Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-27, 22:05   #3961
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Kuźwa, namotałam w notkach :/ Opublikowałam niechcący jutrzejszą, potem usunęłam nie tą co trzeba...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 22:07   #3962
_Kajka_
Wtajemniczenie

Ja właśnie z braku laku piszę Tag- co jest w mojej torebce, chociaż sama się zastanawiam czy go umieszczać czy nie. A Wy lubicie takie tagi?
Mi jak się zdarzy na takowy trafić to czemu nie

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 22:09   #3963
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Wiem, że wszędzie są trudne.
Ale nigdy nie spotkałam się z tym, że wytłumaczą "na sucho", bez pokazywania, albo pokazują na szybko, i później radź sobie sama.
Jedna z kelnerek jest tutaj pół roku, druga pracuje praktycznie od początku.
No i śmieszne jest dla mnie, że tu każdy jest od wszystkiego, jestem kelnerką, barmanką, pokojówką, a jeszcze czeka mnie pralnia i recepcja. No bez przesady. Może też niech mnie wrzucą na nocki, na cieciówkę.
Moim zdaniem, jak ktoś jest od wszystkiego, to jest do niczego.
Pomarudziłam, a teraz idę spać, bo po 4 wstaję.
Powiem Ci, że u mnie w pracy jest podobnie...może nie mam aż tylu zadań, ale też moje stanowisko mogłoby różnie się nazywać...

Podobną politykę ma też McDonald :P

Powodzenia, oby z każdym dniem było łatwiej

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 22:11   #3964
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37848743]Kuźwa, namotałam w notkach :/ Opublikowałam niechcący jutrzejszą, potem usunęłam nie tą co trzeba... [/QUOTE]
ja dziś zamiast załadować zdjęcia do posta kliknęłam 'opublikuj'
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 22:14   #3965
Takajakaya
Wtajemniczenie

Kasiu przecież w małżeństwie o to chodzi żeby ufać... Dał Ci jakieś powody?

Stary 2012-11-27, 22:17   #3966
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja dziś zamiast załadować zdjęcia do posta kliknęłam 'opublikuj'
Ja podobnie, napisałam pół notki, miałam dokończyć jutro, a tu dupa, zamiast "zapisz" kliknęłam "opublikuj" :/
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 22:26   #3967
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Kasiu przecież w małżeństwie o to chodzi żeby ufać... Dał Ci jakieś powody?
Ja wiem Kasieńko, ale już taka skrzywiona jestem, i wiedział, jaka jestem, wiedział jakie mam podejście do pewnych spraw, to nie była taka sytuacja że przed ślubem wszystko wolno a po ślubie nagle i znikąd smycz.. Raczej wiedział, że mnie ktoś kiedyś bardzo mocno skrzywdził i że od tamtego czasu nie umiem ufać facetom i tyle.

A powody, no cóż, bywały małe kłamstwa, takie wiesz, co to niby nic by się nie stało jakbym się nie dowiedziała, ale jednak, jak każde kłamstewko wychodziły na jaw i potem był syf... ja jestem w 100% szczera. Nawet mu mówię, jak mnie gdzies ktoś podrywa (w cichej nadziei, że może będzie zazdrosny choć ociupinkę, tak dla zdrowia, ale jego nic nie rusza) co się sporadycznie zdarza. On twierdzi, że ma do mnie 100% zaufania dlatego nie jest zazdrosny... i koło się zamyka.

Im dłużej piszę, tym bardziej widzę, że problem leży po mojej stronie. On mnie kocha i nie ma żadnej innej tego jestem pewna. I nigdy nie było odkąd jesteśmy ze sobą, choć możliwość miał, bo przez tyle czasu studiowałam poza naszym miastem... To dobry facet. a mnie nadal szlag trafia jak ma sam jechać na koncert do DE. dwa dni prze sylwestrem, z noclegiem. Ja mam spaczoną wyobraźnię, sama podsuwa mi wkręty i tak się nakręcam. Raz że termin taki niefortunny, dwa że sama w domu zostanę, trzy że to daleko i sie boję o niego, cztery - na koncercie jego dziwnej muzyki będą też jakieś inne laski, z dala od domu, itp. ehhh
Żeby jeszcze DM był tam gdzieś w pobliżu to bym go na zakupy posłała, chociaż jakiś pożytek z wyjazdu a tak? :/

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 22:37   #3968
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
To ciekawe, a czemu tak?
nie czuję że mam tyle lat
i w sumie tez raczej nie wygladam...

sporo osób myśli ze mam 20....
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 22:39   #3969
Ilike_it
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kajka_ Pokaż wiadomość
Ja właśnie z braku laku piszę Tag- co jest w mojej torebce, chociaż sama się zastanawiam czy go umieszczać czy nie. A Wy lubicie takie tagi?
Ja lubię, sama ostatnio taki pisałam. ;-)

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

I dziękuję za odpowiedzi, muszę poszukać.

matura 2014
2.09.14 - prawo jazdy
studentka

blog
Ilike_it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 22:43   #3970
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
Ja wiem Kasieńko, ale już taka skrzywiona jestem, i wiedział, jaka jestem, wiedział jakie mam podejście do pewnych spraw, to nie była taka sytuacja że przed ślubem wszystko wolno a po ślubie nagle i znikąd smycz.. Raczej wiedział, że mnie ktoś kiedyś bardzo mocno skrzywdził i że od tamtego czasu nie umiem ufać facetom i tyle.

A powody, no cóż, bywały małe kłamstwa, takie wiesz, co to niby nic by się nie stało jakbym się nie dowiedziała, ale jednak, jak każde kłamstewko wychodziły na jaw i potem był syf... ja jestem w 100% szczera. Nawet mu mówię, jak mnie gdzies ktoś podrywa (w cichej nadziei, że może będzie zazdrosny choć ociupinkę, tak dla zdrowia, ale jego nic nie rusza) co się sporadycznie zdarza. On twierdzi, że ma do mnie 100% zaufania dlatego nie jest zazdrosny... i koło się zamyka.

Im dłużej piszę, tym bardziej widzę, że problem leży po mojej stronie. On mnie kocha i nie ma żadnej innej tego jestem pewna. I nigdy nie było odkąd jesteśmy ze sobą, choć możliwość miał, bo przez tyle czasu studiowałam poza naszym miastem... To dobry facet. a mnie nadal szlag trafia jak ma sam jechać na koncert do DE. dwa dni prze sylwestrem, z noclegiem. Ja mam spaczoną wyobraźnię, sama podsuwa mi wkręty i tak się nakręcam. Raz że termin taki niefortunny, dwa że sama w domu zostanę, trzy że to daleko i sie boję o niego, cztery - na koncercie jego dziwnej muzyki będą też jakieś inne laski, z dala od domu, itp. ehhh
Żeby jeszcze DM był tam gdzieś w pobliżu to bym go na zakupy posłała, chociaż jakiś pożytek z wyjazdu a tak? :/
Więc wszystko jasne... jest powód i Ci się lampka kontrolna zapaliła.
Ja jednak wychodzę z założenia, że jeśli chce zdradzić to i tak zdradzi... trzymać na smyczy nie ma powodu. Bo i niby jak go utrzymasz? Nie na koncercie to gdzieś indziej znajdzie okazję, według mnie to zależy od charakteru człowieka. Niby okazja czyni złodzieja, ale wiesz..nie przesadzajmy i nie panikujmy. Najgorsze żebyś jemu jakiejś akcji przed nie zrobiła, bo to może pogorszyć sprawę.

PS. Skąd wymyśliłaś, że mam na imię Kasia? Jesteś jedną z nielicznych osób które znają moje imię, bo raczej tego nie upubliczniam, ale nie Kasia

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
nie czuję że mam tyle lat
i w sumie tez raczej nie wygladam...

sporo osób myśli ze mam 20....
U mnie jest podobnie - jestem niewiele starsza. Z drugiej jednak strony nie ukrywam specjalnie ile mam lat - jeszcze No, ale ja się już czuję przynajmniej na dwadzieścia kilka

Stary 2012-11-27, 22:44   #3971
Winona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ilike_it Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdzie mogę kupić takie małe szufladki? Widziałyście gdzieś?
http://img1.cokupicstatic.pl/c_big2930651.jpg Coś w tym sylu, żebym mogła zmieścić na biurku?
Ja widziałam w Realu i od czasu do czasu pojawiają się podobne w Biedronce.

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
Orientujecie się kiedy są największe promocję na lapki? Lepiej kupić przed świętami czy po?
Na pewno po świętach

Cytat:
Był taki Tag, jak się nie mylę, na początku tego roku.

Cytat:
Jakbym pisała o sobie, nie mam powodów a jednak tworzę takie historie, że
Winona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 22:49   #3972
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37829397]Też 91
Ja na naukowe się nie załapałam, a socjalne dostanę licząc od listopada, czyli ok. 27 grudnia (pierwsza wypłata za 2 miesiące). Nie doczekam się chyba [/QUOTE]
a ja przez te stypendia miałam stresujący dzień, od kilku dni na USOSie miałam informacje, że przyznano mi stypendium socjalne, a dzisiaj zaglądam i nie mam tego, a wiedziałam, ze miała być druga komisja, bo coś wcześniej było nie tak i myślałam, że mi zabrali. Teraz patrzę i mam socjalne, a do tego załapałam się na stypendium rektora i czekam teraz na przelew z wyrównaniem 1750 zł Wpadnę w szał zakupów jak nic
Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Zyskowa, Orlica to ja mam takie same wspomnienia i ten sam rocznik
ooo...
A Ty jesteś z Warszawy?
Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Buuu... Czuję się jak wypierdek bo jestem tylko o rok młodsza a takich wspomnień nie mam

Zyskowa racja na swój sposób nauczyło mnie to jednak rozmawiania o problemie i cieszę się, że moi rodzice byli przeciwni klapsom.
no nie mów, że nie szalałaś na czatach i nie pisałaś: 'poklikamy', a potem było 'poklikash?'
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie wy młode w 91r to ja do zerówki szłam
to też młoda pupa jesteś
Cytat:
Też nienawidziłam matmy! razem z fizyką i chemią. To były moje największe zmory w szkole. Jestem typowym humanistą. Jak ja się cieszę, że nie musiałam pisać matury z matmy bo byłoby kiepsko
ja z kolei nie znosze historii, fizykę lubiłam, chemię mniej, matematykę też lubiłam bo umiałam, ale biologia to było moje życie a do tego polski i wypracowania jeśli nie były ograniczane kluczami
Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
Ja też nie polecam zmieniania samemu soczewek dobranych przez specjalistę. Miałam krótką przygodę z soczewkami B&L - też mi się wydawało, że soczewki jak soczewki tyle, że tańsze. No i przy drugiej parze zaczęło mi się dziać coś niedobrego z oczami - piekły, było uczucie dyskomfortu i co najważniejsze zachodziły mi mgłą tak, że bałam się, że oślepnę, czy jakiejś zaćmy dostanę . I jakoś nie skojarzyłam, że to od soczewek. Myślałam, że coś mam z oczami. Poszłam do okulisty, kupiłam porządne okulary i odstawiłam na chwilę soczewki. Później wróciłam do soczewek J&J i już wszystko jest dobrze. Tak więc zdecydowanie nie polecam B&L
ja mam zaćmę

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
mojemu mężowi się ostatnio śniło, że ktoś chodził po domu i chwycił go za rękę, przeraził się biedny bo mówił, że ten chwyt był tak realistyczny...oczywiście ja spałam, koty spały więc mówił że się przeraził...
Ja jeszcze pomysłów nie mam, choć nie ukrywam, też lubię kupować
Co do Glossy - można bo mi już z konta za grudniowy ściągnęło - 49zł. A ten za 99zł to rzeczywiście chyba nie ma sensu, bo za 100zł to sobie można już całkiem niezłych kilka kosmetyków samemu kupić.
Mi się nad ranem śniło (ok. 4 rano kiedy TŻ wyszedł na pociąg do pracy) że ktoś grzebie w zamku od drzwi, budzę się i słyszę zgrzyty ale się wystraszyłam, bo byłam sama w mieszkaniu, a to tylko TŻ się spóźnił na pociąg
Stary 2012-11-27, 22:49   #3973
_Kajka_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość

Był taki Tag, jak się nie mylę, na początku tego roku.
Wiem że był, ale ja wtedy jeszcze bloga nie posiadałam

Szczęśliwa

Stary 2012-11-27, 22:50   #3974
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Zyskowa studjuje w Warszawie tylko i obecnie mieszkam
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 22:52   #3975
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Więc wszystko jasne... jest powód i Ci się lampka kontrolna zapaliła.
Ja jednak wychodzę z założenia, że jeśli chce zdradzić to i tak zdradzi... trzymać na smyczy nie ma powodu. Bo i niby jak go utrzymasz? Nie na koncercie to gdzieś indziej znajdzie okazję, według mnie to zależy od charakteru człowieka. Niby okazja czyni złodzieja, ale wiesz..nie przesadzajmy i nie panikujmy. Najgorsze żebyś jemu jakiejś akcji przed nie zrobiła, bo to może pogorszyć sprawę.

PS. Skąd wymyśliłaś, że mam na imię Kasia? Jesteś jedną z nielicznych osób które znają moje imię, bo raczej tego nie upubliczniam, ale nie Kasia

Przepraszam, M. * pokićkało mi się
pisałam w nerwach...

eh no ja taka już głupia jestem, wiem, aż nazbyt dobrze że smycz to tylko w naszych umysłach kobiecych istnieje... masz rację, co ma być to będzie ja tylko żyję w takiej panice i boję sie że któregoś dnia to pęknie...

Mój beauty blog
Stary 2012-11-27, 22:53   #3976
_Kajka_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość

ja z kolei nie znosze historii, fizykę lubiłam, chemię mniej, matematykę też lubiłam bo umiałam, ale biologia to było moje życie a do tego polski i wypracowania jeśli nie były ograniczane kluczami
Ja historię polubiłam, ale dopiero po ukończeniu szkoły Wypracowania, też bardzo lubiłam pisać Ale też nie od początku szkoły średniej bo przez pierwszy rok (albo 2 nie pamiętam) przypadła nam totalnie powalona 'profesorka', a jej ulubionym tematem była śmierć

Szczęśliwa

Stary 2012-11-27, 22:56   #3977
Konto usunięte

Cytat:
Ja historię polubiłam, ale dopiero po ukończeniu szkoły Wypracowania, też bardzo lubiłam pisać Ale też nie od początku szkoły średniej bo przez pierwszy rok (albo 2 nie pamiętam) przypadła nam totalnie powalona 'profesorka', a jej ulubionym tematem była śmierć
Ja przez całe liceum miałam polonistkę świrniętą na punkcie Żydów, wszędzie ich potrafiła wcisnąć, w każdą tematykę Ale dzięki niej poznałam trochę świetnych ludzi z Izraela, ściągnęła ich do Polski na objazdową wycieczkę, gdzie przystankiem był m.in. Toruń i nasza szkoła, spędziliśmy z nimi cały dzień i się "zakumplowałam" z kilkoma

Może jednak ktoś weźmie moje zęby i pójdzie jutro z nimi do dentysty?
Stary 2012-11-27, 22:57   #3978
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość
Jakbym pisała o sobie, nie mam powodów a jednak tworzę takie historie, że
u mnie to wynika z tego, że jeszcze w liceum miałam epizod z pewnym nie powiem kim i porył mi banię do tego stopnia, że do dzisiaj nie potrafię zaufać nawet dobremu człowiekowi, jakim niezaprzeczalnie jest mój mąż.
Cytat:

Mi się nad ranem śniło (ok. 4 rano kiedy TŻ wyszedł na pociąg do pracy) że ktoś grzebie w zamku od drzwi, budzę się i słyszę zgrzyty ale się wystraszyłam, bo byłam sama w mieszkaniu, a to tylko TŻ się spóźnił na pociąg
ostatnio miałam podobnie, mąż pojechał do moich rodziców na mecz, ja zostałam w domu bo coś się gorzej czułam a tu nagle coś na dole na klamkę napiera... myslałam że ze skarpetek wyskoczę z przerażenia... chwyciłam za telefon i od razu do męża dzwonię, idąc jak typowa blondi w każdym horrorze klasy D na dół (już słyszę głosy z widowni "nie idź tam, głupiaś? nie idź!!!") ... okazało się że pod drzwi przyszedł kot od jakichś dalszych sąsiadów i moja Mimi tak bardzo chciała go poznać, że się na drzwi rzuciła... wariactwo... ale długo nie mogłam się uspokoić, usiadłam na schodach i musialam oddech złapać..

Mój beauty blog
Stary 2012-11-27, 22:59   #3979
lele
Zakorzenienie

Cytat:
w kwestii związków.
Damsko-męskich.
Ale stwierdzam, że to chyba ja mam powaloną psychę i powinnam się leczyć... Jestem bardzo zazdrosna o mojego męża, który pewnie dla każdego postronnego świadka wydaje się być kryształowy i pewnie ja wyolbrzymiam... ale no, nie umiem ufać facetowi... nie potrafię i to nie jest kwestia czy chodzi akurat o M czy o kogoś zupełnie innego... mam problem, wiem... wiem też z jakiego powodu, ale nie wiem co z tym dalej... i pewnie pewnego dnia sobie wykraczę i w końcu kiedyś nastąpi projekcja moich strachów i znajdzie sobie jakąś babę...

Ech doła mam.
Jesteś zazdrosna, on nie. Wiesz, to ktoś inny Cię kiedyś skrzywdził nie on. To tak, jakby ktoś Ci nie ufał, bo jakaś Kasia ukradła kiedyś w MACu pomadkę A Ty też jesteś kobietą i masz na imię Kasia. Nie dołuj się. To pewnie też efekt przeziębienia!
Cytat:

Wiesz, z podejściem do pewnych spraw to też trzeba się wiele nauczyć. Ja nie rozumiałam dlaczego mojemu Tż coś przeszkadzało. Do czasu, gdy zrozumiałam, aby nie robić czegoś, czego bym nie chciała aby mój Tż robił. I z tym wyjazdem to też rozumiem, bo gdy mój Tż ma gdzieś jechać bez mojej osoby, ba nawet z powodu pracy, to ja kiepsko to znoszę. Jestem złośliwą zołzą wtedy. Wiem, że my byśmy nie mogli być parą na odległość. Zjadłaby nas zazdrość mimo, że sobie ufamy.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 22:59   #3980
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
ja teraz planuję przeczytać historyczne książki, jak tylko przeczytam Biblię i Koran
Cytat:
Zyskowa studjuje w Warszawie tylko i obecnie mieszkam
aha, bo mam zamiar wybrać się kiedyś do Warszawy i potrzebowałam przewodnika, a TŻ powiedział, ze w wolny dzień nie będzie jeździł ale Ty pewnie nie znasz Warszawy tak dobrze. Ale jakby co to może umówimy się na kawę jak będę jechać?

I jakby było jakieś spotkanie blogerek w Warszawie to pisz, bo marzy mi się takie spotkanie blogerek, a wszystkie daleko. Chciałabym poznać na żywo kogoś z blogosfery
Stary 2012-11-27, 23:02   #3981
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Jasne jakby coś to pisz Znam standardowe miejsca Warszawy Dam znac jakbym o czymś słyszała
Stary 2012-11-27, 23:05   #3982
_Kajka_
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37849837]Ja przez całe liceum miałam polonistkę świrniętą na punkcie Żydów, wszędzie ich potrafiła wcisnąć, w każdą tematykę Ale dzięki niej poznałam trochę świetnych ludzi z Izraela, ściągnęła ich do Polski na objazdową wycieczkę, gdzie przystankiem był m.in. Toruń i nasza szkoła, spędziliśmy z nimi cały dzień i się "zakumplowałam" z kilkoma

Może jednak ktoś weźmie moje zęby i pójdzie jutro z nimi do dentysty?[/QUOTE]

E to w sumie Tobie wyszedł na plus ten polski z nią Ja nie zapomnę jak nasza polonistka straszyła nas, że zabije się skacząc przez okno, lub powiesi się na O TYM HAKU! (na suficie był wbity hak do powieszenia doniczki)

Ja do dentysty mogę iść, jak mówiłam swojego lubię i po nowym roku mam się stawić na kontrolę paszczy
A tak serio-jak dasz radę to troszkę zluzuj Bo nie potrzebnie sobie nawkręcasz i rzeczywiście wtedy może bardziej boleć

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
ja teraz planuję przeczytać historyczne książki, jak tylko przeczytam Biblię i Koran
O,o u mnie też Biblia w kolejce czeka. Tylko muszę pożyczyć od kogo lub kupić ( w sumie pasuje kupić...), bo jakieś chamy naszą ukradli!

Szczęśliwa

Stary 2012-11-27, 23:07   #3983
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Jesteś zazdrosna, on nie. Wiesz, to ktoś inny Cię kiedyś skrzywdził nie on. To tak, jakby ktoś Ci nie ufał, bo jakaś Kasia ukradła kiedyś w MACu pomadkę A Ty też jesteś kobietą i masz na imię Kasia. Nie dołuj się. To pewnie też efekt przeziębienia!

Wiesz, z podejściem do pewnych spraw to też trzeba się wiele nauczyć. Ja nie rozumiałam dlaczego mojemu Tż coś przeszkadzało. Do czasu, gdy zrozumiałam, aby nie robić czegoś, czego bym nie chciała aby mój Tż robił. I z tym wyjazdem to też rozumiem, bo gdy mój Tż ma gdzieś jechać bez mojej osoby, ba nawet z powodu pracy, to ja kiepsko to znoszę. Jestem złośliwą zołzą wtedy. Wiem, że my byśmy nie mogli być parą na odległość. Zjadłaby nas zazdrość mimo, że sobie ufamy.
pewnie masz rację.. przeziebienie + okres + moja zryta bania = efekt widoczny na załączonym obrazku...
Z tym, że on wie jakie akcje mi się na pewno nie będą podobały i czego nie zaaprobuję a mimo to parę razy się to zdarzyło... Głupoty, ale skłamał i już się nie odwróci...
to dosyć że nie mam sama takich kiepskich odczuć co do samotnych wyjazdów tżta. poza tym, ja mam wyobraźnię jak niejeden pisarz, zamykam oczy i widzę takie sceny, że mam ochote ich już nigdy więcej nie zamknąć... :/

Mój beauty blog
Stary 2012-11-27, 23:09   #3984
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
ja niby też nie wierzę ale zawsze coś w tym jest jak się śni... ale mam nadzieję, że tym razem nie będzie to oznaczać nic strasznego...

właśnie patrzyłam, że na paatalu ich nie ma och jak się namyślę, to już nic nie moge kupić
wiesz mi bardzo często śnią mi się wypadające zęby już regularnie od kilku lat i ostatnio trupy non stop i nic złego się nie dzieje
Cytat:
Jasne jakby coś to pisz Znam standardowe miejsca Warszawy Dam znac jakbym o czymś słyszała
dobrze, dziękuję a wiesz gdzie jest ulica Grzybowska?
Cytat:
O,o u mnie też Biblia w kolejce czeka. Tylko muszę pożyczyć od kogo lub kupić ( w sumie pasuje kupić...), bo jakieś chamy naszą ukradli!
czytałam, gdzieś, że biblia jest najczęściej kradzioną książką
Stary 2012-11-27, 23:14   #3985
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Zyskowa napisałam ci na Priv
Stary 2012-11-27, 23:20   #3986
_Kajka_
Wtajemniczenie

Cytat:

czytałam, gdzieś, że biblia jest najczęściej kradzioną książką
Ja nie rozumiem jak do jasnej ciasnej można kraść Biblię??

PS. Wrzuciłam TAG na bloga. Zapraszam

Szczęśliwa

Stary 2012-11-27, 23:22   #3987
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Przyjmując mnie doskonale o tym wiedzieli, że nie pracowałam wcześniej w tej branży. Mówili, że będą mnie przyuczać, bla, bla, bla.
3 dni byłam na popołudniówkach z kierowniczką.
Dziś pierwszy raz obsługiwałam śniadanie. I oczywiście wiele rzeczy nie pasowało.
No ale przecież się uczę, nie?
Porównują mnie do dziewczyny, która od początku wszystko wiedziała. Wystarczyło jej raz powiedzieć i w ogóle, ochy, achy. Tak, ale ona już pracowała jako kelnerka.
Dziś przez 8 godzin nie miałam żadnej przerwy. Nie jadłam nic, nie piłam.

Za długo myłam podłogi.
Ok, trzeba było mi wcześniej powiedzieć, że chcą mieć umyte je niedokładnie, na odpie*dol.
Po, skarbie nie przejmuj się tym moje poczatki były jeszcze gorsze, wywalili mnie pierwszego dnia ale kilku miesiacach znowu się odezwali a teraz jestem tam jedna z dwóch osób, które przeżyly 5 managerów więc głowa do góry. A skoro chca miec brudno, sprzataj na odwal się

Cytat:
w kwestii związków.
Damsko-męskich.
Ale stwierdzam, że to chyba ja mam powaloną psychę i powinnam się leczyć... Jestem bardzo zazdrosna o mojego męża, który pewnie dla każdego postronnego świadka wydaje się być kryształowy i pewnie ja wyolbrzymiam... ale no, nie umiem ufać facetowi... nie potrafię i to nie jest kwestia czy chodzi akurat o M czy o kogoś zupełnie innego... mam problem, wiem... wiem też z jakiego powodu, ale nie wiem co z tym dalej... i pewnie pewnego dnia sobie wykraczę i w końcu kiedyś nastąpi projekcja moich strachów i znajdzie sobie jakąś babę...

Ech doła mam.
Na doła najlepsza jest goraca kapiel i mnóóóstwo świeczek. Nie chcę być niemiła, pytam w dobrej wierze, nie myślałaś o wizycie u psychologa?

Cytat:
no nie mów, że nie szalałaś na czatach i nie pisałaś: 'poklikamy', a potem było 'poklikash?'
zapomniałam. I jeszcze :' ile masz/liczysz, wiosenek?'. Czy ktoś jeszcze tak mówi?
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 23:24   #3988
madlen345
Zakorzenienie

Boshh skończyłam ten głupi plan już myślałam, że nie dam rady..czemu moja mama nie zna się na komputerze i nie może sama tego napisać ehh

No ale dobra gadu gadu, a ja jutro muszę zapisać się do dentysty ładnych x lat nie byłam i aż się boję ...

Dobranoc
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 23:29   #3989
Malwina_89
Zakorzenienie

Orlico, ja mogę iść za Ciebie do dentysty, mnie to juź nie rusza ;-) w pewne wakacje miałam w ciągu półtorej miesiąca 14 zębów zrobionnych, tak sobie zzaniedbałam wcześniej sprawę a teraz mi zaglądają w paszczę co dwa miesiące, prawie pozbyłam się odruchu wymiotnego ;-)

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 23:30   #3990
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Po, skarbie nie przejmuj się tym moje poczatki były jeszcze gorsze, wywalili mnie pierwszego dnia ale kilku miesiacach znowu się odezwali a teraz jestem tam jedna z dwóch osób, które przeżyly 5 managerów więc głowa do góry. A skoro chca miec brudno, sprzataj na odwal się
A to ciekawie Nagle im się odmieniło?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości