|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja uwielbiam "Jeźdźca bez głowy" i w kółko mogę oglądać "Desperate Housewifes"
Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2012-11-25 o 20:09 |
|||
|
|
|
#2402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak w Z ostatnio bardzo dużo krótkich spodni
|
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy mogłybyście mi wytłumaczyć jak działa ten KINOMANIAK?
Weszłam z ciekawości i jestem w szoku jak nowe filmy już tam są. Tylko nie mogę znaleźć nigdzie cennika i w ogóle zasad kupowania. Zazwyczaj kupowałam na zalukaj.pl konto na miesiąc, a na KINOMANIAKU na razie doszłam do tego, że aby pooglądać film trzeba wysłać sms tylko nie było podanej kwoty choć może to dlatego, że się nie zarejestrowałam. Czy są tam miesięczne/kilkumiesięczne konta? |
|
|
|
#2405 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2406 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wychodziło by na to że tam gdzie człowiek normalnie ma kolano ja mam połowę łydkiCytat:
tego akurat nie kumam. Ale po założeniu konta na ekranie masz dwie zakładki - "oglądaj z limitem" i "oglądaj bez limitu". Często jest tak że ciężko jest się wbić na film bez limitu (chociaż rano jak masz czas to bez problemu) i wtedy odsyła cię do zakładki "zostań premium". Po kliknięciu masz opcję płacenia przez SMS, przelew i chyba nawet Paypal.
|
||
|
|
|
#2407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-Jak zostać królem -Pamiętnik -American Beauty -Wyznania gejszy -Podaj dalej -About a boy -Vicky Cristina Barcelona -Listy do Julii
|
|
#2408 | |||
|
AGA :)
|
Cytat:
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37792286]moje wariacje u fryzjera, jestem bardzo zadowolona i jest mi "lżej" [/QUOTE]Super, super, super!!!! Świetna zmiana! Zdrowe, zadbane włosy - czego chcieć więcej? Zastanawiam się nad taką grzywką jak ty masz. Kiedyś miałam podobną i dobrze się czułam i ostatnio mnie naszła ochota, kto wie może na dniach Cytat:
Możźe dziś wieczorem się pobawię Cytat:
Dziękuję za informacje Połaziłam trochę w sobotę po Starym Browarze. Miałam chandrę i chciałam sobie coś kupić na poprawę humoru, ale nic mi się nie spodobało. Noo, oprócz kilku sukienek w Mohito, ale okropnie się zdenerowałam bo 34 było mi bardzo ciasne w biodrach, tak że ledwo mogłam się ruszać, natomiast 36 było zdecydowanie za szerokie, zwłaszcza w ramionach i w biuście. Okropne te rozmiarówki mają :/ Chciałam 2 sukienki, ale ostatecznie nie kupiłam żadnej ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Dziewczęta! Byłabym zapomniała! Wszystkim borykającym się z problemami z cerą polecam effaclar duo! Używam od środy i jestem nim oczarowana! Krostki, które ostatnio mi się pojawiły znijakają, buzia robi się coraz ładniejsza. Zamierzam aktuanie używać go na dzień, pod makijaż mineralny. Na noc glyco-a. W tygodniu maseczka z glinki ghassoul i czarnego mydła. Mam nadzieję, że ta kombinacja się sprawdzi Brakuje mi tu jeszcze tylko jakiegoś serum. Wczoraj zrobiłam dość mocny makijaż (jak na mnie). Nałożyłam podkład Double wear i pomalowałam usta na czerwono (bardzo intensywna czerwień rimmel by kate moos)
|
|
|
#2409 |
|
Wtajemniczenie
|
Ag4 jeśli chodzi o serum to ja obecnie używam tego
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...at.html&next=1 Dobre opinie ma też Auriga Flavo C |
|
|
|
#2410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja do czerwieni nie mogę się przekonać. Muszę do niej dorosnąć
|
|
|
|
|
#2411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję,że dotrwam..
