|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Co wy tak cały czas o tych dentystach wspominacie
ja już na samo to słowo dostaję dreszczy Zwłaszcza, że ból nie chce ustąpić. Mam nadzieję, że ten antybiotyk mi coś zdziała i będzie lepiej.Kasiu na pewno nic Ci to nie pomoże, ale mi też często wyobraźnia podsuwa dziwne scenariusze. I nie jest to przyjemne... A biorąc pod uwagę, że TŻ jest praktycznie cały czas w trasie, to już w ogóle. Z tym się na szczęście pogodziłam. Ale gdyby miał pojechać gdzieś na koncert to chyba bym wyszła z siebie. I nie, nie daje mi powodów do zazdrości. Tak sama z siebie mi się włącza alarmowa lampka. Myślałam, że to normalne. Ale widać świadczy to o tym, że też mam ochotę zakładać mu smycz. Na szczęście mogę być pewna, że on się beze mnie nie wybierze na takie coś. Jedynie co to był sam na meczu Śląska Wrocław jak było otwarcie stadionu we Wrocku. Nie pasowało mi to, ale raczej z tego względu, że sama bym się tam chętnie wybrała, bo piłkę lubię Polly co do tej pracy... Dziwnie trochę tam macie. Co prawda u nas w miasteczku też jest hotel gdzie dziewczyny z recepcji robią wszystko, ale za to one dużo lepiej ode mnie zarabiają. Bo ja mam tylko recepcję na głowie. No i na nocce szykuję śniadania - szwedzki bufet. I powiem Ci, że nawet wolę te nocki. Jakoś szybciej mi przelatują i od 22:00 do 4:00 jest ze mną Pan z ochrony (stróż). No ok. Się rozpisałam. Teraz jako że jestem w pracy to idę poczytać trochę
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno zrozumieli, że rzucili mnie na głeboka wodę bez jakiegokolwiek treningu, ja obstawiam, że brakowało im obsługi na wakacje
![]() Tak, taaak. Mój tata miał taka, pamietam jak rżnęłam w wężyka całymi dniami
|
|
|
|
#3994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3996 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziękuję, za pamięć A pieniądze wpłyną na nasze konta w piątek Już nie mogę się tego doczekać, bo mam już ułożoną listę zakupów![]() Cytat:
Co do klamki, to moja mama była kiedyś w szpitalu, tato w delegacji. Śpię sobie spokojnie w łóżku, gdy nagle słyszę, że ktoś dobiera się do drzwi. Byłam tak przerażona, że zdołałam tylko chwycić komórkę i pobiec do łazienki, żeby się zamknąć na zamek. Okazało się, że tato wrócił wcześniej z delegacji Ale szybko doszłam do siebie, bo 5 minutach znowu spałam
|
||
|
|
|
#3997 |
|
Konto usunięte
|
Ja kiedyś jako 12-13 latka otworzyłam głupio drzwi jakiemuś obcemu facetowi. Nie było rodziców w domu, a on wypytywał kiedy wrócą itd. Poszedł sobie, a do mnie dotarło, jak głupio się zachowałam, po czym zamknęłam drzwi na dwa zamki i łańcuch (zwykle zamykamy na jeden zamek), usiadłam pod drzwiami i przez dwie godziny do powrotu rodziców nasłuchiwałam, czy ktoś nie idzie nas porwać/zabić/okraść - a siostrom kazałam pozasłaniać okna i siedzieć cicho. Oczywiście czułam się za nie odpowiedzialna i musiałam ich bronić przed "złym panem", który jak się później okazało... chciał sprzedać rodzicom ziemniaki z pola
|
|
|
|
#3998 | |||
|
Zadomowienie
|
ja też zdecydowałam się na matematykę
i nie żałuję bo prawie na każdy kierunek studiów zostaje liczona do tej punktacji... po za tym uważam, że chyba dobrze, że wprowadzili ją jako obowiązkową, bo u mnie zdarzały się takie przypadki na roku, że niektórzy to mieli problemy z bardzo prostymi rzeczami Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3999 |
|
w krainie snu i marzeń
|
hejka
witam z kawką. dodałam post o peelingu cukrowym
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Mam nadzieję, że nowy aparat dojdzie do mnie jutro
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Miałam okropny sen |
|
|
|
#4002 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Romantyczko ci Ci się śniło? |
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Że zarysowałam komuś samochód przy cofaniu
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
witam się po przerwie
się działo ostatnio!Romantyczko nie przejmuj się takie durne sny człowiek ma czasami, nie ma co się jeszcze snami przejmować mi się dzisiaj śniło, że miałam jakąś operacje i normalnie miałam takie ogromne dziury w boku- dwie skośne przy żebrach i jedną ogromną poniżej, skóra już była, ale wyglądało to tak jakby mi oderwali kawałek ciała...brrrr nie za miło....
|
|
#4005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eee nie Nie myśl o tym bo przyciągniesz to do siebie
|
|
|
|
|
#4006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, wczoraj był u mnie Tż i zrobił mi makijaż, chciałybyście zobaczyć coś takiego na blogu? Interesują Was takie posty? |
||
|
|
|
#4007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4008 |
|
Rozeznanie
|
Witam z kawą inką
normalnej nie pijam, choć zapach uwielbiam.Mi wiele razy sny się sprawdziły, np. na temat pracy, ale ostatnio nic ciekawego mi się nie śni. |
|
|
|
#4009 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrzuciłam post z recenzją tuszu Avon Super Drama. Chętnych zapraszam.
Ja niedawno miałam sen, że wygrałam 40 tysi w zdrapkach. Poszłam kupiłam dwie zdrapki i co? Nawet 3 zł, na zwrot mi nie siadło
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Co do zazdrości... Ja jestem trochę zazdrosna i potrafię sobie wkręcić film Staram się mieć wewnętrzny luz, ale czasami mnie strzela ![]() TŻ pracuje jako kierownik i zakochała się w nim pracownica. Najlepsze, że ona miała chłopaka, ale powiedziała mojemu TŻ, że jest gotowa zerwać z tym swoim, jeśli on z nią będzie Powiedział mi o tym wszystkim szybko, ale jak mówił to normalnie czuł się taki winny i wiedział, że będę zła, że w ogóle taka sytuacja miała miejsce. To znaczy ja go rozumiem, bo to była na maksa głupia sprawa. Stwierdził, że ta dziewczyna jest chyba lekko psychiczna, że nigdy nie dał jej powodów by pomyślała sobie coś więcej. Ufam i nie mam powodów, by nie wierzyć ![]() Znam TŻ i wiem, że może się podobać, jest na maksa miły dla wszystkich, lubi żartować. A mi już normalnie żyłka chodziła, że jakaś zołza miała czelność... Po krótkim czasie problem się rozwiązał, bo dziewczyna została zwolniona
|
|
#4011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę? To chyba wrzucę na bloga, tak do pośmiania się chociaż spodziewałam sie gorszych efektów
|
|
|
|
|
#4013 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
No ba! Uważam, że to telefon wszechczasów. Wygodny, megatrwały i wyposażony we wszystkie najważniejsze funkcje
Do dziś mam go w szufladzie [nota bene mój pierwszy aparat]. Kiedyś dam go dzieciom ![]() Cytat:
Na yt kiedyś krążył tag "mój chłopak robi makijaż", fajna zabawa ![]() Dzień dobry
|
|
|
#4014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie tak dla rozluźnienia. Skoro udało Ci się namówić TŻ do zrobienia makijażu - wykorzystaj to
|
|
|
|
|
#4015 |
|
Wolę prosto!
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37849837]Ja przez całe liceum miałam polonistkę świrniętą na punkcie Żydów, wszędzie ich potrafiła wcisnąć, w każdą tematykę
Ale dzięki niej poznałam trochę świetnych ludzi z Izraela, ściągnęła ich do Polski na objazdową wycieczkę, gdzie przystankiem był m.in. Toruń i nasza szkoła, spędziliśmy z nimi cały dzień i się "zakumplowałam" z kilkoma ![]() Może jednak ktoś weźmie moje zęby i pójdzie jutro z nimi do dentysty?[/QUOTE] Jakbym czytała o swojej babce z polskiego, to jeszcze na nieszczęście moja wychowawczyni była, organizowała nam wycieczki po żydowskich cmentarzach, w klasie nie mieliśmy godła, ale za to były na ścianach macewy i w oknach witraże o odpowiednio żydowskiej tematyce. Jak była Chanuka, to przyniosła sobie taki dupny świecznik i paliła te swoje świece Ja nic absolutnie do tej kultury nie mam, ale jak się zamiast klasy ma synagogę i jest się przymuszanym do brania udziału w tych jej wszystkich zwyczajach, to może człowieka trafić Jak organizowała akcje sprzątania cmentarzy to się zbuntowałam i powiedziałam, że nie idę bo mam uczulenie na bluszcz oczywiście zachowanie miałam obniżone ![]() Widziałam, że o snach coś pisałyście - mi się raz jedyny tak trafiło, że sen mi się sprawdził, przed maturą przyśniło mi się jakie będą tematy na polskim i sprawdziło się Rano jak wstałam to jeszcze szybko streszczenia czytałam :P
|
|
|
|
#4016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie szybko zapomnisz![]() chętnie coś takiego zobaczę ![]() Cytat:
? kiedyś chciałam kpić, ale bałam się, że będzie bleeee![]() Cytat:
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć dziewczyny, można do Was dołączyć? Bloguje sobie włosowo-kosmetycznie od niedawna, bo od września. |
|
|
|
|
#4018 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
drugi dzień umieram przez @ - wczoraj brzuch, dzisiaj plecy dla odmiany już dawno nie miałam tak bolesnego okresu, dobrze, że w domu siedzę bo w pracy chyba bym nie dała rady na blogu post ze zużyciami listopada - lubicie czytać takie posty?? |
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
To u mnie jutro będzie makijaż inspirowany jesienią
szkoda, że nie mam zdjęć w trakcie ale to już następnym razem.
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
piękne słonko za oknem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

ja już na samo to słowo dostaję dreszczy
Zwłaszcza, że ból nie chce ustąpić. Mam nadzieję, że ten antybiotyk mi coś zdziała i będzie lepiej.

Ale dzięki niej poznałam trochę świetnych ludzi z Izraela, ściągnęła ich do Polski na objazdową wycieczkę, gdzie przystankiem był m.in. Toruń i nasza szkoła, spędziliśmy z nimi cały dzień i się "zakumplowałam" z kilkoma
Jak organizowała akcje sprzątania cmentarzy to się zbuntowałam i powiedziałam, że nie idę bo mam uczulenie na bluszcz
? kiedyś chciałam kpić, ale bałam się, że będzie bleeee