|
|
#421 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
Cytat:
Witam w kolejnym tygodniu, dopiero co Was nadrobiłam po całym dniu a teraz chyba będe jeść budyń i oglądać filmik z linku powyżej i leżeć na wyrku bo mała tak szaleje jak siedzę, że aż się położyć muszę
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie chyba mnie trzymaja bo dostalam skierowanie i dla zasady mnie trzymaja.... Niby mi powiedziala lekarka ze szyjka lekko skrocona i na ktg wyszlo stawianie sie brzucha. Po co ja sie w ogole zglosilam.... Marudze
ale nie bylam nigdy w szpitalu
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
przynajmniej będziesz wiedziała, jak to jest
|
#424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Melduje, że podpisane
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta - sto lat, sto lat!!
Bokeh, Maluchna - biedactwa. Trzymajcie się, bez nerwów. Ja już po zakupkach - wrzucam fotkę moich zdobyczy. Postanowiłam kupić małą paczkę rossmanowskich chusteczek, bo mają fajny skład, przetestuję je na sobie, może mi jednak podpasują. Na razie wyjęłam jedną - trochę za mocny zapach, więc spróbuję następnym razem wersji bezzapachowej, no ale są wystarczająco mokre, pewnie to zależy od paczuszki. Kupiłam też pojemniczek z pompką, o którymś któraś z Was wspominała - dzięki! - za 1,99zł i nalałam tam tego płynu uniwersalnego dla dzieci, który też jest na zdjęciu, zabiorę to ze sobą do szpitala do mycia włosów i ciała - jedna butelka zamiast 10. Wrzucam też brzusia - 32. tydzień. Gigant, 105cm.
|
|
|
|
#426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz miseczkę mam 3 rozmiary większą i obwód pod biustem o 10 cm większy więc jest ich duuuużooooo
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
No juz wiem ze musze wziac swoja poduszke na szczescie tz mi przywiozl
i ogolnie wprawa bedzie ![]() Lady fajny stanik, skad?
|
#428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może to jakieś standardy szpitala ale trochę mnie to teraz zastanowiło, czemu ci robią tak często trzymam za ciebie kciuki!mam nadzieję, że masz chociaż jakieś fajne babeczki na sali
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, ze w rzeczywistości inaczej wyglądają ale i tak mega sexi ![]() Bokeh, nie swiruj pawiana dobrze ze to nie weekend Cię zostawili, lepiej dmuchać na zimne słoneczko Ty mi lepiej powiedz, jak sie robi takie zdjęcia ładne w odbiciu lustra, z lampą źle, bez lampy też źle to jak ja mam to zrobić ni łumiembuuuuu
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-11-26 o 19:40 |
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh jeszcze raz, kciuki!
Maluchna, tez mialam dola straszliwego dzisiaj, siedze w domu jak ciucmok, nawet prania sama nie moge zrobic!!! Nudzi mi sie okrutnie, na kompa nie moge patrzec, na tv tez nie, ksiazki doprowadzaja mnie do szalu!!!!! Wylam i wylam, a maz sie ciagle uczy na egzamin i z niego tez pozytku nie mam ![]() Black, pamietam jak na poczatku szlysmy brzuch w brzuch jezeli chodzi o centymetry, a tu lipka, moj sie zatrzymal i ani drgnie
|
#431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Tętno sprawdzały mi 3 razy dziennie a ktg raz zaraz jak dojechalam i nie bylo skurczy to juz wiecej nie robili |
|
|
|
|
#432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż właśnie maluje pasy w kąciku Michałka!
Bokeh, wytrzymasz Trzymaj się tam dzielnie. Idę leżeć bo plecy mi siadają. Co wieczór to samo
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój, owszem, był płaski, ale nie umięśniony, a pamiętam Twoje zdjęcia z początku ciąży, to miałaś super brzuszek, taki całkiem płaściutki i napięty, na pewno szybko wrócisz do formy po ciąży.
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak byłam to detektorem tak robiły chyba z 8 razy w ciągu doby. Najpóźniej ok 22. |
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Blackk skad masz stanik? :P
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
W koncu pozyczylam mikser od ciotki tak mi sie tych bezow chcialo i co? Spaaaaalilam je. Ach, szkoda gadac, co za koszmarny dzien. Ide chyba spac kobietki, moze jutro bedzie lepiej. Dobranoc.
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Ilkas widzę, że jesteś, więc chciałam zapytać jak tam weekendowe spotkanie z Bartkiem?
Czegoś ciekawego się dowiedziałaś?
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta wszystkiego najlepszego
maluchna dobranoc i na pewno jutro bedzie lepszy dzien Bokeh wytrzymasz jakos w tym szpitalu, najwazniejsze ze wszystko jest Ok Black slicznie wygladasz ![]() ja tez dziś zakupilam te 2 małe pojemniczki w rossmanie
