![]() |
#451 |
Zadomowienie
|
Dot.: Problemy z TŻ a może to ze mną coś jest nie tak??? =(
Ty żartujesz prawda?Żartujesz myśląc że to o Oniego chodzi...Wcale nie,a przynajmniej nie tylko,nie będe tu pisać co w życiu przeszłam bo to moje prywatne sprawy i dość przykre powiem tylko że ciągle mam jakieś problemy,jedne sie kończą,drugie zaczynają i tak wkółko,ja już nie pamiętam kiedy ostatnio byłam szczęsciwa,kiedy kładłam sie spać nie martwiąc sie o jutro,zresztą ja prawie wogóle nie sypiam w nocy :/ Nie wiem co będzie dalej i nawet nie chce o tym myśleć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
ten wątek pokazuje mi jak wiele zależy od Naszego podejścia
![]()
![]() |
#454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kami nie ma sensu nad sobą rozpaczać. Ja podobnie jak Traci znam ludzi, którzy naprawdę mają WIELKIE problemy (np. chorobę, z którą walczą; alkoholizm ojca, który urządzał im piekło dzień w dzień; śmierć najbliższych) ale Oni biorą życie takim jakie jest. I cieszą się drobnostakmi. A Ty ciągle nam tu "płaczesz". To Ci w niczym nie pomoże, a tylko wpędzi Cię w depresję. Pomyśl sobie, że nie Ty jedna masz "pod górkę" i przestań się użalać. Jeśli odpowienio pokierujesz swoim życiem to na pewno nie będzie ono takie "beznadziejne". Tylko trzeba chcieć i wierzyć, że będzie dobrze.
![]() |
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
Zawsze jak wierze że będzie dobrze,jak nastawiam sie pozytywnie to dosteje takiego kopa że na tyłek nie moge usiąść,tak było np. z ta pracą,poszłam pozytywnie nastawiona i co?Kupa nic więcej więc powiedziałam sobie że już sie na nic z dobrą myślą nie nastawiam bo i tak nie wyjdzie,wole sie mile zaskoczyć niż znowu rozczarować.Być może użalam sie nad sobą ale moge tu pisać co chce kiedyś jedna z wizażanek napisała że jak chce sie wyżalić mam tu pisać i będe,zresztą nie potrzebuje niczyjego pozwolenia,ja nie licze na komentarze ani na nic poprostu pisze bo to mi pomaga,czasami mam taki okres w życiu że tylko narzekam i marudze,przejdzie mi chodź wiem że wróci,zawsze wraca bo nic sie nie zmienia.
Wiem że każdy ma swoje problemy ale też każdy wszystko przeżywa inaczej,dla jednych to że nie mają nikogo jest tragedia dla drugich że ojciec pije lub że zmagają sie z jakąś chorobą.Przykłady problemów jakie gifraffe podała u mnie są na porządku dziennym,trafiła w dziesiątke,jest tego o wiele więcej ale nie chce o tym pisać,chciałabym poprosu sie spakować i stąd wyjechać,miałam okazje ale brak pieniędzy mi ją zabrał jak zwykle coś stanęło na drodze do mojego szczęścia,do szansy którą mogłam wykorzystać i zmienić swoje życie.Im bardziej sie staram tym jest gorzej ja już nie wiem jak mam to znosić,jest mi ciężko,może już nie jestem taka silna jak byłam...Każdego twardziela można zniszczyć bo NIKT nie jest w stanie udźwignąć tak wiele chodźby sie starał nie wiem jak bardzo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Zadomowienie
|
W takim razaie Kami skoro Ci to pomaga to się żal. Jendak nie podobają mi się Twoje wypowiedzi w stylu "nie chce już żyć, mam dość, chciałabym umrzeć".
Pamietaj - to TY kierujesz swoim życiem. I jak sobie to wszystko "poukładasz" tak będziesz miała. Pamiętaj, że nie ma sytuacji bez wyjścia... Tylko należy umiejętnie go szukać. Jestes jeszcze młoda... wiele lat przed Tobą i z pewnością będą one lepsze niż teraz. Teraz masz chwile słabości... ale nie poddawaj się i szukaj jakichś rozwiązań. W każdym razie ja życzę Ci aby Ci się wreszcie powiodło!! Trzymaj się i przestań się smucić. Poradzisz sobie.
