Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-27, 13:11   #3751
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

Dzień dobry

cikulada niezła ta Twoja koleżanka tak jak dziewczyny mówią, chyba dyskoteka pomyliła jej się z pubem

misiadelko właśnie, to nie ja pytałam o pędzle

alloffkowa wizaż wciąga o tak, tak teściowa Ci się rozłożyła przez syna i synową tzn.?

Ja dzisiaj po raz kolejny pokłóciłam się z mamą ostatnio ciągle się z nią kłócę. Ona od dłuższego czasu nie pracuje, ja teraz też siedzę w domu więc prawie cały czas jesteśmy razem oszaleje TŻ też się dzisiaj na nią ostro wkurzył
Stary 2012-11-27, 13:30   #3752
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Dzień dobry

cikulada niezła ta Twoja koleżanka tak jak dziewczyny mówią, chyba dyskoteka pomyliła jej się z pubem

misiadelko właśnie, to nie ja pytałam o pędzle

alloffkowa wizaż wciąga o tak, tak teściowa Ci się rozłożyła przez syna i synową tzn.?

Ja dzisiaj po raz kolejny pokłóciłam się z mamą ostatnio ciągle się z nią kłócę. Ona od dłuższego czasu nie pracuje, ja teraz też siedzę w domu więc prawie cały czas jesteśmy razem oszaleje TŻ też się dzisiaj na nią ostro wkurzył
najpierw przywozili jej chorego synka, pokaszliwali w ogole i mowila zeby szli do lekarza to nie. potem w weekend tesciowa sie juz zle czula, a oni dalej go prxywozili i jeszcze na spacery kazali chodzic!! a teraz synowa dzwoni codziennie niby z troski zapytav jak sie mama czuje a tak napraede to spraawdza kiedy bedzie mogla malego przywiexc.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 13:32   #3753
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
najpierw przywozili jej chorego synka, pokaszliwali w ogole i mowila zeby szli do lekarza to nie. potem w weekend tesciowa sie juz zle czula, a oni dalej go prxywozili i jeszcze na spacery kazali chodzic!! a teraz synowa dzwoni codziennie niby z troski zapytav jak sie mama czuje a tak napraede to spraawdza kiedy bedzie mogla malego przywiexc.
Aaa, no to fajnie rodzina... eh
Stary 2012-11-27, 13:32   #3754
misiadelko
BAN stały

Ilonus, Waniliova sorkaaa, poebao mi się Ale wazne, że informacja dotarła

alloffkowa to niedobrze...

Waniliova ja tak samo mam z tatą jak czasem przyjadę do domu rodzinnego, kocham go najbardziej na świecie, ale lepiej się dogadujemy jak się rzadziej widzimy

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2012-11-27 o 13:34
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 13:37   #3755
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ilonus, Waniliova sorkaaa, poebao mi się Ale wazne, że informacja dotarła

alloffkowa to niedobrze...

Waniliova ja tak samo mam z tatą jak czasem przyjadę do domu rodzinnego, kocham go najbardziej na świecie, ale lepiej się dogadujemy jak się rzadziej widzimy
Dotarła, dotarła

Dokładnie! Ja tak samo kocham strasznie moją mamę, ale wolę jak nie jesteśmy cały czas razem dlatego tym bardziej nie mogę się doczekać kiedy znajdę pracę
Stary 2012-11-27, 13:41   #3756
alloffkowa
Zakorzenienie

ja mam wybuchowy charakter i też czasem mam ochotę pozabijać moję rodzinę

no i szwagra też mam ochotę
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-11-27, 13:44   #3757
misiadelko
BAN stały

Znalazłam suknię moich marzeń http://allegro.pl/suknia-slubna-buty...805611358.html

Stary 2012-11-27, 13:47   #3758
alloffkowa
Zakorzenienie

hahahaha, proszę Cię, odsprzedaj mi się po ślubie !

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

a mój tż na nią: normalna ( a po chwili) jakaś taka dziwna, i zmienił temat xd
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-11-27, 13:50   #3759
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
OMG

Rozwaliła system

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 13:54   #3760
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ja mam wybuchowy charakter i też czasem mam ochotę pozabijać moję rodzinę

no i szwagra też mam ochotę
Ja właśnie tak samo albo wyjechać gdzieś i się zaszyć

Cytat:
padłam
Stary 2012-11-27, 14:18   #3761
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
to nie tyle suknia moich marzeń, wręcz przerosła moje marzenia!
Jak można coś takiego zaprojektować? A już tym bardziej - ubrać na własny ślub? Rozumiem bal karnawałowy

poległam przy fotce nr 2 i tym zgrabnym "nietoperzu"

Edytowane przez iLoNuS_ktl
Czas edycji: 2012-11-27 o 14:19
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 14:21   #3762
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Mój też jak przede mną uklęknął to mu się aż ręce trzęsły jak mi pierścionek zakładał Ale to jeszcze było nic Jeszcze większego stresa miał jak prosił moich rodziców o rękę Też dostali standardowo, mama kwiaty, a tata flaszkę

Gratuluję świeżo upieczonej narzeczonej
Kurcze to dziwne, chłop jest z babą od 5 lat, często gadali o ślubie, a jak ma poprosić o rękę to stresuje się, jakby robił to po miesiącu znajomości z moim nie szło się dogadać w ten dzień, tylko odpowiadał "no, tak, yhym"

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Hej
Gdzieś zaganiana dzisiaj bardzo byłam, nawet nie miałam kiedy tutaj zajrzeć.. Ale już wszystko nadrobiłam
iLoNus_ktl gratulacje z okazji zaręczyn i pierścień mocy piękny
ane3kaa co do Chodakowskiej to ja razem ze szwagierką lecimy właśnie 4 tydzień sklapelka Zauważyłyśmy że zdecydowanie brzuszek jest mniejszy i boczków już takich nie ma Mięśnie na udach i łydkach też się fajnie powyrabiały, nie są już takie sflaczałeOd przyszłego tygodnia lecimy z killerem a w następnej kolejności pójdzie turbo. A po każdych ćwiczeniach jestem mega szczęśliwa, że dałam radę
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ja też polecam na początek skalpel
mam ogólnie dobrą kondycję ale nie jestem aż tak hmmm.... wytrzymała żeby od razu rzucić się na turbo. za pół godzinki przerwa od nauki i ćwiczymy
Ja chyba też za skalpelka się wezmę, bo zaczęłam od turbo, dałam radę 2 tygodnie, ale ciężko było, potem zdrowie nie pozwalało, w zeszłym tygodniu dołożyłam sobie szok trening, ale to słabe wszystko.

cikulada, udusiłabym laskę

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Na początku szło mi faktycznie więcej dwa "srytnięcia" z dozownika z biegiem czasu znowu używam jednego "srytnięcia" więc z wprawą jest lepiej.
A co do mycia to też po każdym użyciu bo to jednak jest przy twarzy i nie daj boże jakieś bakterie. Myję w białym jeleniu Z tym że ja nie maluje się podkładem codziennie, raz w tygodniu może dwa
ju mejd maj dej

Cytat:
zazdraszczam odkupię za każde pieniądze

Cytat:
!!!ZAKUPIONA I BUTY SPROWADZANE Z ITALII!!!

kurde, jeszcze na dodatek zakupiona

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
to nie tyle suknia moich marzeń, wręcz przerosła moje marzenia!
Jak można coś takiego zaprojektować? A już tym bardziej - ubrać na własny ślub? Rozumiem bal karnawałowy

poległam przy fotce nr 2 i tym zgrabnym "nietoperzu"
Ale już taki konkretny, typu bal przebierańców
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:18   #3763
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:23   #3764
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Hej Dawno nic nie pisałam, bo nie miałam humoru i tylko Was podczytywałam.

Wczoraj moja promotorka przeszła samą siebie i stwierdziła, że wszystko co do tej pory napisałam muszę poprawić, bo coś jej tam się nie podoba i mam to jeszcze przemyśleć i poprawić... A jak co tydzień do niej chodziłam z podrozdziałami to wszystko było dobrze i ani słowem nie wspomniała że coś jej się nie podoba. Nawet żadnych uwag nie miała... Teraz muszę siedzieć i te 22 strony, które myślałam, że mam już za sobą, poprawiać

W niedzielę idziemy z Tż-tem na targi ślubne to się może jakoś odstresuje A do tego czasu siedzę i poprawiam...

Misiadelko sukienka swoją drogą, ale te białe koronkowe kozaczki :ha haha:

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 15:44   #3765
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

hej dziewczyny. jestem mega zmeczona. jak beda dobre wiesci to od razu przybiegne i powiem, poki co nic nie slychac.
co u mnie, szkola praca tylko i tak non stop. i non stop zmeczenie.
wiecie moze kiedy beda w warszawie targi slubne>?
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 16:20   #3766
AnULka248
Zakorzenienie

kwiatuszek10031989, co za baba
my teraz wybieraliśmy promotora. I też - czysty cyrk, napisali to w informacjach na stornie w sobotę o 22.00, że od godz. 20.00 w poniedziałek (wczoraj) możemy wybrać sobie promotora. Do naszej babki było tylko 13miejsc i poszły w pierwsze 10minut. Już nie wspomnę o tym, że ciężko było dojść do tego, gdzie na pieprzonym e-dziekanacie znaleźć opcję wyboru promotora
Stary 2012-11-27, 16:25   #3767
Piankka
Zadomowienie

na 19 idę do ginka
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 17:19   #3768
klaudia1534
Raczkowanie

Dobry
Ejj ja tez chcę taka kieckę, ale oczywiście z całym kompletem Niektórzy to mają bardzo oryginalny styl

Co do Chodakowskiej to podsyłam linki
Skalpel: http://www.youtube.com/watch?v=j_iRGMFgRfo
Killer cz 1:
http://www.youtube.com/watch?v=FVzNH...feature=relmfu
Killer cz 2:
http://www.youtube.com/watch?v=U5nIW...feature=relmfu
Turbo: http://www.youtube.com/watch?v=5sctq...feature=relmfu
I wytrwałości życzę chętnym
Ja za godzinkę zaczynam Skalpel

Piankka ale to tak kontrolnie tylko? Ja w przyszłym tygodniu zadzwonię i się umówię

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 17:52   #3769
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Hej Dawno nic nie pisałam, bo nie miałam humoru i tylko Was podczytywałam.

Wczoraj moja promotorka przeszła samą siebie i stwierdziła, że wszystko co do tej pory napisałam muszę poprawić, bo coś jej tam się nie podoba i mam to jeszcze przemyśleć i poprawić... A jak co tydzień do niej chodziłam z podrozdziałami to wszystko było dobrze i ani słowem nie wspomniała że coś jej się nie podoba. Nawet żadnych uwag nie miała... Teraz muszę siedzieć i te 22 strony, które myślałam, że mam już za sobą, poprawiać

W niedzielę idziemy z Tż-tem na targi ślubne to się może jakoś odstresuje A do tego czasu siedzę i poprawiam...

Misiadelko sukienka swoją drogą, ale te białe koronkowe kozaczki :ha haha:
Co za promotorka powystrzelać takich ludzi a czemu nie masz humoru? Przez tę promotorkę czy coś jeszcze się dzieje?

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
kwiatuszek10031989, co za baba
my teraz wybieraliśmy promotora. I też - czysty cyrk, napisali to w informacjach na stornie w sobotę o 22.00, że od godz. 20.00 w poniedziałek (wczoraj) możemy wybrać sobie promotora. Do naszej babki było tylko 13miejsc i poszły w pierwsze 10minut. Już nie wspomnę o tym, że ciężko było dojść do tego, gdzie na pieprzonym e-dziekanacie znaleźć opcję wyboru promotora
Nam kilka dni wcześniej powiedzieli, że któregoś tam października o godzinie 11 będziemy wybierać promotora. Do mojego było 5 miejsc i na szczęście zdążyłam... o 11:01 wzięłam ostatnie miejsce

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
na 19 idę do ginka
Po co?
Stary 2012-11-27, 18:07   #3770
mala_czarna_21
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3784076 9]hej dziewczyny. jestem mega zmeczona. jak beda dobre wiesci to od razu przybiegne i powiem, poki co nic nie slychac.
co u mnie, szkola praca tylko i tak non stop. i non stop zmeczenie.
wiecie moze kiedy beda w warszawie targi slubne>?[/QUOTE]

wiecie 1-2 grudnia w Pałacu Kultury i 8-9 Torwar
Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
na 19 idę do ginka

ja dzisiaj dostałam @ i zdycham
ale jak co miesiąc tak i teraz lepiej że jest i że boli niż jakby jej nie było
na poprawę humoru kupiłam sobie kurtkę i jeszcze teochę kosmetyków

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 18:08   #3771
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

A ja się dzisiaj wnerwiłam na laski z pracy. Nie znałam ich z tej strony Perfidnie się ze mnie śmiały, bo odpowiedziałam, że do mycia miałam 4 osoby. Może powinnam powiedzieć dzieci? Myślałam, że dzieci to też osoby

misiadelko, piękna suknia Normalnie zakochałam się w niej

kwiatuszek, moja promotorka z licencjatu też tak czasem robiła. Może nie aż tak bym 22 strony musiała poprawiać, ale najpierw coś zatwierdzała, a potem niby błędy znajdowała A obecna promotor dzieli pisanie pracy na etapy i najpierw musi dany etap zatwierdzić, żeby móc przejść dalej. I to mi się podoba, bo nie będzie przynajmniej takich sytuacji, że trzeba będzie potem kilkanaście stron poprawiać.

Anulka, ja do mojej promotorki z mgr się fuksem dostałam Wiedzieliśmy kilka dni wcześniej, że danego dnia o 23 będą zapisy przez internet to zalogowałam się przed 23 (obawiałam się, że jak się zaloguje o 23 to mogą paść serwery) i zdążyłam się do niej zarejestrować, a miała tylko 15 miejsc Także jestem bardzo zadowolona

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 18:26   #3772
velika
Winter is coming

Mój promotor też był niezły, miałam obronę na początku czerwca, a on cały maj siedział w Szwajcarii. Wysłałam mu całą pracę jakoś na początku maja i po 2 tygodniach mi odpisał, że układ mam pozmieniać Chociaż oczywiście wcześniej wszystko zatwierdzał. Uwinęłam się z tym co prawda w kilka godzin, ale co się nastresowałam, to moje
W pracy znowu sajgon grrr.
W ogóle jaka straszna historia u mojej koleżanki z pracy. O 14 dostała telefon, że jej kuzynka urodziła dziecko i zmarło po dwóch godzinach. Wszystko przez szpital, rodziła 14 godzin, nie zrobili jej cesarki, dziecko urodziło się niedotlenione, przetransportowali je do Poznania, ale nie zdołali uratować. Nie mam słów po prostu i mam nadzieję, że dziewczyna dostanie mega wysokie odszkodowanie, aż się we mnie gotuje jak o tym pomyślę.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 18:35   #3773
Kate Noir
Zakorzenienie

wpadłam tylko się przywitać ;*
najchętniej to położyłabym się spać. Od 5 jestem na nogach, dopiero wróciłam z pracy, zaraz przyjeżdżają goście na 2 dni, a ja jeszcze muszę pójść na siłkę... jutro i pojutrze też od piątej :/ Poczytam Was jutro w drodze do pracy i po o ile będe miała siły Dobrze, że wczoraj posprzątałam ufff

Miłego wieczoru

ta sukienka z allegro jest rzeczywiście boska... szkoda że jestem za niska
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:06   #3774
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
wiecie 1-2 grudnia w Pałacu Kultury i 8-9 Torwar

ja dzisiaj dostałam @ i zdycham
ale jak co miesiąc tak i teraz lepiej że jest i że boli niż jakby jej nie było

na poprawę humoru kupiłam sobie kurtkę i jeszcze teochę kosmetyków
Łączę się w bólu ale ja drugi dzień, nawet myślę czy już dziś z chodakowską się nie spotkać ale chyba se jeszcze dziś daruję.

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
W ogóle jaka straszna historia u mojej koleżanki z pracy. O 14 dostała telefon, że jej kuzynka urodziła dziecko i zmarło po dwóch godzinach. Wszystko przez szpital, rodziła 14 godzin, nie zrobili jej cesarki, dziecko urodziło się niedotlenione, przetransportowali je do Poznania, ale nie zdołali uratować. Nie mam słów po prostu i mam nadzieję, że dziewczyna dostanie mega wysokie odszkodowanie, aż się we mnie gotuje jak o tym pomyślę.
O matko... coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że lepiej rodzić prywatnie w klinice...

A co do promotora to ja też w ostatniej chwili się dostałam, po mnie już nie było miejsc
Stary 2012-11-27, 19:13   #3775
alloffkowa
Zakorzenienie

hej hej. ale miałam dziś zachrzan w pracy. ale już cisza. ufff. jutro kolacja z P ♥ już nie mogę się doczekać, a najlepsze jest to że dziś o 14 się pożegnaliśmy i zobaczymy się dopiero jutro o 21
kupiłam sobie kieckę, na andrzejki i może na kolację jutrzejszą też ją ubiorę
Oliwka 21.07.2016
Stary 2012-11-27, 19:13   #3776
poznanianka1990
Zakorzenienie

Patrzcie co zamontowali w Poznaniu: http://epoznan.pl/news-news-36793-Ko..._Przezmierowie

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2012-11-27, 19:17   #3777
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
W pracy znowu sajgon grrr.
Co za masakra!! Nawet nie wiem co powiedzieć...

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Patrzcie co zamontowali w Poznaniu: http://epoznan.pl/news-news-36793-Ko..._Przezmierowie
U mnie też są
Stary 2012-11-27, 19:19   #3778
misiadelko
BAN stały

Wiedziałam, że będziecie mi zazdrościły mojej sukni

Kwiatuszku, ewidentnie nie czytała wcześniej, a teraz dopiero się zagłębiła... Takie odnoszę wrażenie.

Poznanianka, u nas też takie są Albo były, nie wiem, nie piję mleka, tylko bez laktozy

velika straszne...

Tasiulek http://calima-allbymyself.blogspot.com/
Stary 2012-11-27, 19:25   #3779
velika
Winter is coming

Nie ogarniam, jak w XXI wieku zdrowe dziecko może umrzeć podczas porodu. Jestem mało wrażliwa i empatyczna, ale po prostu mną ta historia wstrząsnęła, nie wyobrażam sobie nawet, co czują rodzice...
Dopóki nie uzbieram kupy kasy na cesarkę w prywatnym szpitalu to ja zaludnienia tego kraju powiększać nie będę.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 19:37   #3780
poznanianka1990
Zakorzenienie

Waniliova, misiadelko, i co dobre to mleko?

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości