Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-27, 23:33   #3991
karolcia198506
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII

Widzę wspominacie ,,dawne" czasy a pamiętacie to
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1326480155_by_asienka88_500.jpg (35,6 KB, 27 załadowań)
Stary 2012-11-27, 23:37   #3992
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Co wy tak cały czas o tych dentystach wspominacie ja już na samo to słowo dostaję dreszczy Zwłaszcza, że ból nie chce ustąpić. Mam nadzieję, że ten antybiotyk mi coś zdziała i będzie lepiej.

Kasiu na pewno nic Ci to nie pomoże, ale mi też często wyobraźnia podsuwa dziwne scenariusze. I nie jest to przyjemne... A biorąc pod uwagę, że TŻ jest praktycznie cały czas w trasie, to już w ogóle. Z tym się na szczęście pogodziłam. Ale gdyby miał pojechać gdzieś na koncert to chyba bym wyszła z siebie. I nie, nie daje mi powodów do zazdrości. Tak sama z siebie mi się włącza alarmowa lampka. Myślałam, że to normalne. Ale widać świadczy to o tym, że też mam ochotę zakładać mu smycz. Na szczęście mogę być pewna, że on się beze mnie nie wybierze na takie coś. Jedynie co to był sam na meczu Śląska Wrocław jak było otwarcie stadionu we Wrocku. Nie pasowało mi to, ale raczej z tego względu, że sama bym się tam chętnie wybrała, bo piłkę lubię

Polly co do tej pracy... Dziwnie trochę tam macie. Co prawda u nas w miasteczku też jest hotel gdzie dziewczyny z recepcji robią wszystko, ale za to one dużo lepiej ode mnie zarabiają. Bo ja mam tylko recepcję na głowie. No i na nocce szykuję śniadania - szwedzki bufet. I powiem Ci, że nawet wolę te nocki. Jakoś szybciej mi przelatują i od 22:00 do 4:00 jest ze mną Pan z ochrony (stróż).
No ok. Się rozpisałam. Teraz jako że jestem w pracy to idę poczytać trochę
Stary 2012-11-27, 23:40   #3993
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
A to ciekawie Nagle im się odmieniło?
Podobno zrozumieli, że rzucili mnie na głeboka wodę bez jakiegokolwiek treningu, ja obstawiam, że brakowało im obsługi na wakacje

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Tak, taaak. Mój tata miał taka, pamietam jak rżnęłam w wężyka całymi dniami
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-27, 23:42   #3994
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Podobno zrozumieli, że rzucili mnie na głeboka wodę bez jakiegokolwiek treningu, ja obstawiam, że brakowało im obsługi na wakacje

Tak, taaak. Mój tata miał taka, pamietam jak rżnęłam w wężyka całymi dniami
Może przy kilku kolejnych laskach stwierdzili, że za nisko Cię ocenili

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 00:04   #3995
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Może przy kilku kolejnych laskach stwierdzili, że za nisko Cię ocenili
Musiały mieć naprawdę maślane łapy
Stary 2012-11-28, 01:25   #3996
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość

mam do Was pytanie, macie jakieś ulubione swoje perfumy? chodzi mi o jakiś zapach, obok którego nie da się przejść obojętnie, seksowny, uwodzicielski, wręcz zmysłowy?
Yves Saint Laurent Saharienne, Chanel Chance eau tendre

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Sondrina sprawdź sobie swój usos w zakładce stypendia
Dziękuję, za pamięć Nic mi nie obcięli A pieniądze wpłyną na nasze konta w piątek Już nie mogę się tego doczekać, bo mam już ułożoną listę zakupów

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
u mnie to wynika z tego, że jeszcze w liceum miałam epizod z pewnym nie powiem kim i porył mi banię do tego stopnia, że do dzisiaj nie potrafię zaufać nawet dobremu człowiekowi, jakim niezaprzeczalnie jest mój mąż.