|
||
|
|
|
#2412 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ależ ten weekend szybko minął!!! Oczywiście się nie wyspałam i teraz czekam na kolejny weekend, żeby się w końcu wyspać ![]() W piątek zaliczyliśmy rodzinną imprezkę, a w sobotę imprezkę andrzejkową ze znajomymi Udało się nam też zarezerwować miejsca na Sylwestra, także w tym roku szykuje się bal ![]() W niedzielę czekała mnie niestety szkoła, ale na szczęście nie miałam długo zajęć i mogliśmy pojechać w końcu na noweg Bonda Film jak dla mnie świetny, choć to był pierwszy Bond, którego obejrzałam do końca Powiem szczerze, że rla Bardema to mistrzostwo!!! [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37793765]dziękuję dziewczyny dla porównania wrzucam moje włosy z marca: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4645 wtedy walczyłam o piękny skręt ![]() i to co miałam niedawno na głowie to znacie, bardzo dobrze czuję się teraz, długie włosy mnie już zmęczyły [/QUOTE]Ale miałaś długie włosy Ale w takich krótszych też pięknie wyglądasz Cytat:
![]() Cytat:
Nie otwierałam go jeszcze, bo cały czas kończę Maybelline Affinitone, jednak kiedy sprawdzałam próbeczki w Rossmannie, to wydawał się byc świetny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
- Lot nad kukułczym gniazdem - Zakochani widzą słonie - Forrest Gump - Pulp Fiction - wszystkie filmy Koterskiego o Adasiu Miałczyńskim - filmy Almodovara i Allena - filmy Smarzowskiego -American Beauty i wiele, wiele innych ![]() Cytat:
Czekam na 17-go i na wizytę u dermatologa. Mam nadzieję, że mi pomoże ![]() Musiałaś pięknie wyglądać z czerwonymi ustami ![]() Cytat:
|
|
#2413 | |||||
|
|
Cytat:
O flavo C też dużo czytałam i słyszałam, pewnie kiedyś się skuszę Cytat:
Cytat:
My jeszcze nie mamy planów sylwestrowych,ale jesli chodzi o mnie to najchętniej zostałabym w domu. Ew. pojechałabym w góry albo nad morze, ale już nigdzie nie ma miejsc. Ja nie przepadam za sylwestrem ![]() Cytat:
Uwielbiam EL, ma doskonałe krycie i sprawia, że buzia wygląda nieskazitelnie. Niestety, zawsze po nim wyskakują mi krostki bo jest ciężki i skóra się dusi. Dlatego maluję się nim na jakieś wyjścia, nie wyobrażam sobie używać go na co dzień. Zmasakrowałby mi twarz. Chętnie spórbuję kiedyś tego nowego MF Jak już go użyjesz to dja znać jak się sprawuje u Ciebie Cytat:
Ale później się przyzwyczaiłam i nawet się sobie podobałam
|
|
|
#2414 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My spędzaliśmy piątkowy i sobotni wieczór ze znajomymi, więc w niedzielę - leżakowanie do oporu. Widzę, że równie aktywnie spędziliście weekend ![]() W tym roku na Sylwestra również rozpatrujemy ze znajomymi opcję wyjścia na bal. Byłaby to pierwsza impreza Sylwestrowa tego typu w naszym przypadku. Cytat:
|
||
|
|
|
#2415 |
|
Wtajemniczenie
|
Forget_me której wersji Flavo C używasz,8% czy 15%? Czytałam gdzieś,że 8% jest trochę tłusta... Ja chyba właśnie 15 % kupię
Ag4 ja moje kupiłam na allegro http://allegro.pl/1-reshenie-serum-d...792211900.html Czytałam też,że świetne są maski do włosów tej firmy ,chyba się skuszę jak pokończą mi się moje zapasy
|
|
|
|
#2416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My rok temu spędzaliśmy Sylwestra u znajomych, dwa lata temu siedzieliśmy w domu, także w tym roku musi być bal Wytańczę się za wszystkie czasy Też myśleliśmy o wyjeździe w góry, ale ostatecznie wygrał bal ![]() Powiem szczerze, zę nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła wypróbować ten nowy podkład z MF Ja mam zawsze tak, że jak kupię cosik nowego, to od razu mam ochotę go wypróbować Jak tylko skończę teraz używany i będę mogła sie dobrać do MF, to od razu Wam tu napiszę ![]() Ja jak na razie malowałam się czerwoną pomadką w domu Wydaje mi się że dziwnie w niej wyglądam, dlatego na malowaniu w domu kończę jak na razie przygodę z tym kolorem W sobotę kupiłam sobie jednak pomadkę o cemniejszym odcienu z Rimmela By Kate (bodajże 104 numer) i się zakochała w tym odcieniu ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę tego leżakowania Gdybym nie musiała jchać do szkoły, to też bym sobi poleniuchowała w domu Ale skoro już się zwlekłam z łóżka, to zaliczyliśmy kino i powiem szczerze, nie żałuję ![]() U nas to bęzie chyba 4 bal sylwestrowy Jeśli się idzie na taki bal z fajnym towarzystwem, to zabawa jest przednia Ja się już nie mogę doczekać Mój małżon i kumpel już od sobotniej imprezy uczą się tańczyć gangnam style ![]() ![]()
|
|
#2417 | |
|
|
Cytat:
![]() Już kupiłam W sklepie Kalina Napaliłam się właśnie na kosmetyki do włosów z Rosji, ale mam bardzo dużo maseczek i odzywek póki co także muszę zużyć to co mam, buu Dziekuję za przypomienie i plecenie tego serum, nie mogę się doczekać aż do mnie dotrze
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też zawsze z niecierpliwością czekam na przesyłki ![]() Dziękuję |
|
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupuję je systematycznie i rzeczywiście różnicę w stanie skóry można zauważyć
|
|
#2421 |
|
|
Ostatnio była na nie promocja w SP. Miałam zamiar je kupić, ale przedłużyło mi się na uczelni i nie zdążyłam :|
Poużywam teraz tego rosyjskiego a później może skuszę się na flavo Tak właściwie to moje pierwsze serum
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kupowałam Flavo pierwszy raz, to mój małżon się dziwił, ze kupuję serum przeciwzmarszczkowe Stwierdził, że takie kosmetyki to kojarzą mi się z osobą w wieku jego matki A serum na mnie dziala świetnie, nie wyobrażam sobie teraz wieczornej pielęgnacji bez jego użycia
|
|
#2423 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#2424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niektóre z Was pisały też o pędzlach Eco tools, zastanawiałam się nad takim zestawem: http://www.drogerianaturalna.pl/ecot...kiem-1277.html warto? jeszcze niedawno ten zestaw był w promocji, kilka zł taniej, ale oczywiście nie umiałam się zdecydować. ja bardzo lubię taki makijaż kreska na powiece + czerwone usta. tyle tu piszecie o tych pomadkach rimmela, że chyba jednak obejrzę tę czerwoną chociaż mam dwa czerwone błyszczyki z inglota Cytat:
i jeszcze zainteresowało mnie to serum, chyba muszę napaść na bank
|
||
|
|
|
#2425 | |
|
|
Cytat:
Ja mam z ecotools pędzel do pudru, jest bardzo fajny. Po wielu praniach nic się z nim nie dzieje, jest niemal jak nowy Te pomadki rimmel by kate są fajne
|
|
|
#2426 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam w planach zakupy, ale leżakowanie zwyciężyło Dokładnie najważniejsze to doborowe towarzystwo ! Cytat:
Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2012-11-26 o 13:13 |
||
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie nakładam kremu w ogóle po aplikacji serum
Próbowałam z aplikacją serum i kremu, ale niestety źle to działało na moją cerę. Samo serum sprawdza się u mnie idealnie Cytat:
|
|
#2428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny wydaje mi się, czy cena zestawu jest rzeczywiście okazyjna ? |
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Ag4, a testujesz już może to nowe czarne mydło?
|
|
|
|
#2430 |
|
|
Użyłam 2/3 razy. Jeśli chodzi o działanie to póki co nie widzę różnicy pomiędzy tym, które mam teraz a tym z Organique. To z O. jedynie lepiej pachniało, tak mi się wydaje
No, i to które mam teraz wymieszałam w pudełku, bo jak otworzyłam to się przeraziłam - jasna maź. Okazało się, że pod spodem jest to, czego się spodziewałam. Także wymieszałam sobie odpowiednią ilość i przełożyłam do innego opakowania a resztę zostawiłam w tym sklepowym i trzymam w zimnym pomieszczeniu
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

,film fajny, zwłaszcza pod koniec.
Pokusy atakują mnie ze wszystkich stron, ale postaram się ze wszystkich sił im nie ulec

tego akurat nie kumam. Ale po założeniu konta na ekranie masz dwie zakładki - "oglądaj z limitem" i "oglądaj bez limitu". Często jest tak że ciężko jest się wbić na film bez limitu (chociaż rano jak masz czas to bez problemu) i wtedy odsyła cię do zakładki "zostań premium". Po kliknięciu masz opcję płacenia przez SMS, przelew i chyba nawet Paypal.

może wybiorę jakieś cienie, bo prawie wszystkie mi się przeterminowały