|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Dziewczyny dziękuje wam bardzo
![]() Cytat:
![]() tyle w tym dobrego że bedziesz zabezpieczona i nic tam nie popuści, ale samo leżenie w szpitalu jest już okropne. Musimy to wszystko jakoś przeżyć ![]() gdybym nie była na tym samym etapie ciąży to bym napisała "już niedługo koncówka" ale nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3152 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Hej!
Dziewczyny, czytam Was na bieżąco, ale nie udzielam się, bo... Nie dość, że mi się bańka zryła ostatnio doszczętnie, to jeszcze szczelnie zamknęłam się w sobie przed całym światem (nawet przed mężem...). Myślę o Was cieplutko i trzymam za każdą kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
![]() Kurde, nie mam żadnego pomysłu na mikołajki a czas nagli ![]() Natalia ja oglądałam Master shef i kibicowałam Kindze Perse przeczytałam trochę wywiadu... ciekawy, ale pewnie na raty będę czytać Pani jak się czujesz? Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Co się dzieje?
![]() Cytat:
![]() Ja też ![]()
![]() |
![]() |
#3155 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ___________ nic mi się nie chce. po południu wizyta u endo, więc będę musiała się ogarnąć.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3156 | |||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37818619]
![]() [/QUOTE] Cytat:
![]() Szyjka nie jest tragiczna. ale doktorek, ze wzgledu na jej miekkosc oraz wiotkosc i trzy ciaze mojej matki z niewydolnoscia szyjkowa, szyje profilaktycznie. powiedzial, ze nie chce zeby sie rozwarla w 30tc... Duzym pocieszeniem byla dla mnie laseczka podlaczona do KTG. tez zaszyta i w 39 tc. czyli sie da ![]() Cytat:
![]() jestem gleboko przerazona. ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
O ktorej wizyta?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja dzis bylam z tz w 2 szpitalach ![]() Musielismy zalatwic sprawy formalne zwiazane z wydaniem plytki parafinowej do badania genetycznego w medycynie sadowej. Jak dobrze pojdzie to w piatek bedziemy juz znali plec maluszka i bedzie mozna zalatwic metryczke i reszte spraw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3158 |
Rozeznanie
|
ja też nie mam prezentu
![]()
![]() |
#3159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Paniczka przytulam mocno - biedziesz pod opieka caly czas...
![]() |
![]() |
#3160 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3161 |
Wtajemniczenie
|
ja tez jeszcze nie zrobilam prezentu - musze sie zabrac za niego w tym tygodniu...
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- wlasnie dzwonila polozna od mojego gina - jutro musze byc tuz po 7 bo lekarz jutro wczesnie konczy - a mialam przyjsc wczesniej miedzy 7 a 12 godzina - ranyyy jak ja wstane zeby byc na 7 - pobudka chyba o 6 ![]()
![]() |
#3162 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3163 |
Wtajemniczenie
|
mmedeah -
![]() paniczko - a będziesz mieć tam możliwość korzystania z internetu?, zwariujemy bez wieści od Ciebie. Będzie dobrze kochana ![]() Ja się dziś załamałam na wizycie u pediatry (alergologa) Darii. Znów mamy antybiotyk bo mała ma katar, pokasłuje i czerwone gardło ![]() ![]() Badania posiewu wyszły źle, nie będe Wam pisać co wyszło... Mam za 10 dni zrobić znów posiew moczu bo wynik mógł być zły bo siuśki były z nocnika przelane do pojemnika a nie bezpośrednio do jałowego pojemnika. Daria nic nie przybrała... P. Dr mnie pytała co daje dziecku jeść ![]() Porażka, czułam się jak wyrodna matka. A i jeszcze Daria będzie musiała brać żelazo bo anemii nie ma ale coś tam jest na granicy.
"Kiedy pomnażają się cierpienia, pomnaża się też siła do ich zniesienia." Amelka ![]() Aniołek ![]() Daria ![]() Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2012-11-26 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Amilcia no to mam nadzieje że to pomyłka była a TY sie nie przejmuj bo jesteś najcudowniejszą mamusia na świecie i Twoje dziewczyny to na bank doceniają!!
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny lacze sie z Wami w bolu. U mnie tez srednio...wciaz w
Szpitalu jestem i nic nie pomaga :-( pisze krotko bo z telefonu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
wszystko się ułoży i będzie dobrze!! Kochana 3majcie się RAZEM dzielnie!!!
![]() |
#3168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wątrobowe... na bakterie... na resztki kałowe... itp. Ja miałam biegunki w trzecim trymestrze, lekarze to olali. Trzy miesiące sie męczyłam. Nie dość że dieta cukrzycowa to jeszcze biegunki, nic nie tyłam. Ale ja odkryłam od czego je mam. Jakie bierzesz leki, witaminy??? U mnie biegunki powodował lek na żylaki cyclo 3 fort. Mam nadzieje, że z każdym dniem będzie lepiej. Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że jestem DOBRĄ mamą przynajmniej się staram ![]()
![]() |
![]() |
#3169 | |||
Konto usunięte
|
Ja miałam jechać z TŻem po spodnie, ale wróciłam się z przystanku. Poranne rzyganko dało mi się we znaki, nie mam na nic siły. Kręciło mi się w głowie i czułam po prostu zero energii.
Posprzątałam mieszkanie, zaraz gotuję ogórkową, potem powinnam jeszcze poprać, bo już prawie nie mamy w czym chodzić, ale nie wiem, czy będę miała siłę. Czuję się okropnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I co to za pisanie o wyrodnej matce!!! Jesteś wspaniałą, troskliwą mamą!!! Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
Amilci pewnie ze jestem dobra MAMUSKA!!!!Nawt nie mysl inaczej!!
Biore eutyrox, dupaston a teraz luteine, acard, kwas foliowy i to wszytko Nie robia mi badan:-( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
nie wiem...
TY wyrodna matka????????????? kazdemu dziecku zycze takiej wyrodnej matki. to na jakiej podstawie? tylko objawow?! ...
![]() |
![]() |
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Amilcia jesteś wspaniałą mamusią ![]() Ale jak to nie robią badań? Przecież po to tam jesteś ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37822868]zaraz gotuję ogórkową[/QUOTE] Uwielbiam ![]() Odebrałam właśnie moje wyniki. Robiłam dzisiaj w innym laboratorium i już białko nie wyszło. Za to TSH znowu mi skoczyło do góry
![]() |
![]() |
#3173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale moja internistka zrobiła mi wszystkie badania jakie tylko mogła... posiew moczu jest waży bo bakteria e coli powoduje biegunki i jak dostanie się do układu moczowego to powoduje takie właśnie objawy ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37822868] Kurcze... Biedna mała i biedna Ty ![]() I co to za pisanie o wyrodnej matce!!! Jesteś wspaniałą, troskliwą mamą!!! [/QUOTE] - dzięki, kochane jesteście...
"Kiedy pomnażają się cierpienia, pomnaża się też siła do ich zniesienia." Amelka ![]() Aniołek ![]() Daria ![]() Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2012-11-26 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3175 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pani a kiedy będą cię szyć?
![]() |
![]() |
#3176 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() może rzeczywiście złe wyniki moczu wyszły przez nocnik, nie czekałabym 10 dni, powtórzyłabym badanie jutro. Byliśmy na zakupach, chłopcy mają buty zimowe. Ja (jak zwykle ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Kunia ja wole body rozpinane
![]() ![]() Pani trzymam kciuki za szyjke, zeby trzymala do 42 tc, przynajmniej ![]() A moge zapytac w ktorym tyg rodzila Twoja mama? esko widze, ze zosia czeka na mikolaja, zeby zrobic wiekszy prezent ![]() Luna, ale masz figure ![]() ![]() Wiecej nie pamietam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3178 |
Konto usunięte
|
Zjadłam banana, paczkę biszkoptów, bułkę i pomieszałam trochę w zupie. Na razie wszystko się trzyma, ale przy jedzeniu zupy miałam takie wrażenie, że łyżka więcej i kibel...
Ale chyba póki jem cokolwiek nie jest jakoś tragicznie? Mam smaka na coś, jak oglądam w tv jedzenie to aż mi ślinka cieknie, a jak mam na talerzu, to albo nie umiem, albo za chwilę zwracam :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
po wizycie u endo. jak zwykle szybko, rzut oka na wyniki (sama widzę, że dobre), recepta i do widzenia. ciśnienie w normie (mojej normie) 85/60. mąż pytał czy jeszcze żyję. doszedł do wniosku, że musi mnie czasem porządnie zdenerwować, żeby mi podnieść ciśnienie lub w ogóle je wywołać.
ale humor dalej mam do ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
o 12:30 mam sie stawic w szpitalu.
takie historie daja mi nadzieje.... ![]() Uwielbiam Twoje wyprawy na zakupy ![]() ![]() ![]() mnie podobno dzien przed terminem (tez bylam zaszyta ![]() Siostra, nie wiem dokladnie.... matki nie dopytuje, z reszta ona malo pamieta, straszna trauma - miala termin na poczatek maja, Basia zmarla 11 III (zyla 3 dni w inkubatorze). Brat jest z 28 tc i tez byl podszyty... ale matka nie pamieta dlaczego tak sie stalo (czy szew poszedl, czy co sie dzialo...). Wazne, ze byla w szpitalu takze akcja byla szybka... ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37826287]Zjadłam banana, paczkę biszkoptów, bułkę i pomieszałam trochę w zupie. [/QUOTE]to w sumie duzo... mnie nic nie wchodzilo, zeby tylko Tobie nie wyszlo.... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.