|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Wczoraj pomalowałam nimi usta przed wyjazdem do kina, pomadka wytrzymała całą drogę (zaznaczam, że mam manię oblizywania ust ). W kinie wcinałam popcorn, film trwał trzy godziny, a po seansie kolor na ustach nadal był widoczny. Może nie był tak intensywny, jak zaraz po pomalowaniu, jednak wystarczyła mała popraweczka i wszystko było cacy
|
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
![]() Kupiłam odcień 104. Ma kolor takiego brudnego, ciemnego różu, choć na forum gdzieś znalazłam, że to niby pod czerwień się zalicza, choć osobiście nie bardzo wiem, w którym miejscu
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze mi się wydaje, że Kate w czarnych opakowaniach to te zwykłe satynowe, a w czerwonych to maty? Tych drugich nie widziałam jeszcze na żywo ale na zdjęciach w necie spodobała mi się 113 w kolorze cielistym (na zdjęciu środkowa)
Chyba mam problem z dodaniem zdjęcia. Tu: http://mesluxes.blogspot.com/2012/09...-lipstick.html można je obejrzeć Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2012-11-26 o 21:46 |
|
|
|
#2465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Color Sensational 132 Sweet Pink i 852 Coral Pearl - ładne naturalne odcienie, trwałe. Ok 17 zł szt Loreal Carrese Lipstick - półtransparentne, trochę jakby błyszczyki Kolor Innocent Pink 02 - delikatny róż nude, i Aphrodite Scarlet 06 - żywy róż/czerwona landrynka. Usa wyglądają bosko, ale trochę szybko wysycha :/ Co 40-60 min poprawka ok 26 zł sztukap.s. czy wiecie może jak nazywa się firma i model torebki ze zdjęcia? Bo mi wypadło z głowy :/ Edytowane przez mm111111 Czas edycji: 2012-11-26 o 22:00 |
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
113 wygląda fantastycznie, mi spodobała się101. One są jeszcze do dostania?
|
|
|
|
|
#2467 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jestem zadowolona, ale ja lubię efekt tafli na ustach, a nie wiem czy wolisz mat czy mocne "lśnienie" ![]() kuszą mnie jeszcze te: https://wizaz.pl/Makijaz/Nowosci-kos...czyk-flamaster bo z nich spodobała mi się intensywna czerwień, bardziej wino
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Możecie polecić jakiś lakier do paznokci z Ross , szukam burgundowego |
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wankaw Tafli nie lubię, wolę półmatowe wykończenia. No i nie cierpię jak mi się coś klei i generalnie uczucia "czegoś" na ustach
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Konto usunięte
|
Maqua, to zdecydowanie nie spasują Ci moje typy
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2012-11-26 o 22:45 |
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cielista bardzo ładna, ale kiedyś zamówiłam 3 pomadki NYX cieliste, mam dwie z inglota... nie nie nie, więcej nie potrzebuję ![]() Cytat:
również dodaję inspiracje
|
||
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Błyszczyki mam tylko dwa (Helena Rubinstein Wanted Gloss 09 i Essence Stay with me 02 - zaskakująco dobry produkt), pomadki chyba też dwie (NYX i Essence In the nude)... Zdecydowanie bardziej lubię podkreślać oczy. |
|
|
|
|
#2474 | ||||
|
AGA :)
|
Cytat:
Wiosną zamierzam zmienić trochę swój pokój, i z pewnością zainspiruję się tymi zdjęciami! Rewelacja! Mały sklepik na deptaku, żadna sieciówka. Płaszczyk jest śliczny, stylizowany na japan style z rozkloszowanym dołem ![]() Cytat:
zapisałam sobie i sprawdzę jak będę w Ross Faktycznie fajne są te pomadki Cytat:
Podobają mi się blond włosy Cytat:
Zgadzam się EDIT: Dziewczyny, czy można powiększyć zdjęcia na pinterest? Weszłam na profil adalmina's w zakładkę chic style. Są tam jakby miniarutki zdjęć, kliknęłam w pierwsze, ale jak klikam na strzałki to nie przeskakuje na następne Trzeba klikać w każde osobno?
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2012-11-27 o 08:44 |
||||
|
|
|
#2475 |
|
Konto usunięte
|
właśnie stwierdziłam, że dzielnie się trzymam nie wydając pieniędzy, samopoczucie na tym cierpi no ale cóż
![]() tak naprawdę w tym miesiącu skusiłam się tylko na spódnicę i kaszmirowy sweterek z h&m, którymi już Wam się chwaliłam i biorąc pod uwagę, że sweterek to prezent, a spódnica mi się zwróciła (bo na allegro pięknie sprzedało mi się kilka rzeczy ) to jestem na czysto nawet kosmetyków z rossmanna nie mogę uznac za własny zakup, bo kochana mama (podczas długiego weekendu, który u niej spędziłam) fundowała ![]() jestem z siebie prawie dumna i byle do 10 stycznia Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2012-11-27 o 10:01 |
|
|
|
#2476 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Również się nad nimi zastanawiam najpierw jednak wypróbuję 1 i zobaczę czy ich pędzle mi podpasują
|
||
|
|
|
#2477 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Jak Wam mija dzień? U mnie nieco pracowicie, choć dzisiaj mam mega lenia ![]() Dziś wyszukałam kolejne rzeczy z Rossmanna, które bym chciała Mam nadzieję, że wszystko będzie dostępne Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też chcę sobie kupić jakiś płaszczyk, ale nie jestem zdecydowana na to, jaki chcę ![]() Też lubię ten mój blond kolorek, ale czasami chcialabym mieć ciemne Tym bardziej, że na ciemnych lepiej moim zdaniem widać ombre Zawsze jest tak, że marzy się o innych wlosach niż ma się w rzeczywistości ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
|
|
#2478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Również zauważyłam, że pomadki znacznie lepiej wyglądają jak się je wklepuje palcem. Są bardzo kremowe, zwłaszcza przy odcieniach w tonacji nude trzeba uważać, bo można uzyskać efekt korektora na ustach. Miałam również okazję używać błyszczyku HR i był świetny. Na chwilę obecną w ramach projektu denko zużywam to co mam |
|
|
|
|
#2479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam z tą marką kiepskie doświadczenia,ale kolory z podanego linka są przepiękne. |
||
|
|
|
#2480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co wyszukałaś nowego ?
Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2012-11-27 o 10:38 |
|
|
|
|
#2481 |
|
|
forget me co jeszcze chcesz z rossmana?
Jeśli chodzi o płaszczyk to fason podobny jak ten z załącznika, tylko ten króry oglądałam miał trochę bufiaste zakończenia rękawów co mnie trochę zniechęciło do zakupów. Gdyby miał prsote rękawy to pewnie byłby mój ![]() EDIT: Phoebee dziękuję za odpowiedź. Bardzo to niewygodne :/ Można przepaść na tym pinterescie, tyle zdjęc
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2012-11-27 o 10:28 |
|
|
|
#2482 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37833334]właśnie stwierdziłam, że dzielnie się trzymam nie wydając pieniędzy, samopoczucie na tym cierpi no ale cóż ![]() tak naprawdę w tym miesiącu skusiłam się tylko na spódnicę i kaszmirowy sweterek z h&m, którymi już Wam się chwaliłam i biorąc pod uwagę, że sweterek to prezent, a spódnica mi się zwróciła (bo na allegro pięknie sprzedało mi się kilka rzeczy ) to jestem na czysto nawet kosmetyków z rossmanna nie mogę uznac za własny zakup, bo kochana mama (podczas długiego weekendu, który u niej spędziłam) fundowała ![]() jestem z siebie prawie dumna i byle do 10 stycznia Wytrzymasz? ![]() Moje rzeczy na all leżą i nikt ich nie chce Mam skuteczność 3/10 |
||
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2484 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na pewno wybieram się kupić prezenty jakoś w połowie grudnia i mam nadzieję nie skusić się na nic ![]() a z allegro to u mnie loteria, raz sprzeda się 10 rzeczy na raz, a innym razem nic
|
|
|
|
|
#2485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stwierdziłam, że chcę jeszcze kilka pomadek i lakierów Dziś pojadę zobaczyć, czy cosik z tych przeze mnie zapisanych znajdę u siebie ![]() Cytat:
Pięknie się ten płaszczyk prezentuje
|
|
#2486 |
|
|
Przymierzam się do sleeka, ale w oko mi wpadła jeszcze ta paletka:
http://mintishop.pl/product-pol-305-...ieni-warm.html co myślicie?
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2488 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podzielam opinię względem rękawów. Pinterest wciąga Cytat:
![]() Dawniej gdy moja codzienna trasa obejmowała Ross co jakiś czas z czystej ciekawości zachodziłam do sklepu, żeby zobaczyć co się u Państwa dzieje ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
Na temat jakości się nie wypowiem, bo nigdy nie używałam kosmetyków, a tym bardziej cieni z Elf. |
|||
|
|
|
#2489 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na jaki temat piszesz swoją pracę? ![]() Cytat:
A jak jeszcze wczoraj w tv usłyszałam, że do końca tygodnia nawet do -10 stopni, to... ![]() Moja trasa do domu też przebiega obok Rossmanna, ale nie zawsze chce mi sie podjeżdżać, bo tam jest w godzinach szczytu wieczny problem z miejscem parkingowym ![]() Ale dziś muszę, po prostu muszę
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

, daje boooosssski efekt mokrych ust, bez lepienia, klejenia, brokatu, drobinek i całej reszty
). W kinie wcinałam popcorn, film trwał trzy godziny, a po seansie kolor na ustach nadal był widoczny. Może nie był tak intensywny, jak zaraz po pomalowaniu, jednak wystarczyła mała popraweczka i wszystko było cacy

ok 26 zł sztuka
jestem zadowolona, ale ja lubię efekt tafli na ustach, a nie wiem czy wolisz mat czy mocne "lśnienie"

Wiosną zamierzam zmienić trochę swój pokój, i z pewnością zainspiruję się tymi zdjęciami! Rewelacja!
Wrzuć nam tu foto

nawet kosmetyków z rossmanna nie mogę uznac za własny zakup, bo kochana mama (podczas długiego weekendu, który u niej spędziłam) fundowała