Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-26, 19:09   #661
Patalus
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
No właśnie o to chodzi, że używala, chwaliła wczesniej, a teraz nagle jak dostała to Xlash to zmieniła zdanie diametralnie.

Wywaliłam się z sub
po tym Rapidlash wydaje mi się, że miała ładniejsze rzęsy, niż po tym Xlash

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
no niestety chce mi się. Robisz syf w tym temacie. Jesteś moderatorem, a robisz tu bałagan. Sorry ale coś mnie już trafia. Dziewczyny kulturalnie piszą , wklejają linki, rozmawiają a jak pojawiasz się Ty i jeszcze jedna dziewczyna która ma avatar z jakąś królową/damą czy czymś takim to robi się syf.

Wybacz, ale sama robisz tu burdel.

Na jakiej zasadzie wybierają tych moderatorów ja się pytam??

Wchodzisz i zaczynasz temat od czapy, całkiem nie o filmikach aż robi się rozpierducha na kilka stron.

Podobnie z tym tematem zarobków z zagranicą. Już dziewczyny piszę że dość, że nie na temat, ok moderator posprząta a moderator sam bierze udział w dyskusji i sam bałagani.

Wybacz, ale już nie mogłam wytrzymać.

Ta dziewczyna co ma avatar z Merlin Monroe w czerwonej sukience niech się zgłosi na moda bo dobrze gada zawsze
co do moda, to się zgadzam, trochę się dziwię, że nie ma to takiego "ogarnięcia" przez moderatorów, jak to czasem by się tu przydało
Stary 2012-11-26, 19:10   #662
monicar
Zakorzenienie

Z tym do rzęs to chyba jakaś akcja promocyjna. Ja sobie Wprost czytam, a tutaj reklama na całą stronę.

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2012-11-26 o 19:11
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 19:36   #663
fokensik
Raczkowanie

ta i Kasia Tusk też "wyprosiła" obniżkę ceny dla wiernych czytelniczek żenada. specjaliści od PR się nie popisali hehe
Stary 2012-11-26, 19:44   #664
sylwoha
Zakorzenienie

cos czuje ze katosu pluje sobie w brode...
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 19:48   #665
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
cos czuje ze katosu pluje sobie w brode...

a mi się wydaje, że siedzi i płacze... pewnie długo kolejnego filmiku nie wrzuci... a na pewno nie z recenzją...
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 19:51   #666
sylwoha
Zakorzenienie

a pmietacie jak ona mowila, ze w recenzje sposnorowane sie nie bawi, bo cche pozostac wiarygodna, gdzies tak mowila
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 19:56   #667
201607111632
Konto usunięte

Ciekawe, ile jej zapłacili. Tak czy siak teraz płaci wysoką cenę za 'sprzedanie się'
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:06   #668
An Ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
a pmietacie jak ona mowila, ze w recenzje sposnorowane sie nie bawi, bo cche pozostac wiarygodna, gdzies tak mowila

To było dawno, dawno temu
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:10   #669
arrachne
Zadomowienie

Czy ta recenzowana przez Katosu odżywka, to przypadkiem nie to samo, co pojawiło się właśnie na blogu Kasi Tusk?
"Przedstawiam Wam więc dzisiaj trzy produkty, do których w trakcie stosowania nabrałam zaufania i mogę je z czystym sumieniem polecić."
I na który dziwnym trafem Kasi (Tusk) udało się zdobyć zniżkę dla czytelniczek? Nie wiem, może to tylko zbieg okoliczności, ale...
arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:10   #670
MirellamKoko
Rozeznanie

Faktycznie. Weszlam na filmik Katosu i w komentarzach ma burzę.
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:20   #671
bold12
Raczkowanie

No to czekamy kiedy tu zawita i zacznie się tłumaczyc jak zawsze, gdy wokół jej kanału robi się jakieś zamieszanie (---> "warsztaty" w ZG, afera z Maxineczką)

bold12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:35   #672
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Mnie zawsze denerwowała. Jeśli ją stać na różne rzeczy to ok, spoko, ale nie jest w dobrym tonie chwalić się publicznie wszystkim, szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że w Polsce ludziom raczej się nie przelewa.
A ja uważam, że pisanie na wizażu jest w złym tonie, bo się człowiek chwali że ma internet, a wiele osób w Polsce na dostęp do niego nie stać

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Jak ma czym, to niech się chwali. Chwalenie się jest w złym tonie, jeżeli jest robione na zasadzie-mnie stać na mac'a, a ty biedaku możesz jedynie kupować kosmetyki na bazarze.
No dokładnie.
Jest sporo blogerek/dziewczyn z yt z kolekcją kosmetyków za grube pieniądze i sporo z nich po prostu je recenzuje, bez przechwałek- nie wiem co w tym może być złego

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:36   #673
An Ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Czy ta recenzowana przez Katosu odżywka, to przypadkiem nie to samo, co pojawiło się właśnie na blogu Kasi Tusk?
"Przedstawiam Wam więc dzisiaj trzy produkty, do których w trakcie stosowania nabrałam zaufania i mogę je z czystym sumieniem polecić."
I na który dziwnym trafem Kasi (Tusk) udało się zdobyć zniżkę dla czytelniczek? Nie wiem, może to tylko zbieg okoliczności, ale...

