|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do hypnotic, mam właśnie mieszane odczucia, z tych względów o których piszesz A napisałam te dwa zapachy, gdyż ostatnio miałam z nimi jakiś kontakt, ale oczywiscie liczę na Wasze sugestie, nie chce trafić na coś dla kobiet dojrzałych , myślałam też o hugo Boss Deep Red .. więc wszytko wchodzi w grę, Diory, Lolita, Versace itd..... niby mam dostać taki prezent za bycie szoferem![]() Do czwartku muszę wybrać jakieś
|
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie zmysłowym zapachem jest Chloe Chloe EDP
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37836819]Nie biorę, bo na mnie i tak nie działa -.-
Mam to po dziadku, na którego nawet morfina nic nie działa...[/QUOTE] To nie zazdroszczę, bo nawet sobie ulżyć nie możesz :| ale może nie będzie tak źle?
|
|
|
|
#3845 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa
Idę dziś na 16:30 do fryzjera. Już nie mogę się doczekać tego, co moja fryzjerka wyczaruje w końcu pozbędę się tony włosów ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37837123]Byle przeżyć te kilka wizyt teraz (bo za jednym razem nie dam rady...) i mieć znowu z głowy na parę lat [/QUOTE]A co ile lat chodzisz? Ja powinnam pójść po nowym roku. W 2011 naprawiałam górne dwójki i jedynki, ale stomatolog powiedział, że jak chcę mieć ładne zęby, to powinnam zrobić korony (mam zniszczony przód przez poprzednią dentystkę, kiedy to plomby wypadały po 6 miesiącach). Ale na razie mnie nie stać :|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ostatnio miałam przerwę ok. 4 lat... Wiem, że za długo i że powinnam była zrobić kontrolę chociaż, ale nie mogłam się przełamać. W zeszłym roku poszłam, zrobiłam 2 zęby z 4 i więcej się nie pojawiłam, bo te dwa co niby jeszcze znalazła do zrobienia ani trochę nie bolały ani nic. Wiem, że moje podejście nie jest zdrowe, ale naprawdę panicznie się boję
|
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37837315]Jeśli nic się nie dzieje to nie chodzę
![]() Ostatnio miałam przerwę ok. 4 lat... Wiem, że za długo i że powinnam była zrobić kontrolę chociaż, ale nie mogłam się przełamać. W zeszłym roku poszłam, zrobiłam 2 zęby z 4 i więcej się nie pojawiłam, bo te dwa co niby jeszcze znalazła do zrobienia ani trochę nie bolały ani nic. Wiem, że moje podejście nie jest zdrowe, ale naprawdę panicznie się boję [/QUOTE]Jeśli Cię to pocieszy, mój brat nie był prawie 30 lat u dentysty... naprawdę. Teraz przylatuje na święta i siostra go zapisała na wizytę, bo przez zęby prawdopodobnie choruje. I tak się boi, że już mówi nawet, że nie wiadomo, czy dentysta mu wszystko zrobi, a on specjalnie zapisał brata na sam koniec, żeby miał dla niego więcej czasu Tak więc, nie chodzisz za rzadko, spoooko
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica nawet nie wiesz jak Cię rozumiem
|
|
|
|
#3850 |
|
Raczkowanie
|
ja do dentysty mogę chodzić nie boję sie ....ale tylko na znieczuleniu
![]() Orlica nie wyobrażam sobie robienia zęba "na żywca" ale ja mam bardzo niski próg bólu to tez inna sprawa dzisiaj obudziłam się o 6 z takim bólem brzucha, że myślałam że zejdę @ mi się zaczęła wzięłam Ketonal i spałam do 9:30 jak dziecko |
|
|
|
#3851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Konto usunięte
|
Też miałam kiepską noc, mam ręce i nogi niesamowicie podrażnione przez krem do twarzy
Swędzące bąble nie dają mi spokoju, już je wymaziałam kremem przeciw swędzeniu, którego przy ospie mój brat używał, ale nie pomaga za bardzo ![]() Mam chyba tryb marudy ![]() Ale za to przyszły dwie paczki, m.in. zamówiona paletka Technic Metalix |
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Borowanie
|
|
|
|
#3854 |
|
w krainie snu i marzeń
|
spisałam z mojego sennika: symbol transformacji, odrodzenia i mocy. Oznacza zmiany. Inne znaczenia: energia, rozwój, cykl narodzin i śmierci, nieskończoność. Ukąszenie węża oznacza wniknięcie czegoś nowego do świadomości, moment przemiany duchowej, często bolesnej i trudnej. Wąż - podstępny wróg, nieprzyjaciel. Ukąszenie jest symbolem cierpienia psychicznego i nieprzyjemności życiowych...
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
dziś się zmobilizowałam i czas znalazła, bo krócej na uczelni, notka zakupowa, zapraszam
|
|
|
|
#3856 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:84
|
|
|
|
|
#3857 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli chodzi o ulubione perfumy to bezsprzecznie Pur Desir de Lilas z Yves Rocher - oczywiście wycofane
![]() Za to męskie, które działają na mnie jak afrodyzjak to Full Speed z Avonu Mrrrau! ![]() Na blogu nowa notka, o kremie do stóp z CCS Foot.
|
|
|
|
#3858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć gaduły ;P jeden dzień mnie tu nie było a tyle do nadrobienia
![]() Cytat:
a po 2 dniach miałam usta jak nowe ![]() Cytat:
w zasadzie już kończę wciąga niesamowicie , a miałam jej nie czytać Cytat:
moja też była banalna, ale nadal do mnie nie dociera , że mam już mgr przed nazwiskiem i do tego bezrobotny mgr ![]() Ja używam Softlens 59, w miarę dobre, te mi optyk i okulista polecił ale pewnie w jakimś czasie zmienie na inne. NIe wiem , zobacze Wczoraj dałam notkę o masce na dłonie i przesyłce od BeautySHOW zaległej. Wykazali się, bardzo fajnie podeszli do sprawy przesyłki, która wcześniej była po prostu wylana i dali inne produkty. Co prawda nie będę musiała ich recenzować dla nich specjalnie ale i tak na blogu się pojawi post o tym. Jaki klej do rzęs polecacie ? Bo mam kilka par sztucznych rzęs ale nie mam kleju ;/ |
|||
|
|
|
#3859 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1555,woman.html |
|||
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Madlem Duo z inglota
jestem laikiem a za pierwszym razem z nim sie udało
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie recenzja Jelly Jewels 103 (ubóstwiam ten lakier) i mini-rozdanie, zapraszam
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Klientka w krawacie
|
A ja nie mam swojego ukochanego zapachu, co rusz podoba mi się coś innego
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Sondrina sprawdź sobie swój usos w zakładce stypendia
|
|
|
|
#3864 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się kiedyś przyśniły zepsute zęby, nie minęły 2 tygodnie i zmarł mój dziadek Niby nie wierzę w przesądy, ale jakoś nieswojo się poczułam...Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37836115]Kurde, a ja już robię pod siebie ze strachu, bo będę musiała iść jutro do dentysty, którego się panicznie boję... Mam 2-3 zęby do zrobienia [/QUOTE]Też mam ogromny uraz przed dentystami, bo mimo młodego wieku już tyle z zębami przeszłam, że niejeden 50-latek tyle nie przeszedł :/ [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37837759] Mam chyba tryb marudy ![]() [/QUOTE] Też jestem okropnie marudna. Sądzę, że to przez ten ciągły ból dziąsła Tydzień bólu to o tydzień za dużo ![]() Cytat:
Dostałam antybiotyk na to moje bolące dziąsło. Oby pomogło, bo mam już serdecznie dość...
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Duo ![]() Na blogu "nudny" lakier
|
|
#3866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() właśnie patrzyłam, że na paatalu ich nie ma och jak się namyślę, to już nic nie moge kupić
KLIKNIJ Pusta Miska Edytowane przez aSHa85 Czas edycji: 2012-11-27 o 14:46 |
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam złe doświadczenia z zepsutymi i wypadającymi zębami we śnie...
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, wypadające zęby przerażają, więc ciężko jest zapomniec o tym śnie
Ale skoro tak masz, tym lepiej dla Ciebie
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

a bierzesz znieczulenie? Bo ja zawsze na żywca 

, myślałam też o hugo Boss Deep Red .. więc wszytko wchodzi w grę, Diory, Lolita, Versace itd..... niby mam dostać taki prezent za bycie szoferem

11.10.2014

Lush & China Glaze lover! 

[/QUOTE]