|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37819872]Nie wierzę, moja mama czyta 50 twarzy Greya, czuję się co najmniej jak rodzic, który przyłapał dziecko w trakcie seksu
Myślałam, że mi szczęka opadnie ![]() A moja mama jest niezbyt współczesna... Żyje w świecie seriali typu Klan, mało co jest w stanie wziąć z dystansu Co ta książka z nią zrobi, to ja nie wiem [/QUOTE]Moja też przeczytała ![]() Ale mojej mamuśce się zdarza czytać romansidła historyczne, gdzie te sceny erotyczne są równie śmiałe, choć bez elementów sado-maso W każdym razie nie była jakoś specjalnie zgorszona, ale jakiś czas później zapytała, co to jest dildo, a nie przypominam sobie, żeby Ana i Grey bawili się dildami
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Christian chyba pokazywał Anie dilda
|
#3723 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ta dzisiejsza młodzież jest tak świetnie wyedukowana w sprawach seksu...
|
#3725 |
|
Konto usunięte
|
Tia, wiedza praktyczna i podręcznikowa (patrz.: Fifty shades of Grey)
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37819819]Suweniiiiry!
![]() Ludzie potrafią zaskakiwać ![]() [/QUOTE] Cytat:
![]() I to jeszcze przy moim pierwszym sprzątaniu. A teraz mnie czeka 3 dni sprzątania pokoi, już się boję.:P
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przeczytałam 2 część chociaż miałam się uczyć do obrony
Tak panikowałam, a miałam w głowie praktycznie wszystkie informacje
|
#3729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3730 | |||||||
|
zawsze mam racje
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37819328]
Nie lubię takiego przekreślania marki Avon ma dobre kosmetyki, trzeba wiedzieć co kupować No wiadomo, że czasem trafi się na bubel, jak coś się bierze w ciemno, ale jest duuużo kosmetyków, które mogę śmiało z Avonu polecić ![]() I jak co tydzień - NIENAWIDZĘ PONIEDZIAŁKÓW![/QUOTE] Mnie się avonowe balsamy kojarzą z parafiną, a takie olejki w sprayu - z alkoholem, więc średnie mam wspomnienia ![]() Ale płyny do kąpieli jak pachniały niektóre ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
Na spieczenie nie ma to jak dobry żel aloesowy z dodatkami typu pantenol Ja co prawda się filtruję, ale różnie bywa czasami. Cytat:
Nawet są opaski przeciw komarom nasączone różnymi olejkami. Tak gdzie na rowerze jeżdzę jest pełno kąsających stworzeń, jak mam to na nadgarstku od razu spokój. Mnie parę lat temu w ogóle komary nie chciały, potem już niestety tak i to z nadwiązką... Cytat:
Aż sobie użyję. A co Tobie poradzić nie mam pojęcia, powodów przemęczenia może być wieeele- od krótkiego dnia+ złego oświetlenia w pomieszczeniach, przez brak witamin. Na odległość nic nie doradzę ![]() Cytat:
Ta szminka z l'oreal to może odcień coral date? ![]() Cytat:
![]() Ja się może kiedyś w końcu zbiorę do tego Berlina. Pewnie jeszcze lepsze dm-y niż w Czechach, że o innych sklepach nie wspomnę Cytat:
A nawet nie wiedziałam, w której części miasta spać i co gdzie jest i nie chciało mi się o tym czytać, więc stanęło na znanej Pradze. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37813993]Mój TŻ nadal ogranicza się do żelu pod prysznic, szamponu, dezodorantu, pasty do zębów, jakiejś wody toaletowej i czegoś po goleniu Ale mnie to w sumie odpowiada Albo raczej nie przeszkadza.[/QUOTE] Mój ma parę kremów pod oczy, ostatnio się śmiałam, że znalazł z ekstraktem z narcyza w składzie Do twarzy kremy, do rąk (tyle, że nie używa tak często jak ja) nawet serum termoaktywne, którego używa przed siłownią na brzuch. I drażni mnie tym, że ma taaak gładkie stopy same z siebie A ja sztyft z mocznikiem, moczenie w soli, kremy itd i dopiero wtedy mam gładziutkie ![]() Mój brat też tam paru rzeczy używa, nawet polubił maść z kwasem hialuronowym. Cytat:
