Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-08.2011 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnej cześci naszego wątku. Zapraszam do głosowania
Już jest zima i bałwanek-mamo, mamo nie mam sanek! 4 8,33%
Na jedzenie czasu nie marnujemy, od rana do nocy świat poznajemy. 0 0%
Śnieg, sanki i Mikołaj, do zabawy nas zawołaj. Ciągle rośniemy i coraz więcej łobuzujemy 0 0%
Książki „czytamy“, coraz więcej mówimy, nasze mamusie w zdziwienie wprawimy. 0 0%
Jesteście gotowi na szaleństwa wakacyjnych dzieci? To już kolejna zima z ich udziałem leci 0 0%
Pierwsze święta odkąd chodzimy i na saneczkach też już jeździmy 2 4,17%
Czy to synek, czy to córka- co dzień wielka rozpierdułka 13 27,08%
Kończymy ząbkować, zaczynamy mówić, wakacyjnych dzieci nie da się nie lubić. 3 6,25%
Zima przyszła, my psocimy i na sanki wychodzimy 2 4,17%
Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną 15 31,25%
Zbieramy siły, szyki zwieramy, na bunt dwulatka razem czekamy 1 2,08%
Mamy ciągle nowe, szatańskie pomysły, przez które mamusie tracą wszystkie zmysły 3 6,25%
Na sankach śmigać, choinki stroić, przy stole broić- to wszystko tej zimy ze swym smykiem zrobimy! 1 2,08%
Biegam, skaczę, klocki składam i na nocnik sobie siadam. 1 2,08%
Biegam, skaczę, klocki składam i do mamy ciągle gadam. 1 2,08%
Zęby prawie wszystkie mam, zjadam wszystko am, am am 2 4,17%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-26, 13:38   #3211
myha82
Wtajemniczenie

Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0

Apropo penisów...znacie?:
Rozmawiają: marchewka, ogórek i penis.
-Marchewka: smutny mój los, jak urosnę to wrzucą mnie do surówki!
-Ogórek: a ja jak urosnę to wrzucą mnie do słoika, zaleją octem i zamkną w piwnicy!
-Penis: i wy myślicie z macie przerąbane? Ja jak urosnę to zakładają mi ciasny worek na głowę, wpychają mnie do ciasnej dziury, wala moją głową o ścianę aż się porzygam i stracę przytomność... i tak za każdym razem.

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:41   #3212
patik87
Zakorzenienie

Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0

Oliweczka napisała: jest na porodówce, rozwarcie na 3 palce ( dużo!) zaraz podłączą oxy.
No to czekamy! Szybko pójdzie chyba

MYha posikałam się dobre ! sprzedałam tż, też się kładzie ze śmiechu

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2012-11-26 o 13:44
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 13:46   #3213
pieleszka
Wtajemniczenie

shira popłakałam się ze śmiechu
Myha dobre
no to już lada moment, lada chwila i powitamy na świecie Mateuszka!!

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 14:00   #3214
83monia
Zakorzenienie

sprzedałam tekst shiry w pracy

poklikacie troche w podpis? dzis ostatni dzien...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 14:07   #3215
brunetka2000
Zakorzenienie

SHIRA JESTEŚ ŚWIETNA !!!!!!
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 14:09   #3216
Chelsea91
Rozeznanie

GG do Chelsea91

Hej
Wszystkim Katarzynom spóźnione sto lat!
Madziaranew gratulacje
Oliweczka czekam z niecierpliwością na Mateuszka Cały czas myślę!
Shira ależ porównanie
Myha ślicznie

U nas wciąż to samo, Julkowi wychodzi 15 ząb,w nocy płakał bo bolał go brzuch (teściowa dzień wcześniej nakarmiła go pomarańczą myślałam że pójdę do niej w nocy i ją rozszarpię!),mąż drugi tydzień ślęczy nad szafą na zamówienie dla pewnej kobiety (tydzień jeździł i wymiarował, teraz składa),ciąży drugiej brak, bałagan wszechobecny i w tym bałaganie ja z laptopem na kolanach
Mam lenia ale na szczęście jakoś ostatnio jestem spokojniejsza i wróciła mi chęć na swoją "pielęgnację" Ciała i umysłu.

