Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-26, 20:58   #2461
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Powiedz, jak oceniasz te pomadki? Nie wysuszają ust? Bardzo tego nie lubię i z reguły to dyskwalifikuje produkt.
L'oreala w Ross widziałam, ale jakoś kolorystycznie nic mnie nie porwało.
Odkąd polecałyście serię z Celii Nude, to mam po jednej w każdej kieszeni i torebce, daje boooosssski efekt mokrych ust, bez lepienia, klejenia, brokatu, drobinek i całej reszty
Nie zauważyłam u siebie wysuszenia ust po ich użyciu Na ustach zachowują się jednak specyficznie, jakby zasychały. Jednak dzięki temu rzeczywiście są długo widoczne i tak łatwo się nie zmywają.
Wczoraj pomalowałam nimi usta przed wyjazdem do kina, pomadka wytrzymała całą drogę (zaznaczam, że mam manię oblizywania ust ). W kinie wcinałam popcorn, film trwał trzy godziny, a po seansie kolor na ustach nadal był widoczny. Może nie był tak intensywny, jak zaraz po pomalowaniu, jednak wystarczyła mała popraweczka i wszystko było cacy
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:09   #2462
Madzia_M77
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Nie zauważyłam u siebie wysuszenia ust po ich użyciu Na ustach zachowują się jednak specyficznie, jakby zasychały. Jednak dzięki temu rzeczywiście są długo widoczne i tak łatwo się nie zmywają.
Wczoraj pomalowałam nimi usta przed wyjazdem do kina, pomadka wytrzymała całą drogę (zaznaczam, że mam manię oblizywania ust ). W kinie wcinałam popcorn, film trwał trzy godziny, a po seansie kolor na ustach nadal był widoczny. Może nie był tak intensywny, jak zaraz po pomalowaniu, jednak wystarczyła mała popraweczka i wszystko było cacy
Thx chyba jednak je obejrzę. Kupiłaś może jakąś w czerwieni?
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:22   #2463
Forget_me
Zakorzenienie

Nie ma sprawy
Kupiłam odcień 104. Ma kolor takiego brudnego, ciemnego różu, choć na forum gdzieś znalazłam, że to niby pod czerwień się zalicza, choć osobiście nie bardzo wiem, w którym miejscu
Stary 2012-11-26, 21:41   #2464
Maqua
Zakorzenienie

Dobrze mi się wydaje, że Kate w czarnych opakowaniach to te zwykłe satynowe, a w czerwonych to maty? Tych drugich nie widziałam jeszcze na żywo ale na zdjęciach w necie spodobała mi się 113 w kolorze cielistym (na zdjęciu środkowa)

Chyba mam problem z dodaniem zdjęcia. Tu: http://mesluxes.blogspot.com/2012/09...-lipstick.html można je obejrzeć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg KATEMOSSRIMMEL23.jpg (34,0 KB, 109 załadowań)

Edytowane przez Maqua
Czas edycji: 2012-11-26 o 21:46
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 21:59   #2465
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Macie jakiś ulubiony błyszczyk/pomadkę na co dzień? Jakąś konkretną markę, kolor? Mam ochotę jeszcze raz skorzystać z promocji Rossmanna
Ja polecam z Maybelline
Color Sensational 132 Sweet Pink i 852 Coral Pearl - ładne naturalne odcienie, trwałe. Ok 17 zł szt

Loreal Carrese Lipstick - półtransparentne, trochę jakby błyszczyki
Kolor Innocent Pink 02 - delikatny róż nude, i Aphrodite Scarlet 06 - żywy róż/czerwona landrynka. Usa wyglądają bosko, ale trochę szybko wysycha :/ Co 40-60 min poprawka ok 26 zł sztuka

p.s. czy wiecie może jak nazywa się firma i model torebki ze zdjęcia? Bo mi wypadło z głowy :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg loreal rouge caresse lipstick 3.jpg (30,5 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg robe-noire-cos-chemise-byglam5.jpg (84,5 KB, 82 załadowań)

Edytowane przez mm111111
Czas edycji: 2012-11-26 o 22:00
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:06   #2466
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze mi się wydaje, że Kate w czarnych opakowaniach to te zwykłę satynowe, a w czerwonych to maty? Tych drugich nie widziałam jeszcze na żywo ale na zdjęciach w necie spodobała mi się 113 w kolorze cielistym (na zdjęciu środkowa)
Tak , wygląda na to,że w czarnych opakowaniach mają silniejszy połysk.
113 wygląda fantastycznie, mi spodobała się101. One są jeszcze do dostania?
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:17   #2467
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Macie jakiś ulubiony błyszczyk/pomadkę na co dzień? Jakąś konkretną markę, kolor? Mam ochotę jeszcze raz skorzystać z promocji Rossmanna
ja kupiłam błyszczyk https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...any-blask.html kolor niby nude, niby beż, niby wpada w róż/fiolet jestem zadowolona, ale ja lubię efekt tafli na ustach, a nie wiem czy wolisz mat czy mocne "lśnienie"

kuszą mnie jeszcze te: https://wizaz.pl/Makijaz/Nowosci-kos...czyk-flamaster bo z nich spodobała mi się intensywna czerwień, bardziej wino
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:22   #2468
lola23
Wtajemniczenie

Witam
Możecie polecić jakiś lakier do paznokci z Ross , szukam burgundowego

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:30   #2469
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Ja polecam z Maybelline
Color Sensational 132 Sweet Pink i 852 Coral Pearl - ładne naturalne odcienie, trwałe. Ok 17 zł szt

Kolor Innocent Pink 02 - delikatny róż nude, i Aphrodite Scarlet 06 - żywy róż/czerwona landrynka. Usa wyglądają bosko, ale trochę szybko wysycha :/ Co 40-60 min poprawka ok 26 zł sztuka

p.s. czy wiecie może jak nazywa się firma i model torebki ze zdjęcia? Bo mi wypadło z głowy :/
Obejrzę Maybelline

wankaw Tafli nie lubię, wolę półmatowe wykończenia. No i nie cierpię jak mi się coś klei i generalnie uczucia "czegoś" na ustach
Stary 2012-11-26, 22:39   #2470
Konto usunięte

Maqua, to zdecydowanie nie spasują Ci moje typy

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2012-11-26 o 22:45
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:42   #2471
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedz, jak oceniasz te pomadki? Nie wysuszają ust? Bardzo tego nie lubię i z reguły to dyskwalifikuje produkt.
L'oreala w Ross widziałam, ale jakoś kolorystycznie nic mnie nie porwało.
Odkąd polecałyście serię z Celii Nude, to mam po jednej w każdej kieszeni i torebce, daje boooosssski efekt mokrych ust, bez lepienia, klejenia, brokatu, drobinek i całej reszty

Daj spokój, jeżdżę do pracy inną drogą, żeby nie mijać RossAle pędzle mam już w obserwowanych
No ja niestety mam Celię na liście "must have", więc co mi z tego, że ominę akurat Rossmanna, jak gdzieś i tak wydam
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 22:53   #2472
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze mi się wydaje, że Kate w czarnych opakowaniach to te zwykłe satynowe, a w czerwonych to maty? Tych drugich nie widziałam jeszcze na żywo ale na zdjęciach w necie spodobała mi się 113 w kolorze cielistym (na zdjęciu środkowa)

Chyba mam problem z dodaniem zdjęcia. Tu: http://mesluxes.blogspot.com/2012/09...-lipstick.html można je obejrzeć
aa, kusicie tymi pomadkami cielista bardzo ładna, ale kiedyś zamówiłam 3 pomadki NYX cieliste, mam dwie z inglota... nie nie nie, więcej nie potrzebuję

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Ja polecam z Maybelline

ta pomadka z prawej

również dodaję inspiracje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mdatwvDoiy1qkv30do1_500.jpg (38,4 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6370773341_03743a0bb8_o.jpg (34,4 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ask-CF-Faux-Fur-Vest-Outfit.jpg (29,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg style road 01a.jpg (69,8 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Outfit white collar+grey sweater+how to preppy outfit.jpg (42,1 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Fashionology silver chain bracelet+Black ID chain bracelet Bagsac black shoulder bag silver hard.jpg (38,2 KB, 32 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-26, 23:30   #2473
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
aa, kusicie tymi pomadkami cielista bardzo ładna, ale kiedyś zamówiłam 3 pomadki NYX cieliste, mam dwie z inglota... nie nie nie, więcej nie potrzebuję
Miałam z NYX kilka pomadek ale wszystkie oprócz jednej po testach puściłam w świat. Mam Circe, jednak jest dla mnie za ciemna i za pomarańczowa by używać standardowo ale wklepana palcem wygląda bardzo ładnie

Błyszczyki mam tylko dwa (Helena Rubinstein Wanted Gloss 09 i Essence Stay with me 02 - zaskakująco dobry produkt), pomadki chyba też dwie (NYX i Essence In the nude)... Zdecydowanie bardziej lubię podkreślać oczy.
Stary 2012-11-27, 08:30   #2474
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Też bardzo lubię profil char Podobnie jak blog
Dla mnie jednak absolutnym faworytem jest Aldamina, jej mieszkanie to dla mnie ideał, szczególnie garderoba
http://pinterest.com/adalminasSecret/
Blog:
http://www.divaaniblogit.fi/blogit/adalminassecret/
Dziękuję za linki Wiosną zamierzam zmienić trochę swój pokój, i z pewnością zainspiruję się tymi zdjęciami! Rewelacja!

Cytat:
A skąd ten płaszczyk? Wrzuć nam tu foto
Mały sklepik na deptaku, żadna sieciówka. Płaszczyk jest śliczny, stylizowany na japan style z rozkloszowanym dołem ale nie potrzebuję kolejnego płaszcza

Cytat:
Ja jestem zakochana w tych pomadkach Rimmel by Kate Mają świetne kolory, a do tego naprawdę długo utrzymują się na ustach
Miałam właśnie pytać jaki masz kolor, ale napisałaś później zapisałam sobie i sprawdzę jak będę w Ross
Faktycznie fajne są te pomadki i pięknie pachną

Cytat:
Kiedy patrzę na takie zdjęcia coraz bardziej zaczynam żałować, że urodziłam się z blond grzywą
Ohhh nie żałuj! Blond to super kolor
Podobają mi się blond włosy i zastanawiam się teraz nad rozjaśnieniem, ale ciągle mam jakieś opory :/

Cytat:
O tak, Celia jest super! Tylko mi nie odpowiada zapach :/ Dla mnie jest jakiś duszący. I przez to nie używam jej tak często jak bym chciała. No i denerwuje mnie, że jest taka delikatna, wykręciłam trochę za dużo i już mi się złamała :/

Cytat:
Essence Stay with me 02 - zaskakująco dobry produkt
Zgadzam się Mam czerwony błyszczyk. Jest bardzo dobry i trwały. Choć teraz przerzucam się na pomadki bo jednak mimo wszystko dłużej utrzymują się na ustach.

EDIT: Dziewczyny, czy można powiększyć zdjęcia na pinterest? Weszłam na profil adalmina's w zakładkę chic style. Są tam jakby miniarutki zdjęć, kliknęłam w pierwsze, ale jak klikam na strzałki to nie przeskakuje na następne Trzeba klikać w każde osobno?

Aga

Edytowane przez Ag4
Czas edycji: 2012-11-27 o 08:44
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 08:47   #2475
Konto usunięte

właśnie stwierdziłam, że dzielnie się trzymam nie wydając pieniędzy, samopoczucie na tym cierpi no ale cóż
tak naprawdę w tym miesiącu skusiłam się tylko na spódnicę i kaszmirowy sweterek z h&m, którymi już Wam się chwaliłam i biorąc pod uwagę, że sweterek to prezent, a spódnica mi się zwróciła (bo na allegro pięknie sprzedało mi się kilka rzeczy) to jestem na czysto nawet kosmetyków z rossmanna nie mogę uznac za własny zakup, bo kochana mama (podczas długiego weekendu, który u niej spędziłam) fundowała
jestem z siebie prawie dumna i byle do 10 stycznia

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2012-11-27 o 10:01
Stary 2012-11-27, 09:53   #2476
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Przypomnę sobie Twój post jak następnym razem będę chciała kupić coś zbędnego Choć zawsze sobie tłumaczę, że przecież kupuję same potrzebne rzeczy
Polecam się

Cytat:
Dokładnie, ja swoje kupiłam w Rossmannie i właśnie za jeden taki do nakładania cieni zapłaciłam ok. 18 zł, reszta była już droższa. Także cenę 51 zł uważam za super atrakcyjną Sama zaczynam się poważnie zastanawiać nad ich zakupem
urok wizazu

Również się nad nimi zastanawiam najpierw jednak wypróbuję 1 i zobaczę czy ich pędzle mi podpasują
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 10:10   #2477
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Jak Wam mija dzień? U mnie nieco pracowicie, choć dzisiaj mam mega lenia
Dziś wyszukałam kolejne rzeczy z Rossmanna, które bym chciała Mam nadzieję, że wszystko będzie dostępne

Cytat:

Dokładnie, te czerwone są matowe Oba jednak pięknie wyglądają na ustach

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
Witam
Z Rimmela 60 sekund są chyba także burgundowe Zobacz sobie też Miss Sporty i Wibo

Cytat:
Mały sklepik na deptaku, żadna sieciówka. Płaszczyk jest śliczny, stylizowany na japan style z rozkloszowanym dołem ale nie potrzebuję kolejnego płaszcza

Ohhh nie żałuj! Blond to super kolor
Podobają mi się blond włosy i zastanawiam się teraz nad rozjaśnieniem, ale ciągle mam jakieś opory :/
Wrzuć nam jakieś foto, bo mnie zainteresowałam Też chcę sobie kupić jakiś płaszczyk, ale nie jestem zdecydowana na to, jaki chcę

Też lubię ten mój blond kolorek, ale czasami chcialabym mieć ciemne Tym bardziej, że na ciemnych lepiej moim zdaniem widać ombre
Zawsze jest tak, że marzy się o innych wlosach niż ma się w rzeczywistości

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
urok wizazu

Również się nad nimi zastanawiam najpierw jednak wypróbuję 1 i zobaczę czy ich pędzle mi podpasują
Nic mi nie mów, bo ja kiedyś przez to forum zbankrutuje
Stary 2012-11-27, 10:12   #2478
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Miałam z NYX kilka pomadek ale wszystkie oprócz jednej po testach puściłam w świat. Mam Circe, jednak jest dla mnie za ciemna i za pomarańczowa by używać standardowo ale wklepana palcem wygląda bardzo ładnie

Błyszczyki mam tylko dwa (Helena Rubinstein Wanted Gloss 09 i Essence Stay with me 02 - zaskakująco dobry produkt), pomadki chyba też dwie (NYX i Essence In the nude)... Zdecydowanie bardziej lubię podkreślać oczy.
Jestem w posiadaniu kilku pomadek oraz błyszczyka z NYX .
Również zauważyłam, że pomadki znacznie lepiej wyglądają jak się je wklepuje palcem. Są bardzo kremowe, zwłaszcza przy odcieniach w tonacji nude trzeba uważać, bo można uzyskać efekt korektora na ustach.

Miałam również okazję używać błyszczyku HR i był świetny.

Na chwilę obecną w ramach projektu denko zużywam to co mam
Stary 2012-11-27, 10:18   #2479
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT: Dziewczyny, czy można powiększyć zdjęcia na pinterest? Weszłam na profil adalmina's w zakładkę chic style. Są tam jakby miniarutki zdjęć, kliknęłam w pierwsze, ale jak klikam na strzałki to nie przeskakuje na następne Trzeba klikać w każde osobno?
Ja klikam na każde osobno, to chyba jedyna możliwa opcja - zdjęcia faktycznie nie chcą przeskakiwać jak album.

Cytat:
Dziś wyszukałam kolejne rzeczy z Rossmanna, które bym chciała Mam nadzieję, że wszystko będzie dostępne
Dokładnie, te czerwone są matowe Oba jednak pięknie wyglądają na ustach
Czy te szminki Rimmela z kolekcji Kate Moss są jeszcze dostępne?
Mam z tą marką kiepskie doświadczenia,ale kolory z podanego linka są przepiękne.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 10:21   #2480
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny

Nic mi nie mów, bo ja kiedyś przez to forum zbankrutuje
Dobrze chociaż ja osobiście przez aurę na dworze mam problem z porannym wstawaniem

Co wyszukałaś nowego ?

myślę, że nie Ty jedna k usicie dziewczyny kusicie

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2012-11-27 o 10:38
Stary 2012-11-27, 10:26   #2481
Ag4

forget me co jeszcze chcesz z rossmana?

Jeśli chodzi o płaszczyk to fason podobny jak ten z załącznika, tylko ten króry oglądałam miał trochę bufiaste zakończenia rękawów co mnie trochę zniechęciło do zakupów. Gdyby miał prsote rękawy to pewnie byłby mój

EDIT: Phoebee dziękuję za odpowiedź. Bardzo to niewygodne :/
Można przepaść na tym pinterescie, tyle zdjęc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Romwe coat (1).jpg (53,2 KB, 49 załadowań)

Aga

Edytowane przez Ag4
Czas edycji: 2012-11-27 o 10:28
Stary 2012-11-27, 10:43   #2482
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Tak , wygląda na to,że w czarnych opakowaniach mają silniejszy połysk.
113 wygląda fantastycznie, mi spodobała się101. One są jeszcze do dostania?
Mnie najbardziej podoba się ta jasna czerwień

Cytat:
O tak, Celia jest super! Tylko mi nie odpowiada zapach :/ Dla mnie jest jakiś duszący. I przez to nie używam jej tak często jak bym chciała. No i denerwuje mnie, że jest taka delikatna, wykręciłam trochę za dużo i już mi się złamała :/
To prawda, zapach nie jest jakiś wybitnie piękny. Jedna z tych pomadek też mi się złamała, bardzo jest delikatna, nawet jak wysuwa się niewielką ilość
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37833334]właśnie stwierdziłam, że dzielnie się trzymam nie wydając pieniędzy, samopoczucie na tym cierpi no ale cóż
tak naprawdę w tym miesiącu skusiłam się tylko na spódnicę i kaszmirowy sweterek z h&m, którymi już Wam się chwaliłam i biorąc pod uwagę, że sweterek to prezent, a spódnica mi się zwróciła (bo na allegro pięknie sprzedało mi się kilka rzeczy) to jestem na czysto nawet kosmetyków z rossmanna nie mogę uznac za własny zakup, bo kochana mama (podczas długiego weekendu, który u niej spędziłam) fundowała
jestem z siebie prawie dumna i byle do 10 stycznia [/QUOTE]

Wytrzymasz?
Moje rzeczy na all leżą i nikt ich nie chceMam skuteczność 3/10
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 10:56   #2483
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Czy te szminki Rimmela z kolekcji Kate Moss są jeszcze dostępne?
Mam z tą marką kiepskie doświadczenia,ale kolory z podanego linka są przepiękne.
U mnie było ich sporo, właściwie wszystkie kolory były dostępne. Najwyraźniej u mnie w mieście ta promocja nie zrobiła na mieszkańcach wrażenia, bo półki były naprawdę świetnie zaopatrzone
Stary 2012-11-27, 11:11   #2484
Konto usunięte

Cytat:
Wytrzymasz?
Moje rzeczy na all leżą i nikt ich nie chceMam skuteczność 3/10
postaram się na pewno wybieram się kupić prezenty jakoś w połowie grudnia i mam nadzieję nie skusić się na nic

a z allegro to u mnie loteria, raz sprzeda się 10 rzeczy na raz, a innym razem nic
Stary 2012-11-27, 11:14   #2485
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze chociaż ja osobiście przez aurę na dworze mam problem z porannym wstawaniem

Co wyszukałaś nowego ?

myślę, że nie Ty jedna k usicie dziewczyny kusicie
Nic mi nie mów, mam dokładnie to samo. Jak wstaję i widzę tę ciemność za oknem, to mam ochotę wrócić do łóżka i wstać dopiero na wiosnę

Stwierdziłam, że chcę jeszcze kilka pomadek i lakierów Dziś pojadę zobaczyć, czy cosik z tych przeze mnie zapisanych znajdę u siebie

Cytat:

Jeśli chodzi o płaszczyk to fason podobny jak ten z załącznika, tylko ten króry oglądałam miał trochę bufiaste zakończenia rękawów co mnie trochę zniechęciło do zakupów. Gdyby miał prsote rękawy to pewnie byłby mój
Zapytaj lepiej, czego nie chce Gdybym mogła, to bym tam połowę tych szaf powykupowała

Pięknie się ten płaszczyk prezentuje Choć też bym wolała wlaśnie takie proste rękawy, bez bufek. Może jeszcze cosik trafisz? Na przykład na wyprzedażach
Stary 2012-11-27, 11:18   #2486
Ag4

Przymierzam się do sleeka, ale w oko mi wpadła jeszcze ta paletka:
http://mintishop.pl/product-pol-305-...ieni-warm.html
co myślicie?

Aga
Stary 2012-11-27, 11:24   #2487
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny
U mnie kiepsko; wybieram się do Łodzi po jedną pracę doktorską (która ma być jednym z ważniejszych u mnie źródeł) i właśnie się dowiedziałam, że rektor wydał całkowity zakaz kserowania, robienia zdjęć i mogę ją dostać jedynie na chwilę do wglądu (super)
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 11:31   #2488
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:

EDIT: Phoebee dziękuję za odpowiedź. Bardzo to niewygodne :/
Można przepaść na tym pinterescie, tyle zdjęc
Fajny ten płaszczyk.

Podzielam opinię względem rękawów.

Pinterest wciąga

Cytat:
Nic mi nie mów, mam dokładnie to samo. Jak wstaję i widzę tę ciemność za oknem, to mam ochotę wrócić do łóżka i wstać dopiero na wiosnę

Stwierdziłam, że chcę jeszcze kilka pomadek i lakierów Dziś pojadę zobaczyć, czy cosik z tych przeze mnie zapisanych znajdę u siebie

Zapytaj lepiej, czego nie chce Gdybym mogła, to bym tam połowę tych szaf powykupowała

Pięknie się ten płaszczyk prezentuje Choć też bym wolała wlaśnie takie proste rękawy, bez bufek. Może jeszcze cosik trafisz? Na przykład na wyprzedażach
Dokładnie, brak słońca daje się we znaki. Oby do wiosny

Dawniej gdy moja codzienna trasa obejmowała Ross co jakiś czas z czystej ciekawości zachodziłam do sklepu, żeby zobaczyć co się u Państwa dzieje

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Przymierzam się do sleeka, ale w oko mi wpadła jeszcze ta paletka:
http://mintishop.pl/product-pol-305-...ieni-warm.html
co myślicie?
Typowo jesienno - zimowa kolorystyka

Na temat jakości się nie wypowiem, bo nigdy nie używałam kosmetyków, a tym bardziej cieni z Elf.
Stary 2012-11-27, 11:42   #2489
bbss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
Witam
Wczoraj kupiłam dwa, L'oreal - te w małych buteleczkach - i jestem zachwycona
bbss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 11:53   #2490
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
U mnie kiepsko; wybieram się do Łodzi po jedną pracę doktorską (która ma być jednym z ważniejszych u mnie źródeł) i właśnie się dowiedziałam, że rektor wydał całkowity zakaz kserowania, robienia zdjęć i mogę ją dostać jedynie na chwilę do wglądu (super)
Uuu, to rzeczywiście kiepsko
Na jaki temat piszesz swoją pracę?

Cytat:
Dokładnie, brak słońca daje się we znaki. Oby do wiosny

Dawniej gdy moja codzienna trasa obejmowała Ross co jakiś czas z czystej ciekawości zachodziłam do sklepu, żeby zobaczyć co się u Państwa dzieje
Do maja wegetuję A jak jeszcze wczoraj w tv usłyszałam, że do końca tygodnia nawet do -10 stopni, to... Zdecydowanie moglaby na ten okres zimowy gdzieś wyjechać

Moja trasa do domu też przebiega obok Rossmanna, ale nie zawsze chce mi sie podjeżdżać, bo tam jest w godzinach szczytu wieczny problem z miejscem parkingowym
Ale dziś muszę, po prostu muszę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości