|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Kuźwa, namotałam w notkach :/ Opublikowałam niechcący jutrzejszą, potem usunęłam nie tą co trzeba...
|
|
|
|
#3962 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie z braku laku piszę Tag- co jest w mojej torebce, chociaż sama się zastanawiam czy go umieszczać czy nie. A Wy lubicie takie tagi?
Mi jak się zdarzy na takowy trafić to czemu nie
|
|
|
|
#3963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobną politykę ma też McDonald :P Powodzenia, oby z każdym dniem było łatwiej
|
|
#3964 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37848743]Kuźwa, namotałam w notkach :/ Opublikowałam niechcący jutrzejszą, potem usunęłam nie tą co trzeba...
[/QUOTE]ja dziś zamiast załadować zdjęcia do posta kliknęłam 'opublikuj'
|
|
|
|
#3965 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu przecież w małżeństwie o to chodzi żeby ufać... Dał Ci jakieś powody?
|
#3966 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3967 | |
|
Moderator
|
Cytat:
A powody, no cóż, bywały małe kłamstwa, takie wiesz, co to niby nic by się nie stało jakbym się nie dowiedziała, ale jednak, jak każde kłamstewko wychodziły na jaw i potem był syf... ja jestem w 100% szczera. Nawet mu mówię, jak mnie gdzies ktoś podrywa (w cichej nadziei, że może będzie zazdrosny choć ociupinkę, tak dla zdrowia, ale jego nic nie rusza) co się sporadycznie zdarza. On twierdzi, że ma do mnie 100% zaufania dlatego nie jest zazdrosny... i koło się zamyka. Im dłużej piszę, tym bardziej widzę, że problem leży po mojej stronie. On mnie kocha i nie ma żadnej innej tego jestem pewna. I nigdy nie było odkąd jesteśmy ze sobą, choć możliwość miał, bo przez tyle czasu studiowałam poza naszym miastem... To dobry facet. a mnie nadal szlag trafia jak ma sam jechać na koncert do DE. dwa dni prze sylwestrem, z noclegiem. Ja mam spaczoną wyobraźnię, sama podsuwa mi wkręty i tak się nakręcam. Raz że termin taki niefortunny, dwa że sama w domu zostanę, trzy że to daleko i sie boję o niego, cztery - na koncercie jego dziwnej muzyki będą też jakieś inne laski, z dala od domu, itp. ehhh Żeby jeszcze DM był tam gdzieś w pobliżu to bym go na zakupy posłała, chociaż jakiś pożytek z wyjazdu |
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- I dziękuję za odpowiedzi, muszę poszukać.
|
|
|
|
|
#3970 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jednak wychodzę z założenia, że jeśli chce zdradzić to i tak zdradzi... trzymać na smyczy nie ma powodu. Bo i niby jak go utrzymasz? Nie na koncercie to gdzieś indziej znajdzie okazję, według mnie to zależy od charakteru człowieka. Niby okazja czyni złodzieja, ale wiesz..nie przesadzajmy i nie panikujmy. Najgorsze żebyś jemu jakiejś akcji przed nie zrobiła, bo to może pogorszyć sprawę. PS. Skąd wymyśliłaś, że mam na imię Kasia? Jesteś jedną z nielicznych osób które znają moje imię, bo raczej tego nie upubliczniam, ale nie Kasia ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
No, ale ja się już czuję przynajmniej na dwadzieścia kilka
|
|
#3971 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3972 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37829397]Też 91
![]() Ja na naukowe się nie załapałam, a socjalne dostanę licząc od listopada, czyli ok. 27 grudnia (pierwsza wypłata za 2 miesiące). Nie doczekam się chyba [/QUOTE]a ja przez te stypendia miałam stresujący dzień, od kilku dni na USOSie miałam informacje, że przyznano mi stypendium socjalne, a dzisiaj zaglądam i nie mam tego, a wiedziałam, ze miała być druga komisja, bo coś wcześniej było nie tak i myślałam, że mi zabrali. Teraz patrzę i mam socjalne, a do tego załapałam się na stypendium rektora i czekam teraz na przelew z wyrównaniem 1750 zł ![]() ooo... A Ty jesteś z Warszawy ?Cytat:
to też młoda pupa jesteś ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
ale się wystraszyłam, bo byłam sama w mieszkaniu, a to tylko TŻ się spóźnił na pociąg
|
|
#3973 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem że był, ale ja wtedy jeszcze bloga nie posiadałam
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Zyskowa studjuje w Warszawie tylko i obecnie mieszkam
|
|
|
|
#3975 | |
|
Moderator
|
Cytat:
* pokićkało mi się pisałam w nerwach... eh no ja taka już głupia jestem, wiem, aż nazbyt dobrze że smycz to tylko w naszych umysłach kobiecych istnieje... masz rację, co ma być to będzie ja tylko żyję w takiej panice i boję sie że któregoś dnia to pęknie... |
|
|
|
|
#3976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wypracowania, też bardzo lubiłam pisać Ale też nie od początku szkoły średniej bo przez pierwszy rok (albo 2 nie pamiętam) przypadła nam totalnie powalona 'profesorka', a jej ulubionym tematem była śmierć
|
|
|
|
|
#3977 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale dzięki niej poznałam trochę świetnych ludzi z Izraela, ściągnęła ich do Polski na objazdową wycieczkę, gdzie przystankiem był m.in. Toruń i nasza szkoła, spędziliśmy z nimi cały dzień i się "zakumplowałam" z kilkoma ![]() Może jednak ktoś weźmie moje zęby i pójdzie jutro z nimi do dentysty? |
|
|
|
|
#3978 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
wariactwo... ale długo nie mogłam się uspokoić, usiadłam na schodach i musialam oddech złapać..
|
||
|
|
|
#3979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty też jesteś kobietą i masz na imię Kasia. Nie dołuj się. To pewnie też efekt przeziębienia!Cytat:
|
||
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha, bo mam zamiar wybrać się kiedyś do Warszawy i potrzebowałam przewodnika, a TŻ powiedział, ze w wolny dzień nie będzie jeździł ale Ty pewnie nie znasz Warszawy tak dobrze. Ale jakby co to może umówimy się na kawę jak będę jechać?I jakby było jakieś spotkanie blogerek w Warszawie to pisz, bo marzy mi się takie spotkanie blogerek, a wszystkie daleko. Chciałabym poznać na żywo kogoś z blogosfery
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne jakby coś to pisz
Znam standardowe miejsca Warszawy Dam znac jakbym o czymś słyszała
|
|
|
|
#3982 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37849837]Ja przez całe liceum miałam polonistkę świrniętą na punkcie Żydów, wszędzie ich potrafiła wcisnąć, w każdą tematykę
Ale dzięki niej poznałam trochę świetnych ludzi z Izraela, ściągnęła ich do Polski na objazdową wycieczkę, gdzie przystankiem był m.in. Toruń i nasza szkoła, spędziliśmy z nimi cały dzień i się "zakumplowałam" z kilkoma ![]() Może jednak ktoś weźmie moje zęby i pójdzie jutro z nimi do dentysty?[/QUOTE] E to w sumie Tobie wyszedł na plus ten polski z nią Ja nie zapomnę jak nasza polonistka straszyła nas, że zabije się skacząc przez okno, lub powiesi się na O TYM HAKU! (na suficie był wbity hak do powieszenia doniczki)Ja do dentysty mogę iść, jak mówiłam swojego lubię i po nowym roku mam się stawić na kontrolę paszczy ![]() A tak serio-jak dasz radę to troszkę zluzuj Bo nie potrzebnie sobie nawkręcasz i rzeczywiście wtedy może bardziej boleć![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- O,o u mnie też Biblia w kolejce czeka. Tylko muszę pożyczyć od kogo lub kupić ( w sumie pasuje kupić...), bo jakieś chamy naszą ukradli! |
|
|
|
#3983 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Z tym, że on wie jakie akcje mi się na pewno nie będą podobały i czego nie zaaprobuję a mimo to parę razy się to zdarzyło... Głupoty, ale skłamał i już się nie odwróci... ![]() to dosyć że nie mam sama takich kiepskich odczuć co do samotnych wyjazdów tżta. poza tym, ja mam wyobraźnię jak niejeden pisarz, zamykam oczy i widzę takie sceny, że mam ochote ich już nigdy więcej nie zamknąć... :/ |
|
|
|
|
#3984 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nic złego się nie dziejeCytat:
Cytat:
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Zyskowa napisałam ci na Priv
|
|
|
|
#3986 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie rozumiem jak do jasnej ciasnej można kraść Biblię??
PS. Wrzuciłam TAG na bloga. Zapraszam
|
|
|
|
#3987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz jestem tam jedna z dwóch osób, które przeżyly 5 managerów więc głowa do góry. A skoro chca miec brudno, sprzataj na odwal się![]() Cytat:
Cytat:
zapomniałam. I jeszcze :' ile masz/liczysz, wiosenek?'. Czy ktoś jeszcze tak mówi?
|
|||
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Boshh skończyłam ten głupi plan
już myślałam, że nie dam rady..czemu moja mama nie zna się na komputerze i nie może sama tego napisać ehh No ale dobra gadu gadu, a ja jutro muszę zapisać się do dentysty ładnych x lat nie byłam i aż się boję ...Dobranoc
|
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico, ja mogę iść za Ciebie do dentysty, mnie to juź nie rusza ;-) w pewne wakacje miałam w ciągu półtorej miesiąca 14 zębów zrobionnych, tak sobie zzaniedbałam wcześniej sprawę
a teraz mi zaglądają w paszczę co dwa miesiące, prawie pozbyłam się odruchu wymiotnego ;-)
|
|
|
|
#3990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nagle im się odmieniło?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

Lush & China Glaze lover! 

No, ale ja się już czuję przynajmniej na dwadzieścia kilka

* pokićkało mi się 
i to nie jest kwestia czy chodzi akurat o M czy o kogoś zupełnie innego... mam problem, wiem... wiem też z jakiego powodu, ale nie wiem co z tym dalej... i pewnie pewnego dnia sobie wykraczę i w końcu kiedyś nastąpi projekcja moich strachów i znajdzie sobie jakąś babę... 
zapomniałam. I jeszcze :' ile masz/liczysz, wiosenek?'. Czy ktoś jeszcze tak mówi?