Zrobię porządek w domu i trochę Was ponadrabiam.

Kornelia 04.02.2016

Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu.
Chelsea91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 14:12   #3217
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
hahah przy mojej siostrzenicy to mój Żbik to małe delikatne kocię jest, diablik wcielony,, ale ja zrobi te oczy ala kot ze Sherka to koniec nikt nie da rady miękniemy jak penis po fakcie
Shiraaaaaaaa moze byś jakąś książkę napisała? Twoje poczucie humoru to moja miłość

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Apropo penisów...znacie?:
Rozmawiają: marchewka, ogórek i penis.
-Marchewka: smutny mój los, jak urosnę to wrzucą mnie do surówki!
-Ogórek: a ja jak urosnę to wrzucą mnie do słoika, zaleją octem i zamkną w piwnicy!
-Penis: i wy myślicie z macie przerąbane? Ja jak urosnę to zakładają mi ciasny worek na głowę, wpychają mnie do ciasnej dziury, wala moją głową o ścianę aż się porzygam i stracę przytomność... i tak za każdym razem.

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Oliweczka napisała: jest na porodówce, rozwarcie na 3 palce ( dużo!) zaraz podłączą oxy.
No to czekamy! Szybko pójdzie chyba

MYha posikałam się dobre ! sprzedałam tż, też się kładzie ze śmiechu
o wow.... Oliwka !!!!!!!!!!
Stary 2012-11-26, 14:16   #3218
myha82
Wtajemniczenie

OLIWKO Wiedziałam, ze dzisiaj sie ruszy. oby szybko poszło
To mój pierwszy poród na łaczach z Wami....poza krzaczorami

Martynka

Natalka
Stary 2012-11-26, 14:20   #3219
Marina1
Zakorzenienie

myha padłam
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 14:21   #3220
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Oliweczko

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 14:23   #3221
Marina1
Zakorzenienie

Ela no ja uważam, że nikt nie jest idealny i każdemu czasem puszczają nerwy. Mój klaps to też był zwykły klaps- młody zorientował się, że coś nie tak, ale chyba raczej nie poczuł nawet przez pampa. Ja tam matką idealną nie jestem, człowiekiem zwykłym i przeciętnym i nic co ludzkie nie jest mi obce.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 14:27   #3222
ela_86
Wtajemniczenie

to też mój pierwszy poród z Wami

mały śpi, ale ostatnio jakoś ma kiepski humor, może to przez tą chorobę?
wczoraj do 21:30 latał, nie dał się uśpić, a zwykle o 20 już śpi.
w dzień też nie daje się uśpić, znowu na rękach (a waży 14kg prawie)
nie wiem o caman, wcześniej przytuliłam go tylko, włożyłam do łóżeczka i luz, albo nawet w ogóle do łóżeczka wrzuciłam i za jakiś czas zasnął, a teraz wszytsko inaczej...
nie wiem dlaczemu...

a zakładacie swoim bodziaki? bo ja miałam taki etap jak skończył roczek i zaczął chodzić, że ooo on już taki duży, a bodziaki dla maluchów i nie zakładałam. To było lato, więc w sumie też dlatego, żeby nie miał kolejnej warstwy na pampersie (siusiaku), żeby nie przegrzał sobie...
ale teraz nie wyobrażam sobie bez bodziaka, bo przynajmniej wszystko zakryte i ta jego nereczka nie zmarznie bez bodziaków wszystko wyłazi...

wybieram się jutro na zdjęcie szwów... boję się... od tylu lat nie byłam u innego dentysty oprócz siostry... a panikara ze mnie jakich mało.... chyba będzie wstyd....

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Ela no ja uważam, że nikt nie jest idealny i każdemu czasem puszczają nerwy. Mój klaps to też był zwykły klaps- młody zorientował się, że coś nie tak, ale chyba raczej nie poczuł nawet przez pampa. Ja tam matką idealną nie jestem, człowiekiem zwykłym i przeciętnym i nic co ludzkie nie jest mi obce.
to jest nas przynajmniej dwie...
Stary 2012-11-26, 14:30   #3223
83monia
Zakorzenienie

ela, marina- bo dziecku nie jest potrzebna matka idealna ale wystarczajaco dobra! i takimi wlasnie jestesmy!
tez moje dzieci czasem dostana w tylek czy po lapach ode mnie

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 14:37   #3224
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Stronczek, Agni gdzie wywołujecie zdjęcia? Ile w ogóle tu mniej więcej kosztuje wywołanie?

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Ela my cały czas nosimy body

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 14:42   #3225
anka_1984
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
to
a zakładacie swoim bodziaki? bo ja miałam taki etap jak skończył roczek i zaczął chodzić, że ooo on już taki duży, a bodziaki dla maluchów i nie zakładałam. To było lato, więc w sumie też dlatego, żeby nie miał kolejnej warstwy na pampersie (siusiaku), żeby nie przegrzał sobie...
ale teraz nie wyobrażam sobie bez bodziaka, bo przynajmniej wszystko zakryte i ta jego nereczka nie zmarznie bez bodziaków wszystko wyłazi...

wybieram się jutro na zdjęcie szwów... boję się... od tylu lat nie byłam u innego dentysty oprócz siostry... a panikara ze mnie jakich mało.... chyba będzie wstyd....
Mój mały śpi w pajacyku i śpiworku, a w ciagu dnia nosi bodziaka - przynajmniej mam pewność, że nic ze spodni nie powychodzi.

Zobaczysz, zdjęcie szwów nie bedzie boleć - pisze ta co nigdy nie miała

Marina, ela86 - ja też do idealnych nie należę, bo czy "idealna matka" oddałaby swoje dziecko na 3 tyg. teściom?i będzie dziecia odwiedzać w weekendy? Mam nadzieję, że taki maluszek nie bedzie tego później pamietał?
anka_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 14:44   #3226
adrji
Raczkowanie

Hey, witam poweekendowo
zasiadam z popołudniową kawką i pierniczkami z lidla pyszne nie moge się oprzeć

Byliśmy na basenie drugi raz w tym tygodniu i drugi raz Jaś poszedł do szatni z tatusiem, a jak jest u was synkowie chodzą z tż'etami sięprzebierac? bo do tej pory to ja brałam Jasia ze sobą i nie wiem czemu ale tak ten widok jakoś mnie rozczulil
a ja ile miałam wolnego mysle ze tak już zostanie

mój Jas jest wogole tak zapatrzony w tatusia, tż się smieje ze mogłabym być zazdrosna
najlepiej śmiesznie ostatnio jak się pocałujemy to J biegnie szybko
odpycha mnie od tatusia i całuje go z całych sił

Oliweczko czekamy już się nie moge doczekać tu zdjęcia takiej małej kruszynki

Shira the best!

Telik muffiny mniam! wyłożysz mi wszystko tu jak robisz lącznie z ciastem muffinkowym mam kilka różnych przepisów na muffinki, ale jeszcze żaden nie jest moim ulubionym z którego bym robila zawsze,chętnie spróbuje i mów jak robisz toffi bo jest mega!
Jaś jak zawsze czarujący

Myha brzuszek rośnie nie długo dwóch łobuziaków będzie się chciało zmieścić pod tym stolikiem Martyna fajna dziewczynka!