A ja będę oryginalna, bo niedzieli
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu udało mi się napisać recenzję, nie lubię nie mieć na nic czasu :|
A co do Avonu.. miałam ich "super trwały eyeliner" porażka, ale tak jak pisałyście wyżej, każda firma ma buble i perełki. |
|
|
|
#3732 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Więc po co wrzucić coś do kosza jak można rzucić na podłogę itd. Że o gorszych rzeczach nie wspomnę. Ja to nie lubię jak mi ktoś chodzi po moim terenie i wolałabym, żeby mi ktoś mopa przyniósł i pościel Ja będę tą zła, bo używałam podkładu pod koniec podstawówki :P Ale na moim miejscu też byście to rozważyły, bo moja twarz była bardziej różowa niż jasna:P A w ciepłe dni czerwona jak burak. I tuszu do tego i bezbarwny błyszczyk. Taka była ze mnie tapeciara:P Zainteresowanie kosmetykami normalne u dziewczynek Gorzej z wstawianiem filmów na youtube, jakbym miała 13 lat i tata by odkrył, że wrzucam ze sobą filmy do internetu to na pewno by się załamał po całości :P Ale jak były szkolne dyskoteki to można było zaszaleć Albo odwiedzałam babcię, a ona miała dużo kosmetyków i dużo biżuterii.A stopę miałam niemałą, więc sobie nawet mogłam obcasy nosić i nie spadały- tzn po mieszkaniu ![]() Raz wyszłam śmieci wyrzucić w jakiś przymałych butach, ledwo doszłam, do tego jakiś płaszcz. Trzeba być 'feszyn' w każdej sytuacji, nie? ![]() Żeby tak mi się chciało teraz malować i stroić jak wtedy ![]() Cytat:
W sumie wiem, ale nigdy się nie umiem zdecydować co wybrać i co dodać, a z czego zrezygnować, bo oczywiście chciałabym 1500 substancji czynnych :P Cytat:
![]() To teraz co? Porządne odpoczywanie? Jakieś szaleństwa w celu uczczenia? Czy szukanie pracy? [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37819181] Ale mam dziś aktywny dzień Prezentacja na angielskim poszła mi średnio, ale za to kolokwium z hiszpańskiego poszło mi bardzo dobrze No i 2 zaległe prace dostałam sprawdzone i też dobrze mi poszły Przede mną dziś dużo nauki, a coś się zanosi na to, że kumpel chce mnie z domu wyciągnąć po południu Pewnie ulegnę A wyjdź sobie Potem wrócisz z większą energią i szybciej nauka pójdzie
|
|
#3733 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#3734 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() u mnie notka o blogerze z autografem |
|
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3736 |
|
Konto usunięte
|
Nie lubię takiego przekreślania marki Avon ma dobre kosmetyki, trzeba wiedzieć co kupować No wiadomo, że czasem trafi się na bubel, jak coś się bierze w ciemno, ale jest duuużo kosmetyków, które mogę śmiało z Avonu polecić ![]() I jak co tydzień - NIENAWIDZĘ PONIEDZIAŁKÓW![/QUOTE] Wybacz, przez przypadek ominęłam posta Nie przekreślam całkowicie Ale jednak trafiłam na więcej rzeczy, które mi nie przypadły do gustu A aż tak dobrego dostępu do nich nie mam, więc nie będę specjalnie do Gdyni latać po coś Chyba, że po kredki Supershock, dla nich to bym nawet dalej pojechała ![]() No i wiele rzeczy mają takich średnio korzystnych cenowo, już wolę pójść sobie do drogerii
|
|
|
|
#3737 |
|
Life is a drink ...
|
Nie lubię takiego przekreślania marki Avon ma dobre kosmetyki, trzeba wiedzieć co kupować [/QUOTE]Ja bardzo zakochałam się w mgiełce samoopalającej w spray'u ale już jej nie ma
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz połączenie wszystkich trzech, ale pracy szukam intensywnie. Szkoda tylko, że dzisiaj z nadmiaru wrażeń wyłożyłam się na rozmowie kwalifikacyjnej przez telefon (ale i tak praca w Capgemini mnie wcale nie interesuje) ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Ojesu, ale mnie rodzice zaskoczyli - za pomyślną obronę kupią mi nowy aparat
|
|
#3739 |
|
w krainie snu i marzeń
|
już jadą do mnie z all.edrogerii paletki sleek shangri la
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Intensywnie zastanawiam się nad ta paletka ale chyba aż tak mnie nie zachwyca... Zreszta sama nie wiem
|
|
|
|
#3741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdradź coś więcej[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37819957]Moja też przeczytała ![]() Ale mojej mamuśce się zdarza czytać romansidła historyczne, gdzie te sceny erotyczne są równie śmiałe, choć bez elementów sado-maso W każdym razie nie była jakoś specjalnie zgorszona, ale jakiś czas później zapytała, co to jest dildo, a nie przypominam sobie, żeby Ana i Grey bawili się dildami [/QUOTE]wydaje mi się, że nie tyle on jej pokazywał dildo (jak napisała Trust) co było w umowie w tych zabawkach wypisane ![]() Cytat:
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję - ogółem moja obrona trwała jakieś 5 min. Nastawiona byłam, że będę musiała opowiadać o pracy, a kazali mi tylko wybrać nr od 1-40 (czyli pytanie), po czym jak odpowiadałam w ogóle mnie nie słuchali ( ), a potem nagle wdali się w polemikę między sobą Potem dostałam drugie pytanie od promotora i na sam koniec wszyscy wybuchnęli śmiechem Miło było^^ A, zostałam też nazwana świętym Mikołajem
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa.... obejrzałam tę dziewczynkę i powiem Wam, że oprócz jej stylu bycia, nie przeszkadz mi, to już powszechne, że dziewczynki tak młodo zaczynają, przypomnijcie sobie Allinbrocade albo Skonfudowaną, były starsze od tej góra ze 2 lata, a też miały dziecięce buzie, a teraz fajnie się rozwinęły
naprawdę ta mała nie jest wyjątkowa.Zastanawia mnie tylko czy Ci ulubieńcy to nie na zasadzie 'pochwalę się tym, co mi mama kupiła w tym miesiącu' bo większość rzeczy użyła chyba raz albo dwa a do tego jak ulubieniec może być określony, ze niszczy włosy, ale i tak go lubię
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko dojdą dawaj zdjęcia bo się mocno zastanawiam
|
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlaczego tak Cię nazwali
|
|
#3746 |
|
Raczkowanie
|
mnie Monaco bardzo kusi
![]() czekam na foty tej paletki ... z Avonu zamawiam baaaardzo mało przede wszystkim uwielbiam ich wysuszacz do lakieru w speryu a z nowość zamówiłam krem pod oczy z czarnym kawiorem - jakaś nowość, zobaczymy co to |
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Bo miałam prezenty dla nich, hehehehe
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37819872]Nie wierzę, moja mama czyta 50 twarzy Greya, czuję się co najmniej jak rodzic, który przyłapał dziecko w trakcie seksu Myślałam, że mi szczęka opadnie ![]() A moja mama jest niezbyt współczesna... Żyje w świecie seriali typu Klan, mało co jest w stanie wziąć z dystansu Co ta książka z nią zrobi, to ja nie wiem [/QUOTE]może ją...wyzwoli
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37819872]Nie wierzę, moja mama czyta 50 twarzy Greya, czuję się co najmniej jak rodzic, który przyłapał dziecko w trakcie seksu
Myślałam, że mi szczęka opadnie ![]() A moja mama jest niezbyt współczesna... Żyje w świecie seriali typu Klan, mało co jest w stanie wziąć z dystansu Co ta książka z nią zrobi, to ja nie wiem [/QUOTE]Ile ja bym dała, żeby moja mama czytała książki dla zabicia czasu A tu tylko program telewizyjny idzie w ruch
|
|
|
|
#3750 |
|
w krainie snu i marzeń
|
ok
pewnie jutro dostanę je ![]() jakie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Myślałam, że mi szczęka opadnie
Co ta książka z nią zrobi, to ja nie wiem 
W każdym razie nie była jakoś specjalnie zgorszona, ale jakiś czas później zapytała, co to jest dildo, a nie przypominam sobie, żeby Ana i Grey bawili się dildami 

funkcjonuję całymi dniami jak swój własny cień 
11.10.2014