|
#441 |
|
Wtajemniczenie
|
Maluchna
a mnie wkurzył brat TŻ, pożyczył "na chwilę" naszego lapka i jakąś godzinę temu go chciałam spowrotem, bo TŻ w garażu a Niuńka prawie śpi i 3 razy go prosiłam, żeby oddał. W końcu mu powiedziałam, ze nie mam zamiaru go przez 40 czy 50 minut prosić, i że następnym razem nie pożyczę Nikt mnie nie będzie denerwował...Poprasowałam dziś dość dużo i kręgosłup mi napiernicza. I tak mnie strasznie jeszcze żebra bolą, chociaż teraz Majeczki nie czuję. Pewnie wlazła pod żebra nóżkami i mnie od tego boli... Aha, miałam Wam powiedzieć... spakowałam torbę, jeszcze tylko zostanie wrzucić dokumenty, tel z ładowarką i aparat... No i ostatnie pranie dzieciowe dziś zrobiłam, jutro wyprasuję i poukładam... |
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenka a jak tam waga z biedronki ?? bo sama sie nad nia zastanawiam
wolalabym zwykla bez tych wszystkich pomiarow itd. no ale cena kusi
|
#443 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ładny brzuszek i wcale nie widać by taki duży był! ja się mojego boję zmierzyć ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, wytrzymasz, twarda jestes! Przynajmniej masz pewnosc, ze nic zlego sie nie dzieje
![]() Black, po co tyle kremow? ![]() Wrocilismy z TZ ze szkoly rodzenia, 1 raz byl ze mna. Dzis akurat bylo o karmieniu piersia, ja notowalam jak glupia, natlok informacji i w ogole jakas przestraszona po tym wszystkim jestem. TZ po 10 min wykladu zaczal sie wiercic na krzesle, pytam go co sie dzieje. A on, ze polozna gada same oczywistosci, bo on juz to wszystko wie. Ja pytam: skad? A on: przeciez edukuje sie w internecie W szoku bylam, nie podejrzewalam go o to
|
|
|
|
#445 |
|
Wtajemniczenie
|
korzystała któraś z Was z firmy kurierskiej K-EX? Bo tą lalkę co zamówiłam właśnie tą firmą wysłano, a nigdy się nie spotkałam. Jedyne co to zauważyłam, że w piątek paczkę nadano a dopiero dziś znalazła się na magazynie nadającym czyli jak na mój gust długo
Ciekawe czy będzie na jutro
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
O ja właśnie też podpisałam
Cytat:
Bokeh, Maluchna trzymajcie się
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden na odparzenia i podrażnienia pod pieluszkę (Wundschutz), jeden na suchą skórę (Pflege), a jeden na niepogodę (Wind und Wetter), każdy od czegoś innego, oczywiście nie będę ich używać non stop, tylko profilaktycznie od czasu do czasu, żeby nie faszerować małej kosmetykami od samego początku.
A ten oliwkowy to dla mnie, do rąk, żeby nie było. ![]() Ifwka - to są gaziki na pępuszek, do przecierania po pępowince.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-26 o 20:48 |
|
|
|
#448 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Współczuję skoro mówisz że tak ciężko ci z tymi piersiami. Ja mam wrażenie że moje zmalały zaraz zapytam TŻta co on o tym sądzi![]() Cytat:
Cytat:
A ja jak miałam bóle boku to ginka sprawdzając czy to nerki nie położył mnie na oddział tylko jak miała dyżur kazała mi przyjechać dała skierowanie na badania na cito, zrobiła usg itd i jak się okazało że wszystko ok to puściła do domu. Cytat:
Sylwietta wszystkiego naj naj najlepszego. Też muszę kupić te pojemniczki żeby nie targać dużych butelek. Ile one kosztują?
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
jeden pojemniczek kosztuje 1,99 zl
kurde ja tez mam teraz wielke cyce juz nosze rozmiar G masakra
|
#450 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() W każdym razie dostałam konkretne instrukcje co do wózka, jak go wybierać (dosłownie wszystko nie zgadza się z moimi przekonaniami i z tym co wyczytałam gdzieś na necie ).Ja chcę koła pompowane, on miał w swoim wózku piankowe. Ja wolę wózek czterokołowy, on miał trzy...itd, itd Do tego dostałam opiernicz, że nie piję czegoś tam (za cholerkę nie pamiętam nazwy - coś ziołowego) Zostałam też przepytana czy smaruję się mustelą, bo na uniknięcie rozstępów to tylko to! ![]() Model niani elektronicznej też już mój mąż ma w telefonie spisany ![]() I tak bym mogła wymieniać i wymieniać bez końca....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

ale nie bylam nigdy w szpitalu

biedactwa. Trzymajcie się, bez nerwów.
teraz miseczkę mam 3 rozmiary większą i obwód pod biustem o 10 cm większy
więc jest ich duuuużooooo

może to jakieś standardy szpitala
ale trochę mnie to teraz zastanowiło, czemu ci robią tak często
to jak ja mam to zrobić

Nikt mnie nie będzie denerwował...
22.05.2008
14.08.2011