Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-26, 19:20   #3721
agunineczka
Zakorzenienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Jeszcze raz wszystkim dziękuję

Co do temperatury na poddaszu - macie rację. Jednak to chyba kwestia izolacji, ew. klimatyzacji.

A teraz pochwalę się pierścieniem mocy

Aaaa i - wybaczcie - to najpiększniejszy pierścionek na świecie

Zdjęcie wrzuciłam z telefonu na kompa i jest tragedia a brat zabrał mój aparat... Jest to żółte złoto, korona jest z białego złota i w środku brylant. Coś baaardzo podobnego, tylko tutaj są 4 łapki, a w moim jest 6: http://www.galeriajubilerska.eu/pl/p...WIADCZYNY/3382
Gratulacje! Pierścionek - śliczny

Widze, że mam trochę do nadrabiania więc znikam na chwilę Was poczytać
Stary 2012-11-26, 19:33   #3722
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

Ilonus bardzo ładny pierścień !
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 19:43   #3723
Kate Noir
Zakorzenienie

iLoNuS_ktl śliczny!

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
My do mojej mamy pojechaliśmy dzień później, a do taty tydzień później. I to mojemu C. na tym zależało
to tak jak u mnie- tż nalegał, ja stwierdziłam, że nie ma takiej konieczności. Jednak to był bardzo dobry pomysł bo nie pamiętam kiedy mamie coś sprawiło ostatnio taką radość. Dostała od tż'a bukiet przepięknych kwiatów i zapytał czy może zostać jej zięciem. TŻ z mamą są ulepieni z tej samej gliny
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:03   #3724
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Właśnie poszukuję kamerzysty, oglądam filmy i za każdym razem się wzruszam i płaczę No nie idzie w ciągu jednego dnia przejrzeć więcej niż 3

tasiulek, misadelko
o ile dobrze pamiętam Wy macie te pędzle do podkładu z rosska
Dziś sobie zakupiłam i już zobaczyłam jak to działa Bardzo fajne i mięciutkie, całkiem przyjemnie się nakłada Ale czy mi się wydaje, czy w ten sposób tego pudru idzie więcej?
Myjecie jakoś specjalnie ten pędzel czy wystarczy pod bieżącą wodą?

Edytowane przez iLoNuS_ktl
Czas edycji: 2012-11-26 o 20:10
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:11   #3725
klaudia1534
Raczkowanie

Hej
Gdzieś zaganiana dzisiaj bardzo byłam, nawet nie miałam kiedy tutaj zajrzeć.. Ale już wszystko nadrobiłam
iLoNus_ktl gratulacje z okazji zaręczyn i pierścień mocy piękny
ane3kaa co do Chodakowskiej to ja razem ze szwagierką lecimy właśnie 4 tydzień sklapelka Zauważyłyśmy że zdecydowanie brzuszek jest mniejszy i boczków już takich nie ma Mięśnie na udach i łydkach też się fajnie powyrabiały, nie są już takie sflaczałeOd przyszłego tygodnia lecimy z killerem a w następnej kolejności pójdzie turbo. A po każdych ćwiczeniach jestem mega szczęśliwa, że dałam radę

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:14   #3726
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Hej
Gdzieś zaganiana dzisiaj bardzo byłam, nawet nie miałam kiedy tutaj zajrzeć.. Ale już wszystko nadrobiłam
iLoNus_ktl gratulacje z okazji zaręczyn i pierścień mocy piękny
ane3kaa co do Chodakowskiej to ja razem ze szwagierką lecimy właśnie 4 tydzień sklapelka Zauważyłyśmy że zdecydowanie brzuszek jest mniejszy i boczków już takich nie ma Mięśnie na udach i łydkach też się fajnie powyrabiały, nie są już takie sflaczałeOd przyszłego tygodnia lecimy z killerem a w następnej kolejności pójdzie turbo. A po każdych ćwiczeniach jestem mega szczęśliwa, że dałam radę

No to ja też zaczne od skalpelka xD
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 20:15   #3727
Waniliova
Zakorzenienie

