|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Sanetko gratulacje!!!! i duzo zdrowka dla Ciebie i Patrysi
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetko gratulacje
![]() Haniu oo brawa dla Mani, juz nocniczka korzysta, super
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
sanetko, gratuluję zdrowej córeczki!
|
|
|
|
#3004 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Nie moge się ogarnąć Sanetko, gratulacje Byłam wczoraj w kinie na Annie Kareninie. Zazwyczaj dość sceptycznie podchodzę do filmów na podstawie książek, ale tu mile się rozczarowałam Tz sie troche ponudził tylko uwielbiam filmy kostiumowe
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Sanetko, gratulacje!!!! Trzymam kciuki, żeby Patrycja ładnie jadła i przybierała na wadze. A Ty jak się czujesz Kochana?? Betti, fajnie, że piszesz o Annie Kareninie. Chciałam zobaczyć ten film, ale czekałam na czyjąś opinię. Bardzo lubię filmy w takim klimacie, ale chyba męża nie naciągnę, może z mamą na babski wieczór wyskoczymy
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Sanetko, gratulacje!!! Niech się Patrycja dobrze chowa i zdrowo rośnie |
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Szwy trochę ciągną i czasem rana boli, po całym dniu jestem zmęczona ale jest ok
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć poniedziałkowo!
Cytat:
Bardzo to budujące, że mimo wszystko (mimo bólu, zmęczenia, wysiłku) - piszesz, że jest ok. ![]() ----------------------------------- Wczoraj się zastanawiałam nad prezentami dla rodziny i dla siebie - wyszło na to, że przydałyby nam się różne sprzęty, typu żelazko, czajnik elektryczny... Z drugiej strony ja jednak wolę niespodzianki, nawet niepraktyczne i totalnie nieoczekiwane, bo fajnie, jak bliscy sami coś wymyślą, no i jak prezent nie wiąże się koniecznie z czymś użytecznym... więc chyba odpuszczę określanie, co bym chciała dostać, oprócz kilku książek dla przyjemności. A propos czajnika, znalazłam wczoraj fajny czajnki (to uwaga dla mam), z opcją podgrzewania wody do określonej temperatury: 40 st., 80 st., 100 st. Zamówiłam, bo bardzo mi się ta funkcja spodobała. Do tego ma całkiem niezły filtr. Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2012-11-26 o 09:31 |
|
|
|
|
#3009 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja zawsze staram się wybrać tak żeby prezent pasował do obdarowanego niestety nie wszyscy docniaja moja tesciowa nie rozpakowala jeszcze zestawu herbat, który otrzymała 3lata temu... tak ze wszystkim ma, wiec tymroku nie dodanie nic
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Podczytywałam Was na bieżąco, ale nie pisałam. Sanetko, dobrze, że masz już poród za sobą Szkoda, że się znowu pomęczyłaś, ale przynajmniej córa zdrowa. Trzymam kciuki za laktację!T. wrócił z targów, w piątek idziemy na koncert Hey, a w sobotę na imprezę
|
|
|
|
#3011 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może po prostu nie trafiłaś z prezentem ![]() Czasem chyba nie trzeba się zanadto starać. Ja miałam w sobotę dwie imprezki, dzienną i nocną. Dzienna była w klimacie azjatyckim, bo znajomi na styku Chin spędzili swoją podróż poślubną. Były więc zdjęcia i regionalne jedzenie. Nocna urodzinowa też wyszła świetnie, wyszliśmy z klubu po 3, ale jeszcze do piątej trwały pogaduchy (choć nie wszystkie pozytywne - problemy...). Kupiłam na prezent karnet do salonu urody na masaż czekoladą i kawą i kapsułę spa ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie weekend wiadomo pod znakiem płaczu. Druga z chorych osób jest w fatalnym stanie, wszyscy czekają na powtórkę.
Byłam z rodzicami w sobotę na jedzeniu w lokalnej tawernie, która się na nowo otworzyła u nich we wsi, zajadaliśmy się zupą rybną, pysznymi pierogami i świeżo złowionymi rybami - wszystko pyszne i tanie, to jedyne pozytywne wydarzenie tego weekendu A kolejny weekend spędzam z tż w domu, bo przyjeżdża po 3 tygodniach w końcu |
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na 3 ciążę już się nie piszę Jestem zadowolona,spełniona, mam parę cudownych dzieciaczków w domuPodbiegł do łóżeczka i było jedno słowo: ojej. Jest zazdrosny ale tylko o babcię i tatę, do mnie znów się "przekonuje" tzn bawić ze mną itp, jednak kilka dni w szpitalu zrobiło swoje. Patkę czasem pogłaszcze ale generalnie jej nie zuważa
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Saneto gratuluję
Walcz z KP, dasz rade, to dopiero 6 dni po porodzie więc laktacja jeszcze się nie rozkręciła. Obyś szybko dochodziła do siebie. Właśnie a jak Bartuś? Madlen ja new born używałam jakoś przez pierwsze 3 tyg. Dla mnie najlepsze Pampersy-te activ baby. Moja była ostrajtuchem- co karmienie kupsztal był..a czasem podczas przewijania zafajdała tego którego zakładałam. Mi szło tak 10-12 pampków na dobę Nie wspomnię już o chusteczkach do pupy- paczka na 2 dniSzybko poszłam po rozum do głowy i myłam wodą i wacikami- co też dobrze na odparzenia robiło ![]() Co do diety- warzywa+ białko to powinno być twoje menu- węgle tylko czasem i to złożone- czyli ryż brązowy, makaron razowy. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() Czyli B.jest w szoku
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś sceny zazdrości były 2 razy,jak karmiłam to oczywiście chciał coś ode mnie. Przez resztę czasu raczej nie zwraca uwagi.
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
rozczuliłam się
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#3020 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam wczoraj delikatne spięcie z szefem i awanturę z T.
Chyba się nie nadaję do życia wśród ludzi
|
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Swoją droga ja mam co chwila awanturę z I. ![]() Chyba się do tego przyzwyczailiśmy bo zaraz po awanturze potrafimy przejść na normalną rozmowę - jakby nikt minutę temu nie krzyczał ![]() ----------- Gardło mnie boli, mięśnie bolą, spać się chce- eh...
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja mam zakwasy po sobotniej imprezie! Jak zwykle wyszły nie dzień po, tylko dwa dni po ![]() Haniu, to bierz coś na wzmocnienie! Asiuk, ale zaszalałaś z konkluzją ![]() Oglądam golarki męskie - mąż zażyczył sobie pod choinkę... W ogóle się na tym nie znam
|
|
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też sobie zażyczył golarkę Jeszcze nie zaczęłam się rozglądać
|
|
#3025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wniosek sam się nasunął, z szefem też przegięłam. Wyjątkowo źle znoszę wszelką krytykę.Też się na tym nie znam
|
||
|
|
|
#3026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie jeszcze ze dwa tygodnie, żeby coś się ruszyło. Ja oglądam Brauna, bo takie mu się spodobały ostatnio i nawet mam wstępnie już wybrany typ. Ale opinie są podzielone, sporo głosów jest za philipsem. Cytat:
|
||
|
|
|
#3027 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez tak mam dość często, ze po prostu wszystko mnie wkurza spięcia z jakiegoś konkretnego powodu czy tak po prostu? Cytat:
co robilas, ze mięśnie bola? ![]() ----------------------- Ja miałam kiepski poranek 25minut do odjazdu busa, a mi się suszarka odmówiła współpracy, polowa włosów wysuszona dopiero musiałam wyciągnąć stara, a zapomniałam ze też się psuła i się zapaliła no masakra mowie Wam ale jakoś ta nowa ostygla i zaczęła działać
|
|
#3028 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy może powiedziałaś co myślisz o jego osobie..czyli np że jest leniem, egoistą, dupkiem itd?![]() JA nie znoszę krytyki i jak cos idzie nie po mojej myśli. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Z tym że często już w trakcie afery schodzimy na zupełnie inny ton..czyli zaczynamy sie bardzo śmiać np. Albo zaczynamy irracjonalną dyskusję na temat tego kto zajmie sie dzieckiem i co kto zabiera ze sobą- ja płyty i blender, mąż kompa itd. Kabaret po prostu![]() eh..masz mnie- bolą od gugania, ale nie tylko. Łamie mnie w kościach bo grypsko się czai za plecami ![]() Dobrze że sobie włosów nie spaliłaś ![]() Cytat:
![]() Mój mąż musi miec z trymerem - to wiem.
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio, zastanawiam się, czy są pary, którym się nie zdarzyła kiedykolwiek taka awantura - i nie zdarzy rzecz jasna ![]() No, łysienie jest przykre, a najgorsze, że chyba przychodzi jak już się człowiek cieszy, że go to nie spotka - tak przynajmniej wynika z doświadczeń moich koleżanek ![]() Trymer musi być ![]() Wybrałam ten model na razie: http://www.euro.com.pl/golarki/braun...-3-390_1.bhtml ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Betti, co za hardkor! Szkoda włosów... a w końcu byłaś u fryzjera? Przegapiłam chyba... Właśnie mi się przypomniało, że mam chyba dzisiaj imprezę pracową a (znowu - miałam tydzień temu i dwa tygodnie temu - każda w innych okolicznościach i z innych powodów, ale trochę za dużo tego dobrodziejstwa...), a może jutro?Mąż biedny - coraz rzadziej gotuję obiady
|
|
|
|
|
#3030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ano.
Cytat:
Z T. od porządków w domu po sprawy ostateczne ![]() Ale jaja z tą suszarką ![]() Cytat:
Tylko że my się nie śmiejemy z tego. Ja często płaczę, ale wczoraj zero takich reakcji. To, co mu powiedziałam, wyraziłam spokojnie i bez krzyków, poszłam się umyć i wzięłam sobie gazetę do łóżka. I chyba całość tego spektaklu była porażająca, nie tylko same słowa. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

niestety nie wszyscy docniaja
Szkoda, że się znowu pomęczyłaś, ale przynajmniej córa zdrowa. Trzymam kciuki za laktację!