|
|
#451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
No- ja wykąpana,świeżutka i pachnąca
siedziałam trochę i sporo mi to zajęło ale depilacja nawet w miarę poszła sprawnie Tęsknie za długimi gorącymi kąpielami
|
#453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To taniutkie, kupię sobie i przeleję żel pod prysznic nie chcę kupować nowego bo mam już ich chyba z 15 na półce. Nawet mam dużą butelkę białego jelenia to zleje jego i już.
|
|
#454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#455 |
|
Wtajemniczenie
|
eh... ja depilację to na czuja wykonuję :P a dziś to chciałam sobie pożądny peeling stóp zrobić z wcześniejszym potraktowaniem pumeksem to sapałam jakbym nad Morskie Oko biegła...
|
|
|
|
#456 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój mąż się zawsze nabija, że c ja tam niby takiego robiłam Ale za to zaliczyłam ostatnio mój pierwszy "upadek na zadek" w wannie bo jakoś taka kulkowa się zrobiłam ![]() Ilkas to koniecznie dopytaj o ten ziołowy środek! Skoro Bartek mówi, że trzeba pić to pijemy wszystkie Bokeh 3 dni szybko zlecą, dobrze, że masz internet
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
one są w taki miernym stopniu nasączone, że absolutnie nie pomogą w suszeniu pępka. Też kupiłam i miałam też od koleżanki, więc z różnych źródeł a nie, że jedne mi się felerne trafiły. Dziadostwo
|
|
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chcialam kupic tylko ten na niepogode i jeden jest jeszcze w takim plaskim, okraglym opakowaniu (jak Bambino). Oliwkowy jest podobno fajny do kremowania wlosow (cos jak olejowanie )
|
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, mi takie polecała położna z przychodni, do której chodzę, moja siostra też ich używała, a tak poza tym to wodą przemywała - ja też tak zamierzam.
Kosztowały 3zł za 12szt, więc jak nie użyję do pępuszka małej, to przydadzą mi się do szybkiego wyczyszczenia pędzli (już je wcześniej kupowałam do tego celu, dobrze sobie radziły). Także nie zmarnują się, w razie czego. A spray (ten octencośtam ) mogę zawsze dokupić, zwłaszcza, że grozi mi ta cesarka, więc pewnie i dla mnie byłby wtedy przydatny. ![]() Nafiyqa, ten w płaskim, okrągłym opakowaniu to jest praktycznie to samo, co ten różowy z napisem Wundschutz - tylko różowy jest bezzapachowy, ma wyżej cynk w składzie i jest dla wrażliwej skóry.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-11-26 o 21:17 |
|
|
|
#461 |
|
Konto usunięte
|
Black, octenisept też u nas się nie sprawdził
wkurzyłam się i za radą przychodzącej położnej przecierałam normalnie spirytusem i już.
|
|
|
|
#462 |
|
Wtajemniczenie
|
Illusion, kup tego konika, jak Delicjanka nie weźmie to ja poprosze
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- a ja miałam LEKO i się sprawdziły ale spirytus zwykły też awaryjnie miałam Edytowane przez e_vel Czas edycji: 2012-11-26 o 21:21 |
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja - tak mówisz? Zapamiętam sobie w takim razie.
Czystym spirytusem przemywałaś?
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
3 dni mowicie???? No to mam wakacje
|
#465 |
|
Konto usunięte
|
Black, czystym, moczyłam patyczek do uszu w tym i przemywałam. I dopiero po tym odpadł, ani leko, ani ocnisept nie dały rady. A dzieciątko tego nie czuje.
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem czy ich wina, bo opakowanie było nienaruszone, także nie oskarżam
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Evel, w weekend rzadko ktora firma dowozi, wiec dla mnie normalka, mysle, ze jutro powinnas spokojnie miec paczke
![]() Dziewczyny, kiedy zaczynaja sie wyprzedaze? musze meza wyslac po kurtke.....
|
#468 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale muszę Cię jeszcze trochę pobadać żeby mieć pewność, także trzymaj się tam i wypoczywaj póki możesz ![]() Cytat:
ja miałam wczoraj taki dzień wyjca że dziś oczy podpuchnięte, wszystko mnie drażniło, ale dziś już mi lepiej , wyspałam się i przeszło. Jutro będzie lepiej Bardzo ładnie wyglądasz, zakupy też się fajnie prezentują, uwielbiam takie dzieciowe rzeczy oglądać ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze taka refleksja mnie naszła, jak wszystkie startowałyśmy
teraz już taaaakie bandziochy a niedawno brzuchów szukałyśmy ja np osobiście nie widzę jak rośnie, jedynie po tym, że nie mogę się w czymś zapiąć, albo jak ktoś mi mówi wyciąg tą piłkę a no i metr też jakąś świadomość daje Bokeh - 3maj się Słońce jej... tak sobie myślę, że masz może tak jak ja z tym bandzioszkiem i szyjką i czy jak ja bym pojechała na IP (tfu! tfu!) to też by mnie zostawili ... ale będziesz spokojniejsza,sprawdzą dokładnie co i jak i odetchniesz
|
|
|
|
#471 | |
|
Rozeznanie
|
Tak, i to ona była Tytusem
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale skoro rozowy jest do wrazliwej, to ja zaczne od tego niebieskiego. Jakby cos sie dzialo to wtedy sie przerzuce
|
|
|
|
|
#473 |
|
Rozeznanie
|
Tak mnie to roztkliwiło, że muszę dodać
Jak tu nie wielbić kotków?http://kwejk.pl/obrazek/1542802/piciu.html |
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, cóż za produkcja dzisiaj...! Dopiero nadrobiłam i oczywiście zapomniałam pocytować i teraz nic już nie pamiętam:P
Black: świetnie wyglądasz i zakupki fajne. Ja też byłam w rossmanie dziś (po tusz), przyglądałam się pieluszkom i innym takim: powiedzcie mi, odnośnie pieluszek z BD - bo one są w pomarańczowym opakowaniu i chyba (?) białym - i tu i tu jest rozmiar new born - czym się różnią, to są jakieś inne serie?? Tanie są dość i chyba sobie wezmę paczkę takich i paczkę z pampersa, żeby mieć porównanie jakieś? Bokeh : biedactwo, ale dobrze, że jesteście z Hanią pod kontrolą (btw zawsze mi się ciepło na sercu robi jak czytam to imię, bo Hania to moja najlepsza przyjaciółka, kochana osoba, więc Twoja córka też musi taka być:P), tylko trochę się wynudzisz. A to ten szpital gdzie będziesz rodzić? Dobrze chociaż, że telefon z netem masz. Kurczę, dziewczyny, miałam koszmarną noc, aż poszłam po no-spę. Nie mogę się W OGÓLE ułożyć, bardzo mnie bolą mięśnie wszystkie i jakby..miednica? Że np ciężko wstać, takie ruchy zrobić, które wymagają podniesienia miednicy, przesunięcia jej (np przy zmianie pozycji na łożku) - to normalne jest? I wczoraj jeszcze doszły bliżej nieokreślone bóle, nie wiem czy pochodzące z brzucha w sensie ginekologicznym, czy wnętrzności wszystkie jakby...potłuczone?? Jakby ściśnięte wszystko w środku i bolące..prawie całą noc nie spałam. Tak już będzie i tak ma być? |
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny tu dostaja jakies tabletki a ja leze smiech na sali ( doslownie) Moja babcia to byla osoba taka ze normalnie łooo wiec Hania bedzie super babka tylko cos mi sie wydaje ze malo wazy niby lekarze nic nie mowia ale w 32 prawie tyg 1360..... Troche mala nie?Wlasnie nie jestem w moim szpitalu ![]() A co do bolacej miednicy ja mam juz tak od 2 mscy z przerwami ale znow mi wraca.... Wiem ze pstryczek tez na to narzeka, chyba nic nie poradzisz.... Ja mam najgorzej po lezeniu wiec teraz to masakra jak wstaje do wc to jak lamaga
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To na obchodzie się spytaj co i jak. Czy masz złe wyniki, czy coś podejrzewają. Jak sama się nie dopytasz to Ci nic nie powiedzą. hej wcinam śniadanko i nie wiem co będę robić. pewnie dalej porządki trochę wczoraj posprzątałam taaaaką wielką szufladę i półkę z lekami, 3/4 leków wywaliłam bo przeterminowane |
|
|
|
|
#477 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
No na obchodzie to oni sie tu ciagle pytaja co jest..... A mi dopiero dzis beda robic badania rano byl mocz... Ciekawe moze do 13 stwierdza żem zdrowa :P bo chyba po jakiejs godzinie nie ma juz wypisow co nie???
W ogole na sali jest ze mna babka 38tc dziecko 3600 a oni jej daja lek przeciwskurczowy...... W ogole nie uwierrzycie jaki tz jest kochany naprawde.....
|
#479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję bardzo dziękuję Cytat:
![]() ja od rana wku....ona na maksa- otóż mąż wróciwszy wczoraj z pracy (po 22 było) wdał sie ze mną w kolejną rozmowe na temat porodu i oznajmił, że on chyba jednak ze mną nie bedzie!!!!!!! całą ciąże utrzymywał, że tak, że chce, że jak najbardziej bedzie przy mnie a teraz mi wyskakuje z czyms takim?? Z nerwów nie mogłam spac do 2 a potem bez przerwy sie budziłam!!! Ja mu chyba jaja utne jak mi taki numer wykreci nie wyobrazacie sobie poziomu mojej wscieklosci |
||
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny,
Ja już chce styczeń, ja pitole....... nie dość że znowu nocka zerwana to chyba mnie jelitówka wzięła, od 4 rano latam do kibla jak jakiś po...........☠☠☠, zaraz mam cwiczenia, ale sobie odpuszcze .. pójde na te najwazniejsze...poza tym, już zapomniałam jak to jest się przekręcić z boku na plecy, jak już to musze usiąść i wtedy, jakieś dziś mnie skurcze przy tym łapały jak chciałam normalnie się przekręcić, tylko to nie były skurcze związane z dzidzią itd tylko takie hmm... jak ktoś ma pare dni zaparcia i wzdęcia i czasem takie są skurcze.. ;/ nie umiem tego nawet opisać, ale dzień sie zaczął nie fajnie!! :[ Bokeh! Oby Cie juz wypisali ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

3 dni mowicie???? No to mam wakacje
Ciekawe czy będzie na jutro
ale nie wiem czy ich wina, bo opakowanie było nienaruszone, także nie oskarżam
jej... tak sobie myślę, że masz może tak jak ja z tym bandzioszkiem i szyjką i czy jak ja bym pojechała na IP (tfu! tfu!) to też by mnie zostawili ... ale będziesz spokojniejsza,sprawdzą dokładnie co i jak i odetchniesz 
nie wyobrazacie sobie poziomu mojej wscieklosci