Kate Noir ja w ogóle nie mam teraz pracy i od kilku dni mam takiego wielkiego doła... zresztą mój TŻ też... ale oczywiście nie poddajemy się

poznanianka1990 dopiero zaczęłaś tę pracę więc na pewno z czasem będziesz więcej zarabiać najważniejsze, że podoba Ci się ta praca i lubisz do niej chodzić dzisiaj ciężko taką znaleźć... w ogóle ciężko o umowę o pracę

misiadelko super te domki

iLoNuS_ktl piękny pierścionek

A co do pomieszczeń na poddaszu to jestem jak najbardziej za my takich w domku nie mamy, ale nie zalezy mi na tym
Stary 2012-11-26, 20:17   #3728
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
No to ja też zaczne od skalpelka xD
ja też polecam na początek skalpel
mam ogólnie dobrą kondycję ale nie jestem aż tak hmmm.... wytrzymała żeby od razu rzucić się na turbo. za pół godzinki przerwa od nauki i ćwiczymy

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:00   #3729
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
AA co tam w tej umowie było nie tak ?
Zgoda na wykorzystanie wizerunku w materiałach promocyjnych i zakaz przekazywania zdjęć (tylko miniaturki) nieopatrzonych logiem.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:00   #3730
Piankka
Zadomowienie

może ja też zacznę ćwiczyć Chodakowską tyłek mi się ujędrni
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:53   #3731
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
Witam przyszłe PM 2014 może do was dołączyć mężatka jedna? ale czekająca na kościelny jeszcze
Witam nową PMkę
Cytat:
Jeszcze raz wszystkim dziękuję

Co do temperatury na poddaszu - macie rację. Jednak to chyba kwestia izolacji, ew. klimatyzacji.

A teraz pochwalę się pierścieniem mocy

Aaaa i - wybaczcie - to najpiększniejszy pierścionek na świecie

Zdjęcie wrzuciłam z telefonu na kompa i jest tragedia a brat zabrał mój aparat... Jest to żółte złoto, korona jest z białego złota i w środku brylant. Coś baaardzo podobnego, tylko tutaj są 4 łapki, a w moim jest 6: http://www.galeriajubilerska.eu/pl/p...WIADCZYNY/3382
Gratuluję zaręczyn!

Ale miałam weekend do Z koleżanką z grupy ze studiów umówiłyśmy się na sobotę że andrzejki będziemy świętować w 3 w dyskotece - ja z TŻ i ona no i wszystko było ok do pewnego momentu... Byliśmy już na miejscu, impreza zaczynała się rozkręcać więc chciałam swoich towarzyszy wyciągnąć na parkiet i TŻ bardzo chętnie się zgodził natomiast owa koleżanka nie była z tego powodu zadowolona Jak się później okazało ona nienawidzi tańczyć i liczyła na to, że całą imprezę przesiedzimy i przegadamy chociaż już od 2 tygodni umawiałyśmy się, że pójdziemy potańczyć I dzięki temu atmosfera stała się totalnie beznadziejna bo my z TŻ chcieliśmy się wyszaleć i potańczyć a ona jedynie siedzieć i gadać... Co chwilę wściekała się tylko na chłopaków że chcą ją wyciągnąć do tańca i co oni sobie w ogóle wyobrażają, jak tak mogą i że są dupkami bo chcą tańczyć a ona woli rozmawiać aż w pewnym momencie propozycję tańców zaczęła traktować tak, jakby co najmniej proponowali jej szybki numerek w toalecie Do tej pory lubiłam tą dziewczynę ale po jej sobotnich akcjach odechciało mi się tej znajomości

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:01   #3732
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ilonus, bardzo ładny pierścionek. Taki klasyczny. Ale klasyka jest zawsze na czasie Sama mam klasyczny, taki chciałam

cikulada
, co za dziewczyna Ona myślała, że do klubu idziecie po to, ze pogadać? Pogadać to można w domu albo w kawiarni, a do klubu się raczej idzie tańczyć

Mykam spać, bo znów będę niewyspana...
Dobrej nocy wszystkim życzę i miłego jutrzejszego dnia

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:41   #3733
Tycikata
Wtajemniczenie

Weszłam zobaczyć pierścionek Ilonusi Kochana jest piękny jeszcze raz gratuluję zaręczyn

cikulada - w klubie się przecież nie da rozmawiać? ja zawsze jak zamienię nawet parę słów z koleżanką w klubie to na następny dzień mnie gardło boli

Domki też oglądałam, śliczne

Ja za to dzisiaj znowu byłam na fitnessie ale nam prowadząca dała wycisk.. - albo to ja kondycji nie mam
ciekawa jestem, jak ja się jutro rano zerwę z łóżka do pracy
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:51   #3734
cikulada
Zadomowienie

Tycikata ale ja doskonale wiem że w klubie się nie da rozmawiać, tylko że szanowna koleżanka dopiero na miejscu łaskawie poinformowała nas że nie lubi tańczyć i wyszło na to że całą imprezę chciała przegadać chociaż cały czas się umawiałyśmy że pójdziemy potańczyć Nawet jak już byliśmy w tym klubie to się zastanawiała jak będzie tańczyć z torebką a jak przyszło co do czego to stanęła przy ścianie i nie szło jej ruszyć. My próbowaliśmy ją wyciągnąć na parkiet ale się nie dała a później zaczęła strzelać fochy na chłopaków że chcą z nią tańczyć a nie rozmawiać

Edytowane przez cikulada
Czas edycji: 2012-11-26 o 22:53
cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 23:08   #3735
Tycikata
Wtajemniczenie

cikulada o koleżankę mi chodziło że nie wie - umawia się do klubu a....może jej się z pubem pomyliło?
Stary 2012-11-26, 23:10   #3736
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Tycikata ale ja doskonale wiem że w klubie się nie da rozmawiać, tylko że szanowna koleżanka dopiero na miejscu łaskawie poinformowała nas że nie lubi tańczyć i wyszło na to że całą imprezę chciała przegadać chociaż cały czas się umawiałyśmy że pójdziemy potańczyć Nawet jak już byliśmy w tym klubie to się zastanawiała jak będzie tańczyć z torebką a jak przyszło co do czego to stanęła przy ścianie i nie szło jej ruszyć. My próbowaliśmy ją wyciągnąć na parkiet ale się nie dała a później zaczęła strzelać fochy na chłopaków że chcą z nią tańczyć a nie rozmawiać
oesu... nie znoszę takich foszastych lasek...

2015 - 38
Stary 2012-11-26, 23:28   #3737
misiadelko
BAN stały

Dzięki dziewczyny, mi też się podoba ten domek, mam nadzieję, że uda nam się szybko postawić i cieszyć się bliskością jezior i lasów

Piankka, obecnie 56 m2, to mieszkanie, które TŻ kupił sobie idąc na studia i nie przewidywał, że wprowadzi się jakaś dziewczyna z tonami ciuchów , wcześniej u niego mieszkał lokator płci męskiej, ale syfił i dlatego wprowadziłam się ja...i tak zostało

Ilonus, piękny pierścień Tzn. tak myślę, bo mało widać

Koleżanka od focha niezła- pogadać do klubu

Waniliova, ja pędzle myję w delikatnym szamponie dla dzieci po każdym użyciu. Są specjalne preparaty, ale ja nie miałam ich nigdy i chyba nie będę miała

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2012-11-26 o 23:30
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 23:34   #3738
mala_czarna_21
Zakorzenienie

misiadelko aleś się rozbestwiła, na pierwszym roku studiów mieszkałam na 28m2 z TZ i jeszcze jednym współlokatorem

teraz mamy 50m2 na 2 osoby i dopero od czerwca chcemy wynająć coś sami i to też będzie ok 30m2 bo inaczej ceny w Krakowie by nas zabiły

2015 - 38
Stary 2012-11-27, 02:23   #3739
alloffkowa
Zakorzenienie

przebudzilam die w srodku nocy- nie.moge zasnac i co? telegon i wizaz
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-11-27, 05:33   #3740
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
przebudzilam die w srodku nocy- nie.moge zasnac i co? telegon i wizaz
to już jest uzależnienie ja już od 5 nie śpię, bo do pracy trzeba iść i też telefon i wizaż

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 07:01   #3741
Tycikata
Wtajemniczenie

Hahahah ja też, szykuję się do pracy i co? zerkam na wizaż
Stary 2012-11-27, 07:21   #3742
misiadelko
BAN stały

mala_czarna na swoje usprawiedliwienie napiszę tylko, że to TŻ bardziej narzeka , ja jęczę tylko jak co sezon muszę z kartonami jeździć od i do rodziców bo moje rzeczy się tu nie mieszczą

Gorzej jak powiedzą mi, że chcą coś zrobić z moim pokojem i powiedzą, że mam się zabierać ze swoim majdankiem :|

Idę odkurzać, mam nadzieję, że sąsiedzi nie śpią, ale muszę, bo o 9 znowu wyjeżdżam... Ale jutro wracam
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 08:18   #3743
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Właśnie poszukuję kamerzysty, oglądam filmy i za każdym razem się wzruszam i płaczę No nie idzie w ciągu jednego dnia przejrzeć więcej niż 3

tasiulek, misadelko
o ile dobrze pamiętam Wy macie te pędzle do podkładu z rosska
Dziś sobie zakupiłam i już zobaczyłam jak to działa Bardzo fajne i mięciutkie, całkiem przyjemnie się nakłada Ale czy mi się wydaje, czy w ten sposób tego pudru idzie więcej?
Myjecie jakoś specjalnie ten pędzel czy wystarczy pod bieżącą wodą?
Na początku szło mi faktycznie więcej dwa "srytnięcia" z dozownika z biegiem czasu znowu używam jednego "srytnięcia" więc z wprawą jest lepiej.
A co do mycia to też po każdym użyciu bo to jednak jest przy twarzy i nie daj boże jakieś bakterie. Myję w białym jeleniu Z tym że ja nie maluje się podkładem codziennie, raz w tygodniu może dwa
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 08:28   #3744
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Waniliova, ja pędzle myję w delikatnym szamponie dla dzieci po każdym użyciu. Są specjalne preparaty, ale ja nie miałam ich nigdy i chyba nie będę miała
to siem ja pytała o pędzle

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Na początku szło mi faktycznie więcej dwa "srytnięcia" z dozownika z biegiem czasu znowu używam jednego "srytnięcia" więc z wprawą jest lepiej.
A co do mycia to też po każdym użyciu bo to jednak jest przy twarzy i nie daj boże jakieś bakterie. Myję w białym jeleniu Z tym że ja nie maluje się podkładem codziennie, raz w tygodniu może dwa
srytnięcia piękniej bym tego nie ujęła
ja też nie na co dzień, zbyt leniwa jestem z rana Też wyszłoby z 2x w tygodniu

A ze spraw weselnych - zdecydowaliśmy się już na dj, w czwartek jedziemy podpisać umowę i wpłacić zaliczkę
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 08:56   #3745
alloffkowa
Zakorzenienie

a mi się teściowa rozłożyła jak nie wiem. ;/
i to przez swojego drugiego synka z synową. wrrr. ale mi na nerwy oni działają.
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-11-27, 09:29   #3746
Tycikata
Wtajemniczenie

ilonus, tasiulek, misadelko a jak wyglądają te pedzle do podkładu z Rossmanna? też bym sobie chętnie kupiła, tylko ja na razie omijam Rossa szerokim łukiem bo jak tam wpadnę to wszystkie lakiery wykupię
Stary 2012-11-27, 09:31   #3747
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
ilonus, tasiulek, misadelko a jak wyglądają te pedzle do podkładu z Rossmanna? też bym sobie chętnie kupiła, tylko ja na razie omijam Rossa szerokim łukiem bo jak tam wpadnę to wszystkie lakiery wykupię
proszzz https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3553
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 09:42   #3748
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Dzięki tak czytam posty że jak zwykle nie doczytuję, jeszcze obrazki były nawet a ja nie zauważyłam
Stary 2012-11-27, 10:11   #3749
ane3kaa
Zakorzenienie

A ja do Krakowa własnie bede jechac ( do wieczorka
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 10:30   #3750
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Mam podobnie - jestem wcześniej w pracy i od razu czytam, co na Wizażu słychać a w wolnej chwili odpowiadam na wpisy

Ale dziś niestety czuję się marnie Mam ból gardła nie do wytrzymania i mięśnie odmawiają posłuszeństwa - wszystko mnie boli. Chyba TŻ mnie zaraził ;(

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Kochane, podeślijcie link do ćwiczeń! Też chciałabym zacząć od jakiś mocnych, porządnych ćwiczeń, bo siłowania to za mało dla mnie
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości