|
|
#2641 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Made in Sephora
Mam pytanie(przepraszm,że je zadaję
) w jakiej cenie jest około pędzelek do ust w sephorze?
|
|
|
#2642 |
|
Rozeznanie
|
Sephora, Lasting and Perfecting Fluid Foundation SPF 30
używała któraś? Bo w KCW jest tylko 5 opinii
|
|
|
|
|
#2643 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Powiedziala mi ze musza polecac ludiom to co kaza im sprzedawac szefowie- a nie to co bedzie tak naprawde sluzylo klientce. A jak pracownicy maja konkursy to juz w ogole wciskaja kazdemu to samo zeby tylko wygrac i dostac nagrody np wycieczki zagraniczne albo kosmetyki.I nie wazne ze mogli polecic cos lepszegoPrzewaznie wciskaja kosmetyki na ktore maja najwieksza marze ![]() Coz taka ich praca -nabijanie ludzi
|
|
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny POMOCY
Poszukuję odżywki do włosów cienkich za 39zł do kupienia w Sephorze.Nie mogę jej nigdzie znaleźć,ja się nazywa...
|
|
#2645 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli to ta Sephora, Professionnel, Soin Sans Rincage Gonflant (Odżywka w spray'u bez spłukiwania z ekstraktem z guarany) to jest kiepska - niedawno była w wyprzedaży w S. w Plazie |
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Nie to nie ta.Tamta bez promocji kosztowała 39zł.Była do włosów cienkich,słabych i do spłukiwania,ale dzięki za pomoc
|
|
#2647 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od bodajże jutra wchodzi:
Kupon 20% na produkty do pielęgnacji ciała Mam pytanie dokładnie to jakie produkty?Wszystkie zarówno z sephory,jak i inne? No i dokładnie to o co chodzi? Balsam,żel pod prysznic tez?płyn do kąpieli też? Byłabym wdzięczna za odp.
|
|
#2649 |
|
Rozeznanie
|
Wiem, że to pytanie się gdzieś przewinęło, ale chyba nie było żadnej odpowiedzi. Używała któraś z Was "Double-Ended Blemish Extractor" (http://www.sephora.com/browse/produc...dPaginate=true)? Nie ma tego na KWC, dlatego też zadaje tutaj to pytanie. Chyba u nas to figuruje jako przyrząd (?) do oczyszczania twarzy. Zrobiłam już parę podejść do kupna, ale za każdym razem jak to oglądam, to wygląda na tępe
i raczej trudne w użyciu. Może 35zł to nie majątek, ale nie chciałabym wydawać kasy na coś bezużytecznego. Czytałam opinie na ww. stronie i jest tam wiele różnych opinii i sama nie wiem, co o tym sądzić.
Brak podpisu. Za to jest Blog ![]() A na nim ostatnio Wycofywane produkty Essence Wycofywane produkty Catrice Nowości Catrice Edytowane przez Lungo Czas edycji: 2011-08-13 o 18:07 |
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy z Sephorze nie ma już w ogole perfum Lolity Lempickiej? Byłam dziś w Sephorze i za nic nie mogłam ich znaleźć
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle muszę się wyżalić,w sephorze jestem często (znam wszystkie panie sprzedające na które nigdy zlego słowa nie mogę powiedzieć) i o szok ta co zwykle namawiała mnie na promocje,była milutka zawsze dzisiaj była wrrr ![]() PRzede mną była klientka,która płaciła kartą za perfumy, ja byłam następna z 4 rzeczami nagle pytanie do mnie ''czy ja mam tylko 3 rzeczy'',na co ja mówię,ze 4 - czwarty był korektor,więc nie było go pewnie widać w ręce - pozostałe 3 były duże,więc widoczne.Nagle ona zawołała koleżankę,zrobiła chyba bardzo niemiłą minę(była do mnie tyłem,ale trwało to długo),aż inna klientka na nią spojrzała,jak ta chyba robiła tą minę i fuknęła ''obsłuż klientkę,bo ja mam tutaj robotę'' - tą robotą było pakowanie klientki przede mną i gdzieś z nią odeszła.Za to ja byłam obsłużona przez 1 raz w życiu widziałam tą panią,obojętną do mnie,jednak w domu okazało się,że korektor,który miał być w promocji za 9 zł policzyła mi za 20zł.,jednak jak mówię miałam jeszcze 3 rzeczy i się nie skapowałam.Będę przez najblizszy czas omijać tą sephorę ze względu nawet nie dziwnie naliczenie,ale za to,że ktoś mi robi fochy,bo musi mnie obsłużyć
Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-08-31 o 19:49 |
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Dziewczyny, wiecie może czy w Polskich Sephorach są w sprzedaży te pędzle??:
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P231115
|
|
#2653 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, kupię w Sephorze Magic Concealer Heleny Rubinstein?
Baardzo rzadko tam bywam i nie wiem.
|
|
#2654 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ostatnio jak pytałam o nią były aż 3 wersje zapachowe byłam w Sephorze w Gdańsku, Galeria Bałtycka ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
nie wiem co kupić niby wszystko mam w ogóle jak włączyłam wątek, początkowe wpisy aż mnie za serce ścisnęło jakie ceny były jeszcze 5 lat temu kredka jumbo za 16 zł ? wow - teraz prawie 3 razy drożej 39 zł za kredkę do dużo, ale jest cudowna, mam złotą i uwielbiam ją ;] |
||
|
|
|
|
#2655 |
|
Konto usunięte
|
w jakiej cenie jest zwykła zalotka z Sephory?
|
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
slyszalyscie o tej prmocji, w ktorej przynosi sie jakis stary kosmetyk i dzieki temu mozna kupic nabyc nowy na - 50 % ?
|
|
|
|
|
#2657 |
|
po prostu Em :)
|
Słyszałyśmy.
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jakie są zasady tej promocji?do kiedy jest ważna? obejmuje wszystkie marki? puste opakowanie można przynieść? jak to jest? bo chciałam kupić tonik clinique bo mi się kończy więc może to dobra okazja.
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
mozna wymienic tylko na kosmetyki marki Sephora
do 1 Kwietnia trzeba przyniesc po prostu jakis stary kosmetyk |
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
|
|
#2661 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Wczoraj kupiłam dwa pędzle, dziś chyba wrócę po jeszcze jeden.
|
|
|
|
#2663 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętacie w jakiej cenie są pędzle do podkładu?
|
|
|
|
|
#2664 |
|
Przyczajenie
|
wyrzuciłam paragon i teraz nie jestem pewna
39? 49? pamiętaj,że do niedzieli jest promocja -50% więc warto i leć kup pędzel mam go, używam i polecam
|
|
#2665 |
|
Zadomowienie
|
Ja lubię szampony z Sephory
i bibułki matujące myślę, że są godne polecenia.
"W nocy, gdy cały dom już śpi. Stukostrachy, Stukostrachy pukają do drzwi. Chciałbym stąd uciec, lecz boję się, że Stukostrach zabierze mnie." www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl Edytowane przez Eshi Czas edycji: 2012-11-17 o 22:55 |
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
czy macie może taką szminkę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wilzajaca.html
zanim wydam kilka dyszek chciałabym wiedzieć, czy jest naprawdę nawilżająca, czy rzeczywiście odżywia. Na razie ma aż trzy recenzję, to trochę za mało
|
|
#2667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
l'oreal caresse pod tym względem to dla mnie bubel totalny
![]() ale skoro są porównywalne, i do tego żadna nie działa tak jak chcę, to odpuszczam
|
|
#2669 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że na dobry wątek trafiłam
![]() Czy ktoś orientuje się czy w drogeriach Sephora , lakiery Nails Inc są dostępne oraz w jakich cenach? Interesuje mnie: - Crystal Colour in Porchester Square. - Electric Lane Holographic Top Coat |
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
a czy szminki maniac matt są nadal w sprzedaży?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

) w jakiej cenie jest około pędzelek do ust w sephorze?
(

Powiedziala mi ze musza polecac ludiom to co kaza im sprzedawac szefowie- a nie to co bedzie tak naprawde sluzylo klientce.
A jak pracownicy maja konkursy to juz w ogole wciskaja kazdemu to samo zeby tylko wygrac i dostac nagrody np wycieczki zagraniczne albo kosmetyki.I nie wazne ze mogli polecic cos lepszego