ostatnio miałam podobnie, mąż pojechał do moich rodziców na mecz, ja zostałam w domu bo coś się gorzej czułam a tu nagle coś na dole na klamkę napiera... myslałam że ze skarpetek wyskoczę z przerażenia... chwyciłam za telefon i od razu do męża dzwonię, idąc jak typowa blondi w każdym horrorze klasy D na dół (już słyszę głosy z widowni "nie idź tam, głupiaś? nie idź!!!") ... okazało się że pod drzwi przyszedł kot od jakichś dalszych sąsiadów i moja Mimi tak bardzo chciała go poznać, że się na drzwi rzuciła... wariactwo... ale długo nie mogłam się uspokoić, usiadłam na schodach i musialam oddech złapać..
Ja w trakcie @ czasami mam takie wizje, że lepiej nie mówić. Dotyczy to nie tylko mojego TŻta, ale ogólnie życia. Na szczęście to po paru dniach przechodzi. A jak nie mam katastroficznych wizji świata, to spędzam pół dnia w toalecie, męcząc się z dolegliwościami żołądkowymi. Poza tym szaro za oknem i łatwo o nieciekawe myśli.

Co do klamki, to moja mama była kiedyś w szpitalu, tato w delegacji. Śpię sobie spokojnie w łóżku, gdy nagle słyszę, że ktoś dobiera się do drzwi. Byłam tak przerażona, że zdołałam tylko chwycić komórkę i pobiec do łazienki, żeby się zamknąć na zamek. Okazało się, że tato wrócił wcześniej z delegacji Ale szybko doszłam do siebie, bo 5 minutach znowu spałam
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 01:38   #3997
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Ja kiedyś jako 12-13 latka otworzyłam głupio drzwi jakiemuś obcemu facetowi. Nie było rodziców w domu, a on wypytywał kiedy wrócą itd. Poszedł sobie, a do mnie dotarło, jak głupio się zachowałam, po czym zamknęłam drzwi na dwa zamki i łańcuch (zwykle zamykamy na jeden zamek), usiadłam pod drzwiami i przez dwie godziny do powrotu rodziców nasłuchiwałam, czy ktoś nie idzie nas porwać/zabić/okraść - a siostrom kazałam pozasłaniać okna i siedzieć cicho. Oczywiście czułam się za nie odpowiedzialna i musiałam ich bronić przed "złym panem", który jak się później okazało... chciał sprzedać rodzicom ziemniaki z pola
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 08:08   #3998
aSHa85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja pisałam starą maturę, ale matmę wybrałam sobie sama
ja też zdecydowałam się na matematykę i nie żałuję bo prawie na każdy kierunek studiów zostaje liczona do tej punktacji... po za tym uważam, że chyba dobrze, że wprowadzili ją jako obowiązkową, bo u mnie zdarzały się takie przypadki na roku, że niektórzy to mieli problemy z bardzo prostymi rzeczami

Cytat:
Napisane przez notsunset Pokaż wiadomość
Nie widzę w tym żadnego sensu.To po co brać udział w rozdaniu skoro nie podobają Ci się wygrane kosmetyki?
niekótrzy to biorą udziałe we wszystkich rozdaniach/konkursach nawet jak nagroda im do końca nie pasuje... pazerność ot co

Cytat:
Napisane przez notsunset Pokaż wiadomość
Hmmm a właśnie, nie macie nic przeciwko rozdaniom z używanymi rzeczami?
ja nie mam nic przeciwko, oczywiście gdy jest to jasno powiedziane i zaznaczone

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
a ja przez te stypendia miałam stresujący dzień, od kilku dni na USOSie miałam informacje, że przyznano mi stypendium socjalne, a dzisiaj zaglądam i nie mam tego, a wiedziałam, ze miała być druga komisja, bo coś wcześniej było nie tak i myślałam, że mi zabrali. Teraz patrzę i mam socjalne, a do tego załapałam się na stypendium rektora i czekam teraz na przelew z wyrównaniem 1750 zł Wpadnę w szał zakupów jak nic
no ładna sumka się nazbierała - w sam raz na zbliżające się wyprzedaże
Stary 2012-11-28, 08:28   #3999
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

hejka
witam z kawką.

dodałam post o peelingu cukrowym
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 08:48   #4000
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Dobry

Mam nadzieję, że nowy aparat dojdzie do mnie jutro

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 08:54   #4001
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Hej

Miałam okropny sen
Stary 2012-11-28, 08:55   #4002
_Kajka_
Wtajemniczenie

hej

Romantyczko ci Ci się śniło?

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 09:00   #4003
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kajka_ Pokaż wiadomość
hej

Romantyczko ci Ci się śniło?
Że zarysowałam komuś samochód przy cofaniu teraz boję się gdziekolwiek jechać
Stary 2012-11-28, 09:08   #4004
dimiti
Zakorzenienie

witam się po przerwie się działo ostatnio!

Romantyczko nie przejmuj się takie durne sny człowiek ma czasami, nie ma co się jeszcze snami przejmować
mi się dzisiaj śniło, że miałam jakąś operacje i normalnie miałam takie ogromne dziury w boku- dwie skośne przy żebrach i jedną ogromną poniżej, skóra już była, ale wyglądało to tak jakby mi oderwali kawałek ciała...brrrr nie za miło....
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 09:16   #4005
_Kajka_
Wtajemniczenie

Cytat:
Że zarysowałam komuś samochód przy cofaniu teraz boję się gdziekolwiek jechać
Niektórzy mówią, że sny sprawdzają się na odwrót. Nie wiem jaka mogłaby być odwrotność tego snu, że ktoś Tobie Eee nie Nie myśl o tym bo przyciągniesz to do siebie

Szczęśliwa

Stary 2012-11-28, 09:26   #4006
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
Romantyczko nie przejmuj się takie durne sny człowiek ma czasami, nie ma co się jeszcze snami przejmować
mi się dzisiaj śniło, że miałam jakąś operacje i normalnie miałam takie ogromne dziury w boku- dwie skośne przy żebrach i jedną ogromną poniżej, skóra już była, ale wyglądało to tak jakby mi oderwali kawałek ciała...brrrr nie za miło....
Yhhh, ja wiem ale takie złe sny są czasami bardzo realistyczne. Dobra, już się nie przejmuję

Cytat:
Niektórzy mówią, że sny sprawdzają się na odwrót. Nie wiem jaka mogłaby być odwrotność tego snu, że ktoś Tobie Eee nie Nie myśl o tym bo przyciągniesz to do siebie
Prawie już o tym zapomniałam

Dziewczyny, wczoraj był u mnie Tż i zrobił mi makijaż, chciałybyście zobaczyć coś takiego na blogu? Interesują Was takie posty?
Stary 2012-11-28, 09:31   #4007
_Kajka_
Wtajemniczenie

Cytat:
Yhhh, ja wiem ale takie złe sny są czasami bardzo realistyczne. Dobra, już się nie przejmuję

Dziewczyny, wczoraj był u mnie Tż i zrobił mi makijaż, chciałybyście zobaczyć coś takiego na blogu? Interesują Was takie posty?
Tak

Szczęśliwa

Stary 2012-11-28, 09:33   #4008
Winona
Rozeznanie

Witam z kawą inką normalnej nie pijam, choć zapach uwielbiam.

Mi wiele razy sny się sprawdziły, np. na temat pracy, ale ostatnio nic ciekawego mi się nie śni.
Winona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 09:48   #4009
_Kajka_
Wtajemniczenie

Wrzuciłam post z recenzją tuszu Avon Super Drama. Chętnych zapraszam.

Ja niedawno miałam sen, że wygrałam 40 tysi w zdrapkach. Poszłam kupiłam dwie zdrapki i co? Nawet 3 zł, na zwrot mi nie siadło

Szczęśliwa

Stary 2012-11-28, 09:52   #4010
Annaluka
Zakorzenienie

Bry

Co do zazdrości... Ja jestem trochę zazdrosna i potrafię sobie wkręcić film
Staram się mieć wewnętrzny luz, ale czasami mnie strzela

TŻ pracuje jako kierownik i zakochała się w nim pracownica. Najlepsze, że ona miała chłopaka, ale powiedziała mojemu TŻ, że jest gotowa zerwać z tym swoim, jeśli on z nią będzie

Powiedział mi o tym wszystkim szybko, ale jak mówił to normalnie czuł się taki winny i wiedział, że będę zła, że w ogóle taka sytuacja miała miejsce. To znaczy ja go rozumiem, bo to była na maksa głupia sprawa. Stwierdził, że ta dziewczyna jest chyba lekko psychiczna, że nigdy nie dał jej powodów by pomyślała sobie coś więcej. Ufam i nie mam powodów, by nie wierzyć

Znam TŻ i wiem, że może się podobać, jest na maksa miły dla wszystkich, lubi żartować.

A mi już normalnie żyłka chodziła, że jakaś zołza miała czelność... Po krótkim czasie problem się rozwiązał, bo dziewczyna została zwolniona Ucieszyło mnie to
Stary 2012-11-28, 09:54   #4011
Winona
Rozeznanie

Cytat:
Wrzuciłam post z recenzją tuszu Avon Super Drama. Chętnych zapraszam.

Ja niedawno miałam sen, że wygrałam 40 tysi w zdrapkach. Poszłam kupiłam dwie zdrapki i co? Nawet 3 zł, na zwrot mi nie siadło
Kilka lat temu śniły mi się cyfry, jakie mam skreślić w lotto. Oczywiście pobiegłam, skreśliłam i co? Były, oczywiście, ale w śnie nikt mi nie powiedział, że mam skreślać w multilotku
Winona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 10:01   #4012
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość
Kilka lat temu śniły mi się cyfry, jakie mam skreślić w lotto. Oczywiście pobiegłam, skreśliłam i co? Były, oczywiście, ale w śnie nikt mi nie powiedział, że mam skreślać w multilotku
Jesteś moim miszczem

Cytat:
Tak
Naprawdę? To chyba wrzucę na bloga, tak do pośmiania się chociaż spodziewałam sie gorszych efektów
Stary 2012-11-28, 10:03   #4013
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
No ba! Uważam, że to telefon wszechczasów. Wygodny, megatrwały i wyposażony we wszystkie najważniejsze funkcje Do dziś mam go w szufladzie [nota bene mój pierwszy aparat]. Kiedyś dam go dzieciom

Cytat:

Na yt kiedyś krążył tag "mój chłopak robi makijaż", fajna zabawa

Dzień dobry

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 10:05   #4014
_Kajka_
Wtajemniczenie

Cytat:
Jesteś moim miszczem

Naprawdę? To chyba wrzucę na bloga, tak do pośmiania się chociaż spodziewałam sie gorszych efektów
Serio, serio. Właśnie na YT oglądałam kilka razy ten Tag i można się pośmiać Fajnie tak dla rozluźnienia. Skoro udało Ci się namówić TŻ do zrobienia makijażu - wykorzystaj to

Szczęśliwa

Stary 2012-11-28, 10:09   #4015
asiaasia58
Wolę prosto!

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37849837]Ja przez całe liceum miałam polonistkę świrniętą na punkcie Żydów, wszędzie ich potrafiła wcisnąć, w każdą tematykę Ale dzięki niej poznałam trochę świetnych ludzi z Izraela, ściągnęła ich do Polski na objazdową wycieczkę, gdzie przystankiem był m.in. Toruń i nasza szkoła, spędziliśmy z nimi cały dzień i się "zakumplowałam" z kilkoma

Może jednak ktoś weźmie moje zęby i pójdzie jutro z nimi do dentysty?[/QUOTE]
Jakbym czytała o swojej babce z polskiego, to jeszcze na nieszczęście moja wychowawczyni była, organizowała nam wycieczki po żydowskich cmentarzach, w klasie nie mieliśmy godła, ale za to były na ścianach macewy i w oknach witraże o odpowiednio żydowskiej tematyce. Jak była Chanuka, to przyniosła sobie taki dupny świecznik i paliła te swoje świece Ja nic absolutnie do tej kultury nie mam, ale jak się zamiast klasy ma synagogę i jest się przymuszanym do brania udziału w tych jej wszystkich zwyczajach, to może człowieka trafić Jak organizowała akcje sprzątania cmentarzy to się zbuntowałam i powiedziałam, że nie idę bo mam uczulenie na bluszcz oczywiście zachowanie miałam obniżone

Widziałam, że o snach coś pisałyście - mi się raz jedyny tak trafiło, że sen mi się sprawdził, przed maturą przyśniło mi się jakie będą tematy na polskim i sprawdziło się Rano jak wstałam to jeszcze szybko streszczenia czytałam :P
Stary 2012-11-28, 10:13   #4016
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:

wiem ale pewnie szybko zapomnisz
chętnie coś takiego zobaczę

Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość
Witam z kawą inką normalnej nie pijam, choć zapach uwielbiam.

Mi wiele razy sny się sprawdziły, np. na temat pracy, ale ostatnio nic ciekawego mi się nie śni.
dużo różni się ta inka od normalnej kawy? kiedyś chciałam kpić, ale bałam się, że będzie bleeee
Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Bry

Co do zazdrości... Ja jestem trochę zazdrosna i potrafię sobie wkręcić film
Staram się mieć wewnętrzny luz, ale czasami mnie strzela

TŻ pracuje jako kierownik i zakochała się w nim pracownica. Najlepsze, że ona miała chłopaka, ale powiedziała mojemu TŻ, że jest gotowa zerwać z tym swoim, jeśli on z nią będzie

Powiedział mi o tym wszystkim szybko, ale jak mówił to normalnie czuł się taki winny i wiedział, że będę zła, że w ogóle taka sytuacja miała miejsce. To znaczy ja go rozumiem, bo to była na maksa głupia sprawa. Stwierdził, że ta dziewczyna jest chyba lekko psychiczna, że nigdy nie dał jej powodów by pomyślała sobie coś więcej. Ufam i nie mam powodów, by nie wierzyć

Znam TŻ i wiem, że może się podobać, jest na maksa miły dla wszystkich, lubi żartować.

A mi już normalnie żyłka chodziła, że jakaś zołza miała czelność... Po krótkim czasie problem się rozwiązał, bo dziewczyna została zwolniona Ucieszyło mnie to
są niestety takie psychiczne dziewczyny, a jeżeli Twój Tżt jeszcze jest miły i uśmiechnięty to sobie coś do głowy dobrała. Dobrze, że CI od razu powiedział bo wiesz jak to inni ludzie, nawet jak nic nie jest na rzeczy to zaczną bajki opowiadać i by doszła do Ciebie taka niestworzona historia, że głowa mała!
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 10:13   #4017
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja chcę

Cześć dziewczyny, można do Was dołączyć?
Bloguje sobie włosowo-kosmetycznie od niedawna, bo od września.
Stary 2012-11-28, 10:18   #4018
anehu
Raczkowanie

witam dziewczyny
drugi dzień umieram przez @ - wczoraj brzuch, dzisiaj plecy dla odmiany
już dawno nie miałam tak bolesnego okresu, dobrze, że w domu siedzę bo w pracy chyba bym nie dała rady

na blogu post ze zużyciami listopada - lubicie czytać takie posty??
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-28, 10:20   #4019
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

To u mnie jutro będzie makijaż inspirowany jesienią szkoda, że nie mam zdjęć w trakcie ale to już następnym razem.
Stary 2012-11-28, 10:24   #4020
ama09
Zakorzenienie

dzień dobry piękne słonko za oknem
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości