|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch - część II
nie poszłam jeszcze
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
|
#3782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do lektury, już! ![]() wszystkim, taki mam zapyl w sql, że nie wyrabiam ^^ ale oczywiście na książki czas znajduję, bo to dla mnie świętość ^^ skończyłam czytać Igrzyska Śmierci i ta trylogia trafia na listę moich ulubionych książek! polecam wam dziewczyny, coś wspaniałego!na razie nic innego nie czytam, bo wciąż rozmyślam nad tą trylogią. mimo, iż czytać skończyłam, wciąż nie daje mi ona spokoju i zmusza do ciągłych przemyśleń. i wybaczcie mą długą nieobecność, wciąż nie mogę dość z sobą do ładu ![]() co u was, wiedźmy? już za niedługo part 2 Przed świtem! wybieracie się? ja zapewne tak! nwm tylko kiedy
Edytowane przez ancia08 Czas edycji: 2012-11-04 o 19:58 |
|
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już od dawna czytam<3.ja mam podobnie . ZNAJDUJE SIĘ NA MOJEJ LIŚCIE NAJLEPSZYCH KSIĄŻEK! w tamtym tygodniu ją przeczytałam, teraz szykam 2 część , muszę wiedzieć co jest dalej! ![]() ![]() ja jakoś nie mam, że rozmyślam ciągle nad nią. jak ją czytałam, znajdowałam się w tamtym świecie, pochłaniała mnie bez reszty. . troche mnie 'przysmucała' . i rozmyślałam w czasie, kiedy ją czytałam. także troche inaczej ją odbieram niż Ty . ale także wszystkim polecam ja raczej nie. . nie obejrzałam part 1 i jakoś ta zmierzchomania przeszła mi . u mnie w porządku, szkoła. ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
|
|
#3784 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Mam za sobą długą nieprzespaną noc i 5 filmów za sobą w tym Przed Świtem part 2 ![]() Booooooski film a reszte powiem wam potem jak nie usne PS. takiej akcji z Volturią sie nie spodziewałam dosłownie myślałam ze zawału dostane na tej sali Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2012-11-17 o 14:02 |
|
|
|
|
#3785 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
|
|
|
|
|
#3786 |
|
Wtajemniczenie
|
a Ty widziałaś film??
|
|
|
|
|
#3787 |
|
|
|
|
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja może w piątek pójdę na Zmierzch.
|
|
|
|
|
#3789 |
|
Wtajemniczenie
|
Agniesia no to na serio nie fajnie
![]() Lazurka żebyś wiedziała ale było warto ![]() cała noc ze Zmierzchem cudnie ![]() Mam wam tyle do opowwiedzenia, ale jak nie oglądałyście to....;/ ja chce jeszcze raz!!!! |
|
|
|
|
#3790 |
|
|
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
to się chociaż wygadaj i pomaluj na biało xd
|
|
|
|
#3792 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ja tu nie mam z kim dyskutować!!! już mi film oglądać, ale to już!!!!!!!!!!!!!!!!
Booooosko po prostu booosko, mimo małych pominięć film był super a właściwie reżyser któremu należą sie ogromne gratulacje i słowa uznania, facet wiedział co robi i widać było, że sie do wszystkiego przygotował i ze czuje książke i historie, którą przezywają miliony ![]() Tak zdecydowanie już sam początek chwytał za serce ( w sumie to nie wiem dlaczego sie nie wzruszyłam) ale jak zobaczyłam początek to aż mi dech zaparło, a to już coś byłam pod wielkim wrażeniem, ale sie juz powtarzam a potem to już poleciało nawet nie wiem kiedy, chciałabym powiedzieć coś więcej ale bym musiała obejrzeć jeszcze raz bo same przyznacie jeden raz to troche mało podobała mi sie gra Kristen wielkie brawa, grała jak nie ona, na serio, taka prawdziwa wampirzyca z niej sie stała i widać było to w każdym nawet najmniejszym ruchu z tego jestem strasznie zadowolona, a jak zobaczyłam ją w szpilkach to aż sie koleżanki dopytywała czy to na serio szpilki ![]() Edward moje cudo cały czas sie dziwie ze on nie potrafi sie tak uśmiechać prywatnie no i sama gra Edwarda z córeczka matko jak to dziecko mu pasowało, było tak słodko <3 co dalej hmmmm aaa tak przechodząc dalej strasznie mi sie podobało pierwsze spojrzenie Belli jako wampira wszystko widziała z takimi detalami no cudowne ![]() pierwsze polowanie no fajne fajne ![]() akcja z Jacobem cuuudowna ale miałam śmiechu no jak ona na niego warczała po prostu.... brak słow ![]() Kolejna ważna scena która zawładneła moim sercem oraz piosenka do tej sceny to siłowanie sie na ręke Belli i Emmeta strasznie mi sie podobało ![]() a scena seksu była niesamowita taka zwyczajna i wyjątkowa zarazem taka..... no znowu brak mi słow, o mistyczna to chyba bedzie dobre określenie ![]() Sama walka była jednym wielkim krzykiem zaskoczenia z mojej strony mało zawału nie dostałam widząc to co sie dzieje na ekranie, nie wiedziałam czy mam zacząc rzucać tym co miałam pod ręką czy rozpłakać sie. SZOK I NIEDOWIERZANIE to jest Najlepsze określenie. Krzyczałam dopingowałam załamywałam sie i cieszyłam razem z bohaterami, chociaż to co sie działo nadaje sie tylko do płaczu, a potem szok ustąpił i przyszła jedna wielka ULGA i to taka, że nie mogłam opanować oddechu jeszcze raz brawa dla reżysera ![]() No i na koniec wizja Alice dotycząca Jacoba i Reneesme taka śliczna ![]() a potem polana PO RAZ OSTATNI I WSZYSTKIE SCENY Z ŻYCIA BELLI I EDWARDA miałam ochote sie popłakać takie to było piękne, śliczne i zarazem pożegnaniem z wszystkimi fanami, ale za to jakie pożegnanie. WIEKIE BRAWA DLA REŻYSERA!!!! Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2012-11-19 o 20:47 |
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
nie długo mam nadzieje, przeczytam to białe.
|
|
|
|
#3794 |
|
|
Też miałam okazję już zobaczyć. Aż trudno uwierzyć, że to już koniec...No i Emmet jakoś inaczej wyglądał
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
nie był już taki przystojny?
|
|
|
|
#3796 |
|
Wtajemniczenie
|
E no nie, znaczy sie dobrze wygladał, ale do ideału mu było daleko
![]() No to opowiadaj jak wrażenia
|
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam dzisiaj pójść ale koleżanka się rozmyśliła. ![]()
|
|
|
|
|
#3798 |
|
|
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
A ja jakoś tak bardzo zaczarowana nie jestemfilmem, ze względu na wiele błędów, na wiele nie dociągnięć, oraz te zapyziałe modyfikacje komputerowe!!! to tak waliło po oczach!! Brakowało mi Renessme, akcji z Jajem, wiele wiele bym wyliczała. A co do walki owszem powaliła mnie na kolana i chyba tylko ze względu na tą scenę poszła bym do kina ale jak już jest na sieci to nie idę
|
|
#3800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3801 |
|
Raczkowanie
|
Kocham on nie sprostał zadaniu, może inaczej na to bym spojrzała gdybym wiedziała, że sceny nagrywane były na kilka miesięcy przed premierą, a on miał już to nakręcone przed premierą BD1, miał cały rok by wszystko wymuskać, wycackać i sprostać zadaniu! Nawet gdyby trzeba było nakręcić poprawki miał na to czas. A tak? Proszę film naprawdę w całości nie reprezentuje się fenomenalnie. Bynajmniej nie sprostał moim oczekiwaniom, nie zrobił na mnie takie wrażenia jak przy BD1 gdzie nie potrafiłam dojść do siebie! A BD2 obejrzałam, zaskoczona zakończeniem, kilkoma scenami ale ogólnie film plasuje się u mnie na takiej hmmm 4 może 5 w skali od 1 - 10. To BD1 ma u mnie 9! A to ten sam reżyser
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oglądałam wczoraj i powiem tak
|
|
|
|
|
#3803 |
|
Raczkowanie
|
Mi też podobała się najbardziej ostatnia część
![]() Muzyka też dobra, jak w każdej części.
|
|
#3804 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak widać Chlamidlo w wielu sprawach różnią sie nasze zdania, jak zawsze zresztą, więc chyba nie powinnam sie dziwić.
Na mnie film wywarł duże wrażenie i niech tak zostanie ![]() Najlepsza muzyka była w pierwszej części, żaden soundtrack jej nie dorówna, na drugim miejscu muzyka z 3 i 5 części, ale to moje zdanie
|
|
|
|
|
#3805 |
|
Wtajemniczenie
|
film ok, wyszedł chyba najlepiej z wszystkich części, ale w trące się do dyskusji bo nurtuje mnie jedno pytanie - czy tylko mi się wydaje, czy Stewart bardzo mało mówiła w tym filmie?
(pominę już jej wiecznie tę samą minę )
|
|
#3806 |
|
Raczkowanie
|
Tak wszyscy macie racje to była jedna z najlepszych części jakie mogli nagrać!!! Fenomen!!! Cool Cudo!!!
I nich tak zostanie... A ja spadam mam dość gdy wszyscy próbują mi wmówić swoje zdanie!
|
|
#3807 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Według mnie grała o wiele lepiej niż w poprzednich częściach, czyżby ćwiczenia czyniły mistrza? Chyba na to wygląda ![]() Cytat:
Więc spokojnie
|
||
|
|
|
|
#3808 |
|
Raczkowanie
|
ja też byłam i mi się podobało, zwłaszcza ta scena walki, jeny, świetnie to zrobili
też mi brakowało tej Renesmee, fakty niektóre faktycznie poprzekręcane. wiadomo, są rzeczy, których by się można czepiać, ale na ogół film wyszedł świetnie ![]() yeaaa, właśnie zyskałam całą trylogię Igrzysk na własność!
|
|
|
#3809 |
|
Wtajemniczenie
|
o rany jak tu sie nic nie dzieje. W sumie to hmmm chyba nie ma sie co dziwić. Saga po nakręceniu ostatniej cześci filmu straciła na swojej świetności. chyba nie ma osoby, która by o niej nie słyszała lub nie czytała/ oglądała.
No ale ja słyszałam, że szykuje sie coś nowego w kinach jak mówią zwiastuny najlepszy film fantasy po sadze Zmierzch(????). Chodzi mi o Piękne Istoty. Czytałyście> Jakie są wasze zdania? A może dopiero zamierzacie przeczytać? Ja ze swojej strony moge powiedzieć, że miałam w rękach tą książke, wiecej nie zdradzę |
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Czytałam. hmmmm No szału nie było, doczytałam. Czytałam lepsze. Na drugą część sie nie skusiłam. Ale na film się wybieram
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

. szkoła i lenistwo mnie pochłania.
. troche mnie 'przysmucała'
. i rozmyślałam w czasie, kiedy ją czytałam. także troche inaczej ją odbieram niż Ty

Może za kilka dni...