![]() |
#457 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Traci, straszny przykład przytoczyłaś
![]() Jestem jednak w stanie częściowo zrozumieć Kami - człowiek jest egoistą i jego problemy są (dla niego)najważniejsze. I jeśli się już wpadniemy w jakiś taki marazm i ogólne zniechęcenie, to naprawdę ciężko się otrząsnąć i znaleźć jasne strony... Nieszczęścia chodzą stadami, szczęście jakoś nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, jak kiedyś jakiś czas szukałam pracy, chłopak mnie zostawił, na szkole mi przestało zależeć, nie miałam po co z łóżka wstać... Myślałam wtedy podobnie do Kami. Ale (to już do Kami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
Na bezrobociu takie mysli to norma.
Jak to mowili w Pieniadze to nie wszystko."Najgorsze sa pierwsze 2 lata,pozniej to juz idzie sie przyzwyczaic "Czy jakos tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Zadomowienie
|
traci przecież napisałam że nie chodzi o Niego :/ a napewno nie w tak dużej mierze przecież mam większe problemy od tego!Nie zrozumiałaś mnie jak zreszta wiele z Was a potem czytałam słowa które mnie bolały...Każdy teraz może mi opowiedzieć czyjąś historie i powiedzieć że Ci ludzie przeszli piekło,każdy ma swoje piekło na ziemi i jedym sie udaje z tego wyjść a drugim nie,moim problemem nie jest to że nie mam chłopaka,zresztą mam bo jestem dalej z Jarkiem,wiem wiem teraz będą sie sypac teksty w stylu "po co z Nim jeszcze jesteś nie pamiętasz co Ci zrobił" itd. otórz ja wszystko pamiętam a jestem z Nim bo Go nadal kocham i chciałabym żeby sie kiedyś ułozyło,jeszcze nie teraz,bo Jego nie ma ale kiedyś może sie ułożya może zanim wróci poznam kogoś innego ale nawet jeśli,to będę o Nim jeszcze długo myśleć,nie potrafie tego wytłumaczyć ale coś mnie do Niego ciągnie i już.I prosze nie rpztrząsac tego tematu bo tu sie niewiele zmieni i nie wiedziałam że w chwili słabości ktoś będzie mi wypominał inne wątki,coś co już było i minęło,ja nie chce już żyć przeszłością.
Tak od 20 lat mam skopane życie bo chyba urodziłam sie tylko po to żeby cierpieć,nie miałam dzieciństwa,nie mam radości z bycia młodą,nie mam perspektyw nie mam NIC,całe moje życie to walka,o każdy "normalny" dzień.Patrząc jak żyją inni zastanawiam sie czemu ja tak nie potrafie,mam odpowiedź-bo spiepszyłam wszytsko co mogłam spiepszyć począwszy od szkoły,to moja wina i teraz za to płace.Nie zastanawiam sie co będzie,nie myśle tymi kategoriami że jestem młoda,jeszcze sie ułoży...Tego nie moge wiedzieć,a jeśli sama nic nie zrobie,to nic sie nie zmieni a ja nie wiem nawet co mam zrobić żeby było lepiej. Też kiedyś wspierałam ludzi i mowiłam im nie martw sie jutro będzie lepiej,sama w te slowa nie wierząc...teraz już nigdy nikomu tak nie powiem,bo to są słowa rzucane na wiatr bo kto może wiedzieć czy jutro nie spotka mnie coeś jeszcze gorszego? Pytsio5 mam złe dni a nie tylko dzień co nie znaczy że w każdym wątku mam rozpaczać,mam ten wątek od tego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
Kami, opadły mi ręce....
![]() Zartujesz z tym Jarkiem??? Prawda??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Traci dlaczego Cie rozbroil??Tak bylo w scenariuszu
![]() Kami nie jestes na straconej pozycji,szkole na pewno jeszcze skonczysz.Nie martw sie. Pfff text o jarku mi umknal ,no ale rob jak uwazasz.Ja mam pomysl jak ten facet moze Ci pomoc jesli Cie kocha.Niech zasponsoruje Ci szkole.W koncu pracuje za granica stac go.Ciebie nie stac,nie masz pracy m.in przez to ze nie masz skonczonej szkoly.Skoro tak sie kochacie niech Ci pomoze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Zadomowienie
|
Ptysio5 nie,nie żartuje i teraz będzie sie pewnie sypała lawina odpowiedzi na ten temat ale ja już wybrałam i póki co sie tego trzymam,wyjaśniłam tą sprawe z "dzwoniąca do mnie Jego dziewczyną" i wiele innych,w wielu przypadkach sie myliłam.Teraz jest dobrze i może będzie też jak wróci nie wiem okaże sie niewiele trace,próbowałam to skończyć uwierzcie mi ale nie moge,On też tego nie chce.
bess Zapłaci za moją szkołe,już z Nim rozmawiałam na ten temat,sam zaproponował bo wie jak u mnie z kasą,pozatym pożycza mi pieniążki na otwarcie własnego interesu,jeśli wszystko pójdzie dobrze za miesiąc-dwa będę miała sklep z kosmetykami ale jeszcze nic nie pisze żeby nie zapeszyć.On chce mi pomóc,widze że Jego podejście do życia i do mnie sie zmienia,prawie mnie stracił,może przemyślał,zrozumiał,póki co jest dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
[quote=kami828;3782375]Ptysio5 nie,nie żartuje i teraz będzie sie pewnie sypała lawina odpowiedzi na ten temat
[quote] nie bój żaby. Juz to pisałam tyle razy, że wystarczy. Nie musi cię moje zdanie obchodzić, ale je znasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Zadomowienie
|
traci no dziękuje Twoje posty przywracają mi wiare w ludzi :/
Wątek o makijażu był założony dawno temu i mam tą sprawe już dawno za sobą i pisałam co i jak chyba nawet w tym wątku więc nie wygrzebuj czegos co już jest przedawnione,masz racje to moje życie i to ja se je spiepsze i wiadać kto tu negatywnie myśli bo ja mimo wszystko mam nadzieje że będzie dobrze.Nie martw sie tak źle ze mną nie będzie jak mi tu wróżysz a co mam a czego nie mam to moja sprawa może będę żałowac moich wyborów-nie wiem okaże sie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
Wasze zdanie mi koło tyłka nie przelatuje żeby była jasność a jeśli ktoś tak uważa-Jego sprawa.Niestety mojego życia Wam tu nie streszcze więc mam małe szanse na zroumienie ale trudno,ja nie oczekuje od Was niczego a napewno nie osądów i słów które bolą ale szanuje każdą wypowiedź bo każdy ma prawo do swojego zdania.Uwierzcie tylko że takie słowa nie pomagają i nie podbudowują a czasem tak niewiele potrzeba by ktoś zaczął wierzyć i sie usmiechać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
Zazdroszcze i gratuluje ludziom którzy oprócz wielkich problemów nie maja tych małych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
BAN stały
|
Po części cię Kami rozumiem,bo czasami też mam takie dni,że mam dość,ale nie chce pisać o tym na forum.
Ładne kwiatki ja tu wyczytuje.Zatkało mnie,ale chyba nie powinno,że Kami wrócilaś do Jareczka,rozumiem teraz to wielka miłość,aż po grób dopóki/dopóty on nie zbije cię na kwaśne jabłko.No,ale to twoje zycie,sama lubisz chyba pakować się w bagno.Tylko potem nie jęcz,że oberwałaś od swego księciunia.Ja Ci życze jak najlepiej,żeby Ci się życie ułożyło,ale widac po twoim zachowaniu/postępowaniu e może być inaczej.Może się myle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
Żałuje że Wam napisałam że wtedy SPROWOKOWAŁAM GO żeby mnie uderzył "z liścia" w twarz bo wyszło że zostałam pobita :/ ale nie ważne ja sie tego nie boje bo On sam z siebie by mnie nie uderzył a miał okazje nie raz bo ja potrafie dać w kość,ja na Jego miejscu bym nie wytrzymała,może dlatego tyle razy On dostawał!Jedyne co może mi przykrego zrobić to mnie zdradzic,niczego innego sie nie boje,chodź teraz to i tego coraz mniej...Nie wiem zobacze jak będzie,okaże sie i tak Go tu nie ma a zresztą...nie ważne już...w złe miejsce przelewam swoje smutki........ehhhhhhh jak zwykle kolejny błąd...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Zadomowienie
|
Ja się jeszcze na temat Jarka nie wypowiadałam... więc powiem.
Ciekawe za jaki czas Kami będziesz znowu tu płakać z powodu swojego chłopaka?? Bo to co opisałaś (waszą dotychczasową sytuację) - to ludzkie pojęcie przechodzi ![]() ![]() Nooo ale cóż... skoro sama sobie lubisz utrudniać życie... Ojjj obym się myliła, ale wydaje mi się, że jeszcze morze łez przez Jarka wypłaczesz ![]() ![]() ![]() EDIT: JASNE... weź jeszcze winę za to, że Cię uderzył na siebie. Mężczyzna NIGDY , ale to NIGDY nie powinien podnieść na kobietę ręki. Bo zdarzyło się raz... zdarzy się i nastepny. Żali mi...
![]() |
#480 |
Rozeznanie
|
hmm wedlug mnie jesteście dla siebie stworzeni
![]() czytalo mi sie to jak jakieś love story z bravo girll Edytowane przez agnique Czas edycji: 2007-02-24 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.