|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XV
Właśnie pierwszy raz w życiu pomalowałam rzęsy tym zielonym Wibo. Niestety mojej d... nie urywa
|
|
|
|
#4862 |
|
Zadomowienie
|
Czy ktoś ma ten eyeliner?
http://www.rossnet.pl/Produkt/Rimmel...-w-zelu,105365 Dostanę go jeszcze bez problemu czy to jakiś hit? :P
|
#4863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze wiedzieć ![]() Z Wibo chciałam Metalic albo Lovely Terracotta ale kolory przebrane nic w brązach nie znalazłam jest jeszcze nadzieja że jutro coś dołożą Ja już sama nie wiem co wybierać przez tą promocję :P
Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2012-11-27 o 15:04 Powód: błąd |
|
|
|
|
#4864 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mi takie nie pasuja
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Adie94 ja też nie lubię! Uielbiam mocne rzęsy. Wydłużone na maksa i mega pogrubione!
|
|
|
|
#4866 | ||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za 10 zł z groszami żal nie wziąć, jest świetna. Nawet pierwotne 16 zł bym za nią dała
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Prezez Kuli Ziemskiej ja też mam 56K, śliczny kolorek, ale jednak szybko się na moich ustach zmywa
|
|
|
|
#4868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kusi mnie jeszcze żelowy z Maybelline Eye Studio, Lasting Drama Gel i nie wiem na który się zdecydować... Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2012-11-27 o 15:29 |
|
|
|
|
#4869 |
|
Raczkowanie
|
a czy miała któraś z Was konturówkę do ust z Bourjois? jaką inną polecacie?
|
|
|
|
#4870 |
|
Zadomowienie
|
Wczorajszy wieczór zachwycałam się błyszczykiem Maybelline - SuperStay 10H Tint Gloss
Mam kolor 410 (przez kształt ust, nie mam dużej wargi górnej), ale byłam zachwycona, że mogłam rozmawiać, śpiewać (Coco jambo, Mr bombastic i te klimaty ), przygryzać wargi (celem sprawdzenia czy aby czerwień nie migruje na zęby) i NIC się z tym błyszczykiem nie działo! Błyszczyk siedział na swoim miejscu prawie cztery godziny (pewnie trzyma ust dłużej, ale doszłam do wniosku że o 1 w nocy to trzeba już iść spać). Z czasem jedynie znikała ta koralowa poświata i na koniec miałam na ustach już samą czerwień, z mniejszym blaskiem (nie wyglądał na koniec jak błyszczyk, bardziej jak szminka). Wczoraj narzekałam na błyszczyki Maybelline, a dziś od rana noszę Treat Me Sweet i doszłam do wniosku, że wcale zły nie jest Ja po prostu spodziewałam się czegoś innego (w kwestii zapachu, smaku i samego wyglądu na ustach). Teraz nałożyłam Crushed Candy i bardziej podoba mi się efekt jaki daje ten pierwszy. Nie wiem na czym polega różnica na ustach bo dla mnie są właściwie identyczne, ale przyjemniej mi się używa Treat Me Sweet (chyba ze względu na zapach).Kusi mnie jeszcze Maybelline, Color Sensational Gloss ).
|
|
|
|
#4871 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a dla tego długotrwałego efektu jaki daje to warto! jak już ktoś pisał tworzy taką zasychającą warstewkę, dlatego przed i po trzeba pamiętać o balsamach. mimo wszystko mam 3 odcienie i bardzo lubię ich używać tu są ładne swatche http://de.paperblog.com/manhattan-so...pcream-221544/ http://www.innenaussen.com/2010/09/m...-lipcream.html Cytat:
ten tusz pogrubia najbardziej ze wszystkich które testowałam i widać to już od 1 warstwy
|
|||
|
|
|
#4872 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4873 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
a jakiego używasz obecnie podkładu i odcienia?
|
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
A ja dopiero jutro wybieram się na moje 1 zakupy, bo nie mogłam innego dnia. Mam nadzieję, że jeszcze coś upoluję.
Widziałam, że kupowałyście odżywki do paznokci. Jak się sprawują, którą najbardziej polecacie? Ostatnio strasznie mi się łamią paznokcie i myślę nad jakimś zastępstwem dla Eveline, chociaż była świetna ![]() Planuję kupić: -lakier w odcieniach nude -lakier w kolorze pudrowym (ładny beż, róż, mięta) -zachwalany tusz wibo lub miss sporty i pewnie mnóstwo rzeczy nieplanowanych jak ze stanem waszych szaf, zostało coś jeszcze?czy są w rossmannie lakiery golden rose? Edytowane przez SummertimeSadness Czas edycji: 2012-11-27 o 15:51 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż czytam że to bardziej róż a nie pomarańcz
|
|
|
|
|
#4877 |
|
Rozeznanie
|
Vichy, Aera Teint Pure Fluid (Podkład matujący dla skóry normalnej/mieszanej ) odcień 23 Ivory, pasuje idealnie
z Gosha X-Ceptional Wear Fond De Teint pani z drogerii dobrała mi 12 natural (a testowałam 11 porcelain), ale to było po wakacjach i nie kupiłam
|
#4878 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaa to może kupię sprawdzony Essence Przez te promocje za dużo kombinuje ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Ja liczę że jutro coś dołożą i kupię coś w brązach ![]() Muszę jeszcze zdecydować się na jakiś kryjący wypryski korektor ![]() Ja nie widziałam. Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2012-11-27 o 15:58 |
||
|
|
|
#4879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam i dla mnie to prędzej kit niż hit. Niby pędzelek ok, niby konsystencja też, ale pigment taki se (robi prześwity) i jest jakiś taki tłusty, szybko blaknie i rozmazuje się w ekspresowym tempie. Ja nie polecam, szały nie robi. Wolę essencowy czarny liner. Summer- nie GR nie ma w ross |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś jedak skusiłam się na :
Loreal - Pomadka - Dating Coral ) 26,99 zł ) - piękny kolor, bardzo fajna konsystencja, wydaje mi się, że nie utrzymuje się zbyt długo, no ale w końcu to tylko pomadka )Ja już się chyba starzeję, albo minęła mi już faza na kupowanie wszyystkiego ! z kosmetyków. Na promocji kupiłam ww pomadkę Loreala i Puder Stay Matte Rimmela, i na prawdę NIC więcej mnie nie kusiło.
|
#4881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sam w sobie wygląda jak różowy, jednak przy porównaniu z różowiutkim 56k mimo wszystko widać pomarańczowy odcień. no ale ten 56k jest skrajnie różowy
|
|
|
|
|
#4882 |
|
Zadomowienie
|
A polecacie jakiś lakier/preparat przedłużający żywotność innych lakierów na paznokciach? Jakiś utwardzacz czy coś?
|
|
|
|
#4883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oo dziękuje za info w takim razie problem z głowy A jakieś czarne/białe kredki polecacie? |
|
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
a walsnie, a moze polecicie mi jakas kredke ktora maluje sobie gorna linie wodna, ale przy zamykaniu nie kseruje sie na dolnej :P
avon mi sie kseruje, jest cos lepszego? czarna ofc i dzieki za polecenie satinblack, kupie bo przeciez brakuje mi 5 tuszu
|
|
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w ross nie dostaniesz
|
|
|
#4886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Automatyczna czarna kredka z essence- świetna czerń, bardzo dobra trwałość i nie uczula, położona na linię wodną. Mój KWC- zużyłam już chyba kilkadziesiąt opakowań i nie szukam dalej ![]() Co do jasnej kredki to Dziewczyny polecały beżową kredkę z basic, ale nie wiem czy ją dostaniesz bo drogerie posiadające tę markę zbankrutowały;/ Cytat:
Nie spotkałam jeszcze takiej- zawsze, jeśli kredka będzie nanoszona na górną linię wodną to pod wpływem mrugania i nawilżenia spojówek skseruje się na dolnej. |
||
|
|
|
#4887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Automatyczne kredki z Essence też używam Kredki basic nie używałam ale można było kiedyś dostać w Schleckerze którego zlikwidowali... |
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jutro ostatni dzień promocji i tak się zaczęłam poważnie zastanawiać czy jednak nie potrzebuję ww. pomadki Manhattan (korzystając z okazji przyjrzałabym się też błyszczykom Maybelline )
|
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam dziś dokupić kilka rzeczy w promocji 40% i w sumie mam:
-podkład Bourjois Healthy Mix 51 -podkład Bourjois 123 52 - korektor L'oreal True Match 1 -podkład Max Factor 3w1 47 -tusz MF False Lash Effect Fusion - tusz Maybelline Colossal - pomadki Rimmel Kate 07 i matowa 102(niestety, chyba nie mój kolor )- cień Rimmel Glam'eyes mono 033 - cień Miss Sporty ten z gwiazdką 118 - lakiet Wibo back to nature brązowy - odżywka i top coat Lovely Oprócz tego kupiłam OS świąteczną śliwkę ze zniżką - dzięki Madziulllce Część zakupów jest dla mojej mamy, dzięki Em wybrałam dla niej Kate 07 W moim Rossie część szaf przebrana - w rimmelowej chyba wszystkie szminki były macane, chciała sławną AF, ale każda była dotknięta. W MF i Bourjois były braki, ale już Maybelline super wypakowana i zaopatrzona. Na szczęście wszystko co wzięłam było nie zmacane ![]() Ktoś się pytał o korektor z True Match - dziś go używałam. Super się spisał, jeśli chodzi o cienie pod oczami a mam spore, ale z niedoskonałościami już słabo. Jest bardzo wydajny, gęsty. Kolor 1 jest jasny, ale mimo, że nie jestem totalnie blada(moja cera ma żółte zabarwienie, HM 51 jest prawie dobry, odrobinkę za ciemny), świetnie się dopasował i wtopił. Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2012-11-27 o 16:38 |
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Mowa o Wibo Eliksir? Mnie osobiście moja polarka przywodzi na myśl stare, babcine kosmetyki...
Mam pomadkę Celia Nude i ona prześlicznie pachnie, ma ładniejsze kolorki, nawilża i kosztuje może złotówkę drożej aniżeli Wibo. Gdyby nie wizaż to bym nawet na nią nie spojrzała, a tak to kupiłam zbędny kosmetyk. ![]() Przez Was po raz kolejny (czwarty od zeszłego czwartku) poleciałam do Rossa. Strasznie się obszukałam tego top coatu z Lovely, ale wreszcie się udało. Dziś pierwsze testy. Kupiłam też lakier Rimmela caramel cake czy jakoś tak, cudny jest! Oglądałam też polecany przez którąś z Was Wibo express growth, ale w ogólnie nie nie przypominał on kolei nude... Także odpuściłam go sobie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

Ja już sama nie wiem co wybierać przez tą promocję :P

), przygryzać wargi (celem sprawdzenia czy aby czerwień nie migruje na zęby) i NIC się z tym błyszczykiem nie działo! Błyszczyk siedział na swoim miejscu prawie cztery godziny (pewnie trzyma ust dłużej, ale doszłam do wniosku że o 1 w nocy to trzeba już iść spać). Z czasem jedynie znikała ta koralowa poświata i na koniec miałam na ustach już samą czerwień, z mniejszym blaskiem (nie wyglądał na koniec jak błyszczyk, bardziej jak szminka).

(korzystając z okazji przyjrzałabym się też błyszczykom