Brumek wszystkiego naj! i Bartessa

Ela bodzaki rulez o tej porze roku, dokładnie nic się nie podwija w plecki zawsze ciepło
jak najbardziej u nas tak

Madziara gratulacje!

aż weszłam na pierwszą strone i policzyłam ile już brzuszków i zdalam relacje mężowi
Nie tak dawno rodziły się dopiero co dzieciaczki nasze letnie a dzisiaj Mateuszek zapoczątkowuje 'kolejne pokolenie'

Edytowane przez adrji
Czas edycji: 2012-11-26 o 14:45
adrji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 14:44   #3227
Kolina
Zadomowienie

marina, któras napisała że zapadła cisza po twoim wpisie, ja go nie widziałam, dowiedziałam się powyżej z waszej dyskusji, na nasze reakcje dużó rzecyz ma wpływ, nie tylko zachowanie dziecka, czasami ogólnie wszystko nas przerasta i ławto wybuchnąć, ja wiem jak to brzmi, odreagowanie na dziecku? nie do końca, bo jeśli chodzi o mnie walczę ze sobą i absolutnie nie biję, jednak zdażyło mi się lekko w pampka uderzyć, po prostu nie zapanowałam nad emocjami
no i nie raz krzyknę, szczególnie gdy go usypiam, leżymy razem a on mi daje kopa w twarz czy brzuch...

o oliweczce myslę non stop

i myślę też o tym że ja jestem druga na kolejce :strach:
Stary 2012-11-26, 14:47   #3228
myha82
Wtajemniczenie

ELA my tez cały czas uzywamy bodziaków Latem nie zakąłdałam jak było ciepło bo wiedziałam, ze nic jej po plecach nie bedzie ciagło.
Własnie musze podokupywac wieksze rozmiary bo te co mam robia sie za małe

Martynka

Natalka
Stary 2012-11-26, 14:51   #3229
alibany
Rozeznanie

Oliweczko i ja myślami jestem z Wami!!! Czekamy na radosne wieści o Mateuszku

Shira padłam

Ela u nas tez latem królowały bluzeczki, koszulki, albo goła klata:d
Teraz jednak wróciłysmy w łaski bodziaków. Przy tych wygibasach jestem spokojniejsza, że nie ma gołych plecków.

U nas tez dziś piękne słoneczko było Po takich szarugach miło zaskoczyłam się rano podciągając rolety Ale podobno to tkai jednodniowy incydent

Jutro planuje ostatni dzień zakupowy z cyklu "mama wraca do pracy". jakieś rajtki, komin musze fajny upolowąć do płaszcza, pasek (ki), torebka...
Dzisiaj za to zrobiłam napad na rossa. Kupiłam kilka lakierów do pazurków, tusz do rzęs, błyszczyk. Ale większość kosmetyków widać, że tak nagminnie otwierane, muśnięte paluchem itp. Jutro ejszcze będę polować na ten nowy max factor 3w1 bo dziś ich nie było. mają mieć dzisiaj dostawę więc będą świeżynki.

Edytowane przez alibany
Czas edycji: 2012-11-26 o 14:55
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 14:56   #3230
anka_1984
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
Jutro planuje ostatni dzień zakupowy z cyklu "mama wraca do pracy". jakieś rajtki, komin musze fajny upolowąć do płaszcza, pasek (ki), torebka...
Oczywiście pokarzesz...Ja ostatnio mam manię uzupełniania garderoby, co jest zgubne dla portfela... I ciągle czegoś brakuje... - dzisiaj chyab się wybiorę po czarne czółenka, bo w piątek wieczorem mamy "impreze integracyjno-andrzejkową" w pracy i kupiłam sobie spódnice czrną, bluzkę i wczoraj doszłam do wniosku, że długie czarne kozaki to jednak nie pasują. A kupując ww rzeczy - kupowałam je "żeby pasowaly do kozaków"
Stary 2012-11-26, 14:58   #3231
Kolina
Zadomowienie

ela, my uzywamy bodziaków stale, tylko w duże upały nie zakładałam

nie wiem czy wygodna jest pieluszka i na tym pasek ze spodni zaraz, tak jak się wszystko odwija, dlatego zawsze jest body
i dodatkowo moja paranoja z dzieciństwa czyli wszystko równo ułożone, bez wałków i zagięc (ja w dzieciństwie miałam czasem byle jak włożoną bluzkę w rajstopy czy coś, do szału mnie to doprowadzało a dorosli nie wiedzieli czemu płaczę, został mi uraz, ma być prosto...) eee tak wam się zwierzyłam ze schizy dzieciństwa
Stary 2012-11-26, 15:03   #3232
alibany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anka_1984 Pokaż wiadomość
Oczywiście pokarzesz...Ja ostatnio mam manię uzupełniania garderoby, co jest zgubne dla portfela... I ciągle czegoś brakuje... - dzisiaj chyab się wybiorę po czarne czółenka, bo w piątek wieczorem mamy "impreze integracyjno-andrzejkową" w pracy i kupiłam sobie spódnice czrną, bluzkę i wczoraj doszłam do wniosku, że długie czarne kozaki to jednak nie pasują. A kupując ww rzeczy - kupowałam je "żeby pasowaly do kozaków"

Pokażę
Mój portfel (a raczej tż) też bardzo zubożał na rzecz wzbogacenia mojej "garderoby". Ale tłumaczę sobie, że jak dostanę pierwszą pensję to się wyrówna i pokryję straty
Jakbyś przełamała tę czerń jakimiś rajstopami, dodatkami w innym kolorze to i czarne kozaki by dobrze wyglądały
Stary 2012-11-26, 15:05   #3233
adrji
Raczkowanie

Kolina a o Lubianie nie myślalaś? mi się chyba najbardziej podobają ich proste wzory, w uzytkowaniu sprawują się bardzo dobrze i do zmywarki są
a z 'cięzszych codziennych' polecam klasycznie Ikea zawsze się znajdzie jakiś wzór kolor dla siebie i zawsze jak się coś stłucze to można sobie dokupić
a kiedy będziesz teraz w Warszawie?

Alibany o a powiedz mi bo pamiętam a wciąż zapominalam napisać, mówilas ze robiłas zamowienie Bu a co kupujesz mnie znajome wkręciły i totalnie wszystkie w dwa kosmetyki jak zamawiamy to już jak hurtowa paczka jestem ciekawa co ty lubisz
Stary 2012-11-26, 15:07   #3234
anka_1984
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
nie wiem czy wygodna jest pieluszka i na tym pasek ze spodni zaraz, tak jak się wszystko odwija, dlatego zawsze jest body
i dodatkowo moja paranoja z dzieciństwa czyli wszystko równo ułożone, bez wałków i zagięc (ja w dzieciństwie miałam czasem byle jak włożoną bluzkę w rajstopy czy coś, do szału mnie to doprowadzało a dorosli nie wiedzieli czemu płaczę, został mi uraz, ma być prosto...) eee tak wam się zwierzyłam ze schizy dzieciństwa
Ja mam schizę dotycząco rajstop - muszą być bawełniane - super miękkie. Pamiętam jak nosiłam takie elastyczne (turkusowe albo czerwone) strasznie niewygodne, ścigały się, rolowały na nogach - okropność. Do dzisija pamętam to okropne uczucie!
Stary 2012-11-26, 15:07   #3235
alibany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
ela, my uzywamy bodziaków stale, tylko w duże upały nie zakładałam

Mój maż ma fobię wszystkiego bez zagięć, prościutko, gładziutko itp. Ciągle poprawia koszulke, bo go uwiera, bo zagięła się na brzuchu gdy usiądzie do samochodu itd...... I mnie poucza, że jak wkąłdam małą do fotelika, żeby zobaczyć czy z tyłu jej się koszulka nie podwineła itp. Zupełne przeciwieństwo mnie
Stary 2012-11-26, 15:12   #3236
anka_1984
Raczkowanie

Cytat:
Pokażę
Mój portfel (a raczej tż) też bardzo zubożał na rzecz wzbogacenia mojej "garderoby". Ale tłumaczę sobie, że jak dostanę pierwszą pensję to się wyrówna i pokryję straty
Jakbyś przełamała tę czerń jakimiś rajstopami, dodatkami w innym kolorze to i czarne kozaki by dobrze wyglądały
Mnie nie pzeszkadza czarny kolor- wręcz tak to sobie zaplanowałam - ale kozaki są chyba zbyt toporne Wracając z pracy chce zachaczyć o factory, może coś taniego będzie
Stary 2012-11-26, 15:15   #3237
alibany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
Kolina a o Lubianie nie myślalaś? mi się chyba najbardziej podobają ich proste wzory, w uzytkowaniu sprawują się bardzo dobrze i do zmywarki są
a z 'cięzszych codziennych' polecam klasycznie Ikea zawsze się znajdzie jakiś wzór kolor dla siebie i zawsze jak się coś stłucze to można sobie dokupić
a kiedy będziesz teraz w Warszawie?

Alibany o a powiedz mi bo pamiętam a wciąż zapominalam napisać, mówilas ze robiłas zamowienie Bu a co kupujesz mnie znajome wkręciły i totalnie wszystkie w dwa kosmetyki jak zamawiamy to już jak hurtowa paczka jestem ciekawa co ty lubisz
Do tej pory jestem posiadaczką masła jojoba, hydrolaty z drzewa oliwkowego i kwiatu pomarańczy (świetny jest), olej tamanu fajnie radzi sobie z niespodziankami na twarzy ale zapachu (smrodu) żnieść nie mogę i ostatnio nabyłam serum 3rose, po nałożeniu wieczorem rano mam dużo fajniejszą buźkę. Kiedyś miałam jeszcze jakaś maseczke z alg morskich, też fajnie dzialała. Planuję jeszcze kilka zakupów w najbliższym czasie, ogólnie zamawiam w ciemno i albo coś mi podpasuje albo nie....na razie krzywdy sobie nie zrobiłam A i puder bambusowy z jedwabiem +owies jest rewelacyjny!!!

Edytowane przez alibany
Czas edycji: 2012-11-26 o 15:20
Stary 2012-11-26, 15:48   #3238
zanka205
Zakorzenienie

Oliweczko

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 15:52   #3239
adrji
Raczkowanie

Cytat:
Do tej pory jestem posiadaczką masła jojoba, hydrolaty z drzewa oliwkowego i kwiatu pomarańczy (świetny jest), olej tamanu fajnie radzi sobie z niespodziankami na twarzy ale zapachu (smrodu) żnieść nie mogę i ostatnio nabyłam serum 3rose, po nałożeniu wieczorem rano mam dużo fajniejszą buźkę. Kiedyś miałam jeszcze jakaś maseczke z alg morskich, też fajnie dzialała. Planuję jeszcze kilka zakupów w najbliższym czasie, ogólnie zamawiam w ciemno i albo coś mi podpasuje albo nie....na razie krzywdy sobie nie zrobiłam A i puder bambusowy z jedwabiem +owies jest rewelacyjny!!!
nie no ja też odkąd uzywam zaczełam uwielbiać o żadną krzywde bym nie podejrzewała
to sprzedam Ci dwa produkty które zamawiamy zawsze w każych ilościach hydrolat oczarowy (chociaż teraz jego skład się zmienił i zapach tez fakt troche cuchnie) dlatego zamówiłam teraz też dla odmiany z kwiatu pomarańczy no fajny jest i nie zastąpiony olejek MONOI (zastosowanie chyba do wszystkiego od dodawania do balsamu, kremu, zelu hialuronowego, na włosy, po depilacji) mówisz że ten puder fajny, a własnie go zamówiłam ale oczywiście jeszcze nie zmieszalam lezy to chyba dziś wkoncu rozpoczne
no i wogóle męża przekonalam bardzo do tych kosmetytków, bo zawsze ma problemy po goleniu z podrażnieniem a hydrolat dziala najlepiej jak żaden kosmetyk po goleniu i teraz zamówiłam mu jeszcze sok z aloesu bo to podobno najbardziej na podrażnienia super!
Stary 2012-11-26, 15:52   #3240
Lili 83
Zakorzenienie

Dziewczyny do ilu dni się czeka na wpłatę pieniędzy od kupującego
(all)?

Chyba za wcześnie się pochwaliłam, że sprzedałam Oballa

Oliweczko kciuki!
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości