|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Cytat:
Cytat:
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym do rzęs to chyba jakaś akcja promocyjna. Ja sobie Wprost czytam, a tutaj reklama na całą stronę.
Wszystko napisane przed "ale", jest nieważne. Edytowane przez monicar Czas edycji: 2012-11-26 o 19:11 |
|
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
ta i Kasia Tusk też "wyprosiła" obniżkę ceny dla wiernych czytelniczek
żenada. specjaliści od PR się nie popisali hehe
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
cos czuje ze katosu pluje sobie w brode...
|
|
|
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
a pmietacie jak ona mowila, ze w recenzje sposnorowane sie nie bawi, bo cche pozostac wiarygodna, gdzies tak mowila
|
|
|
|
#667 |
|
Konto usunięte
|
Ciekawe, ile jej zapłacili. Tak czy siak teraz płaci wysoką cenę za 'sprzedanie się'
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#668 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#669 |
|
Zadomowienie
|
Czy ta recenzowana przez Katosu odżywka, to przypadkiem nie to samo, co pojawiło się właśnie na blogu Kasi Tusk?
"Przedstawiam Wam więc dzisiaj trzy produkty, do których w trakcie stosowania nabrałam zaufania i mogę je z czystym sumieniem polecić." I na który dziwnym trafem Kasi (Tusk) udało się zdobyć zniżkę dla czytelniczek? Nie wiem, może to tylko zbieg okoliczności, ale...
|
|
|
|
#670 |
|
Rozeznanie
|
Faktycznie. Weszlam na filmik Katosu i w komentarzach ma burzę.
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
No to czekamy kiedy tu zawita i zacznie się tłumaczyc
jak zawsze, gdy wokół jej kanału robi się jakieś zamieszanie (---> "warsztaty" w ZG, afera z Maxineczką)
|
#672 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jest sporo blogerek/dziewczyn z yt z kolekcją kosmetyków za grube pieniądze i sporo z nich po prostu je recenzuje, bez przechwałek- nie wiem co w tym może być złego
|
|
#673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#674 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
To, że napiszę na wątku na wizażowych społecznościach gdzie jadę na wakacje to też już jest żenujące? Czy np o wyjeździe po 1000 zł na osobę można pisać, ale broń panie wspomnieć o jakiejś dalekiej i droższej podróży? Akurat nie bronię tutaj MissHeledore ani nic takiego- nawet nie śledzę jej poczynań od jakiegoś czasu. Na pewno niektórzy lubią podkreślić wyraźnie na co ich stać, bo ich to kręci i podnieca, ale bez przesady, że każda informacja jest przechwałką. ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
|
|
#675 |
|
Karo
|
a na fb filmiku wcale nie ma
i dlaczego pisze o rapidlash ("używam i byłam świadoma, ze rapidlash, którego używałam zawierał syntetyczny odpowiednik prostaglandyn ale jak ostatnio zostal wycofany w USA"), a w filmiku mówi o revitalash, że został wycofany w usa ( nie wiem czy mówi o tym w okrojonej wersji, ale w pierwszej było) |
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze na chwilke wroce do tematu Miss Heledore- jakby mnie ktos zaprosil na obiad do Sheratona, to tez bym o tym napisala na fejsie w formie zartu, jak ona to zrobila- w koncu niecodziennie jada sie w takim miejscu. Moze sama sie cieszyla i dlatego o tym wspomniala?
|
|
|
|
#677 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-11-26 o 21:10 |
|
|
|
|
#678 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
![]() Wiem doskonale że nie każda informacja to przechwałka ale średnio inteligenty człowiek potrafi takie rzeczy odróżniać.
|
|
#679 |
|
Konto usunięte
|
http://rockglamprincess.blogspot.co....zakupki-d.html
wpis rocglamprincess o problemach w podróży :P ale sie uśmiałam czytając go. ona naprawdę zachowuje się jak księżniczka z tekstami typu "Oczywiście trzeba było pokazać bilet i się podpisać jak w przytułku dla bezdomnych" albo '"Wepchałam się na przód - przecież nie mogę stać ponownie." chyba każdy, kto lata dość często tanimi liniami lotniczymi to wie, że takie przygody się zdarzają. a jak mgła jest to i żaden nie poleci |
|
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
Tymczasem u Szusz pogadanka na temat stylowej mapy Polski.
http://www.youtube.com/watch?v=zDkUF...1&feature=plcp U LGS propozycje strojów na imprezę. http://www.youtube.com/watch?v=6JsTHsBdEL4&feature=plcp U alltheprettyfacesTV makijaż http://www.youtube.com/watch?v=SNwDMcTpTc8&feature=plcp bardzo lubię tę dziewczynę, a jej makijaże.... ach. I jak ktoś tu już wcześniej wspominał, to chyba jedna z niewielu youtubowiczek, której pasują tak mocne makijaże, a że przy okazji umie je wykonywać
|
|
|
|
#681 | |
|
now or never
|
Cytat:
nie mam obowiązku widzieć, że jesteś modem gdzieś indziej. nad avem jest napisane wyraźnie Moderator i mimo wszystko skłania Cię to odpowiedniego zachowania, nawet w innych wątkach. w takich sposób jesteś postrzegana nie tylko Ty, ale inni moderatorzy. btw. Adbuster dodał nowy filmik
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
nie, no laura mnie rozwaliła zupełnie.
i ci podrywacze- obmacywacze i torebka lv, i ta droga kawa i ten shopping w londynie. to żaden lans do londynu lecieć, a ona opisuje to jakby królową angielską była. z laury teraz zaczyna z niej wychodzić takie bycie księżniczką własnie. za to jej mama wygląda b. młodo jak siostra bliźniaczka laury
|
|
|
|
#686 |
|
Rozeznanie
|
O kurcze pieczone !
Wracam z wyjazdu po długiej nieobecności a tu podwójny szok ! Przeze mnie zamknięty poprzedni wątek Kurde Aż mi wstyd , WYBACZCIE DZIEWCZYNY moja wina nie potrzebnie się w dałam w drażniący mnie temat bo wyjątkowo nie znoszę owej Youtubowiczki o jakiej była mowa , głupio wyszło , nie chciałam tego to się już nie powtórzy, wolę się już nie wypowiadać Przeglądam filmiki zaległe i szczęka mi opadła KATOSU taka wtopa no ręce mi opadły jak to możliwe , co się dzieje z tymi dziewczynami ? I to z tą która zawsze chciała być wiarygodna
Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2012-11-26 o 23:36 |
|
|
|
#687 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mamy nowy wątek! oby tego nam tylko nie zamkneli ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- chyba jeszcze nie widziałam tylu minusów pod filmikiem urodowym, jak u Katosu.. |
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Qloui, właśnie się zastanawiałam, czemu Cię nie widać na wątku i myślałam, że się nie odzywasz właśnie z powodu tego zamknięcia. Nie przejmuj się, ostatnio to dość powszechna praktyka na wizażu
|
|
|
|
#689 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ja będę się starać żeby nie było przeze mnie znowu . Czytam komentarze bo widzę że filmik został zmieniony czy zostało coś wycięte na temat innej firmy hmm dziwna sprawa z katosu czy jej się to opłacało ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
Ja dopiero dziś wróciłam z wielkiej wyprawy i od razu weszłam na forum bo nie miałam dostępu za bardzo wcześniej i a tu taka niespodzianka To mój drugi dom , tak łatwo nie odejdę Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2012-11-26 o 23:57 |
||
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda nie znam dziewczyny, nie oglądam jej filmików, ale tym wpisem pokazała, że "wszystko mi się należy". Nie lubię takich ludzi. I może starała się być zabawna, ale nie wyszło.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

żenada. specjaliści od PR się nie popisali hehe 

Nie wiem, może to tylko zbieg okoliczności, ale...

moja wina nie potrzebnie się w dałam w drażniący mnie temat bo wyjątkowo nie znoszę owej Youtubowiczki o jakiej była mowa , głupio wyszło , nie chciałam tego to się już nie powtórzy, wolę się już nie wypowiadać
11.10.2014