Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-27, 21:45   #1711
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Kochana ano wlasnie pamietam jak opisywalas bol badania szyjki mialam poprzednio, ale jakos nie bolalo, za to dzisiaj juz gin zaszalal i myslalam, ze zjade z fotela, od razu mi sie przypomnialas
Ja na samą myśl mam juz ciary Mnie też na początku nie bolało dopiero potem jak już tak konkretnie sprawdzał rozwarcie. Potem w szpitalu mi co godzinę sprawdzali i to świntuchy w trakcie skurczy chcieli poród przy tym to był pikuś

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 21:46   #1712
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
26.11 o godz 00:55 urodzila sie Maya 3308 i 52 cm. Porod naturalny trwal tylko 1godz55 min nawet nie zdazylam na wywolanie tak mnie wzielo.
Juz o 13 bylam z mala w domku, czuje sie nawet niezle, mam tylkko jeden szew ale noralnie chodze tylko co to mnie miesnie brzucha bola a tak pozatym to super
brawo, gratulacje, docierajcie się

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
M

Na rozluźnienie atmosfery...nie chwaliłam się jeszcze praniem....oto jedna z 6 części...daruję sobie wrzucanie pozostałych
ile ciuszków

co to za podłoga? ładna!

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość

Że co? Pierwszy raz słyszę...
ja też

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
to jest moje ulubione zjawisko i jak wsiadają na rower i po całej drodze je wodzi zanim wsiądą i jako tako obiorą kierunek jazdy

Gucia, Amani ja również się zgadzam te siaty kiwające we wszystkie strony

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A, no i możecie potrzymać kciuki za mojego męża, ma dziś spotkanie z kolesiem, z którym chciałby grać...chciałabym, żeby się udało, bo widze, że bardzo mu tego brakuje
co za gry?;>

Cytat:
Hej Kobietki! ja juz po wizycie... Niestety bylam sama i nie zrozumialam wszystkiego, jedyne co pamietam to to, ze gin stwierdzil, ze cos sie z szyjka juz dzieje , ze jakies rozwarcie juz jest a wszystko przez to, ze gmeranko masakrycznie mnie bolalo i nie moglam sobie w mozgu wlaczyc translatora niemieckiego
Tak mnie dolek zlapal, ze skoro mnie to badanie szyjki bolalo, to nie dam rady przy porodzie... wyszlam z gabinetu jakas taka osowiala (maz wtedy akurat wparowal na poczekalnie ), nogi miekkie i mialam ochote sobie poplakac, co robilam potem przez cala droge do domu ...
a tak sobie powtarzalam , ze moze bolec jak cholera , a i tak dam rade ... Dolek jakis mnie chwycil..

Wklejam zdj obiecanego brzunia
Dasz radę - mówi Ci to nie rodząca brzuszek śliczny

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Mam dość... dopiero o 18 byłam w domu... a wyszłam przed 7 i skończyłam ruchowo-muzyczne warsztaty

Jutro z rana do pracy, choć mam na 14... ale idę z dzieckiem na konkurs piosenki... mam tremę
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 21:49   #1713
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem w ciąży:j upi:
Widziałam moją kropkę na usg, ma 0,422 cm
jeszcze tutaj nie gratulowałam więc kochana
Stary 2012-11-27, 21:49   #1714
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana dasz radę

Dziś miałam zaplanowany fajny obiadek ale co sie okazało jajek nie moge więc szlag go trafił. Mój mąż sie przejął i się pyta co bym zjadła, więc mówię, ze szpinak ale nie mamy a ten myk i zakłada kurtkę i tylko krzyknął, że bedzie za 10 minut. Był za 30 minut, boi dopiero w 3 sklepie znalazł szpinak bez dodatku śmietany Zaskoczył mnie

Stary 2012-11-27, 22:41   #1715
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Ja wierze ze już niedługo zostaniesz mama. I będzie się cudownie w tej roli spisywać

Kochana powiedz co dokładnie potrzebne jest do tej Szlachetnej Paczki?
Kochana, mam taką nadzieję Chociaż czy cudownie się będę spisywać - mam wątpliwości - pewnie jak każda przyszła/potencjalna mama.
Do szlachetnej paczki: ciuchy, buty zimowe dla dzieci, jedzenie, środki czystości, pieluchy, łóżko piętrowe dla dzieci, zabawki, pościel, ręczniki, poszewki, koce, słodycze dla dzieci...

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
co za gry?;>
Nie gry, mój mąż gra na perkusji
ale jednak koleś nie spełnia całkiem jego oczekiwań - zobaczymy..
Ana, nie stresuj się...no chyba, że to Ty będziesz śpiewać

Ja padam z nóg po dzisiejszym dniu jestem święcie przekonana, że nie chce być perfekcyjną panią domu urobiłam się po pachy jak głupia.....a w domu dalej bajzel...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 22:41   #1716
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Właśnie weszłam na konto a tu 160 zł dostałam ze szkoły przelew. w tytule wynagrodzenie. I nie wiem za co to, bo przecież wypłaty są na początku miesiąca. Nadgodziny mi wypłacają? Bo już nie jestem na macierzyńskim tylko na wypoczynkowym. Możliwe to?

Co za miły dzień Niech się nie kończy

Stary 2012-11-27, 22:41   #1717
xxKasiax
Wtajemniczenie

TODAY Gratulacje kochana : jupi:
Stary 2012-11-27, 22:42   #1718
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter ty jesteś Nigellą

a perfekcyjna podobno w rzeczywistości ma sprzątaczkę tak czytałam

Stary 2012-11-27, 22:47   #1719
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Właśnie weszłam na konto a tu 160 zł dostałam ze szkoły przelew. w tytule wynagrodzenie. I nie wiem za co to, bo przecież wypłaty są na początku miesiąca. Nadgodziny mi wypłacają? Bo już nie jestem na macierzyńskim tylko na wypoczynkowym. Możliwe to?

Co za miły dzień Niech się nie kończy
Ooo, fajne takie niespodzianki kasowe
Ja co wchodzę na konto, to się łapię za głowę...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Butter ty jesteś Nigellą
a perfekcyjna podobno w rzeczywistości ma sprzątaczkę tak czytałam
No właśnie, to jako, że jestem Nigellą, to zamiast umyć dwa okna i wysprzątać całe mieszkanie, umyłam jedno, sprzątnęłam salon i łazienkę, ale zrobiłam barszczyk długopyrkający na buraczkach świeżych i upiekłam drożdżowego zawijańca z kapustą i grzybami hehhee (Madziu, wszystko możesz,nie ma jajek )

Hania

Stary 2012-11-27, 22:50   #1720
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter bo aż sie głodna robię.

Ja dzis jadłam barszczyk (mamusia mi zrobiła) do tego rozgniecione ziemniaczki i cebulka. Taaaak za mną chodził

Stary 2012-11-27, 23:17   #1721
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

TODAY -super wieści, gratulacje kochana !!

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

No a teraz o wizycie Widziałam serduszko!!! I moja małą kruszynkę - obecnie ma 1,83cm Wg. usg 8t2d wg. OM 8t4d - także ładnie się wyrównało. Usg robił mi oczywiście przez brzuch i jak wydrukował zdjęcie to tak się wahał czy nie zrobić jeszcze dowcipnego bo zdjęcia wyszły niewyraźne. A potem powiedział, ze nie będzie już maluszka męczyć a wszystko jest bardzo dobrze. Ciąża rozwija się prawidlowo.
Mąż też widział maluszka

Mam założoną kartę ciąży, zlecone badania krwi (grupa +przeciwciała, USR, antygen HBS, HIV, morfologia, cukier, kreatynina , mocz). No i jestem umówiona na badania prenatalne 19.12
Termin porodu mam na 5 lipca 2013 (Butter zmienisz mi)

Lekarz pytał o l4 ale w sumie i tak chce pracować. No i powiedział, że mam dużo odpoczywać

Ale to serduszko
super kochana
Stary 2012-11-27, 23:31   #1722
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Obejrzałam film i uciekam spać

Stary 2012-11-28, 01:32   #1723
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
zazdroszcze
oby na swieta tez był snieg

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Popołudnie nie minęło tak, jak planowałam
Po obiedzie zamknęłam na chwilę oczy i w sumie obudziłam się po godzinie. Ale ulgę w oczach poczułam momentalnie! Cały dzień mnie bolały i w końcu ból odpuścił...

Ewy nie robiłam, bo bardzo bolą mnie mięśnie brzucha, więc nie chcę sobie krzywdy zrobić... Niestety jutro idziemy na imieniny, więc zrobię dopiero w czwartek.
W międzyczasie zrobiłam pranie.

Potem kąpiel, teraz muszę kłaki wysuszyć i wyprostować... i tyle z dnia.
Zdecydowanie za szybko te dni lecą!

Za pół godziny "Prawo Agaty", ale chyba sobie odpuszczę i jutro obejrzę na tvn playerze, a dziś wskoczę do łóżka z książką z planem wcześniejszego zaśnięcia...
A to u nas "Prawo Agaty" było w niedziele myslalam ze jesteśmy na bieżąco

Milych imienin

Cytat:

Zauważyłam ostatnio, że częściej chyba czuję, jak się dzieciaki wypychają, wypinają, przekręcają...niż kopią...
tak już będzie

Cytat:
Hej Kobietki! ja juz po wizycie... Niestety bylam sama i nie zrozumialam wszystkiego, jedyne co pamietam to to, ze gin stwierdzil, ze cos sie z szyjka juz dzieje , ze jakies rozwarcie juz jest a wszystko przez to, ze gmeranko masakrycznie mnie bolalo i nie moglam sobie w mozgu wlaczyc translatora niemieckiego
Tak mnie dolek zlapal, ze skoro mnie to badanie szyjki bolalo, to nie dam rady przy porodzie... wyszlam z gabinetu jakas taka osowiala (maz wtedy akurat wparowal na poczekalnie ), nogi miekkie i mialam ochote sobie poplakac, co robilam potem przez cala droge do domu ...
a tak sobie powtarzalam , ze moze bolec jak cholera , a i tak dam rade ... Dolek jakis mnie chwycil..

ale masz sliczny brzusio

Cytat:
Kochana, mam taką nadzieję Chociaż czy cudownie się będę spisywać - mam wątpliwości - pewnie jak każda przyszła/potencjalna mama.
Do szlachetnej paczki: ciuchy, buty zimowe dla dzieci, jedzenie, środki czystości, pieluchy, łóżko piętrowe dla dzieci, zabawki, pościel, ręczniki, poszewki, koce, słodycze dla dzieci...
Kazda przyszla mam ma wątpliwości ze czy podola z opieka. To naturalne

A do kiedy musza tez rzeczy być u Ciebie? Bo nie wiem czy paczka by doszla ze stanow na czas , może być Ci wyslala kase i bys cos odemnie kupila?

Byliśmy z mezem i Domino w CH mierzyłam dwa plaszcze i nie mogłam się zdecydować. Jutro pojade znowu może w końcu wybiorę Jeden jest odcinany pod piersiami a drugi taki klasyczny i sama nie wiem.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 05:34   #1724
De28
Wtajemniczenie

Moge dolaczyc? Tak niesmialo sie zabralismy za majstrowanie drugiego lobuza i postanowilam poszukac wlasciwiego watku Mamy juz jednego, ktory jutro skonczy dwa latka. Co niektorzy go znaja Wszyscy lapia sie za glowe, bo twierdza,ze na glowe upadlam, by przy takim zywym rozrabiaku i to w buncie dwulatka, mysle wogole o drugim Ale chce juz miec to za soba. Bede czasem zagladac.

---------- Dopisano o 05:34 ---------- Poprzedni post napisano o 05:29 ----------

Tynkusia,skad dokladnie jestes,bo ja obecnie mieszkam na Bayerach.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 07:13   #1725
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

heloł kto wypije ze mną kawusię??????

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 07:32   #1726
aaby
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37847041]Moja lekarka kazała zbadać prolaktynę razem z innymi hormonami na początku cyklu. Ale w Internecie czytałam, że można zrobić badanie w dowolnym dniu cyklu [/QUOTE]
Dziękuję

Cytat:
Ja mogę tylko powiedzieć, że sprzęt jest ważny...na którym się wykonuje usg...
To prawda, stąd moje wątpliwości. Na usg w 12tym tygodniu moja przyjaciółka jechała gdzieś indziej, także akurat z tym nie ma problemu i te najważniejsze badania będą na najlepszym sprzęcie, ale tak normalnie na wizycie to chyba szału sprzętowego nie ma.

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
dla mnie to wystarczajaca przewaga
Jeszcze jak ma bardzo dobre opinie to juz w ogoleA sprzet, to tylko sprzet (napewno nie ma jakiegos za komuny) chyba ze zalezy Ci na jakis super ekstra zdjeciach
Ja miałam zwykle 2D i mi wystarczyłoA jakby zobaczył cos niepokojacego to napewno skierowal by na inne badania
Mąż też tak powiedział Ja mówię, że wszystkie koleżanki mówiły, że przy porodzie tak naprawdę położna jest ważna i nie liczy się, czy Twój lekarz pracuje w danym szpitalu czy nie, bo i tak widzisz tylko jego pieczątkę na wypisie. A mąż na to "A gdyby odpukać coś się w czasie ciąży działo, to ten ordynator od razu cię położy u siebie i zrobi niezbędne badania, a jeśli będziesz chodzić do innego, to sama będziesz musiała sobie szpital załatwiać". To jest dość przekonujące

Cytat:
Ależ masz śliczny brzuszek! I jaka Ty chudzinka! Mogę spytać, ile ważyłaś przed ciążą?

Cytat:
Ja padam z nóg po dzisiejszym dniu jestem święcie przekonana, że nie chce być perfekcyjną panią domu urobiłam się po pachy jak głupia.....a w domu dalej bajzel...
Oj tam, perfekcyjna jest perfekcyjna tylko w swoim programie Na pewno na co dzień ma bajzel

Powalił mnie mroczny domek Barbie!

Cytat:
A to u nas "Prawo Agaty" było w niedziele myslalam ze jesteśmy na bieżąco

Byliśmy z mezem i Domino w CH mierzyłam dwa plaszcze i nie mogłam się zdecydować. Jutro pojade znowu może w końcu wybiorę Jeden jest odcinany pod piersiami a drugi taki klasyczny i sama nie wiem.
U nas wczoraj był ostatni odcinek tej serii, więc może jesteście o tydzień do tyłu z emisją?

A masz fotki tych płaszczyków? Odcinany pod biustem na pewno będzie lekko pogrubiał, ale jednocześnie - tak z opisu - wydaje mi się bardziej uniwersalny i "sportowy" niż taki klasyczny. Zależy, który bardziej pasuje Ci do reszty ubrań

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Moge dolaczyc? Tak niesmialo sie zabralismy za majstrowanie drugiego lobuza i postanowilam poszukac wlasciwiego watku Mamy juz jednego, ktory jutro skonczy dwa latka. Co niektorzy go znaja Wszyscy lapia sie za glowe, bo twierdza,ze na glowe upadlam, by przy takim zywym rozrabiaku i to w buncie dwulatka, mysle wogole o drugim Ale chce juz miec to za soba. Bede czasem zagladac.
Witaj!
Z jednej strony myślę sobie "Kurcze, mają dwuletniego brzdąca i już chcą następne", a po chwili łapię się za głowę bo przypominam sobie, że przecież my też myślimy o dwóch-trzech latach przerwy między dzieciakami (choć na chwilę obecną, planując pierwsze, mam zamiar dłuższy czas na tym poprzestać )
Trzymam kciuki za starania! To będzie pierwszy cykl?

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Heloł!
Ja kawusię już piłam, ale chętnie potowarzyszę z herbatką
Jak tam dzieciaczki?

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

Bry!

Serialu wczoraj nie obejrzałam. Wzięłam do ręki Cobena, trochę przeczytałam i kiedy oczyska odmówiły posłuszeństwa - w trzy sekundy mnie nie było

W pracy czekają mnie same nudne zajęcia, więc przewiduję dość długi dzień Ale dziś już środa, więc za 3,5h będzie już z górki

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 07:33   #1727
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Heloł!
Ja kawusię już piłam, ale chętnie potowarzyszę z herbatką
Jak tam dzieciaczki?
może być i herbata, ja już kawę w połowie wypiłam a dzieciaczki... hmm wieczorem mocno nadywrężyły mą matczyną miłość zwłaszcza kubuś teraz widzę zazdrość u niego dopiero na razie jeszcze śpią, on w naszym łóżku, mała obok mnie w wózku, zabrałm ją z łóżeczka coby ubiego nie obudziłą tuż po 6ej a teraz buszuję po necie i szukam kolejnej sukieneczki dla Isi

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 07:34   #1728
De28
Wtajemniczenie

E tam 3 lata roznicy sa juz ok.Ja podziwiam te,ktore pol roku po porodzie zachodza w druga ciaze

To juz 6 cykl.Z pierwszym trwalo rok,zanim sie udalo.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 07:39   #1729
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
może być i herbata, ja już kawę w połowie wypiłam a dzieciaczki... hmm wieczorem mocno nadywrężyły mą matczyną miłość zwłaszcza kubuś teraz widzę zazdrość u niego dopiero na razie jeszcze śpią, on w naszym łóżku, mała obok mnie w wózku, zabrałm ją z łóżeczka coby ubiego nie obudziłą tuż po 6ej a teraz buszuję po necie i szukam kolejnej sukieneczki dla Isi
Kurcze, biedny Kubuś Mam nadzieję, że wyrośnie szybko z zazdrości
A takie małe sukienki są boskie!

Cytat:
Zatem
A w avatarze jest Twój synek? Bardzo przypomina mi na tym zdjęciu Haleya Joela Osmenta

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-28, 07:43   #1730
kaska87
Zakorzenienie

hejo niech już będzie 16:00

cześć De28

spadam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 07:46   #1731
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
brzydal:
A Ty zawsze jak po ogień

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-11-28, 08:13   #1732
mysia1986
Zakorzenienie

Red face Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Jaaaa Jeżeli jeszcze pijesz

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
E tam 3 lata roznicy sa juz ok.Ja podziwiam te,ktore pol roku po porodzie zachodza w druga ciaze

Witaj u Nas Powodzenia!

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Hej.

U mnie mgła i wilgoć paskudna
Standartowo mi sie nie chce...
I sie jeszcze usmiałam, bo uświadomiłysmy sobie z koleżanka , ze przez ostattni dłuższy czas, non stop rano mówimy jakie to my zmeczone i jak nam sie nie chce
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 08:22   #1733
metkaa
Zakorzenienie

czesc

gucia6 trzymam kciuki,

tynkusia tez masz niezla pileczke
dasz rade,

xxKasiax jak Oliwierek?

De28 witaj, trzymam kciuki za starania,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 08:24   #1734
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

skoro Cię bolało to musiał Ci robić masaż szyjki
będzie dobrze kochana , wierz m, pierwsze skórcze są bardziej bolesne od tych końćowych nie wiem czy to dlatego że się "przyzwyczajamy" czy chcemy to juz mieć z głowy
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 08:25   #1735
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Witaj

Dzień doberek.
Wcześniej miałam tak że przykładałam głowę do poduszki i usypiałam. Od dwóch dni męczę się za to niemiłosienie. Dzisiaj o 3.30 jeszcze nie spałam. Później obudziłam się o 5.30 i zachciało mi się spać dopiero o 7 jak musiałam wstawać =/

A @ dalej nie ma... Myslałam, że wczoraj będzie bo jakoś mnie tak kręciło ale nic... Dlatego nie dzwoniłam do lekarza bo byłam pewna że będzie @, a tu skucha. Daje jej czas do 15. Jak nie przyjdzie umawiam się na wizytę. To już 39dc
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 08:25   #1736
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Stary 2012-11-28, 08:27   #1737
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 05:34 ---------- Poprzedni post napisano o 05:29 ----------

Tynkusia,skad dokladnie jestes,bo ja obecnie mieszkam na Bayerach.
witaj i zapraszamy
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 08:30   #1738
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Kazda przyszla mam ma wątpliwości ze czy podola z opieka. To naturalne

A do kiedy musza tez rzeczy być u Ciebie? Bo nie wiem czy paczka by doszla ze stanow na czas , może być Ci wyslala kase i bys cos odemnie kupila?

No tak się domyślam,że każda przyszła mama ma takie wątpliwości

Te rzeczy ze szlachetnej paczki oddajemy rodzinie w weekend 8-9 grudnia. Nie mam pojęcia ile idzie paczka

Jeśli chcesz i ufasz mi to jasne, chętnie coś kupię od Ciebie

Dawaj zdjęcia tych płaszczyków Zaraz tu coś wybierzemy

Cytat:
Oj tam, perfekcyjna jest perfekcyjna tylko w swoim programie Na pewno na co dzień ma bajzel

Powalił mnie mroczny domek Barbie!
Wiem, że perfekcyjna tak na serio nie jest perfekcyjna...ale obawiam się, bo ja mam takie tendencje wszystko musi leżeć idealnie, na swoim miejscu, do szału mnie doprowadza bałagan...

To przez tę Twoją mroczność tak napisałam o tym domku dla barbie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hejo niech już będzie 16:00

cześć De28

spadam
Oooo tak

De28, witaj

Hania

Stary 2012-11-28, 08:32   #1739
Nikita...
Zakorzenienie

Heeej!

Cytat:
tez chce zacząć cwiczyc z Ewka powiedz mi jakie dvd powinnam kupic na początek? Tam jest jakas kolej czy jak kto chce?

zdolna bestia
Zabciu,
nie zamawiaj plyt bo sa juz dostepne w calosci na YT, po kolei bylo: Skalpel, Killer, Turbo. i polecam cwiczyc w takiej wlasnie kolejnosci. Killer wg mnie jest najtrudniejszy ale i najwieksza satysfakcja po jego zrobieniu.

Cytat:
Napisane przez fotkasia Pokaż wiadomość
Witajcie.
no cóż, nie da się ukryć, jestem tu nowa, więc może na wstępie: staramy się z M. o dzidzię już 11 m-cy. Za 3 tyg mam wizytę u gin. i w sumie nie wiem co mu powiedzieć. Bo niby zawsze wszystko u mnie było ok, u M. też a jakoś nam się nie udaje.
Nikomu nie mówiliśmy o staraniach, więc nie słyszę tekstów "wyluzuj itp". Tylko ciągłe pytania: "kiedy dziecko?". Głupio odpowiadam: "będzie, to będzie" itp. Co gorsze, nie pomaga mi fakt, że moje 4 najbliższe koleżanki są w nieplanowanych ciążach. No i niby się cieszę, ale w środku czuję ścisk. Na zmianę przynoszą zdjęcia usg, wymyślają imiona... No a ja... Same wiecie jak to jest. Wreszcie zdecydowałam się tu napisać, bo po to głównie założyłam konto, żeby poszukać w Was Kobitki wsparcia.
Witaj u nas . Na pewno znajdziesz tutaj wsparcie i wymiane smutkow oraz rozterek. Robilas jakies badania zamin zaczeliscie sie starac?

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Ide robic Skalpel poki jestem zdenerwowana
Na wkur.wa najlepszy jest Killer.

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
niestety nie wiem, czy cos z tego bedzie... generalnie byl mlyn i sieczkarnia... jakies jeszcze resztki nadzieji sie tla, ze moze jednak cos z tego bedzie i na szczescie dlugo nie bede musiala czekac na wiesci, bo maja dac znac na dniach
Mi tez sie wydawalo, ze mi zle poszlo a potem dostalam pracke wiec nic nie jest jeszcze przesadzone! Nadal trzymam za Ciebie kciuki!

Cytat:

Hej Tynkusia, dlugo Cie u nas nie bylo. Pieeeekny i bardzo ksztaltny masz brzuszek.
Moge sie zapytac jak wyglada takie badanie szyjki skoro takie bolesne? Albo moze lepiej nie wiedziec?

Cytat:
.
Witaj i powodzenia w starankach

Cytat:
ja ja, ja wlasnie zapodaje, juz pol wypilam

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 08:32   #1740
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter mnie też bałagan doprowadza do szału, dlatego codziennie muszę ogarniać mieszkanie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości