Śląskie Panny Młode cz.II - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-24, 12:12   #4861
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
Dziekuję zakochałam sie w niej Nie wiem jak wytrzymam te parę miesięcy do czasu aż przyleci do Salonu

Kupiłam ją w Salonie Sukien Ślubnych Anna w Katowicach przy ul. Andrzeja. Polecam salon i Panią Gabrielę - cudowna osoba
fakt, w salonie Anna są super sprzedawczynie aż żałowałam ze tam nic akurat ciekawego nie znalazłam jak szukałam sukni dla siebie

Dziewczyny, poleci któraś dobrą pralnię w Katowicach?
muszę wreszcie dać do czyszczenia suknię, bo ileż może na drzwiach od szafy wisieć

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 14:04   #4862
Vegetka
Zakorzenienie

Ewusia Marchew koniecznie chcesz oddawać suknię do czyszczenia, ?? moja mama wyczyściła suknię siostry w domu, wygląda jak nowa
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 16:39   #4863
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
fakt, w salonie Anna są super sprzedawczynie aż żałowałam ze tam nic akurat ciekawego nie znalazłam jak szukałam sukni dla siebie

Dziewczyny, poleci któraś dobrą pralnię w Katowicach?
muszę wreszcie dać do czyszczenia suknię, bo ileż może na drzwiach od szafy wisieć
W jakim salonie kupowałaś suknię? Osobiście oddawałam do prania w salonie, w którym kupowałam i cena za taką usługę wyniosła mnie 150 zł.
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-24, 16:45   #4864
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
Ewusia Marchew koniecznie chcesz oddawać suknię do czyszczenia, ?? moja mama wyczyściła suknię siostry w domu, wygląda jak nowa
myślałam o tym ale boję się szczerze mówiąc suknia ma aplikacje w postaci kryształków i nie da jej się zamoczyć w całości, chyba nie dałabym rady sama wyprać a nie ma mi kto pomóc
Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
W jakim salonie kupowałaś suknię? Osobiście oddawałam do prania w salonie, w którym kupowałam i cena za taką usługę wyniosła mnie 150 zł.
w Evicie, ale oni są sieciówką i w związku z tym piorą suknie w Krakowie, więc wożą tam tylko suknie które są do wydania
właśnie pytałam specjalnie bo chciałam żeby mi coś polecili, ale Kraków mnie nie urządza

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 15:08   #4865
Keithlyn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość

Oto moja suknia ślubna .
Szukając tej "jedynej" sukni ślubnej byłam w wielu salonach nie tylko w Katowicach, przeglądałam suknie również w sieci, jednak nic mi się nie podobało. Przypadła mi jedna suknia do gustu w salonie Agnes, w zasadzie byłam już zdecydowana. Moja przyjaciółka a zarazem świadkowa wyciągnęła mnie do salonu Sarah, akurat miałyśmy po drodze, weszłyśmy, jednak moje myśli krążyły wokół wcześniej wybranej, nie chciałam patrzeć na inne.

Suknia, którą w końcu zamówiłam nie podobała mi się na manekinie, nie chciałam jej nawet przymierzać ale po chwili stwierdziłam, że niczym nie ryzykuję i przymierzyć mogę. Olśniło mnie a moja decyzja o wyjątkowej sukni slubnej zmieniła się. Poczułam jakbyśmy były ze sobą związane. Ta i żadna inna. Przyjechałam z mamą do salonu w celu pokazania jej mojej wybranki. Mama nie chciała abym ją przymierzyła "beznadziejna, brzydka, nie mierz jej" mówiła a ja postawiłam na swoje i dałam do zrozumienia, że zmieni zdanie. Zmieniła jak mnie w niej zobaczyła, popłakała się i stwierdziła, że wyglądam wyjątkowo i w takiej sukni mnie widzi na moim ślubie. Także taka moja historia Panie pracujące w salonie przemiłe, w niektórych salonach spotkałam się z opryskliwością i brakiem zainteresowania, natomiast tutaj pełen profesjonalizm a obsługa zasługuje na medal i podwyżkę
Też tak poczułam poczułam, że do mnie pasuje po prostu ...
Chociaż na pierwszy rzut oka to mało co mi sie tam podobało
dlatego właśnie trzeba mierzyć nawet co to sie nam nie podoba na pierwszy rzut oka

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-25, 15:55   #4866
nutik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Też tak poczułam poczułam, że do mnie pasuje po prostu ...
Chociaż na pierwszy rzut oka to mało co mi sie tam podobało
dlatego właśnie trzeba mierzyć nawet co to sie nam nie podoba na pierwszy rzut oka
I ja miałam tak samo! Mierzyłam i mierzyłam w różnych salonach i miastach i niewiele mi się podobało, a jak były ładne to z kiepskich materiałów... I w końcu pojechałam z mamą i siostrą (moją świadkową) do Krakowa. Byłyśmy na ul. Długiej i dramat...potem pojechałyśmy do salonu Nabla. Na wejściu, trochę dla jaj jak pani, która mnie obsługiwała zapytała, czego szukam, to powiedziałam "sukni marzeń!". No i się zrobiło wesoło, mogłam buszować w wieszakach i oglądać każdą sukienkę z osobna. Niestety nie było sukienek, które po przejrzeniu ich www mi się najbardziej podobały. Zwątpiłam wtedy, ale pani mnie przekonała, żebym pomierzyła różne suknie, a może jednak coś znajdę. No i powybierała mi różne suknie po ocenie mojej sylwetki, takie, na które ja bym nawet uwagi nie zwróciła. Tylko jedna z nich (potem się okazało, że moja!) już mi się na www bardzo podobała, ale uznałam, że to nie na moją figurę i nie poświęciłam jej uwagi więcej. Tak więc mierzyłam po kolei to, co mi pani powybierała. I jakie było moje zdziwienie, jak się w nich oglądałam (pojechałam z nastawieniem, że jestem gruba i nieforemna i że w ogóle się nie nadaję na PM)! Każda z kolejnych sukienek wyglądała na mnie lepiej od poprzedniej i na koniec miałam straszny mętlik w głowie i byłam bardzo rozdarta. Mierzyłam 2h! I powiedziałam mamie, która ze mną wtedy przyjechała, że "ja nie jestem w stanie wybrać sukienki dzisiaj, bo mam mętlik w głowie, we wszystkim mi tak ładnie jest!". Ale mama sprowadziła mnie na ziemię i kategorycznie stwierdziła, że ona nie będzie ze mną dziesięć razy jeździć 100km od domu i że mam się zdecydować TERAZ. No to poprosiłam panią w salonie, żeby jeszcze raz ubrała mnie w sukienkę, która z nich wszystkich mi się najbardziej podoba- Nabla Fleure. Jak się w niej zobaczyłam, to po prostu napłynęły mi łzy do oczu i pomysłałam "O Jezu, jak ja w tej sukience wyglądam, pasuje do mnie po prostu idealnie, jak żadna inna!!!". Powstrzymałam łzy bo mi głupio było. Mama stała jak oniemiała, nie wiedziała co powiedzieć, moja siostra też zachwycona i już wiedziałyśmy, że to TA JEDYNA. Poprosiłam o pewne zmiany i zamówiłyśmy sukienkę. Potem już w domu jak o tym myślałam to się martwiłam, czy to jednak na pewno ta, ale jak tylko sobie przypomnę to uczucie, jak się w niej zobaczyłam, to od razu się znowu przekonuję. Spadł mi wtedy kamień z serca że dokonałam wyboru i mam już to z głowy i oglądanie innych sukienek już mnie psińco obchodzi. Czuję taki spokój i nie mam wątpliwości. Jestem szczęśliwa, że do ślubu pójdę w swojej SUKNI MARZEŃ Ja całe życie o tym marzyłam i akurat tak się składa, że moja sukienka ma wszystkie elementy, które w niej chciałam: jest w miarę prosta, delikatna, zwiewna, z lejącego materiału, z dekoltem w serduszko, oryginalna, z koronką u brzegu na trenie (jest tren!) i co najważniejsze- dłuuugaśny welon mgiełka.

Sorry za long posta, ale jestem bardzo bardzo zadowolona
nutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 12:11   #4867
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
myślałam o tym ale boję się szczerze mówiąc suknia ma aplikacje w postaci kryształków i nie da jej się zamoczyć w całości, chyba nie dałabym rady sama wyprać a nie ma mi kto pomóc

w Evicie, ale oni są sieciówką i w związku z tym piorą suknie w Krakowie, więc wożą tam tylko suknie które są do wydania
właśnie pytałam specjalnie bo chciałam żeby mi coś polecili, ale Kraków mnie nie urządza
Zadzwoń do tego salonu, na stronie internetowej znajdziesz numer i zapytaj się, czy nie będzie problemu z wypraniem jednak myślę, że bezproblemowo wypiorą.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez nutik Pokaż wiadomość
I ja miałam tak samo! Mierzyłam i mierzyłam w różnych salonach i miastach i niewiele mi się podobało, a jak były ładne to z kiepskich materiałów... I w końcu pojechałam z mamą i siostrą (moją świadkową) do Krakowa. Byłyśmy na ul. Długiej i dramat...potem pojechałyśmy do salonu Nabla. Na wejściu, trochę dla jaj jak pani, która mnie obsługiwała zapytała, czego szukam, to powiedziałam "sukni marzeń!". No i się zrobiło wesoło, mogłam buszować w wieszakach i oglądać każdą sukienkę z osobna. Niestety nie było sukienek, które po przejrzeniu ich www mi się najbardziej podobały. Zwątpiłam wtedy, ale pani mnie przekonała, żebym pomierzyła różne suknie, a może jednak coś znajdę. No i powybierała mi różne suknie po ocenie mojej sylwetki, takie, na które ja bym nawet uwagi nie zwróciła. Tylko jedna z nich (potem się okazało, że moja!) już mi się na www bardzo podobała, ale uznałam, że to nie na moją figurę i nie poświęciłam jej uwagi więcej. Tak więc mierzyłam po kolei to, co mi pani powybierała. I jakie było moje zdziwienie, jak się w nich oglądałam (pojechałam z nastawieniem, że jestem gruba i nieforemna i że w ogóle się nie nadaję na PM)! Każda z kolejnych sukienek wyglądała na mnie lepiej od poprzedniej i na koniec miałam straszny mętlik w głowie i byłam bardzo rozdarta. Mierzyłam 2h! I powiedziałam mamie, która ze mną wtedy przyjechała, że "ja nie jestem w stanie wybrać sukienki dzisiaj, bo mam mętlik w głowie, we wszystkim mi tak ładnie jest!". Ale mama sprowadziła mnie na ziemię i kategorycznie stwierdziła, że ona nie będzie ze mną dziesięć razy jeździć 100km od domu i że mam się zdecydować TERAZ. No to poprosiłam panią w salonie, żeby jeszcze raz ubrała mnie w sukienkę, która z nich wszystkich mi się najbardziej podoba- Nabla Fleure. Jak się w niej zobaczyłam, to po prostu napłynęły mi łzy do oczu i pomysłałam "O Jezu, jak ja w tej sukience wyglądam, pasuje do mnie po prostu idealnie, jak żadna inna!!!". Powstrzymałam łzy bo mi głupio było. Mama stała jak oniemiała, nie wiedziała co powiedzieć, moja siostra też zachwycona i już wiedziałyśmy, że to TA JEDYNA. Poprosiłam o pewne zmiany i zamówiłyśmy sukienkę. Potem już w domu jak o tym myślałam to się martwiłam, czy to jednak na pewno ta, ale jak tylko sobie przypomnę to uczucie, jak się w niej zobaczyłam, to od razu się znowu przekonuję. Spadł mi wtedy kamień z serca że dokonałam wyboru i mam już to z głowy i oglądanie innych sukienek już mnie psińco obchodzi. Czuję taki spokój i nie mam wątpliwości. Jestem szczęśliwa, że do ślubu pójdę w swojej SUKNI MARZEŃ Ja całe życie o tym marzyłam i akurat tak się składa, że moja sukienka ma wszystkie elementy, które w niej chciałam: jest w miarę prosta, delikatna, zwiewna, z lejącego materiału, z dekoltem w serduszko, oryginalna, z koronką u brzegu na trenie (jest tren!) i co najważniejsze- dłuuugaśny welon mgiełka.

Sorry za long posta, ale jestem bardzo bardzo zadowolona
Nie ma za co, aż miło się czyta
Zawsze się obawiałam, jak to będzie z tą jedną jedyną suknią skoro wszystkie są piękne a tutaj miłe zaskoczenie

Edytowane przez betty0502
Czas edycji: 2012-11-26 o 12:14
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:36   #4868
claudusiaaaaa
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Mam pytanie. Czy któraś mogłaby mi polecić dobrego fryzjera, który "wyczarowałby" mi piękną fryzurę na mój ślub? Będę bardzo wdzięczna.
claudusiaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:38   #4869
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez claudusiaaaaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Mam pytanie. Czy któraś mogłaby mi polecić dobrego fryzjera, który "wyczarowałby" mi piękną fryzurę na mój ślub? Będę bardzo wdzięczna.
Podaj jeszcze rejon, z którego chcesz skorzystać- będzie łatwiej

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:49   #4870
claudusiaaaaa
Raczkowanie

No tak, mój błąd. Katowice, Piekary, Bytom... Te okolice mnie interesują.
Stary 2012-11-26, 13:57   #4871
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
No tak, mój błąd. Katowice, Piekary, Bytom... Te okolice mnie interesują.
Ja znam boską fryzjerkę ale z Sosnowca

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:59   #4872
claudusiaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja znam boską fryzjerkę ale z Sosnowca
Hmmm to właściwie też nie jest specjalnie daleko, więc bardzo Ci proszę o jakieś namiary, stronkę, cokolwiek

Niestety, sama jeszcze nie wiem, czego oczekuję, więc mam nadzieję, że fryzjer/ka będzie miał/a wizję...
Stary 2012-11-26, 14:11   #4873
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Hmmm to właściwie też nie jest specjalnie daleko, więc bardzo Ci proszę o jakieś namiary, stronkę, cokolwiek

Niestety, sama jeszcze nie wiem, czego oczekuję, więc mam nadzieję, że fryzjer/ka będzie miał/a wizję...
Skąd ja to znam sama takiej szukałam i na szczęście się zrozumiałyśmy bez słów Ewelina ma nowoczesne podejście do włosów i super umie doradzić i dobrać fryzurke do twarzy. Pracuje w studiu fryzjerskim Viki w Sosnowcu http://www.vikistudio.com.pl/index.php?act=kontakt

- 25 kg
Stary 2012-11-26, 14:22   #4874
claudusiaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Skąd ja to znam sama takiej szukałam i na szczęście się zrozumiałyśmy bez słów Ewelina ma nowoczesne podejście do włosów i super umie doradzić i dobrać fryzurke do twarzy. Pracuje w studiu fryzjerskim Viki w Sosnowcu http://www.vikistudio.com.pl/index.php?act=kontakt

Bardzo Ci dziękuję Właśnie na takiej fryzjerce mi zależy, która doradzi, bo wiem jak to było z suknią. Te, które podobały mi się na zdjęciach, w rzeczywistości zupełnie do mnie nie pasowały. Jedno już za mną, teraz liczę, że z fryzura tez pójdzie tak gładko
Stary 2012-11-26, 14:36   #4875
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Bardzo Ci dziękuję Właśnie na takiej fryzjerce mi zależy, która doradzi, bo wiem jak to było z suknią. Te, które podobały mi się na zdjęciach, w rzeczywistości zupełnie do mnie nie pasowały. Jedno już za mną, teraz liczę, że z fryzura tez pójdzie tak gładko
Ja zabrałam zdjęcia kilku fryzur które mi sie podobaly, zdjęcia sukni i butów. Pogadałysmy o ogólnym pomysle, przetestowałyśmy kilka fryzur i gotowe

- 25 kg
Stary 2012-11-26, 14:45   #4876
claudusiaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Ja zabrałam zdjęcia kilku fryzur które mi sie podobaly, zdjęcia sukni i butów. Pogadałysmy o ogólnym pomysle, przetestowałyśmy kilka fryzur i gotowe
Też mam wprawdzie kilka fryzur zapisanych, ale będę liczyła na pomoc :P Możesz mi jeszcze zdradzić, czy płaciłaś jak za jedną fryzurę próbną (bo piszesz, że testowałyście kilka)?

Edytowane przez claudusiaaaaa
Czas edycji: 2012-11-26 o 14:47
Stary 2012-11-26, 14:51   #4877
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Też mam wprawdzie kilka fryzur zapisanych, ale będę liczyła na pomoc :P Możesz mi jeszcze zdradzić, czy płaciłaś jak za jedną fryzurę próbną (bo piszesz, że testowałyście kilka)?
Salon do najtańszych nie należy (niestety). Za ślubną fryzurę zapłaciłam 170 zł (o ile dobrze pamiętam) ale była ona pracochłonna - bardzo choć na taka nie wyglądała

Jesli chodzi o próbną to zapłaciłam jak za jedno uczesanie ale nie pamiętam już dokładnie ile to było. Zadzwoń do nich, powiedz o co ci chodzi, że masz kilka pomysłów i spytaj o cenę.

- 25 kg
Stary 2012-11-26, 14:53   #4878
claudusiaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Salon do najtańszych nie należy (niestety). Za ślubną fryzurę zapłaciłam 170 zł (o ile dobrze pamiętam) ale była ona pracochłonna - bardzo choć na taka nie wyglądała

Jesli chodzi o próbną to zapłaciłam jak za jedno uczesanie ale nie pamiętam już dokładnie ile to było. Zadzwoń do nich, powiedz o co ci chodzi, że masz kilka pomysłów i spytaj o cenę.
Myslę, że tak będzie najlepiej Jeszcze raz dziękuję, a korzystając z okazji, czy odnośnie makijażu też masz kogos godnego polecenia?
Stary 2012-11-26, 15:05   #4879
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Myslę, że tak będzie najlepiej Jeszcze raz dziękuję, a korzystając z okazji, czy odnośnie makijażu też masz kogos godnego polecenia?
Oczywiście Ania Oramus, nikt inny
Teraz przeprowadziła sie do Katowic
Dojeźdza do domu, polecam iść do niej na próbny.
Serce dziewczyna. Przemiła, przeurocza i bardzo uzdolniona
http://anna.oramus.getphoto.net/
http://blog.annaoramus.pl/

- 25 kg
Stary 2012-11-26, 15:11   #4880
claudusiaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Oczywiście Ania Oramus, nikt inny
Teraz przeprowadziła sie do Katowic
Dojeźdza do domu, polecam iść do niej na próbny.
Serce dziewczyna. Przemiła, przeurocza i bardzo uzdolniona
http://anna.oramus.getphoto.net/
http://blog.annaoramus.pl/

Hehe no właśnie jest jedną z wizażystek, której namiary sobie zapisałam Zastanawiam się tez nad Panią Jolą Surmańską
Stary 2012-11-26, 15:25   #4881
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Hehe no właśnie jest jedną z wizażystek, której namiary sobie zapisałam Zastanawiam się tez nad Panią Jolą Surmańską
to może inne dziewczyny pomogą bo ja nie znam
mnie malowała Ania

- 25 kg
Stary 2012-11-26, 15:35   #4882
claudusiaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
to może inne dziewczyny pomogą bo ja nie znam
mnie malowała Ania
Obie Pani, z tego co wyczytałam, mają bardzo dobre opinie. Teraz muszę się zdecydować, którą wybrać. Na szczęście to już końcówka spraw do załatwienia. Reszta juz za mną
Stary 2012-11-26, 19:45   #4883
Maadzialenaa
Zadomowienie

To i ja się dołączę z datą 21.09.2013
i od razu pozwolę sobie zadać pytanie - czy znacie jakieś dobre krawcowe z terenu śląska, które mogłybyście polecić do uszycia sukni ślubnej?

Maadzialenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 19:49   #4884
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Maadzialenaa Pokaż wiadomość
i od razu pozwolę sobie zadać pytanie - czy znacie jakieś dobre krawcowe z terenu śląska, które mogłybyście polecić do uszycia sukni ślubnej?
Ja znam panią Michalinę z Wodzisławia Śląskiego. Szyła mi suknię i jestem bardzo zadowolona

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 19:52   #4885
Maadzialenaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ja znam panią Michalinę z Wodzisławia Śląskiego. Szyła mi suknię i jestem bardzo zadowolona
Dzięki, ale wolałabym coś z obrębu katowicko-sosnowiecko-bytomsko-tarnogórskiego

Maadzialenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:50   #4886
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
W moje urodziny

Ja szyłam w Częstochowie i to była najlepsza decyzja

- 25 kg
Stary 2012-11-27, 13:35   #4887
KaKa2061
Raczkowanie

Ja też się dołączam do grona, ale jeszcze bez konkretnej daty ślubu.

12.11.2016r.
KaKa2061 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 13:36   #4888
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez KaKa2061 Pokaż wiadomość
Ja też się dołączam do grona, ale jeszcze bez konkretnej daty ślubu.
Witajcie

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:13   #4889
ladyInGreen
Zadomowienie

Hej, można dołączyć?
Jestem śląską PMką 2013, ślub mamy 14 września. Praktycznie wszystko co ważne jest już załatwione, zostały jakieś pojedyncze drobnostki
Stary 2012-11-27, 15:14   #4890
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyInGreen Pokaż wiadomość
Hej, można dołączyć?
Jestem śląską PMką 2013, ślub mamy 14 września. Praktycznie wszystko co ważne jest już załatwione, zostały jakieś pojedyncze drobnostki
Witaj

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości