:
Oglądałam zmierzch ostatnią część sagi- jest już na kinomaniaku świetna wersja. Polecam, nie trzeba iść do kina ,film fajny, zwłaszcza pod koniec.
ooo, super! Miałam iść w sobotę do kina, ale w takim razie oglądnę w domu Dziękuję za informacje

Połaziłam trochę w sobotę po Starym Browarze. Miałam chandrę i chciałam sobie coś kupić na poprawę humoru, ale nic mi się nie spodobało. Noo, oprócz kilku sukienek w Mohito, ale okropnie się zdenerowałam bo 34 było mi bardzo ciasne w biodrach, tak że ledwo mogłam się ruszać, natomiast 36 było zdecydowanie za szerokie, zwłaszcza w ramionach i w biuście. Okropne te rozmiarówki mają :/ Chciałam 2 sukienki, ale ostatecznie nie kupiłam żadnej

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Dziewczęta! Byłabym zapomniała! Wszystkim borykającym się z problemami z cerą polecam effaclar duo! Używam od środy i jestem nim oczarowana! Krostki, które ostatnio mi się pojawiły znijakają, buzia robi się coraz ładniejsza. Zamierzam aktuanie używać go na dzień, pod makijaż mineralny. Na noc glyco-a. W tygodniu maseczka z glinki ghassoul i czarnego mydła. Mam nadzieję, że ta kombinacja się sprawdzi Brakuje mi tu jeszcze tylko jakiegoś serum.
Wczoraj zrobiłam dość mocny makijaż (jak na mnie). Nałożyłam podkład Double wear i pomalowałam usta na czerwono (bardzo intensywna czerwień rimmel by kate moos)

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 10:16   #2409
Lena1209
Wtajemniczenie

Ag4 jeśli chodzi o serum to ja obecnie używam tego
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...at.html&next=1

Dobre opinie ma też Auriga Flavo C
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 10:43   #2410
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Dziewczęta! Byłabym zapomniała! Wszystkim borykającym się z problemami z cerą polecam effaclar duo! Używam od środy i jestem nim oczarowana! Krostki, które ostatnio mi się pojawiły znijakają, buzia robi się coraz ładniejsza. Zamierzam aktuanie używać go na dzień, pod makijaż mineralny. Na noc glyco-a. W tygodniu maseczka z glinki ghassoul i czarnego mydła. Mam nadzieję, że ta kombinacja się sprawdzi Brakuje mi tu jeszcze tylko jakiegoś serum.
Wczoraj zrobiłam dość mocny makijaż (jak na mnie). Nałożyłam podkład Double wear i pomalowałam usta na czerwono (bardzo intensywna czerwień rimmel by kate moos)
Fiu fiu

Ja do czerwieni nie mogę się przekonać. Muszę do niej dorosnąć
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 10:45   #2411
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo tak, ja też zamierzam kupić Sleeka. Póki co wykańczam poczwórne cienie z avonu, ale myslę coraz bardziej intensywnie nad sleekiem.
Paletka Sleek jest niezastąpiona. Ostatnio craz częsciej słyszę chwalebne opinie o paletce MUA - Heaven and Earth, bardzo łądne ziemiste kolory. Zastanawiam się nad kupnem.

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Ja narzuciłam sobie intensywny program oszczędzania aż do 27.12 kiedy to zaszaleję na zarowych wyprzedażach Nie skorzystałam ze zniżki w Rossmanie i do Mohito, jestem z siebie dumna Pokusy atakują mnie ze wszystkich stron, ale postaram się ze wszystkich sił im nie ulec
Mam dokładnie tak sam plan. Mam nadzieję,że dotrwam..
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 11:08   #2412
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Ależ ten weekend szybko minął!!! Oczywiście się nie wyspałam i teraz czekam na kolejny weekend, żeby się w końcu wyspać
W piątek zaliczyliśmy rodzinną imprezkę, a w sobotę imprezkę andrzejkową ze znajomymi Udało się nam też zarezerwować miejsca na Sylwestra, także w tym roku szykuje się bal
W niedzielę czekała mnie niestety szkoła, ale na szczęście nie miałam długo zajęć i mogliśmy pojechać w końcu na noweg Bonda Film jak dla mnie świetny, choć to był pierwszy Bond, którego obejrzałam do końca Powiem szczerze, że rla Bardema to mistrzostwo!!! Jak dla mnie przyćmił on samego Craiga

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37793765]dziękuję dziewczyny

dla porównania wrzucam moje włosy z marca:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4645
wtedy walczyłam o piękny skręt
i to co miałam niedawno na głowie to znacie, bardzo dobrze czuję się teraz, długie włosy mnie już zmęczyły [/QUOTE]

Ale miałaś długie włosy Zdecydowałaś się na bardzo radykalną zmianę Ale w takich krótszych też pięknie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez bbss Pokaż wiadomość
Dawno nie zaglądałam na Wizaż, a tu taka niespodzianka Ale się miłośniczki klasyki... rozkręciły
A no, z dnia nadzień piszemy coraz wiecej i więcej

Cytat:
Natomiast hitem ostatnio jest ten nowy Max Factor (chyba Forget_me kupiła go ).
Dokładnie, kupiłam go teraz na promocji za 35,99 Nie otwierałam go jeszcze, bo cały czas kończę Maybelline Affinitone, jednak kiedy sprawdzałam próbeczki w Rossmannie, to wydawał się byc świetny

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
Wczoraj pszyszly zamowione szpilki buffalo... jestem zachwycona
zdjecie z bloga daisyheels i moje
Piękne

Cytat:
Dzięki za wiadomość Dzisiaj może uda mi się am zajrzeć i obejrzeć ostatnią część Zmierzchu, bo małżon jakoś niechętnie chce na to jechać do kina

Cytat:
Do moich najukochańszych należą:
- Lot nad kukułczym gniazdem
- Zakochani widzą słonie
- Forrest Gump
- Pulp Fiction
- wszystkie filmy Koterskiego o Adasiu Miałczyńskim
- filmy Almodovara i Allena
- filmy Smarzowskiego
-American Beauty

i wiele, wiele innych

Cytat:
Ja jestem teraz na etapie kuracji z Avene i jak na razie jest nieco lepiej z moim czolem, ale nie wiem na jak długo Czekam na 17-go i na wizytę u dermatologa. Mam nadzieję, że mi pomoże

Musiałaś pięknie wyglądać z czerwonymi ustami Ja sie jakoś nie mogę przełamać do tego koloru na moich ustach, choć czerwone pomadki mam chyba trzy

Cytat:

Ja używam Flavo C od chyba już dwóch lat i jestem z jniego bardzo, ale to bardzo zadowolona
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 11:19   #2413
Ag4

Cytat:

Mam to serum z pervove zapisane w zakładce, żebym nie zapomniała o nim w czasie poszukiwań. Gdzie mogę je dostać? Chętnie bym je nabyła.
O flavo C też dużo czytałam i słyszałam, pewnie kiedyś się skuszę

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Paletka Sleek jest niezastąpiona. Ostatnio craz częsciej słyszę chwalebne opinie o paletce MUA - Heaven and Earth, bardzo łądne ziemiste kolory. Zastanawiam się nad kupnem.
o MUA nie słyszałam, ale ten sleek chodzi za mną od bardzo dawna. Chyba sobie zrobię prezent na mikołajki

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Udało się nam też zarezerwować miejsca na Sylwestra, także w tym roku szykuje się bal
Super, udanej zabawy!
My jeszcze nie mamy planów sylwestrowych,ale jesli chodzi o mnie to najchętniej zostałabym w domu. Ew. pojechałabym w góry albo nad morze, ale już nigdzie nie ma miejsc.
Ja nie przepadam za sylwestrem

Cytat:

Dokładnie, kupiłam go teraz na promocji za 35,99 Nie otwierałam go jeszcze, bo cały czas kończę Maybelline Affinitone, jednak kiedy sprawdzałam próbeczki w Rossmannie, to wydawał się byc świetny

Gdzieś wyczytałam, że może śmiało konkurować z Double Wear EL, ale jest lżejszy. Jeśli to prawda to z pewnością pokocham ten podkład!
Uwielbiam EL, ma doskonałe krycie i sprawia, że buzia wygląda nieskazitelnie. Niestety, zawsze po nim wyskakują mi krostki bo jest ciężki i skóra się dusi. Dlatego maluję się nim na jakieś wyjścia, nie wyobrażam sobie używać go na co dzień. Zmasakrowałby mi twarz. Chętnie spórbuję kiedyś tego nowego MF
Jak już go użyjesz to dja znać jak się sprawuje u Ciebie

Cytat:

Musiałaś pięknie wyglądać z czerwonymi ustami Ja sie jakoś nie mogę przełamać do tego koloru na moich ustach, choć czerwone pomadki mam chyba trzy
Na początku dziwnie się czułam Ale później się przyzwyczaiłam i nawet się sobie podobałam

Aga
Stary 2012-11-26, 11:35   #2414
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny
Ależ ten weekend szybko minął!!! Oczywiście się nie wyspałam i teraz czekam na kolejny weekend, żeby się w końcu wyspać
W piątek zaliczyliśmy rodzinną imprezkę, a w sobotę imprezkę andrzejkową ze znajomymi Udało się nam też zarezerwować miejsca na Sylwestra, także w tym roku szykuje się bal
W niedzielę czekała mnie niestety szkoła, ale na szczęście nie miałam długo zajęć i mogliśmy pojechać w końcu na noweg Bonda Film jak dla mnie świetny, choć to był pierwszy Bond, którego obejrzałam do końca Powiem szczerze, że rla Bardema to mistrzostwo!!! Jak dla mnie przyćmił on samego Craiga
Weekendy zawsze mijają tak szybko

My spędzaliśmy piątkowy i sobotni wieczór ze znajomymi, więc w niedzielę - leżakowanie do oporu. Widzę, że równie aktywnie spędziliście weekend

W tym roku na Sylwestra również rozpatrujemy ze znajomymi opcję wyjścia na bal. Byłaby to pierwsza impreza Sylwestrowa tego typu w naszym przypadku.

Cytat:
Na początku dziwnie się czułam Ale później się przyzwyczaiłam i nawet się sobie podobałam
Z czerwienią jak i każdym nazwijmy to "nowym" kolorem w makijażu trzeba się oswoić i odważyć wyjść z domu
Stary 2012-11-26, 11:45   #2415
Lena1209
Wtajemniczenie

Forget_me której wersji Flavo C używasz,8% czy 15%? Czytałam gdzieś,że 8% jest trochę tłusta... Ja chyba właśnie 15 % kupię

Ag4 ja moje kupiłam na allegro
http://allegro.pl/1-reshenie-serum-d...792211900.html
Czytałam też,że świetne są maski do włosów tej firmy ,chyba się skuszę jak pokończą mi się moje zapasy
Stary 2012-11-26, 11:57   #2416
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Super, udanej zabawy!
My jeszcze nie mamy planów sylwestrowych,ale jesli chodzi o mnie to najchętniej zostałabym w domu. Ew. pojechałabym w góry albo nad morze, ale już nigdzie nie ma miejsc.
Ja nie przepadam za sylwestrem

Gdzieś wyczytałam, że może śmiało konkurować z Double Wear EL, ale jest lżejszy. Jeśli to prawda to z pewnością pokocham ten podkład!
Uwielbiam EL, ma doskonałe krycie i sprawia, że buzia wygląda nieskazitelnie. Niestety, zawsze po nim wyskakują mi krostki bo jest ciężki i skóra się dusi. Dlatego maluję się nim na jakieś wyjścia, nie wyobrażam sobie używać go na co dzień. Zmasakrowałby mi twarz. Chętnie spórbuję kiedyś tego nowego MF
Jak już go użyjesz to dja znać jak się sprawuje u Ciebie

Dziękuję Mam nadzieję, że zabawa będzie bardzo udana
My rok temu spędzaliśmy Sylwestra u znajomych, dwa lata temu siedzieliśmy w domu, także w tym roku musi być bal Wytańczę się za wszystkie czasy Też myśleliśmy o wyjeździe w góry, ale ostatecznie wygrał bal

Powiem szczerze, zę nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła wypróbować ten nowy podkład z MF Ja mam zawsze tak, że jak kupię cosik nowego, to od razu mam ochotę go wypróbować
Jak tylko skończę teraz używany i będę mogła sie dobrać do MF, to od razu Wam tu napiszę

Ja jak na razie malowałam się czerwoną pomadką w domu Wydaje mi się że dziwnie w niej wyglądam, dlatego na malowaniu w domu kończę jak na razie przygodę z tym kolorem W sobotę kupiłam sobie jednak pomadkę o cemniejszym odcienu z Rimmela By Kate (bodajże 104 numer) i się zakochała w tym odcieniu Choć siebie w takim ciemniejszym kolorze nigdy nie widziałam, to teraz używam jej non stop

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Weekendy zawsze mijają tak szybko

My spędzaliśmy piątkowy i sobotni wieczór ze znajomymi, więc w niedzielę - leżakowanie do oporu. Widzę, że równie aktywnie spędziliście weekend

W tym roku na Sylwestra również rozpatrujemy ze znajomymi opcję wyjścia na bal. Byłaby to pierwsza impreza Sylwestrowa tego typu w naszym przypadku.
No niestety, weekendy zawsze mijają zbyt szybko także mi zawsze brakuje jednego dnia, żeby się po tych dwóch wolnych dniach wyspać

Zazdroszczę tego leżakowania Gdybym nie musiała jchać do szkoły, to też bym sobi poleniuchowała w domu Ale skoro już się zwlekłam z łóżka, to zaliczyliśmy kino i powiem szczerze, nie żałuję

U nas to bęzie chyba 4 bal sylwestrowy Jeśli się idzie na taki bal z fajnym towarzystwem, to zabawa jest przednia Ja się już nie mogę doczekać Mój małżon i kumpel już od sobotniej imprezy uczą się tańczyć gangnam style :ha haha:
Stary 2012-11-26, 11:57   #2417
Ag4

Cytat:
Forget_me której wersji Flavo C używasz,8% czy 15%? Czytałam gdzieś,że 8% jest trochę tłusta... Ja chyba właśnie 15 % kupię

Ag4 ja moje kupiłam na allegro
http://allegro.pl/1-reshenie-serum-d...792211900.html
Czytałam też,że świetne są maski do włosów tej firmy ,chyba się skuszę jak pokończą mi się moje zapasy
Dziękuję za linka
Już kupiłam W sklepie Kalina
Napaliłam się właśnie na kosmetyki do włosów z Rosji, ale mam bardzo dużo maseczek i odzywek póki co także muszę zużyć to co mam, buu

Dziekuję za przypomienie i plecenie tego serum, nie mogę się doczekać aż do mnie dotrze

Aga
Stary 2012-11-26, 12:03   #2418
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze kupuję 15% Stosuję tylko na noc i sprawdza się super
Stary 2012-11-26, 12:13   #2419
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję za linka
Już kupiłam W sklepie Kalina
Napaliłam się właśnie na kosmetyki do włosów z Rosji, ale mam bardzo dużo maseczek i odzywek póki co także muszę zużyć to co mam, buu

Dziekuję za przypomienie i plecenie tego serum, nie mogę się doczekać aż do mnie dotrze
Nie ma za co Właśnie o sklepie Kalina już ktoś chyba na tym wątku pisał Ja też zawsze z niecierpliwością czekam na przesyłki

Cytat:
Dziękuję Jak zużyję moje rosyjskie serum to kolejne będzie Flavo C 15%
Stary 2012-11-26, 12:26   #2420
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Jak zużyję moje rosyjskie serum to kolejne będzie Flavo C 15%
Ja ze swojej strony bardzo je polecam Kupuję je systematycznie i rzeczywiście różnicę w stanie skóry można zauważyć
Stary 2012-11-26, 12:28   #2421
Ag4

Cytat:
Ostatnio była na nie promocja w SP. Miałam zamiar je kupić, ale przedłużyło mi się na uczelni i nie zdążyłam :|
Poużywam teraz tego rosyjskiego a później może skuszę się na flavo
Tak właściwie to moje pierwsze serum

Aga
Stary 2012-11-26, 12:33   #2422
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio była na nie promocja w SP. Miałam zamiar je kupić, ale przedłużyło mi się na uczelni i nie zdążyłam :|
Poużywam teraz tego rosyjskiego a później może skuszę się na flavo
Tak właściwie to moje pierwsze serum
Ja kupuję je na All. bardziej się opłaca niż w SP
Jak kupowałam Flavo pierwszy raz, to mój małżon się dziwił, ze kupuję serum przeciwzmarszczkowe Stwierdził, że takie kosmetyki to kojarzą mi się z osobą w wieku jego matki Faceci to się jednak nie znajdą A serum na mnie dziala świetnie, nie wyobrażam sobie teraz wieczornej pielęgnacji bez jego użycia
Stary 2012-11-26, 12:39   #2423
Ag4

Cytat:
Ja kupuję je na All. bardziej się opłaca niż w SP
Jak kupowałam Flavo pierwszy raz, to mój małżon się dziwił, ze kupuję serum przeciwzmarszczkowe Stwierdził, że takie kosmetyki to kojarzą mi się z osobą w wieku jego matki Faceci to się jednak nie znajdą A serum na mnie dziala świetnie, nie wyobrażam sobie teraz wieczornej pielęgnacji bez jego użycia
A po jakim czasie od aplikacji serum nakładasz krem?

Aga
Stary 2012-11-26, 12:41   #2424
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Super, super, super!!!!
Świetna zmiana!
Zdrowe, zadbane włosy - czego chcieć więcej?
Zastanawiam się nad taką grzywką jak ty masz. Kiedyś miałam podobną i dobrze się czułam i ostatnio mnie naszła ochota, kto wie może na dniach

Jeszcze nie próbowałam. Nie miałam kiedy. W sobotę jechałam na zajęcia i nie chciało mi się rano bawić a w niedzielę szliśmy na recital Marcina Dańca to pomyślałam, że może spróbuję ale za późno zaczęłam się szykować i nie starczyło mi czasu a nie chciałam ryzykować Możźe dziś wieczorem się pobawię

ooo, super! Miałam iść w sobotę do kina, ale w takim razie oglądnę w domu Dziękuję za informacje

Połaziłam trochę w sobotę po Starym Browarze. Miałam chandrę i chciałam sobie coś kupić na poprawę humoru, ale nic mi się nie spodobało. Noo, oprócz kilku sukienek w Mohito, ale okropnie się zdenerowałam bo 34 było mi bardzo ciasne w biodrach, tak że ledwo mogłam się ruszać, natomiast 36 było zdecydowanie za szerokie, zwłaszcza w ramionach i w biuście. Okropne te rozmiarówki mają :/ Chciałam 2 sukienki, ale ostatecznie nie kupiłam żadnej

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Najgorzej będzie mi wybrać odcienie paletki, chciałabym od razu mieć wszystkie
niektóre z Was pisały też o pędzlach Eco tools, zastanawiałam się nad takim zestawem: http://www.drogerianaturalna.pl/ecot...kiem-1277.html
warto? jeszcze niedawno ten zestaw był w promocji, kilka zł taniej, ale oczywiście nie umiałam się zdecydować.

ja bardzo lubię taki makijaż kreska na powiece + czerwone usta. tyle tu piszecie o tych pomadkach rimmela, że chyba jednak obejrzę tę czerwoną chociaż mam dwa czerwone błyszczyki z inglota
Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Fiu fiu

Ja do czerwieni nie mogę się przekonać. Muszę do niej dorosnąć
dużo zależy od urody, ale jak dobierzesz odpowiedni odcień to taki makijaż jest moim zdaniem bardzo klasyczny

i jeszcze zainteresowało mnie to serum, chyba muszę napaść na bank
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 12:56   #2425
Ag4

Cytat:
niektóre z Was pisały też o pędzlach Eco tools, zastanawiałam się nad takim zestawem: http://www.drogerianaturalna.pl/ecot...kiem-1277.html
warto? jeszcze niedawno ten zestaw był w promocji, kilka zł taniej, ale oczywiście nie umiałam się zdecydować.

ja bardzo lubię taki makijaż kreska na powiece + czerwone usta. tyle tu piszecie o tych pomadkach rimmela, że chyba jednak obejrzę tę czerwoną chociaż mam dwa czerwone błyszczyki z inglota

dużo zależy od urody, ale jak dobierzesz odpowiedni odcień to taki makijaż jest moim zdaniem bardzo klasyczny

Zestaw pędzli wydaje sie byc super! Ja mam z ecotools pędzel do pudru, jest bardzo fajny. Po wielu praniach nic się z nim nie dzieje, jest niemal jak nowy

Te pomadki rimmel by kate są fajne Super pachną. Dla mnei to miła odmiana po pomadkach celii (które są super, ale ich zapach mi się nie podoba:/). Ja u siebie w Ross widziałam 2 odcienie czerwieni, ja wzięłam ten bardziej ostry, rażący - jesli mogę użyć takiego określenia dla czerwieni. Chyba btrochę żałuję bo mogłam wziąć jednak tą klasyczną czerwień, ale co tam

Aga
Stary 2012-11-26, 13:12   #2426
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Mam nadzieję, że zabawa będzie bardzo udana
My rok temu spędzaliśmy Sylwestra u znajomych, dwa lata temu siedzieliśmy w domu, także w tym roku musi być bal Wytańczę się za wszystkie czasy Też myśleliśmy o wyjeździe w góry, ale ostatecznie wygrał bal

Na pewno będziecie się świetnie bawić !

U nas w zeszłym roku miał być Sylwester wyjazdowy ze znajomymi, ale niestety Małżon się rozchorował i w dniu pakowania się stwierdziliśmy, że to nie jest do końca dobry pomysł. Zostaliśmy w domu.

W tym roku mamy zamiar nadrobić zaległości

Powiem szczerze, zę nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła wypróbować ten nowy podkład z MF Ja mam zawsze tak, że jak kupię cosik nowego, to od razu mam ochotę go wypróbować
Jak tylko skończę teraz używany i będę mogła sie dobrać do MF, to od razu Wam tu napiszę

Ja mam tak samo. Jak kupię coś nowego od razu mnie korci, żeby obejrzeć, sprawdzić, powąchać ...

Ja jak na razie malowałam się czerwoną pomadką w domu Wydaje mi się że dziwnie w niej wyglądam, dlatego na malowaniu w domu kończę jak na razie przygodę z tym kolorem W sobotę kupiłam sobie jednak pomadkę o cemniejszym odcienu z Rimmela By Kate (bodajże 104 numer) i się zakochała w tym odcieniu Choć siebie w takim ciemniejszym kolorze nigdy nie widziałam, to teraz używam jej non stop

Odpowiedni kolor/odcień to podstawa. Mnie kuszą ciemniejsze szminki, ale na razie nie mam odwagi takowej używać.

No niestety, weekendy zawsze mijają zbyt szybko także mi zawsze brakuje jednego dnia, żeby się po tych dwóch wolnych dniach wyspać

Zazdroszczę tego leżakowania Gdybym nie musiała jchać do szkoły, to też bym sobi poleniuchowała w domu Ale skoro już się zwlekłam z łóżka, to zaliczyliśmy kino i powiem szczerze, nie żałuję

U nas to bęzie chyba 4 bal sylwestrowy Jeśli się idzie na taki bal z fajnym towarzystwem, to zabawa jest przednia Ja się już nie mogę doczekać Mój małżon i kumpel już od sobotniej imprezy uczą się tańczyć gangnam style :ha haha:
W niedzielę, po późnych powrotach do domu spałam "jak zabita"

Miałam w planach zakupy, ale leżakowanie zwyciężyło

Dokładnie najważniejsze to doborowe towarzystwo !

Cytat:

O tak odpowiedni odcień to podstawa. Ja jeszcze nie znalazłam "swojej" czerwieni.

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2012-11-26 o 13:13
Stary 2012-11-26, 13:13   #2427
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
A po jakim czasie od aplikacji serum nakładasz krem?
Nie nakładam kremu w ogóle po aplikacji serum Próbowałam z aplikacją serum i kremu, ale niestety źle to działało na moją cerę. Samo serum sprawdza się u mnie idealnie

Cytat:
warto? jeszcze niedawno ten zestaw był w promocji, kilka zł taniej, ale oczywiście nie umiałam się zdecydować
Fajnie wygląda ten zestawik pędzli, a do tego cena jest całkiem fajna Ja mam chyba cztery pędzle z ET i jestem z nich bardzo zadowolona Totalnie nic się z nimi nie dzieje, a cienie, róż czy podkład naklada się nimi świetnie
Stary 2012-11-26, 13:37   #2428
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Sama nie używam, ale słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat pędzli z ET. Zaciekawiły mnie i mam w planach zakup.

Dziewczyny wydaje mi się, czy cena zestawu jest rzeczywiście okazyjna ?
Stary 2012-11-26, 13:55   #2429
Szoszoszo
Zakorzenienie

Ag4, a testujesz już może to nowe czarne mydło?
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 14:05   #2430
Ag4

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość
Ag4, a testujesz już może to nowe czarne mydło?
Użyłam 2/3 razy. Jeśli chodzi o działanie to póki co nie widzę różnicy pomiędzy tym, które mam teraz a tym z Organique. To z O. jedynie lepiej pachniało, tak mi się wydaje
No, i to które mam teraz wymieszałam w pudełku, bo jak otworzyłam to się przeraziłam - jasna maź. Okazało się, że pod spodem jest to, czego się spodziewałam. Także wymieszałam sobie odpowiednią ilość i przełożyłam do innego opakowania a resztę zostawiłam w tym sklepowym i trzymam w zimnym pomieszczeniu

Aga
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości