|
|
#3571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część IV
Cytat:
kochana córeczka :P no i brawa dla tż że wstaje do małej dzielny chłop nadalka Igusia silna dziewczynka Lu zresztą też ![]() dep córcia po takim czasie jeszcze może przeżywać pojawienie się Zosi? oby to był koniec Waszego cierpienia aaa no ciacho? hmmm to może tiramisu i kawa mrożona
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-11-27 o 13:11 |
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Zbieram się na szczepienie...
|
#3574 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
to już 5 miesięcy?!
nieźle ten czas leci ![]() Najlepszego dla solenizantów
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez za free byla druga klasa i by doszlo dopiero w przyszlym tyg wiec zaplacilam chyba 1.50 dodatkowo zeby bylo w czwartek no i jeszcze nie mam potwirdzenia wyslania... ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Dla Lu i R.
|
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
aa a jak kupowalas to w jakich dniach pokazywalo Ci ze powinna byc dostawa?
|
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez licytowanie po kilka przedmiotów u jednego sprzedawcy i zbyt wiele aukcji na raz pogubiłam się w tym, za co zapłaciłam. Ja sobie czekam na przesyłkę, a pani na zapłatę. ![]() Z dzisiejszych przesyłek jedna sukienka jest byle jaka, a reszta na szczęście ok. Haniu - ja szary kombinezon odesłałam, ale z tanim płaszczykiem dałabym sobie spokój. Spróbuj jednak napisać do sprzedawcy, bo powinien Ci zwrócić część kasy za przesyłkę.
|
|
|
|
|
#3580 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Niezła jesteś ![]() Cytat:
![]() Łamliwośc można chyba łatwiej opanować niż wypadanie Próbowałaś maseczek Biovax, albo tradycyjnych żółtka z oliwą, lub olejowania? ![]() My też dziś bylismy na szczepieniu, spłakał się biedaczek przy wkłuwaniu, ale udało mi sie go uspokoić, teraz śpi na tarasie, zobaczymy jak sie będzie czuł po wstaniu ![]() Gorsza wiadomość jest taka, że pediatra w ośrodku wysłuchała mu jakiś szmer w serduszku no żesz ku.wa jak nie urok to sraczkaW grudniu jedziemy na ponowne usg główki, żeby sprawdzić te torbiele i pewnie czeka nas też kardiolog i echo serca. Zobaczę co powie nasza pediatra prowadząca
|
|||||
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięi.
Nie boję się szczepienia, tylko gorączki , bo podobno dzieci lekko przechodzą tylko pierwsze dwa szczepienia. Pedicetamol na szczęście mam.---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
* Dzieci miewają szmery w serduszkach i to nie musi oznaczać niczego złego. Oczywiście kontrolować trzeba. |
|
|
|
|
#3582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego dla solenizantów! Agunia za szczepienie Bebe za dwie kreski---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Dziewczyny, myślicie, że mogę dać Młodej soku z jabłek? Jutro kończy 3 miesiące. |
|
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
mysle ze to za wczesnie..
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
moja maLA na mieście po przebudzeniu tak się Darla zE musiałam ja na rekach nieść.. Juz jes tak nie wygodnie... A na rękach się uśmiechała.
U okulisty nie byłam nie chciała juz na dziś zarejestrować jutro pójdę od rana będę koczowac bo dalej jej ropieje
|
#3585 |
|
Zadomowienie
|
A i zapomniałam napisać, ze konsultowałam się z pediatrą i mam zmeinić Bebiko na Bebiko AR, nie zmieniać na inną firmę. Na razie jeszcze skończy to opakowanie i wtedy jej kupię. Trzymajcie kciuki, żeby przestało to ulewanie i wymioty
|
|
|
|
#3586 |
|
Wtajemniczenie
|
ajka za wcześnie na soczek
![]() nadalka jak się Iga podnosi zaszalałaś z paczkami![]() ciastek Oskar nie pije praktycznie nic mooże raz na trzy dni uda mi się mu wcisnąć 30ml jabłko-melisy(jest w Biedronie)wyniki morfologii i żelaza idealne |
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze wyniki dobre |
|
|
|
|
#3588 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze wyrosl z takiego objadania sie? |
|
|
|
|
#3590 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki za kciuki
![]() dzisiaj Lu chyba stwierdziła, że wczoraj było za bardzo niegrzeczna, więc w przychodni była aniołkiem! Przy szczepieniu zapłakała tylko chwilę dopiero przy drugim wkłuciu, a zaraz po wyjściu z gabinetu poszła sobie smacznie spać bez żadnego marudzenia poza tym muszę jeszcze raz powiedzieć, że mam bardzo fajnego listonosza. Wczoraj mnie nie zastał w domu i nie zostawił awizo, ale dzisiaj ponownie przywiózł mi paczuszki jeszcze szczęście, że mnie zastał, bo spotkaliśmy się w drzwiach klatki jak na szczepienie wychodziłam.Przyszedł mi ten sweterek miętowy - jest bardzo fajny, mięciutki w dotyku, niegryzący. Mogę polecić Poza tym przyszła mi czapa sowa do kompletu z szaliczkiem i opaska robione przez kumpelę - czadowa jest zwłaszcza ta sowa! Jutro jak się uda cyknę małej jakieś fotki w niej ![]() no i przyszła mi jeszcze kula lamaze i Ciastuś dotarły ciuszki od Ciebie, dziękuję ślicznie są boskie!Cytat:
![]() Luśce też kiedyś pediatra wysłuchała szmery w serduszku, ale powiedziała, że to zazwyczaj normalne i nic strasznego, trzeba tylko zwrócić na to uwagę czy minie. U Lu minęło samoistnie, oby i u was tak było ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę, oby była pomocnaAha, i uwaga, muszę pochwalić mojego męża! Miał iść dzisiaj wieczorem na gokarty, ale sam z siebie doszedł do wniosku, że pewnie wolałabym, żeby był wieczorem w domu skoro dzisiaj szczepienie, w razie jakby mała była marudna, i zrezygnował
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-11-27 o 15:34 |
||||
|
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę Bebilon 1 + zagęszczacz Bebilon Nutrition, niż Bebilon AR. ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Olcia -
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
super
w tym kombinezonie co ostatnio ku[iłam mała juz sie wierci jest juz maksymalnie na długosc. Sprawdzałam 2 pozostale wieksz to tylko ten jasny mis dobry nawet ciut zaduzawy(za długi) a ten rozowy juz za mały ![]() nie zdazyłam Ja ani razu ubrac w niego........
|
#3593 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz, zdecydowałabyś się na to krzesełko ponownie? Może uda mi się przekona tatę, żeby jednak zamówił - po co ma przepłacac... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() my po spacerku, mały jeszcze śpi u nas dobrze, mały grzeczny jest ( w miarę ), ładnie bawi się zabawkamimam nadzieję, że dzieciaczki po szczepieniu będą dobrze się czuły ![]() ![]() Agunia ![]() dla męża, super się zachowałostatnio bardzo dużo kobiet widzę z takimi wózkami http://www.ebay.co.uk/itm/STOKKE-XPL...item3f1e9c3b55 strasznie koślawe mi się wydają i ta cena
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Wtajemniczenie
|
z moim małym coraz gorzej
brzydko kaszle, lekarce też się ten kaszel nie podoba, dostał tantum verde, stodal (a jest dla dzieci powyżej 6 roku życia), ibufen, strimar blocked nose i nasivin, tak mi go szkoda a do tego mamy zrobić badanie moczu bo mało sika
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby mu szybko przeszło
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

kochana córeczka :P no i brawa dla tż że wstaje do małej
dzielny chłop

, bo podobno dzieci lekko przechodzą tylko pierwsze dwa szczepienia. Pedicetamol na szczęście mam.

zaszalałaś z paczkami
mooże raz na trzy dni uda mi się mu wcisnąć 30ml jabłko-melisy(jest w Biedronie)
i ta cena