![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Właśnie pierwszy raz w życiu pomalowałam rzęsy tym zielonym Wibo. Niestety mojej d... nie urywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zadomowienie
|
Czy ktoś ma ten eyeliner?
http://www.rossnet.pl/Produkt/Rimmel...-w-zelu,105365 Dostanę go jeszcze bez problemu czy to jakiś hit? :P
#4863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze wiedzieć ![]() Z Wibo chciałam Metalic albo Lovely Terracotta ale kolory przebrane nic w brązach nie znalazłam ![]() ![]() Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2012-11-27 o 14:04 Powód: błąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
Adie94 ja też nie lubię! Uielbiam mocne rzęsy. Wydłużone na maksa i mega pogrubione!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | ||||
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
Prezez Kuli Ziemskiej ja też mam 56K, śliczny kolorek, ale jednak szybko się na moich ustach zmywa
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kusi mnie jeszcze żelowy z Maybelline Eye Studio, Lasting Drama Gel i nie wiem na który się zdecydować... Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2012-11-27 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Raczkowanie
|
a czy miała któraś z Was konturówkę do ust z Bourjois? jaką inną polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zadomowienie
|
Wczorajszy wieczór zachwycałam się błyszczykiem Maybelline - SuperStay 10H Tint Gloss
Mam kolor 410 ![]() ![]() ![]() Wczoraj narzekałam na błyszczyki Maybelline, a dziś od rana noszę Treat Me Sweet i doszłam do wniosku, że wcale zły nie jest ![]() Kusi mnie jeszcze Maybelline, Color Sensational Gloss ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a dla tego długotrwałego efektu jaki daje to warto! jak już ktoś pisał tworzy taką zasychającą warstewkę, dlatego przed i po trzeba pamiętać o balsamach. mimo wszystko mam 3 odcienie i bardzo lubię ich używać tu są ładne swatche http://de.paperblog.com/manhattan-so...pcream-221544/ http://www.innenaussen.com/2010/09/m...-lipcream.html Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4872 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
a jakiego używasz obecnie podkładu i odcienia?
![]() |
#4875 |
Zadomowienie
|
A ja dopiero jutro wybieram się na moje 1 zakupy, bo nie mogłam innego dnia. Mam nadzieję, że jeszcze coś upoluję.
Widziałam, że kupowałyście odżywki do paznokci. Jak się sprawują, którą najbardziej polecacie? Ostatnio strasznie mi się łamią paznokcie i myślę nad jakimś zastępstwem dla Eveline, chociaż była świetna ![]() Planuję kupić: -lakier w odcieniach nude -lakier w kolorze pudrowym (ładny beż, róż, mięta) -zachwalany tusz wibo lub miss sporty i pewnie mnóstwo rzeczy nieplanowanych ![]() czy są w rossmannie lakiery golden rose? Edytowane przez SummertimeSadness Czas edycji: 2012-11-27 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Rozeznanie
|
Vichy, Aera Teint Pure Fluid (Podkład matujący dla skóry normalnej/mieszanej ) odcień 23 Ivory, pasuje idealnie
z Gosha X-Ceptional Wear Fond De Teint pani z drogerii dobrała mi 12 natural (a testowałam 11 porcelain), ale to było po wakacjach i nie kupiłam ![]()
#4878 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaa to może kupię sprawdzony Essence ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Ja liczę że jutro coś dołożą i kupię coś w brązach ![]() Muszę jeszcze zdecydować się na jakiś kryjący wypryski korektor ![]() Ja nie widziałam. Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2012-11-27 o 14:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam i dla mnie to prędzej kit niż hit. Niby pędzelek ok, niby konsystencja też, ale pigment taki se (robi prześwity) i jest jakiś taki tłusty, szybko blaknie i rozmazuje się w ekspresowym tempie. Ja nie polecam, szały nie robi. Wolę essencowy czarny liner. Summer- nie GR nie ma w ross ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
ja dziś jedak skusiłam się na :
Loreal - Pomadka - Dating Coral ![]() ![]() ![]() Ja już się chyba starzeję, albo minęła mi już faza na kupowanie wszyystkiego ! z kosmetyków. Na promocji kupiłam ww pomadkę Loreala i Puder Stay Matte Rimmela, i na prawdę NIC więcej mnie nie kusiło.
#4881 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
sam w sobie wygląda jak różowy, jednak przy porównaniu z różowiutkim 56k mimo wszystko widać pomarańczowy odcień. no ale ten 56k jest skrajnie różowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zadomowienie
|
A polecacie jakiś lakier/preparat przedłużający żywotność innych lakierów na paznokciach? Jakiś utwardzacz czy coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oo dziękuje za info w takim razie problem z głowy ![]() A jakieś czarne/białe kredki polecacie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
a walsnie, a moze polecicie mi jakas kredke ktora maluje sobie gorna linie wodna, ale przy zamykaniu nie kseruje sie na dolnej :P
avon mi sie kseruje, jest cos lepszego? czarna ofc i dzieki za polecenie satinblack, kupie bo przeciez brakuje mi 5 tuszu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Automatyczna czarna kredka z essence- świetna czerń, bardzo dobra trwałość i nie uczula, położona na linię wodną. Mój KWC- zużyłam już chyba kilkadziesiąt opakowań i nie szukam dalej ![]() Co do jasnej kredki to Dziewczyny polecały beżową kredkę z basic, ale nie wiem czy ją dostaniesz bo drogerie posiadające tę markę zbankrutowały;/ Cytat:
Nie spotkałam jeszcze takiej- zawsze, jeśli kredka będzie nanoszona na górną linię wodną to pod wpływem mrugania i nawilżenia spojówek skseruje się na dolnej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Automatyczne kredki z Essence też używam ![]() ![]() Kredki basic nie używałam ale można było kiedyś dostać w Schleckerze którego zlikwidowali... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro ostatni dzień promocji i tak się zaczęłam poważnie zastanawiać czy jednak nie potrzebuję ww. pomadki Manhattan ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
Poszłam dziś dokupić kilka rzeczy w promocji 40% i w sumie mam:
-podkład Bourjois Healthy Mix 51 -podkład Bourjois 123 52 - korektor L'oreal True Match 1 -podkład Max Factor 3w1 47 -tusz MF False Lash Effect Fusion - tusz Maybelline Colossal - pomadki Rimmel Kate 07 i matowa 102(niestety, chyba nie mój kolor ![]() - cień Rimmel Glam'eyes mono 033 - cień Miss Sporty ten z gwiazdką 118 - lakiet Wibo back to nature brązowy - odżywka i top coat Lovely Oprócz tego kupiłam OS świąteczną śliwkę ze zniżką - dzięki Madziulllce ![]() Część zakupów jest dla mojej mamy, dzięki Em wybrałam dla niej Kate 07 ![]() W moim Rossie część szaf przebrana - w rimmelowej chyba wszystkie szminki były macane, chciała sławną AF, ale każda była dotknięta. W MF i Bourjois były braki, ale już Maybelline super wypakowana i zaopatrzona. Na szczęście wszystko co wzięłam było nie zmacane ![]() Ktoś się pytał o korektor z True Match - dziś go używałam. Super się spisał, jeśli chodzi o cienie pod oczami a mam spore, ale z niedoskonałościami już słabo. Jest bardzo wydajny, gęsty. Kolor 1 jest jasny, ale mimo, że nie jestem totalnie blada(moja cera ma żółte zabarwienie, HM 51 jest prawie dobry, odrobinkę za ciemny), świetnie się dopasował i wtopił. Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2012-11-27 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
Mowa o Wibo Eliksir? Mnie osobiście moja polarka przywodzi na myśl stare, babcine kosmetyki...
![]() ![]() Przez Was po raz kolejny (czwarty od zeszłego czwartku) poleciałam do Rossa. Strasznie się obszukałam tego top coatu z Lovely, ale wreszcie się udało. Dziś pierwsze testy. Kupiłam też lakier Rimmela caramel cake czy jakoś tak, cudny jest! Oglądałam też polecany przez którąś z Was Wibo express growth, ale w ogólnie nie nie przypominał on kolei nude... Także odpuściłam go sobie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.