An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:44   #674
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
U Heledore to chyba jakiś syndrom nowobogackich bo jakiś czas temu się skarżyła na wizażu że nie może znaleźć pracy a jej chłopak słabo zarabia (po AWFie). Bogaci ale normalni ludzie raczej nie mają potrzeby takiego podkreślania gdzie jadają, na co sobie mogą pozwolić itd Szczególnie takie przechwałki na facebooku, wśród obcych ludzi uważam za żenujące.
Informować a chwalić się to co innego.
To, że napiszę na wątku na wizażowych społecznościach gdzie jadę na wakacje to też już jest żenujące? Czy np o wyjeździe po 1000 zł na osobę można pisać, ale broń panie wspomnieć o jakiejś dalekiej i droższej podróży?

Akurat nie bronię tutaj MissHeledore ani nic takiego- nawet nie śledzę jej poczynań od jakiegoś czasu.

Na pewno niektórzy lubią podkreślić wyraźnie na co ich stać, bo ich to kręci i podnieca, ale bez przesady, że każda informacja jest przechwałką.

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Nie widziałam pierwszego filmiku, więc połowa akcji mnie ominęła

Poczytałam komentarze i nie wiem po co ludzie piszą takie rzeczy jak: "po co kupować drogi odżywki jak można olej rycynowy albo witaminę a plus e"(cyt. skrócony). Jak zwykle zaglądanie do portfela na całego.
I tak i nie. Niektóre drogie rzeczy wcale rewelacyjnie nie działają

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:52   #675
Adamantium01
Karo

a na fb filmiku wcale nie ma

i dlaczego pisze o rapidlash ("używam i byłam świadoma, ze rapidlash, którego używałam zawierał syntetyczny odpowiednik prostaglandyn ale jak ostatnio zostal wycofany w USA"), a w filmiku mówi o revitalash, że został wycofany w usa ( nie wiem czy mówi o tym w okrojonej wersji, ale w pierwszej było)
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:07   #676
agniesikk
Zakorzenienie

Jeszcze na chwilke wroce do tematu Miss Heledore- jakby mnie ktos zaprosil na obiad do Sheratona, to tez bym o tym napisala na fejsie w formie zartu, jak ona to zrobila- w koncu niecodziennie jada sie w takim miejscu. Moze sama sie cieszyla i dlatego o tym wspomniala?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:09   #677
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
no niestety chce mi się. Robisz syf w tym temacie. Jesteś moderatorem, a robisz tu bałagan. Sorry ale coś mnie już trafia. Dziewczyny kulturalnie piszą , wklejają linki, rozmawiają a jak pojawiasz się Ty i jeszcze jedna dziewczyna która ma avatar z jakąś królową/damą czy czymś takim to robi się syf.

Wybacz, ale sama robisz tu burdel.

Na jakiej zasadzie wybierają tych moderatorów ja się pytam??

Wchodzisz i zaczynasz temat od czapy, całkiem nie o filmikach aż robi się rozpierducha na kilka stron.

Podobnie z tym tematem zarobków z zagranicą. Już dziewczyny piszę że dość, że nie na temat, ok moderator posprząta a moderator sam bierze udział w dyskusji i sam bałagani.

Wybacz, ale już nie mogłam wytrzymać.

Ta dziewczyna co ma avatar z Merlin Monroe w czerwonej sukience niech się zgłosi na moda bo dobrze gada zawsze
Jestem moderatorem na Targowisku, nie na Plotkowym (co widać na dole działu), tutaj jestem zwykłym użytkownikiem. Jeśli masz zarzuty do mojej pracy na Targowisku, chętnie wysłucham. Udzielam się tutaj od poprzednich części, OT nie jest tylko moją zasługą, a uczepiłaś się wyłącznie mnie, co uważam za niesprawiedliwe, a już przypisywanie mi robienie bałaganu w wątku o zarobkach za granicą pozostawiam bez komentarza.

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2012-11-26 o 21:10
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:39   #678
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Informować a chwalić się to co innego.
To, że napiszę na wątku na wizażowych społecznościach gdzie jadę na wakacje to też już jest żenujące? Czy np o wyjeździe po 1000 zł na osobę można pisać, ale broń panie wspomnieć o jakiejś dalekiej i droższej podróży?

Akurat nie bronię tutaj MissHeledore ani nic takiego- nawet nie śledzę jej poczynań od jakiegoś czasu.

Na pewno niektórzy lubią podkreślić wyraźnie na co ich stać, bo ich to kręci i podnieca, ale bez przesady, że każda informacja jest przechwałką.
Ja to wszystko pisałam w kontekście Miss Heledore więc nie wiem po co te uogólnienia?
Wiem doskonale że nie każda informacja to przechwałka ale średnio inteligenty człowiek potrafi takie rzeczy odróżniać.
Stary 2012-11-26, 21:45   #679
201606242122
Konto usunięte

http://rockglamprincess.blogspot.co....zakupki-d.html

wpis rocglamprincess o problemach w podróży :P ale sie uśmiałam czytając go. ona naprawdę zachowuje się jak księżniczka z tekstami typu "Oczywiście trzeba było pokazać bilet i się podpisać jak w przytułku dla bezdomnych" albo '"Wepchałam się na przód - przecież nie mogę stać ponownie."

chyba każdy, kto lata dość często tanimi liniami lotniczymi to wie, że takie przygody się zdarzają. a jak mgła jest to i żaden nie poleci

201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:48   #680
ladymln
Zadomowienie

Tymczasem u Szusz pogadanka na temat stylowej mapy Polski.
http://www.youtube.com/watch?v=zDkUF...1&feature=plcp

U LGS propozycje strojów na imprezę.
http://www.youtube.com/watch?v=6JsTHsBdEL4&feature=plcp

U alltheprettyfacesTV makijaż
http://www.youtube.com/watch?v=SNwDMcTpTc8&feature=plcp
bardzo lubię tę dziewczynę, a jej makijaże.... ach. I jak ktoś tu już wcześniej wspominał, to chyba jedna z niewielu youtubowiczek, której pasują tak mocne makijaże, a że przy okazji umie je wykonywać
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:01   #681
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Jestem moderatorem na Targowisku, nie na Plotkowym (co widać na dole działu), tutaj jestem zwykłym użytkownikiem. Jeśli masz zarzuty do mojej pracy na Targowisku, chętnie wysłucham. Udzielam się tutaj od poprzednich części, OT nie jest tylko moją zasługą, a uczepiłaś się wyłącznie mnie, co uważam za niesprawiedliwe, a już przypisywanie mi robienie bałaganu w wątku o zarobkach za granicą pozostawiam bez komentarza.
nie, nie widać.
nie mam obowiązku widzieć, że jesteś modem gdzieś indziej.
nad avem jest napisane wyraźnie Moderator i mimo wszystko skłania Cię to odpowiedniego zachowania, nawet w innych wątkach.
w takich sposób jesteś postrzegana nie tylko Ty, ale inni moderatorzy.

btw. Adbuster dodał nowy filmik
Stary 2012-11-26, 22:04   #682
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Tymczasem u Szusz pogadanka na temat stylowej mapy Polski.
http://www.youtube.com/watch?v=zDkUF...1&feature=plcp

U LGS propozycje strojów na imprezę.
http://www.youtube.com/watch?v=6JsTHsBdEL4&feature=plcp

U alltheprettyfacesTV makijaż
http://www.youtube.com/watch?v=SNwDMcTpTc8&feature=plcp
bardzo lubię tę dziewczynę, a jej makijaże.... ach. I jak ktoś tu już wcześniej wspominał, to chyba jedna z niewielu youtubowiczek, której pasują tak mocne makijaże, a że przy okazji umie je wykonywać
ale ona jest pięknaaa
Stary 2012-11-26, 22:05   #683
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zuleyka89 Pokaż wiadomość
http://rockglamprincess.blogspot.co....zakupki-d.html

wpis rocglamprincess o problemach w podróży :P ale sie uśmiałam czytając go. ona naprawdę zachowuje się jak księżniczka z tekstami typu "Oczywiście trzeba było pokazać bilet i się podpisać jak w przytułku dla bezdomnych" albo '"Wepchałam się na przód - przecież nie mogę stać ponownie."

chyba każdy, kto lata dość często tanimi liniami lotniczymi to wie, że takie przygody się zdarzają. a jak mgła jest to i żaden nie poleci

Rowniez to czytałam i tez musze stwierdzic ze ta dziewczyna przesadza....mysli ze jest księżniczką...Poza tym nikt nie jest winny tego ze była mgła...a w ogole to szkoda komentowac jej zachowanie....i tak pewnie stwierdziłaby ze to z nami cos jest nie tak, zazdroscimy i w ogole
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:38   #684
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś strasznie chamsko mi zabrzmiała odpowiedź RGP pod najnowszym filmikiem
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 23:24   #685
mantas
Zakorzenienie

nie, no laura mnie rozwaliła zupełnie.
i ci podrywacze- obmacywacze i torebka lv, i ta droga kawa i ten shopping w londynie.
to żaden lans do londynu lecieć, a ona opisuje to jakby królową angielską była.

z laury teraz zaczyna z niej wychodzić takie bycie księżniczką własnie.

za to jej mama wygląda b. młodo jak siostra bliźniaczka laury
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 23:28   #686
Qloui
Rozeznanie

O kurcze pieczone !
Wracam z wyjazdu po długiej nieobecności a tu podwójny szok !
Przeze mnie zamknięty poprzedni wątek
Kurde Aż mi wstyd , WYBACZCIE DZIEWCZYNY moja wina nie potrzebnie się w dałam w drażniący mnie temat bo wyjątkowo nie znoszę owej Youtubowiczki o jakiej była mowa , głupio wyszło , nie chciałam tego to się już nie powtórzy, wolę się już nie wypowiadać

Przeglądam filmiki zaległe i szczęka mi opadła KATOSU taka wtopa no ręce mi opadły jak to możliwe , co się dzieje z tymi dziewczynami ? I to z tą która zawsze chciała być wiarygodna

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2012-11-26 o 23:36
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 23:38   #687
201606242122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
O kurcze pieczone !
Wracam z wyjazdu po długiej nieobecności a tu podwójny szok ! Przeze mnie zamknięty poprzedni wątek
Kurde Aż mi wstyd , WYBACZCIE DZIEWCZYNY moja wina nie potrzebnie się w dałam w drażniący mnie temat bo wyjątkowo nie znoszę owej Youtubowiczki o jakiej była mowa , głupio wyszło , nie chciałam tego to się już nie powtórzy

Przeglądam filmiki zaległe i szczęka mi opadła KATOSU taka wtopa no ręce mi opadły jak to możliwe , co się dzieje z tymi dziewczynami
aaa tam mamy nowy wątek! oby tego nam tylko nie zamkneli

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

chyba jeszcze nie widziałam tylu minusów pod filmikiem urodowym, jak u Katosu..
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 23:45   #688
agniesikk
Zakorzenienie

Qloui, właśnie się zastanawiałam, czemu Cię nie widać na wątku i myślałam, że się nie odzywasz właśnie z powodu tego zamknięcia. Nie przejmuj się, ostatnio to dość powszechna praktyka na wizażu
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 23:53   #689
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zuleyka89 Pokaż wiadomość
aaa tam mamy nowy wątek! oby tego nam tylko nie zamkneli

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

chyba jeszcze nie widziałam tylu minusów pod filmikiem urodowym, jak u Katosu..

No ja będę się starać żeby nie było przeze mnie znowu .
Czytam komentarze bo widzę że filmik został zmieniony czy zostało coś wycięte na temat innej firmy hmm dziwna sprawa z katosu czy jej się to opłacało

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Qloui, właśnie się zastanawiałam, czemu Cię nie widać na wątku i myślałam, że się nie odzywasz właśnie z powodu tego zamknięcia. Nie przejmuj się, ostatnio to dość powszechna praktyka na wizażu

Ja dopiero dziś wróciłam z wielkiej wyprawy i od razu weszłam na forum bo nie miałam dostępu za bardzo wcześniej i a tu taka niespodzianka
To mój drugi dom , tak łatwo nie odejdę no ale też żeby nie było że udam że nic się nie stało bo jest mi głupio za to że moja wina .

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2012-11-26 o 23:57
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 07:53   #690
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
nie, no laura mnie rozwaliła zupełnie.
i ci podrywacze- obmacywacze i torebka lv, i ta droga kawa i ten shopping w londynie.
to żaden lans do londynu lecieć, a ona opisuje to jakby królową angielską była.

z laury teraz zaczyna z niej wychodzić takie bycie księżniczką własnie.

za to jej mama wygląda b. młodo jak siostra bliźniaczka laury
Zgadzam się co prawda nie znam dziewczyny, nie oglądam jej filmików, ale tym wpisem pokazała, że "wszystko mi się należy". Nie lubię takich ludzi. I może starała się być zabawna, ale nie wyszło.

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości